ben de merak ettim ama cevap yazmamış nazan...
zap zap yaparak arayasım da yok :)
Ben geldiiim...
Yarın temizlik var... Sabah 8 gibi çalar kapı din don diye... Ben de uykudan fırlayamam,yavaş yavaş ağır ağır kalkmaya çalışırım, sonra ayaklarımın üstüne basınca hemen hareket edemem, penguen gibi bir süre beklerim, paytak paytak kapıyı açarım... falan... rutine bağladık gene...
burko ve tazenin de temizlik var yarın...
ya sizde calan telefona yaa kapiya yetisemiyorsunuz dimii(hele telefonlara hic yetisemiorum oadan salona paytak paytak gidene kadar..
Ben de üşendim. Zaten film de bitmiştir. :umursamaz:
mucizem ben de yarın tatlı matlı yemek memek yapıcam bissürüsünden..annem de gelse misafir ilk gün.temizlik tamam halılar perdeler duvarlar tamam,süpürme silme de öyle.zaten bir iki komşu gelir başka ne temizlik yapoyorsunuz siz ben kendimi pis hissediyom sizin yanınızda
ya sizde calan telefona yaa kapiya yetisemiyorsunuz dimii(hele telefonlara hic yetisemiorum oadan salona paytak paytak gidene kadar..
Eşim Çağan'ın odasına not yazmış :)
"anne yakında geliyorum yatağımı hazırla Çağan :)"
çok tatlı benim sefgilim
Görüşlerinizi alayım;
Bu terlıgı ben yaptım.. elımde otellerın terlıklerı var.. bazılarının da kalıtelerı cok cok ıyı.. onlardan bırını bu sekılde susledım.. nası olmus??
didooo ben de tuhaf psikoloji icineyim, cikinca hep karnima bakarim, o sikinti veren kipirtilari baskilari tekmeleri ararim gibi geliyor, dogum sonrasi nasil bi psikolojide olurum hic bilmiyorum??yani etten kemikten biri olucak karsimda, ama suan hayalimde...bende aynene bi seviniyorum, bi huznleniyorum, yani aslinda ne kadar sacma sanki onu icimden cikarinca onu kaybedicekmisim gibi, ama asil ona kvusucam, anlatabildimmi...
ya kızlar bugün oğlum hareketsiz normal mi şeker yedim çikolata yedim ama tık yok
Selam kızlar doktordan geldik
Kuzucuğum gayet iyiyimiş. Önceki doktor kilosunu fazla ölçmüşlmaz:Şimdi 2600 grammış kızım. Herşeyi haftasıyla uyumlu. 1 aya kadar doğar dedi doktor. Yani muhtemelen 40. haftayı bulmayacak. Hayırlısı, iyi olsun da. Kilosunun normal olmasına sevindim yalnız. Tosuncuk olursa nasıl çıkarırım diye korkuyordum:kedi:
ben de 3. gün yaptırıcam ama süper zekalı görümcem başka işi yokmuş gibi kocamı arayıp pipisinle ilgilenio bebeğimin. daha bugüne kadar doktora gittin mi ii mi bebek die sormadı bile. fahri sünnetçiyi taktı peşimize. oğluşum pipiisiz kalcaklmaz: yani fahri sünnetçi yaaa olmass kiiiii
Doğumdan sonra en çok ayaklarımın sızlaması geçecek diye seviniyorum. yatarken birden çalan kapı ya da telefona yetişmeye çalışmak zulüm. Ayaklarımın üstüne basamıyorum.
Dün tv.de bir kanalda "anne olunca anladım" diye bir program vardı. Oradaki uzman lohusalık depresyonunu anlatıyordu. Ve şu cümlesi hala kulaklarımda, "hamileler 9 ay boyunca bir progesteron havuzunda yüzerken, doğumdan sonra birden bire bu kaynak kesiliyor. ve progesteronun birden düşmesi anneleri ruhsal olarak daha hassaslaştırıyor." Gözümün önünde progesteron havuzunda yüzen halim canlanıyor hep. (denize girememek başıma vurdu laelaelaelaelae )
Ben yatıyom herkese iyi geceleeer
çlgın mucize bence sen depresyonu tüketeceksin kalmayacak gerye birşey.aidaa tadlu rüyalar
Taze hanım;senın o mantar portlesın.. o zaman konusuruzz senınle bu konuyu.. o sezlonga Sefa ya senı gomdurtmezzsemm... ahan da yazıyorumm!!