2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

saol zehra.iyiyiz ben ve oğlum birazdan uyumaya gideceğiz.malum okulumuz var.
ben rehber öğretmenin.rehberlik ve psikolojik danışmanlık yapıyorum öğrencilerime.ilerleyen aylarda oğlum tüm gizli görüşmelerimi duyacak.hangi öğrencimin ne sorunu var hepsini duyacak.zavallı yavrum duydukları karşısında ürkmez uarım beni bili etkileyen çok hikaye duyuyorum diyarbakırın bu beldesinde
kızlar hepinize iyi geceler.yarın görüşürüz
 
eşim gelir şimdi, ben çıkıyorum. beni böyle bilgisayar başında şişmiş gözlerle bulmasın. gidip yatıyorum. herkese iyi geceler.
 
[helin hivda;]saol zehra.iyiyiz ben ve oğlum birazdan uyumaya gideceğiz.malum okulumuz var.
ben rehber öğretmenin.rehberlik ve psikolojik danışmanlık yapıyorum öğrencilerime.ilerleyen aylarda oğlum tüm gizli görüşmelerimi duyacak.hangi öğrencimin ne sorunu var hepsini duyacak.zavallı yavrum duydukları karşısında ürkmez uarım beni bili etkileyen çok hikaye duyuyorum diyarbakırın bu beldesinde
kızlar hepinize iyi geceler.yarın görüşürüz]

neyse oğlun daha doğmadan hayatle iç içe olacak desene:)) iyi gecelerr
 
arkadaşım pazar günü acil çıktım evden telekkür edemedim çok saol cvbn için
 
kızlar herkes gitmiş bende kaçtım herkese iyi geceler bebişlerle tatlı rüyalar
 
Bir gün gelemedim, 50 sayfa geçmiş okudum neredeyse, ama son sayfaya da bir geldim ki herkesler gitmiş.. Ne yapalım..

Bu arada bugün elizaların falan sonuçlarını aldım.. Toksoplazma igg negatif çıkmış.. Evde iki kedimiz var, şok oldum.. 10 yıldır kedi besliyorum ve toksoplazma geçirmemişim.. Hem şaşırdım, hem de dehşete düştüm biraz.. Eşimle konuştum kedilerin tuvalet işleri ona kaldı ve her zamankinden de hassas davranması konusunda.. Yapılabilecek bir şey yok, yeni eve taşınınca onları biraz daha izole tutmaktan başka..

Neyse yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.. :)
 
herkese gunaydın arkadaslarr
dun misafirlikteydik caya. cerezdi lokumdu pocaydı yerken iidide bugunkafamçokkarıştı boyleyim midem acayip. size kendimi yırttım cay icmeyin die hic cay agzına surmeyen ben 2 bardak acik cay ictim neyseki uykumu etkilemedi sadece wcye kalktim herzamanki gibi

AFTABRU o agladigin ve endiselendigin konuları hep dusunurum ve seninle aynı fikirdeyim simdi acık acık yazıp konunun derinlesmesini istemiyorum ama yanlız degilsin canım. bunun en guzel imtihanınıda rubella meselesinde yasadim zaten. buarada fotona bayildim ins hep boyle gulersin corbanda yarasın naz hanıma. bugun drdan cok keyifli haberlerle geleceksin eminim
 
Günaydın kızlar. Baby yine beni geçmiş günün ilk mesajını yazma konusundaşutarafagittiDün akşam oturdum biir güzel 25-30 sayfayı okudum. Başlarda çok güldüm muhabbet neydi şimdi sabah sabah hatırlayamıyorum amadelikafaduldenAma sakaleynin mesajına gelince duruldum biraz. Yanlış anlaşılmasın, içimde hiçbir kötü his yok. Eminim sonuçların çok güzel çıkacak canım. Ama bu ikilemi yaşamak durumunda kalmana üzüldüm arkadaşım. Umarım en kısa zamanda sana en doğru gelen kararı verecek ve sonunda hiç pişman olmayacaksın. Üçlüye gidecek arkadaşlar ne bu haliniz:mymeka:Ben defalarca okudum, dinledim ikili üçlüden daha güvenilir bir testtir diye. Güvenilirlik sırası amniyosentez>ikili>üçlü şeklindeymiş. İkilininz iyi çıktıktan sonra üçlüden niye korkuyorsunuzklava:Gelmeyeyim oraya haaaaa!

