2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

allahım hepinize saglıklı bir hamilelik nasip etsin kızlar ... ahhh ahhh eski günlerim aklıma geldi.. sizlerde inş. yaramaz afacanlarınızı ve cimcimelerinizi saglıklı bir şekildr kucaklarsınız .inş. allah yardımcınız olsun canlarım..
 
kızlar galiba bende ağustos annesi olucam..adetime daha 7 gün var ama ikinci çizgi silik çıktı..kan testi yaptırdım bhcg 53 çıktı..hamileyim yanii...hiç beklemiyodumm..süpriz oldu..

canius adetinin kacıncı gunundesin ?
bende 23, gun yaptırdım ve 49 cıktı dr çok iyidedi


aslı hosgeldin canım e bari burada kal hosburasıda kalabalıkolur ama ensonda olmazsın en azından :) demek tup bebek ne kıymetlidir senin için simdi
tek dimiikizfalan degil heralde
4+6 da kese gorunuyor demekki bende 3+3 deyim yarın itibari ile bayra giriyor araya artı sonrasında dr a gidecğim mecburen
 
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün..... hergün biraz daha kendimi hamile gibi hissediyorum..... yarın adet günüm normalde adet olmadan 2-3 gün önce kahverengi lekeler gelir o yüzden leke meke yok allahıma şükür ve adetime 1 gün kaldığı için korkularım yavaş yavaş azalıyor birde allahın izniyle bayramdan sonra keseyi görsek biraz daha rahat ve huzurlu olacağım ama sanırım o günü biraz zor getireceğim.......

akıntım var sanki ara ara kasıklarım ağrıyor korkuyorum........... sizdede oluyormu bilmiyorum ama ben artık sabahları uyuyamıyorum ya nedendir bilmiyorum sabah ezanları okunurken uyanıyorum sanırım tedirgin yattığım için bilmiyorum umarım herşey yolunda gider.
 
günaydın kızlar. ben bugün ilk muayeneme gideceğim. çok korkuyorum kötü şeyler duymaktan. iki düşükten sonra insanda doktor fobisi oluyor. muayeneden sonra tekrar yazarım.
 
kızlar bebişim son adet tarihine göre 5+3 günlük ama pazar akşamı lekelenmem oldu doktor düşük tehliken olabilir diye ilaç verdi şimdi iyiyim bişi yok gibi ama ayağa kalkmaya bile korkuyorum.çünkü hala kasık ağrılarım devam ediyo sanki adetim gelecekmiş gibi benim durumumda olan varmı acaba bu ağrılar normalmi
 
içini ferah tut. kasık ağrıları normalmiş. lekenme normal olmamakla birlikte çok sık rastlanıyormuş. bir kısmı düşükle sonuçlanabileceği gibi bazı kadınlar aylarca lekelendikleri halde sağlıklı doğum yapabiliyormuş.
 
günaydın kızlar. ben bugün ilk muayeneme gideceğim. çok korkuyorum kötü şeyler duymaktan. iki düşükten sonra insanda doktor fobisi oluyor. muayeneden sonra tekrar yazarım.

canım kaç haftalıksın sen.......... inşallah bu sefer terslik olmaz bende geçen sene bir dış gebelik geçirdim ve şuan 4+1 günlük hamileyim ve çok korkuyorum bayram sonu muayene olacağım inşallah bu sefer herşey yolundadır...... canım seninde inşallah bu sefer düşük yaşanmaz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin....
 

teşekkür ederim iyi dileklerin için. 4 hafta 4 günlüğüm. seninkiyle çok yakın yani. 1 kasım benim sat. muhtemel doğum tarihi 8 ağustos çıkıyor ama benim durumumdakiler genelde 7 aylıkken doğum yapmak zorunda kalıyormuş. 32.haftada filan alıyorlarmış
 

bende bayramdan sonra gideceğim sanırım cuma son kez kan tahlili istedi dr bakalım ne dcıkcak dr ne zaman cagıracak cetvelimdende goruldgu gibi 3+3 um su anda. aslında herkes hamilelik cetveli yapsa da rahat anlasak kim kaçıncı haftasında vs diye.
bu arada bende uyuyamıyorum boyle keyif yaparcısana yatakta yatamıyorum ya heycenlıyım mutluyum ve uykum tutmuyor ondan benim boyle olur çunuk içim içime sıgmayınca uyuyamam. yoksa ilk haftalar uyk uyapar hamilelik bana yapmadı henuz

günaydın kızlar. ben bugün ilk muayeneme gideceğim. çok korkuyorum kötü şeyler duymaktan. iki düşükten sonra insanda doktor fobisi oluyor. muayeneden sonra tekrar yazarım.

hemen yaz canım bize çok merak ediyoum tam kaç gunluk su an ?

