2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

dide merhaba inşallah yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz bakalım batmandamısınız yer olarak öyle yazıyor.bizde siirtteyiz arkadasım.oralımısınız yoksa görev icabı ile ordamısınız?
 
milkshake arkadasım inşallah iyi haberlerini alacagız bakalım rabbim nasip etsinde şu sıpaları bir kucagımıza alalım insallah hepimiz zamanın kalırsa bu aksam gir kulube ne olur cok meraktayız iyi aksamlar.
 
evet cuma günü kalp atısı duyacak anneler haberlerinizi bekliyoruzzzz....unutmayın bize iyi haberlerinizi vermeyi klava:
 

Canım benima.s.Bebişin bu sefer sıkı sıkı tutunacak annesine. Sen artık ilk hamileliğinden daha güçlüsün. Sağlıkla gelsin inşallah yaramaz:CüvCüv:
 
Canım benima.s.Bebişin bu sefer sıkı sıkı tutunacak annesine. Sen artık ilk hamileliğinden daha güçlüsün. Sağlıkla gelsin inşallah yaramaz:CüvCüv:

sağol canım,seni de bekliyoruz ağustos annelerine.olmadı eylül,ekim...moral bozmak yok.ben 2,5 yıldır bekliyorum bebişimi,ağustosa kadar 3 yılı da geçecek.ama beklediğime değecek inşallah,buna inanıyorum.
 
selam kızlar bugün tansiyonum çok yüksekmiş ebe hemen bir dr bul kendine kadın dogumcu yani 15-10 olmuş hatta emin olmak için bir daha ölçtü aynı ha deyincede dr bulamadım neyapcam şimdi bilemiyorum pazartesi gittigim klinikte dr 15 gün sonra gel dedi yarın gitsem yardımcı olurmu acaba gerçi yaşlı bir dr ama pek asabi geldi bana
 

canım gecmıs olsun bıseye falanmı üzüldünde cıktı tansıyonun yada yaglı, tansıyonunu cıkarcak bıselermı yedın yoksa kendılıgındenmı cıkmıs.bu bence cok önemlı eger kendılıgınden cıkmıssa doktorunla görüşmelisin.basta önlemını alırsanız 9 ay boyunca sorun olmaz.suan nasıl yüksekmı hala tansiyonun.yınede panık yapma belkı yedıgın birsey cıkarmıstır tansiyonunu
 
kızlar bugün kalp atışları için gidecek arkadaşlar vardı.daha gelmemişler.merak ettim.sizler nasılsınız?
 
dide merhaba inşallah yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz bakalım batmandamısınız yer olarak öyle yazıyor.bizde siirtteyiz arkadasım.oralımısınız yoksa görev icabı ile ordamısınız?

merhaba inşallah yarın güzel haberler vereceğim:)batmanli değilim burada çalışıyoruz.1 buçuk yıl doldu batman'da.Siirt'te iyi dotorlar var mı? senin bebiş ne durumda?
 
kızlar bugün kalp atışları için gidecek arkadaşlar vardı.daha gelmemişler.merak ettim.sizler nasılsınız?

valla canım bende merakla beklıyorum ama daha kımse gırıp bişeler yazmamıs.milkshake in doktordan gelmıs olması lazım ama günüm var diyodu anca yarın öğleye dogru haberdar ederım sizi dedi.

sanırım gelgitte bugun gıdıcektı hatta bıkac kısı daha vardı ama herkez inşalah mutluluktan unutmustur ugramayı.enkısa zamanda hepsinden hayırlı haberler almak dileğiyle inşallah
 
didecim demek aynı zamanda gelmişizbizimde 1 bucuk yıl oldu 3 tane kadın doğumcu var burada ne iyi ne kötü iyi düsenelim iyi olsun inşallah batman buraya göre daha modern en azından allah korusun gecen bir arkadası erken dogumda diyarbakıra sevk ettiler ambulansta bebek öldü rabbim korusun hepimizi inşallah bir bitirip hayırlısıyla bir döneydik batıya asker mi esin?yarın mutlu haberlerini bekliyoruz canım allaha emanet olun.
 
