2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aftabru+, Ebruska+, evros+, irem34+, jenny_sh+, mercimekim+, tazefasulye+

ooo kizlar sizide mi uyku tutmadi:)))
 
selam kızlar,
evime henüz geldim. 3 gündür evden uzaktaydım. dolayısıyla da pc den.
ben yokken kaçakkedi ve sakaleyn doğum yapmış. ikisinin de gözü aydın. darısı bizim başımıza. sağlıkla ve zamanında inşallah.
bulabilirsem şimdi fotolarına bakacağım bebişlerin.
 
ooo benim için erken nurdan..du daha 1-2 saat geçsin anca..sabaha karşı sızıyorum...göbekten yatamıyorum ben yaa..mafoldumben
 
bende epidural sezeryan olucam, bizim ufaklik donmedi..ne kadar zaman sonra toparlandin, dikisler falan??sutun hemen geldi mi??agri sizi cok oldu mu??

canım benim sütüm doğumdan önce 10 gün önce falan gelmeye başlamıştı..inşallah sizinde sütünüz dolu dlou olur bebişler doyar..doğumdan sonra 2 gün ağrı oluyor ama hastanede olduğun zaman ağrı kesici veriyorlar epiduralden..ben 2 gün sonra kalktım hemen evde misafirlerimle ilgilendim..uzun uzun yatmadım..birtek yatıp kalkarken biraz sorun oluyor ondada annem,eşim yardım ettiler..
 
ooo benim için erken nurdan..du daha 1-2 saat geçsin anca..sabaha karşı sızıyorum...göbekten yatamıyorum ben yaa..mafoldumben

bende gobekten yatamiyorum donmek icin once oturup sonra donuyorum.uykum kaciyor..
bide ben yorgunluktan sizmisim, az once uyandim, bidaha ne zman uyurum artik..
 
YELİZ, maşallah oğluna.. Ne güzel annesini de hiç üzmezmiş yeme içme konusunda.. İsmi de çok güzel. Fotoğrafta da çok tatlı çıkmış.. Biz şimdiden "seneye bu zaman"la başlayan hayaller kuruyoruz.
Normal doğum şartlar uygunsa en güzeli tabii ama benim de Norra gibi dönmedi bebeğim. bu saatten sonra dönerse büyük sürpriz olur bana..
Giyim konusu da benim kararsız kaldığım bir konu. Kimisi bebek yeni doğduğunda giydirmek gerekir diyor (kolu bacağı çıplak kalmayacak şekilde), ama sıcaklarda da yavrulara eziyet etmiş olurmuyuz diye de tereddüt ediyorum.
Beni emmedi demişsin.. İçedönük memebaşı gibi bir durumdan ötürü mü oldu bu? yoksa oğluşun kendisi mi emmeyi sevmedi?
 

sagol tatlim, seni de soru yagmuruna tuuttuk birden:)))insallah bizde hemen toparlaniriz...
 
aaaa milkshake de mi doğurmuş?
yani topiğin 4 bebeği mi oldu? bi de maibeyaz vardı.
çok sağol MERCıMEKcim, ne büyük iyilik yaptın valla, ben de şimdi köskös foto aramakla dünyanın vaktini kaybedecektim.
 
SAKALEYN, canım, bebeğine allahtan uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum. maşallah, tam nur topu gibi... o nasıl tombiş yanak öle.... sen emanetini aldın kucağına canım, inşallah darısı bizim başımıza şimdi.
 

maibeyaz pek sık girmediği için tanımıyorum..onu saymazsak ilk bebek milkshake'den geldi..nişanı gelmiş, 3 cm açılması olmuş..sezeryanla almışlar bebeği..
 
az kaldı diimi işlerin bitmesine

insallah yarin bitiyor salida kadin gelicek...yarin mobilyayi kurucak, son rutuslari yapicak..bugun dusakabini kurdu, ama bizim duvarlar yamukmus, tam oturmadi kuvete, duvara sabitlanince:)))yarin kuvetle kabin arasinda kalan bosluklari doldurcak bisilerle; allahim ne sorunlu banyoymus, ama adam iyi usta cikti valla, temiz calisiyor, agir ama temiz..Tibet yarin biterse kuvette yaticakmis kutlamak icin:))
 

evet canım göğüs ucumda sorun var hatta göğüs ucum yok diyebiliriz..o kadar sağdığım halde hala çıkmadı..
 
ay nazanilahi yaa sana ozel sms atıp soyledim ya derya ve sibel dogurdu falan diyee askoll sms leridemi okumoyrsunnn
 
ay ne cok soru sordum:)))
Valla Yeliz'i bir yakaladım ben de sorulara boğdum. Kusurumuza bakmaz inşallah.. Bizler şu an o kadar bilgiye, tecrübeye muhtacız ki aynı soruları kırk defa bile sorsak şaşmam :)

aftabru+, Ebruska+, evros+, irem34+, jenny_sh+, mercimekim+, tazefasulye+

ooo kizlar sizide mi uyku tutmadi:)))

Sorma canım.. Uyku tutmadı demek biraz garip olur benim için çünkü gün içinde iki posta uyudum.. Müthiş bir uyuşukluk söz konusu, hayır olsun inşallah :) Şimdi de uyku yok haliyle.. Ama yatsam kesin uyumakta zorlanmam uyuşuk ruh halinden ötürü :))

Hoşgeldin canım. Yaaa, öyle valla geçtiğimiz hafta çok hareketli oldu.. Şimdiden 3 arkadaş bebişine kavuştu. Ben önümüzdeki hafta ne olur tırsmaya başladım vallaa :)


bende gobekten yatamiyorum donmek icin once oturup sonra donuyorum.uykum kaciyor..
bide ben yorgunluktan sizmisim, az once uyandim, bidaha ne zman uyurum artik..

Nurdaaan, izne ayrıldın mı sen kuzum? ben son olaylardan biraz kopuk kaldım.

Sez. olacaksam epidural isterim ama onda da bilinç açıkken kesilip dikiliyor olduğunu bilmek heyecan-stres yaptırır mı diye düşünüyorum.. Maşallah sen hemen toparlanmışsın inşallah biz de senin gibi oluruz.
 
ebruska esim telefonda adını gordu bugun çok alem ebruska da kim yahu artık ruslarlamı takılıyorsun diyor:)))) dedim yok ya kk dan arkadas bulusmaya gelecek o yuzden cepleri kaydettik dedim :))) cidden ebruska lakabın falanmı ??
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…