2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın arkadaşlar akşam yazdıklarınızı okudum ben iş yerinden giriyorum o yüzden 5'ten sonra servis dışıyım ya ben biraz kilolu hamile kaldım sanırım 68 kiloydum şimdi 72 oldum ve göbeğim geçen hafta sonu sanki birden belirginleşti eşim çok şaşırdı sürekli tedirgin zaten benden daha evhamlı niye böyle birden çıktı diyip duruyo bi sorun yok dimi normal mi diyo biraz şaşkın o da işte AFTABRU senin fotolarına baktım 14+3lük göbişine benim badilerde filan baya belirgin kilomdandır dimi boyum 1.70 tedirgin oldum şimdi
 
ankette 2009'un bebek cinsiyetlerinde kızlar açıkara önde gidiyor..bizim topiğin tam tersi bir sonuç.%62 ye %32 gibi bir oran söz konusu..
 
Güzel anneler, yüzümde yer yer kuruma var. Sağ tarafta dudağımın üstü ile yanağım arasında. Sizin de cildinizde bozulma oldu mu, krem kullanıyor musunuz?
 
arkadaşlar sabah benim gibi bağırsak ağrılarıyla uyanan var mı aranızda..hamilelikten beri böyleyim.her sabah bağırsaklarımı gizli bir el kurcalıyor sanki..gözümü açıyorum o ağrı ve hep o çağrı..tuvalet çağrısı yani
 

evet canım benim ilk doktoırum sürekli amniyosentez diyordu orada yaptıracaksam 400 tl falan ki bıraktım orayı.bu doktorum üçlüyü istemeyecekti benim yaştan dolayı yapıldı aslında aman sıkıldım bayılacam artık .şu san 5 ayımızı ve gerisini huzurlu yaşamak istiyoruz.evet bebişlerimiz sağlıklı canım hep rüyamde gördüm tosun gibi bir erkek maşallahı vardı yavrumun .
zaten korkum bu ya dedikleri gibi çıkarsa ki çıkmayacak ozaman ne karar veririm.şimdi bunları düşünmeyceğim.bebeğimi sağlıklı kucağıma aldığımı düşüneceğim.
bende bebişde çok üzüldük babişda tabi o yaptıralım rahat edeilm kafamızda bir soru işareti kalmasın diyor.
tamam canım bakarım.
banada yaştan dolayı direk amniyosentez deniliyordu canım.
CANIM MAŞALLAH KUZUŞUNA zaten bir haftada çıkıyor.İçini ferah tut ya ben sizleri endişelendirmek için yazmadım senin hayırlı haberin toparlar bizi canım benim.

teşekkür ederim canım öyle zaten .Ama endişelenmemekte elde değil.
 
herşey güzel olacak canım göreceksin
senden müthiş bir ticaret ve reklam zekası kokuları alıyorum muziş
sana da sevgiler canım..pek takılmıyorsun bu aralar buralara
Güzel anneler, yüzümde yer yer kuruma var. Sağ tarafta dudağımın üstü ile yanağım arasında. Sizin de cildinizde bozulma oldu mu, krem kullanıyor musunuz?

benim de oluyor o kurumalar.doktor hava kirliliğinden demişti.2 hap ve 2 merhem verdi ama hamşilelik araya girince kullanamıyorum..en zararsız kremler güneş kremleriymiş araştırtım biraz..sadece güneş kremi kullanıyorum..zaten yazı kışı yok güneş kreminin.bana iyi geliyor dene istersen
 
Sakaleyn, ben bunlardan korktuğum için işte test yaptırmamaya karar verdim, ama herkes de aynısını diyor.. İçini ferah tut, ikili testin iyi çıktıysa, üçlü testin pek de bir anlamı yok zaten buralardan okuduğum kadarıyla..

Bir de yine forumlarda amniyosentezin para tuzağı olarak kullanılabildiğini de okudum.. Hani aslında gerek yokken de yapabiliyorlarmış..

Belki bununla alakalıdır, olmazsa bir daha bir daha yaptır, bir başka doktora danış.. Bebişi de orada boşuna rahatsız etmesinler..
 
dide son bi kaçgündür bende aynı öyleyim .ama bana vitaminler yapıyor sanırım.çünkü onlara başaldıktan sonra böyle olmaya başladı.
 
behiyecim hemen hemen aynıyız haftada:)

Aidacım tuzlu yemeye gayret et o biraz bastırıo ama istah filan yok yani canım.

