2009 anne adayları kaç kilo aldığımızı paylaşalım

55 kg la hamile kaldım,58.3 olmuşum bugün tartıldımsenağlama
Allahtan midem bulanıyo bişey yiyemiyorum birde yiyebilsem ne olacaktı halim-tatlicadiarzu-

bak nası kıskandırıyolar yaaaakaydirigubbakcemile3

Kız sen bize özencik mi yapıyon heekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

Canim yahu aklim cikiyor kilo diye. annem bayagi kilolu. boyu 157lerde. nortmalde 70lerdeydi, simdi 90a dayandi kilosu. sonracigima halalarim da kilolu.

Yani genetik olarak babanneme cektim cektim- ki kendisi sarisin dalgali sacli, mavi gozlu, uzun boylu bir hatunmus ki ben de esmer ve orta boyluyum- cekmediysem, istikbalimi pek parlak gormuyorum.

mesela almadim kilo ama bu almayacgim anlamina gelmiyor. bak gecenin 3 unde 3 koca dilim yumurtali firinlanmis ekmek goturdum. aciktim anacim napiyim.:asigim:

canım ben hamileyken çok kilo alıyorum, oğlumda 48 kg la hamile kaldım 68 le doğuma gittim-tatlicadiarzu-
Bu bebişimde 55 kg la hamile kaldım bakalım nereye kadar gidecek kaydirigubbakcemile3
Hamileliğinin keyfini çıkar, bebişle ugraşırken zaten vereceksin o kiloları

offf arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim ama 4 kilo aldım.. kilo almayanlara ne özendim ne özendim ...
bu ikinci hamileliğim ilkinde 48 le hamile kaldım57 le doğuma girdim.. bu sefer ne oldu bana zaten diyet yaparken hamile kaldım 60 kiloydum şimdi 64 senağlama

Bende 57 kilo ile hamile kaldım.Şu an 59-60 arası tam bilemiyorum bazen tartılıyorum 59 çıkıyor bazen 60 ama genellikle işyerinde tartılıyorum uzun çizmeler falan zaten 1 kilo farkediyordur üzerimdekilerle.Ama yinede 2-3 kilo çok yaa offf nasıl dengede tutucaz bu kiloları 5. aya kadar 60 da kalsam bariii

sizin kilolarınızda bişeymi benim hamile kaldığım kilo 111 halada aynıyım allahtan.ama boyum çok uzun göstermiyorum o kadar 1.78 boyum çok kilolular hamileliğinde az kilo alırlarmış ama bilmiyorum artık.çok fazlada dikkat etmiyorum ama iştahsızlık var herşeyi yiyemiyorum

ben hala kilo almadım
çok üzülüyordum bebişim için ama
drum kilosunun tam ideal olduğunu göyledi içim rahatladı

benimde kilomda bi değişiklik yok çok şükür kilo almadığıma çok seviniyorum inşallah sonuna kadar böyle korurum 1,5 kilo aldım şimdilik ve 17+0 gayet iyi bence...:)

hamılelıgın 6. ayından sonra ayda kacar kılo alınıyor acaba kacınılmaz olarak

208 temmuz annesiyim 6. aya kadar 10 kilo almıştım ( abartmıştım yediklerimi)sonrasında acısını çektim gebelik diyabeti oldum ve son 3 ayda sadece beş kilo aldım çok sıkı bir diyetim vardı . o yüzden başlarda çok almamaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…