canımın içi adım özlem bu arada :)
ben son 2 ayda aldım tüm kiloları ilk 4 ay sürekli kustum ve 4 kg verdim ama bebek iyiydi o yüzden çok endişeleniyrdum o na bişey olmasın diye ama o da sağlıklı gelişiyrdu.benden alıyormuş alacağını benim stoklardan o yüzden bebek sağlıklıymış hem onun benden alması hemde kusmam beni o kadar zayıflatmış zaten .sonrasında her ay 1 er kg aldım son 4 ayda güzel kg aldım ben ama zaten bebek en güzel son ayda çok gelişiyor ve 8.ayın sonunda .o yüzden kızlar abartmayın nolur aşermekte yemek yemekte sağlıklı ve doyurucu şeyler yiyin .haşlayın brokoloyi koyun üstüne zeytinyağını limonu çerez yer gibi yiyin tv karşısında sevsenizde sevmesenizde bazı şeylere mecbursunuz.karnıbaharı da aynı şekilde yapın :)biliyorum bi çoğunuzun kafasında bu kadın kafayı yemiş diye sölentiler var ama bebişler sözkonusu...yemezseniz sizden sömürecek siz güçsüz kalacaksınız...
ben sizin konununuz ilk açıldığında yazmıştım hayırlı olsun hepinize diye o sırada söledimmi bilmiyorum .
ben hamile olduğumu ilk öğrendiğim günden doğuma gideceğim ana kadar 2 güne bir banyo yapar banyodan önce karnıma saf zeytinyağı sürer 10dk beklerdim.8 buçuk ay boyunca çatlamadı karnım son 2 haftada oldu 3-5 çatlağım:)o kadar da süs olsun demi ...inanın başka bişeye gerek yok.saf zeytinyağını alın sürün...ve her banyodan sonra bir tane yasin-i şerif okuyacağıma söz vermiştim kendi kendime bebeğim için ölmüşlerin ruhuna.Öle rahatlıyordum ki ..benden demesi isteyeniniz yapsın ...
aklıma geldikçe yazarım ben size.
bu arada istanbulda avrupa yakasında olan arkadaşlara doktorumu önerebilirim :)