EVET CANIM BURANIN EN GÜZEL TARAFI DA BU ZATEN AYNI ZAMANLARDA AYNI ŞEYLER YAŞAMAK HİSSETMEK VE PAYLAŞMAK.İNŞLLAH HEP BÖYLE GÜZEL ŞEYLER YAŞARIZ HEP BERABER:Saruboceq:
 


Kayracım canım çok sevindim iyi haberlerine...maşallah annesi...sonuçlarında iyi çıkacak lütfen olumlu düşün canım...

ben çıkıyorum arkadaşlar. herkese iyi geceler diliyorum. yarın 12 de doktor kontrolüm var, şimdiden heyecanı bastı. inşallah güzel haberlerle dönerim.

güzel haberlerini bekliyoruz..hemen yaz bize tamam mı?bakalım Naz hanım neler yapıyomuş...yeni fotoğrafın favorim...çok sıcak...

kızlar ben geldım bebişimin cinsiyetı bellı olmadıgı ıcın cok bı sey alamadım ama yınede dayanamadık zıbınlar coraplar aldık cok tatlıular ya

Annesi inşallah aldıklarını yavrunun üzerinde de görceksin...Allah'ım o günleri hepimize nasip etsin..
 
günaydın herkese... erkencisiniz bakyorumda.maşallahhh ya çokda hızlısınız...
ben kahvaltı yapıcam sonra gelirim yine tabigeldiğimde kaç sayfa geride kalmış olurum bilemem...
bu arada benmde dudaklarımda aşırı kuruna var..koruyucu balm sürmekten tiksindim artık ayhh bide yaglıyaglı kimseyi öpemiyorumda..

ben şimdi 13+3 gunluk oldum ya dünden beri bel ve kasık agrım var sanki adet olcakmışım gibi acaba normalmi..endişelendim..aidaa nın seminer notlarına bi bakiim orda sanki böle bişeyler vardı.. endişe ile yatınca tabii sabaha kada korktum ruyalarımda...neyhse çayım hazır ben kaçıom ..ayrıca benm doktorum gunde 3 bardakister kol iser kahve ister çay dedi istersen sadece birinden 3 bardak istersen hepsinden birer bardak dedi.. valla ben tüm hakkımı caydan yana kullanıyorum..açııkk çayında hiç tadi olmuyor..benm gibi gunde 10 bardaktan fazla çay içen birine su içmek gibi bişey bu açıık çay.. neyhse yine çenem düştü hadi gelirim assonra...mucccccckkkk
 

bebişimi bi rahat ettiremdikki zaten hep sorun sıkıntı.ikilim çok iyiydi zaten bu sonuç onun için şok ya .canım birde yaş meselesi var .kızımın ana sınıfı öğretmenenine üçlü temiz çıktığı halde yapmışlar ki oda gazide prof a gidiyor.ama oda 41 yaşında olduğu için yapılmış.
 
günaydın herkese,
16.haftama girmişim...ne mutlu bana...
bugün iyiyim...akşam c vitamini karışımı yaptım kendime..süper oldu valla..öncesinde sıcak, bol limonlu çorba içtim..inş.ilaç almama gerek kalmadan tam anlamıyla atlatırım..
 
Güzel anneler, yüzümde yer yer kuruma var. Sağ tarafta dudağımın üstü ile yanağım arasında. Sizin de cildinizde bozulma oldu mu, krem kullanıyor musunuz?

bende oluyo , sabah yuzumu yıkayınca kupkuru oluyo bende karnıma surdugum bebeyagından elimde kalanı yuzume suruyorum bi onun kokusu tiksindirmio yoksa nemlendiri vs midemi bulandırıyo tum parfum ve o kokular...ben ben olmaktan cıktım tanımıyom kendimi aynaya bakınca
 

O adet sancısıvari ağrılar bende de var, 13 haftalıkken falan ilk başladığında bebek düşüyor sanmıştım, hüngür hüngür ağlamıştım.. Anlaşılan rahim büyüdüğü için oluyormuş, doktor öyle dedi, herkeste olmuş zaten..

Ya dudaklardaki kuruma için ben bir şey de süremiyorum, nefret ediyorum dudak koruyuculardan yağlı bir şeyler yiyip ağzımı yıkamamışım gibi hissediyorum.. Acaba geçecek mi zamanla, ne bileyim üçüncü trimesterda falan..
 
Bir de vitamin olarak day vit kullanan var mı? Acaba elevit daha mı iyi, bana doktorum day vit vermişti, ama bitiyor elevit daha iyiyse ondan alayım olmazsa..
 
günaydın herkese ,

kızlar göbeğim çok kaşınıyor sizde de oluyormu ? hatur hutur kaşıyorum,büyüyor galiba:) dün doktorum çatlak kremi yazdı ama daha alamadım sürünce geçer belki

Aidaa benimde yüzümde kuruluk var beyaz pul pul oluyor, sanki cilt kepeği, bende bebeyağından sürüyorum ama yinede oluyor, ellerimde çok kuru krem sürüyüyorum ama normale dönmediler
 
sakaleyn bilmiyorum ama ben aldırmayı asla dusunmedikten sonra amniyo vs strese girmem.cocugun suyundan ornek alınması kolay bisey deil vede bunların hepsi bir oran. yani rahimlerde gizli olanı ancak allah bilir. amniyodada risk var diycekler sonra o 9ay gecmeyecek senin icin sonra nurtopu gibi bir bebis alacaksın kucagına. burda minikkelebek yazmıstı galiba 2li 3lu amnşyo hepsi riskli cıkmıs ama cocuk okul birincisiymis suan. Allah yardımcın olsun canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…