2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben yemeğimi yedim geldim. hayret ki sayfalar sandığım kadar fazla ilerlememiş.
herkes yemeğe gitti galiba. ya da şekerlemeler mi yapılıyor
 
çık NORRAA çık, dışarı çıkıp hava almak çok iyi geliyor. fazla yorma kendini. hemen geri dönersin olmadı
 
yahu ne meraklısınız toto devirmeye gidin bi çikolata yiyin enerji depolayın. hem tüm işleriniz bittimi sizin. birazdan sancı tutsa ayhh daha şunu yapmadıgım dediğinizi bişeyler varsa kalkın yapın yahu. bune tembellik sevdasıdır anlamadım.
 
CADIARZU heeeeeee bizde kız cocugu dunyaya geldi derler...kaydirigubbakcemile3
bende demicekdim ama sen teşvik ettin banane banane

demeseydin pinkim, yiyeceğin dayaktan sen mesulsün klava:
kaydirigubbakcemile3


bacağımı kaldıramıyorum, bu halde de ancak totyu devirerek bir eylem yapabilirim... benim başka seçeneğim yok şu an... :1shok:
 
ben yemeğimi yedim geldim. hayret ki sayfalar sandığım kadar fazla ilerlememiş.
herkes yemeğe gitti galiba. ya da şekerlemeler mi yapılıyor

afiyet bal şeker olsun kızına bol bol vitamin olsun. ayyy ne yedin NAZAN bende ne yesem diye düşünüyorum. akşam için tazefasulye yapıcam şimdiden yapsam akşamda aynı yemek pek açmaz beni..
 
toto devirmece oynayacağız şimdi nazan.. sen de katıl istersen...
ayyy yok benim toto çok büyüdü, kolay olmuyor devirmesi. üstüne oturmuşken azcık daha nete takılayım. okuyamadığım sayfaları okurum siz toto devirirken.
bi de sivri göbek fotosu ekliyorum. çok taze, yeni çektim, az önce
 
Bir haftadır bizim evde de şu diyalog geçiyor..(Armutun yerini başka şeyler alıyor tabi)

-sen artık ciddi ciddi bakıma muhtaçsın yaaa.. (Eşim)
-hmmm evet, dolaptan bana armut yıkayıp versene alamıyorum, ben bakıma muhtacım..(Bendeniz)

haaa bide,

- kiloları vereceksin değil mi, sen geçen yaz kaç kiloydun, o zaman fıstık gibiydin..
- yaaa ama ben bebek taşıyorum..
- e bebek 3 kilo, gerisi noluyo... (Tabi beni kızdırmak için söyleniyo bu)
- yaaaaaaa, pufffffff. Beline karpuz bağlıycam, 1 hafta öyle dolaşacaksın banane...
 
benle ESRAKOnun mantı pozu ile EBRUSKA nın mantı pozu arasında ne kadar fark var di mi? biz nasıl saldırmışız ama di mi?ben resmen kendimden geçmiş görünüyordum GYPSY mahsus öle mi çektin?

hopp hopp kendi adına konuss bi keremmm hatırlarsanız mantılar geldi ben on dk falan berke yi arandım gelsin yemegini yesindiye koca tesiste yerime bir dondum senin tabak bomboss ebru kibarca yiyor gpsy yi goremedim hatırlamıyrom bende geriden geldim sogudu zaten diye yumuldum senle aynı durumda degiliz canımn:))))))

bir anda herkes susunca ne derler bilirsiniz, ben demem diyemem evriş oyar :)

heheeee kız oldu denirrrrrr tabikiiii


oldu canım yiyelimde sekerimzi firlasın dimiiiiii )))
 

akşam temmuz annelerinden bi arkadaş yazmış öle..''suyum geldi, taksi çağırdık, hastaneye gidiyoruz'' diye sürekli takip ediyodum onu..kadında acayip bi normal doğurma aşkı vardı..hiç korku yok..sanki düğüne gidiyo..bana acayip gaz veriyodu o bayan..

bir sorum vaar
yan yatırma yastıgını ve boğulma önleyici yastıgı yıkadınız mı kızlar ?

kılıfını yıkadım ben...ikisi aynı şey değil mi bu arada?? af buyrun..sorumu geri alıyorum farklı şeylerdi..


bir anda herkes susunca ne derler bilirsiniz, ben demem diyemem evriş oyar :)

kaydirigubbakcemile3..
 
