2009 anne adayları kaç kilo aldığımızı paylaşalım

33+1 haftam 52 ile başladım şuan 67 kiloyum 15kilo almış görünüyorum bakalım dogurana kadar kaç kilo alıcam :kedi:

bende toplamdaa 13 kilo adlım 1 haftam var 1 kilocuk daha 14 bitiririm zaten 15 kiloya akdar hak vermiştim kendime:)

hamileliğimi 11 kiloyla tamamladım

doğumdan sonra 4 kilo gitmişti..şimdi 10 gün geçti 2 kilo daha verdim...tplam 6 kilo verdim

yaramaz bebişlerimizle uğraşırken kilo filan kalmıyor kızlar hiç düşünmeyin

ben ilk hamileliğimde 30 kg almıştım ve ilk bir yıl içindede hepsini geri vermiştim:)şimdi ikiciye 38 haftalık hamileyim ve 20 kg aldım hadi hayırlısı...inşallah yine hepsini verebilirim:))

16 kilo almış bulunmaktayım vücut yapım kiloya çok musait su içsem yarıyo nasıl vericem bu kiloları hiç bilmiyorum sanırım önce doğumu düşünmeliyim kafamçokkarıştı

ilk hamileliğimde 8 kilo almıştım 37 haftalık hamileyim toplamda 10 kilo aldım inş daha da almam....

18 kilo aldım. doğuma 9 günüm var. kilo aslında çok ama kimse 18 kilo aldığıma inanmıyor.zaten tek tesellimde bu

9kılo aldım bende.....ılk hamıllğmd 7kılo almıstım sonradan cok almıstım ama bunda dıkkAtlı olucam ınsallah

37+4 deyim.19 kilo aldım,ama çok ta şişman görünmüyorum:).58 le başladım,77 kiloyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…