2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hayirlisiyla sagsaglim kurtulmussun eylem cok sevindim...Allah uzun ömürler versin saglikla büyüsün bebisin... Bana öyle iyi moral verdinki cünkü normal dogum yapacagim ama son zamanlarda nasil yaparim diye düsünmeye baslamistim insallah bizim dogumumuzda seninki gibi kolaylikla olur da bebegimizi kucagimiza aliriz...


ya ben bide bisey merak ediyorum dogumdan sonra doktora yada ebeye hediye veriliyormu bilginiz var mi?ne hediye edilebilir???
 
ya ben bide bisey merak ediyorum dogumdan sonra doktora yada ebeye hediye veriliyormu bilginiz var mi?ne hediye edilebilir???
ben doktorua çiçek yaptırmayı düşünüyorum. dogum hanedeki ebelerede pelitden bi kututatlı yada çikolata almayı düşünüyorum.
 
syy hatıra nasıl moral oldu bana bu yazdıkların anlatamm. okadar cesaretlendimki.inş bende hayırlısıyla normal dogum yaparım.
 

nazan yikamanda fayda var venim hem besik hemde karyolada var ondan 30 derece narin yikamada yikadim hepsini, kaldirim, doguma yakin sericem..

ben de mothercareden almıştım hem beşik hem de karyola için, çok yumuşaktılar, onları yıkadım hatta ütüledim kaldırdım. ama şimdi hediye geldi takım şeklinde cibinlikli filan, onun da öle süngerden bandı var (artık her ne deniyorsa) işte o biraz farklı, daha tokça bişey. sanki yıkasam süngeri bozulurmuş gibi geliyor. gerçi yıkamadan da kullanmak gerçekten içime sinmiyor.
 
nazan ya o kenar korkuluk yumoşlarını bende yıkamadım aynen tarif ettiğin gibi biraz dolgulu olduları için banada şeklişemali bozulurmuş gibi geldi.kararsızım. ama onu beşiğinde kullanacagım için henuz vakti var. malum ilk 4-5 ay bambu sepeti kullancaz ya..
 
Canan dan haber;

Ev cok dagınıkmıs.. cok perısan oldum dıyor ıkı gundur,temızlemeye calısıyorlarmıs... ıyıymıs, bebısı de ıyıymıs.. bugun nst ye gırmıs, sancııs falan yokmus.. gece ugramaya calısıcam dedı..

Bilginise :)) Asayiş berkemal..
 
ayy nazan şimdi farkettimde sende şaka maka 38+ 2 sin ayy sendende heran haber beklememiz gerek yane..delikafadulden
 

ayyy iyi çok şükür. evrimcim sende olmasan nolcak yahu. iyide sen dogum yapınca nolcek.bence sen tlf listeni birimize mesela bana özelden mj yaz. forumdakilerin çünkü yine allah bilir de petrik ayça ben lal melek maviş ve burko son zamanlra kalcas gibi ya o yusden ddeim.
 
eylem allah analı babalı büyütsünnnn... maşallah bebişine. uslu bebişin hemen gelmiş annesi . darısı başımıza inşallah.
 

Gozlerım dola dola okudum.. yanı ılk gırıp te yazdıgın kadar varmıs.. ne kadar dıngın, sakın olmus hersey.. hayat sana ve evladına hep bu yüzünü göstersin insallah Hatıra.. Allahım nazarlardan saklasın sizi..
 


aaaaaaaaaaa gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün demekki topige birkaç gün girmeyeni merak etmeliyiz demekki dogum yapmış olabilir ay çok güzel ya geliyor bebiiler sırayla


:)))






Hepinizden Allah razı olsun 37+2 de oldu doğum darısı hayırlısıyla başınıza Tazefasulye maşallah oğluna. Allah hayırlısıyla hepinizi kurtarsın. Ben kaçtım. Görüşmek üzere hepinizi öpüyoruz.
 