kendine çok dikkat etmelisin
benimde ilk hamileligimde dr a gdipi keseyi gordukten sonra pembe akıntı gibi bir gun falan suren lekelenmem olmusdu dr yerlesme kanaması normaldir demisti. ve geçmisti umarım uzun surmez senin
 
kızlarrrrr bende varım 31 ekım adet gunum dogum 7 agustos benıde ekleyın
 
Tekrar merhaba.. 2 aralık adet günü idi :) ne kadar güzel idi demek, Evin her yeri cıft cızgı testlerle dolu, o yüzden gidip te kan tahlili yaptırmaya hiç gerek görmedim. Bayramda sonrada bebişi görmeye gidices, adet agrılarım hala var, ara ara gelip beni yokluyor.. bunun da normal olduğunu bir kk kadını olarak biliyorum artık, hala bir rüyadaymışım gibi geliyor, enteresan bir ruh halim var, ve şu hamilelikte uyku cok olur olayı bende yok şimdilik.11 Ağustos dogum tarıhı cıkıyor ama sezeryanla olacagım ıcın kesın temmuz sonlarına doğru doğacaktır.

Ve evet, çoğunuzda olan bu olay bende de basladı, sabahları cok erken kalkıp uyuyamıyorum artık, nedendir bilmiyorum..

Şunu da yazmadan edemeyeceğim, iki gün önce sabah erken saatlerde karnımda korkunc bir agrı oldu, çok afedersınız sanki popom cıkacakmış gibi sandım, çok korktum, dedim kesin bişi oldu bebişe, hemen yeni doğum yapmış arkadasımı aradım, dedı ilk zamanlar normaldır, tutunmaya çalışıyor.

O zamandan beridir, ona bir şey olacak korkusu sardı.. bu da kötü bir duyguymuş, tedirginlik hep var, aman ona bişi olmasın diye, sizde de böyle bir korku oluşmaya başladı mı ?
 
Son düzenleme:
ya bu gebelik takvimi nasıl yapılıyor bende yapmak istiyorum ama sanırım beceremeyeceğim biri banada yardımcı olurmu? ama değişik birşey istiyorum..........
 
Bunun için erkek infitiletisi bölümüne git Sibel, ben oradan öğrendim, ordaki canım arkadaşlarım nası yapılacagını gosterdıler.. nevsrosky dıe bı arkadasım var, sor ona sayfasını sana gondersın, dünya tatlısıdır, cok yardımseverdır, sana sonuna akdar yardımcı olur..
 

canım ben birseymi kaçırdım neden 32 haftada falan alınması gerekli imis senin ikiz falanmı yoksa ikizlerde oyle erken alınıyor hani.
iki dusuk nedeni ile boyle diyorsan garip eldi dr un mu dedi bunu ?
benim arkadasım 7 dusuk sonrası 8. yi ancak dogurdu ve onu miyadında dogurdu mesela.




bende korku yok yani ultrasonda bir gorsem normal rahim içi gebelik diye onaylansa rahat edeceğim. hiç dusgum yok çunku bir tane saglıklı bir dogmumu var. hos onuda 1 ay kadar erken dogurmustum asırı sıcaklar yuzunden diye tahmin ediliyor 2000 yılında resmi kurumların tatil edildigi ikii gun vardı o gun dogurmustum iste. yani onun haricinde saglıklı oldugum udusunorum umarım yanılmam

sabah erken uyanma olayı neyle ilgili acaba ilk kez duyuyorum bu belirtiyi mesela. bende bir haftadırn var bu ben heyecandan diye dusunmusutm belki çogunuzun oyledir yeni ogrendik ne de olsa içimiz içimize sigmiyor.

benim adet gunume daha var 7 aralık pazar gunu. ama aynen evde heryer iki cizgili test lerle dolu her gun yapıroum bolca almıstım elimde var surekli yapıyorum her geçen gun renk koyulasıyor seri kan testi yapmısım hissi gibi saglam orda duruyor demekki diyorum. yinede cuma gunu kan testimi tekrar edeyim daha rahat edeceğim.
 
sibel istersen onc desen sen yani hangi siteden hangisin istiyorsun bul sonra yapamassan bens enin için yaparım

seninkinin aynısından yap desen hemen yapayım ama değisik dedigin için kendin bakmalısın

gebelik cetvel diye arat gogle dan yada ingimizcesi pregnancy ticker olarak arat çıkıyor
 
moralim pek iyi değil kızlar. doktordan geldim şimdi. keseyi gördük ; 10*8 mm. ama içinde embriyoyu göremedik. doktor erken olduğu için olabileceğini söyledi. haftaya tekrar bakacak. 33 gün oldu benim. yani 4 hafta 5 gün. embriyonun görünmemesi normal midir? siz gördünüz mü?
 

canım sagol burda birkaç kişide gördüm ama nasıl bulacağım bilmiyorum hani şu bebek fiğürlü badem şekerleri varya ondan istiyorum... neyse araştırayım bulamazsan sen bana yardım edersin teşekkürler tatlım.
 


4+3 günlük görenler var ama sakin ol melegin seninle olur inşallah


allahım hepimizi bir avazda kurtarsın....

bende nisan 2009 annesiyimmmmm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…