Ya ne olurdu şöyle bütün gün bilgisayar başında oturup her muhabbete ben de dalsaydımsenağlamaOkula gitmiycem anneeeeeeÇok üzgünüm çoook
 
canım burko ben gune sizden 2 saat once baslıyorum burda 2saat onden gidiyoruz ise gelir gelmez msj yazıyorum canımcım.
 
Güüünaydın Herkesee, hanimiş de benim güzel hamiş lerim, nazlı annelerim nerelerdeymiş... Babymomcum ikimizden başkası yok galiba.

Şu angelsoundsdan bende sipariş verdim yarın elimde olacakmış..

Babycim dün biz de kaynanamdaydık ve bir dolu şey yedik. Tatlı tuzlu herşey karıştı birbirine. Ben de fenalık geçiriyorum canım.

Geçmişi ne kadar okumaya çalışsam da hep birşeyler kaçırıyorum ve yeni mesajlara aval aval bakıyorum, ne oldu ki diye... Sakaleyne birşey mi oldu, ben okumadım mesajını? Tekrar bakayım geçmişe.
 
Son düzenleme:

canım zararıl oldugu soyleniyor ama bundan kacıs yok ben o yuzden çok kafa yormak istemiyorum arkadaslarda demis komsulardaki bile bizleri etkiliyor biz isimiz bitince hemen modemi kapatıyoruz. oglumun odasınad modem yanı basında o uyurken esim biraz giriyor ondan bile tedirginim. ama iste dedigim gibi kacıs yok hayatın heryerinde var wireless.
maden suyu ile soda farklı diye bende duymustum br ara içindekileri okuyunca pek fark goremedim .


kayracım massallahh bebegine iri olcak demekki.
uçlu test sonucu için niye gerdin kendini durduk yere simdi sen ? iyi seyler dusun ikli sonucun iyi çikti niye bu kotu çıksın ?


ya fasulye cidden dun seni bir ara dusundum yazını okurken annemde kalıyoruz dogalgaz yok falan dedin ya ay dedim simdi bunlar yine esinle kavusamama durumu yasayacaklar fasulyeme dert olacak:)))) vallahi aklımdan geçirdim. biraz sabır be guzelim hiçmi istekde azalma yok :) valla benim su ara hiç aklıma bile gelmeme doneminde yasak değil ya isteğe baglı ya :)) yasak olunca daha cazip geliyor insana :)))
 
Haklısın canım bazı şeylerin önüne geçilemez ALLAH ın ddiği olur.
norracım teşekkür ederim canım
sakaleyn çok geçmiş olsun canım inşallah amniyosentez de kötü bi şey çıkmaz dualarım seninle üzme kendini
teşekkür ederim canım .şimdi daha iyi gibiyim.eşimle karar verdik yaptıracağız ve inanıyorumki bir sorun yok.
 
behiyecim hemen hemen aynıyız haftada:)

Aidacım tuzlu yemeye gayret et o biraz bastırıo ama istah filan yok yani canım.
 
SAKALEYNCİM şimdi okudum mesajını. Canım benim, senin için dua edicem. Daha önce de yazmıştım bir arkadaşım İngilterede 2li ve 3 lü testi riskli çıktı. Amniyosentez yaptılar riskli çıktı. Hem orda hem ist.da testler bir çok yerde tekrarlandı. Ama hep riskliydi. Nur topu gibi sağlıklı bir kızları oldu canım. İnşallah seninki de sadece bir yanılmadır. Amniyosentezden korkma yaptıran arkadaşlarım, hiç korkulacak birşey yok diyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…