ayy ayy sibel gelmiş. sibeeeeeeell nasılsın bebişin nasıl anlatsaan azcık birazcık rei,sm falan yokmu. ben sana hemen özet geçeyim
derya yani sakalyenmaster
kayra
eylemm2007 yani hatıra
kaçakkedi şebnem dogum yaptı.
ilk haber senden geldi merakla beklios canm yaz bakalım bişiiler
 
EYLEMcim,
ne müthiş bir doğum hikayen var canım. ne kadar şanslı bir kadınmışsın sen. allahım hepimize nasip etsin böyle hayırlı doğumu. bebeğin de erken geldiği halde kilosu ne kadar güzel. maşallah ... inşallah ben de senin gibi kolayca doğururum. hep seninki gibi bir normal doğum hayal ediyordum. olabiliyormuş demek ki... genelde çok meşakkatli anlatıyorlar, saatlerce süren korkunç sancılardan bahsediyorlar. oysa bünyeden bünyeye ne kadar fark ediyor bak. keşke ben de senin gibi doğurduğuma inanamadan bi baksam bebek kucağımda....
 

:bbo: ayyy ben yazarken gitmiş bile. malum onu bekleyen minik savunmasız bi bebiş var nede olsa.

bu arada kendimi forum bekçisi ilan ettim bugun.:lepi::hooray:
 

Canım kıyamam aslında bu dinginlik hala biraz şaşkınlıktan desem inanır mısın ona bakıyorum ve benimmisin diyorum ya emzirirken beni net olarak görmediğini bilmeme rağmen sanki gözümün içine bakıyo ve ben dağılıyorum. Ağlamadan çıkıyorum forumdan.
 

Tamam canım.. sen ıstedın dıye sana gonderecegım son zaman yaklasana kadar.. ama bazı arkadaslarım var ki.. sadece bende kalmak kaydı ıle verdıler ceplerını, ıletısım bılgılerını.. senden rıcam.. sadece sende kalsın.. onların da ısteklerıne saygı duyalım kuzum olur mu??
 

Benı de dagıttın vallahi.. :))) Rabbim hepimize bu duyguları nasıp etsın ınsallah..
 
ben geldim arkadaşlar kızımın resmini albümüme ekledim..... ismini SELıN koyduk geçmişi okuyamadım başka dogum yapan varmı son gelişmeler neler????
 
ayy nazan şimdi farkettimde sende şaka maka 38+ 2 sin ayy sendende heran haber beklememiz gerek yane..delikafadulden
sus kızım ağzından yel alsın.... ben ağustosun 2 si ile 7 si arasını arzu ediyorum. öyle arzuyla olmuyor tabi, muhtemel doğum tarihi doktora göre 30 temmuz ama olsun işte ben ağustosta istiyorum kızımı. tabi HATIRAnınki gibi usul usul gelecekse heran gelebilir. ben gerçekten mest oldum hatıranın doğumuna kızlar ya... ağzım kulaklarımda şuan... içime bir umut doğdu. inşallah normal doğum isteyen tüm arkadaşların doğumu bu kadar kolay geçer. doğru düzgün ıkınmamış bile yaa.... regl sancımdan daha hafifti diyor. hepimize nasip olsun inşallah....

sağolasın EVRİŞ. kontörüne bereket. ağzına eline sağlık. muhtar gibisin valla...

bu arada kendimi forum bekçisi ilan ettim bugun.:lepi::hooray:

evet PİNKY sen de bugün pek yüksek performans gösterdin. hiç çıkmadın topikten galiba.
tabi bugün benim de hakkımı yememek lazım di mi.... benim de en uzun topik yazışmam oldu bugün. resmen bütün günü pc başında geçirdim.
hatta pc nin olduğu oda çok sıcak oluyor, klima da yok, ben yine de ısrarla ter tepemden akarken oturdum burda. duşa gireceğim diye diye hala giremedim...
 
sibeeeeeeeel senn için yazdım bak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…