gypsy, sancılar ne alemde? nasıl bişey şu sancı bi tarif ediver... mesela serin sulardan kızgın tantunilere atlarcasına bri his mi? ya da böyle dürüm lavaşının içine konmuşsunda sarılıyorsun gibi bir his mi? nedir içeriği :)
taze bu sopalar hep gece coşar böyle.gece haytını seviyollar
yatanlara iyi geceler..kalan sağlar bizimdir..
kaç aydan sonra cırcır olmuşum...açık yazacam ama korkudan ıkınamıyodum iyi oldu valla..kan hapı fecii kabız yaptıydı..
o da değişik bir arge konusu.ben de düşünüyorum bunu.misal şu an soluma yatmış durumdayım neresiyse artık oradan bir de yukardan sağ böğrümden senkronize bir biçimde ikili sıkıştırma yapıyor.az kaldı ama nasıl bir sıkıştıracağım görecek cadıoff benimkide costuuu..gerci bu cocuk hep cosuk, ne zaman uyuyor anlamiyorum...
yatanlara iyi geceler..kalan sağlar bizimdir..
kaç aydan sonra cırcır olmuşum...açık yazacam ama korkudan ıkınamıyodum iyi oldu valla..kan hapı fecii kabız yaptıydı..
ya bugun bende tuhaf bi barsak hareketi vardi, sanki buyuk tuvaletim var, circirim diye gidiyorum, wc de bisi yok, sonra tekrar, karin agrisi mi gaz sancisimi, yoksa rahim sancisimi anlamadim???
o da değişik bir arge konusu.ben de düşünüyorum bunu.misal şu an soluma yatmış durumdayım neresiyse artık oradan bir de yukardan sağ böğrümden senkronize bir biçimde ikili sıkıştırma yapıyor.az kaldı ama nasıl bir sıkıştıracağım görecek cadı
:
ya bugun bende tuhaf bi barsak hareketi vardi, sanki buyuk tuvaletim var, circirim diye gidiyorum, wc de bisi yok, sonra tekrar, karin agrisi mi gaz sancisimi, yoksa rahim sancisimi anlamadim???
ben once onun o koca kafasini, sonrada kukumu tepikleyen ayaklarini sikistiricam, intikamim aci olucakkkk
o da değişik bir arge konusu.ben de düşünüyorum bunu.misal şu
hoş gelişler ola seçil..ağrı yoksa güzel tabi:bbo:
yok yok ağrı yok..gayet güzel şeettirdim..:)
ya sizde calan telefona yaa kapiya yetisemiyorsunuz dimii(hele telefonlara hic yetisemiorum oadan salona paytak paytak gidene kadar..
Doğumdan sonra en çok ayaklarımın sızlaması geçecek diye seviniyorum. yatarken birden çalan kapı ya da telefona yetişmeye çalışmak zulüm. Ayaklarımın üstüne basamıyorum.
Selam kıslar, ben geldim. Bugün denize girdim, yüzdüm, hatta mokunu çıkardım, dibe daldım... Çok güzel bi gün geçirdim. Bize kahvaltıya gelen arkadaşlar İstanbul'dan arkadaşlarımız. Kahvaltı sonrası bizi de aldılar, onlarla birlikte gittik denize. Şezlongta yatarken "çay getir, suyu götür, tost getir, ayran götür..." biçimnde emirler yağdırmayı da çok seven bi insanım. Tabii eskiden içecekler arasında bira da yer alırdı ya, neyse artık... Onu da yaptım bugün. opuyorumnanaktan
Sonra annem aradı, "naber, günün nasıl geçiyor" diye. "Denize girdim" diyince cinnet geçirdi hafiften ama sonra kendine geldi kaydirigubbakcemile3 . Babamı aramış, biz bununla napıcaz, demiş :)) Doruk bi büyüsün, bu yaptıklarını anlatıcam, diyor :) Şezlongta oturmaktan - yatmaktan belim ağrıdı accık, onun dışında bi komplikasyon yok, devrilicem birazdan.
Hepinizi öpenzi...
ne yazdın ne yazdınnnmercimek canım sana msj yazmıştım öbür tarafa burda olduğunu bilem buraya yazardım.neyse okursun.