Son düzenleme:
afiyet bal şeker olsun kızına bol bol vitamin olsun. ayyy ne yedin NAZAN bende ne yesem diye düşünüyorum. akşam için tazefasulye yapıcam şimdiden yapsam akşamda aynı yemek pek açmaz beni..

ben mutfaktan nefret eder hale geldim PİNKY. iştahım hiç kesilmedi, maşallahım var, ama mutfağa giresim yok. genelde dışardan yemek söylüyoruz ya da dışarda yiyoruz buaralar. mutfak çok sıcak oluyor zira. bi de göbeğim o kadar sivri ki tezgaha yaklaşamıyorum ve belim ağrıyor azcık yemek yapayım filan desem. o yüzden yine DEĞİRMENden meksika usulü mantar soslu biftek söyledim. etten tiksindiğim halde hergün muhakkak yemeye çalışıyorum. yoksa bu tarz yemekler hiç bana göre değil. yaparım makarna yerim güzelce ama yok işte herşey kızım için. bence fasulye yap, ben bayılırım. seni harat kadın seniiiiiii, akşama da fasulyenin yanına bir çeşit daha yaparsın. (bak kendim bi çeşit bile yapamazken sana nasıl da akıl veriyorum di mi? "ne var canım bi çeşit daha yaparsın" diye :kedi:....)
 
Nazan, enteresan foto olmuş..6 tane benin var saydım:))) Bol bol foto çektirmemiz gerek ama ben amaan yarın çekerim, çektiririm diye erteliyorum.. Daha nerde bulucaz bu halimizi..Ben zaten tüm sıkıntılara rağmen hep böyle kalmak istiyorum.Avantajları da var hem..Pazardan mısır alırken adamlar bana hep iyilerini veriyolar hehehe.. Zaten karar verdim, bebekten sonra karnıma yastık koyup dolaşcam bi süre..
 

pekü... ayrıca gördüğüm en orcinal göbüş çalışması olmuş... o böcükler karnını yiyecek gibi duruyor...


o bele karpuz bağlama tehdidini ben günde kaç kere yapıyorum bir bilsen... şakkıdı
 

2.diyaloğun aynısın tıpkısı bizim evde de yaşanıyor...adam sürekli hesap yapıyor..çocuk şu kadar, plesenta şu kadar, su şu kadar, eeee gerisi noluyo hanfendiiii..
 
oldu canım yiyelimde sekerimzi firlasın dimiiiiii )))
ayyyy kıyamam sende yarım magnum ye fıstık....

ÇA ÇA ÇA Ayça....

sen kendin sankim pek matrak hatunkişi değilsin yahu. sende ne cevherler var bilios. am hiç unutmuyorum ya cocuk tekmelemiyor diye yuz ustu yatmışsın ya allahım hala gülüyorum he....

gecen bizde eşimle akşma yürüyşüne çıktık dönüşte marktete karpuz aldık 10 kilo tuttu tabii yürüyüşe çıktıgımız için eşim eli mahkum taşıyacak. biraz yuruduk ve bana dediki ahh aşkım düşünsene ben 2 dk taşırken yoruldum sen nerdeyse bu kadar kiloyu karnında taşıyosun şimdi anlıyorum seni falan dedi. evet evet karnında yük taşımak sırtında yük taşımakdan daha agırmış.. çok kıymetli bir buyugumuz söylemiiti zamanında ama ben yeni nalıyor ve hak veriyorum kendisine...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…