hepinize günaydın kızlar sanırım oklavayı hak ettimklava:

evet şükürler olsun dün akşam dr.dan hayırlı haberlerle döndüm....bebeğimi gördüm çok küçüktü pirinç kadar ve kalp sesini duymadım ama kalp atışlarını gördüm rabbime şükürler olsun:Saruboceq:

evet şimdilik herşey yolunda dr. taaa 1 ay sonra çağırdı fakat nasıl dayanırım bilmiyorum belli olmaz 15 gün sonra atlar giderim belki yeniden merak edip.....:asigim:

dün 6+3 günlüktük takvimim geriden gidiyor bugün ise 6+4 düz şükür.... yanlız dr. henüz bana test yapmadı herhalde 1 ay sonra yapacak bilmiyorum......progestana devam dedi ve folic plusada devam ha unutmadan son kulllanma tarihi geçmiş folik asit içtiğimi söyledim dr. birşey olmaz dedi içim rahatladı valla....kaydirigubbakcemile2

dualarım sizinle kızlar rabbime binlerce şükür bu kadarını görmeyi bana nasip etti ya bundan sonrasınıda inşallah nasip edecek o benim küçük mucizem çünkü hiç beklemedim anda çaldı kapımızı.........
 
ne mutlu sana.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza.benim daha salı yaa.cok var..ne mutlu sana vallahi:1hug:
 

saolun kızlar teşekkür ederim

sat 17.11.2008
doğum tarihide 24.08.2009
rabbim kısmet nasip eder inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı : )
çıkıyorum şimdi doktora gidiyorum :)
 
günaydın kızlar.milk shake çok sevindim canım hayırlı olsun.kızlar birkaç kişi daha vardı sanırım cuma günü doktora gidecek yanlışmı hatırlıyorum...
 
saolun kızlar teşekkür ederim

sat 17.11.2008
doğum tarihide 24.08.2009
rabbim kısmet nasip eder inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı : )
çıkıyorum şimdi doktora gidiyorum :)
canım hadı hayırlı haberlerle gel inşallah.

:1hug: :1hug: :1hug: ayy caok sevındım hadı gözünaydın bak ben sana demedımmı bebegın kendıne engüzel yeri begeniyodur die.darısı bizim basımıza,şimdi biz senın dualarını beklıyoruz bakalım.
ben gecen hafta gıttıgımde bi iğne deliği kadardı belkıde okadar küçüktü yanı.bakalım carsamba gunude inşallah bıraz büyümüş görürüm kuzumu ve bana süpriz yapar insallah kalp atıslarınıda duyarım.

buarada bencede dayanamassın 1 ay kaydirigubbakcemile3 15 gun sonra solugu doktorda alırsın
 
ya bu doktorlar çok garip.bana 30 un üzerinde test yaptırdı.zamanı geldi diye.ve randevum 15 gün sonra yani 2 ocakta.ilk bebeğimi kaybettiğim için sık kontrol yapacağım dedi riske atmayalım diye.ama bir bakıyorum 1 ay sonra çağıranlar test yapmayanlar...benim doktorummu garip,benmi telaşlıyım anlamadım....
 

canım sen kalp atıslarını duymusmuydun?
 
duydum güzelim perşembe günü banada dinletti.ve bir dünya test yaptık.sen ne zaman gideceksin?
 

bence kötü düşünme.boşuna canını sıkarsın.bırak isterse 1000 test yapsın.dua et test sonuçları iyi cıksın.onun dışında test yapması zaten iyi aklındaki bütün soru işaretlerine yanıt bulur.ilk bebeğinden dolayı daha temkinli olucak tabi.kafanda ki olumsuzlukları sil lütfen.olumlu düşün,hayırlısını iste...bak benim bebğim sizinkinden daha büyük ve daha ne kalp atışı duydum ne bebği gördüm.bi aksiliktir gidiyo...randevu alamadım filan.taaa salı günü gidicem doktora.üzülüyorum tabiki.özeniyorum hepinize.ben daha varmı yokmu bilemiyorum ama şükrediyorum ve bekliyorum.:ecrin_bebek:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…