2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım elini karnına koy sancı sırasında karnın sertleşiyomuş geçince yumuşuyomuş - bak bakalım öyle bişey oluyo mu?

o sertlesme sancımı kasılmamı?? ben kasılma die biliorum benim karnım kasıklarım birden semsert oluyo nefes alamıorum ates basıo ter bosalıo sırtımdan. bunu gun icinde cok sık yasamaya basladım artık. ama oyle regl agrısı gibi agrı olmuo. o bazen sabahları ani kasık batması oluo
 
Ay ay ay ben yokken neler olmuş:1shok:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenÇokkkk heyecanlı ve çok dokunaklı:sinifsinif:Ama malesef ben birkaç gün daha tam performans aranızda olamayacağım. 40 derecelik sıcaklar bastırdı, evim inanılmaz sıcak. Ayrıyetten de kaynanam memleketine gidiyor. Çok çok sevdiğim kayınpederim evinde yalnız. O nedenle perşembeye kadar orada kalacağız. Ben haberlerinizi İzmir tayfasından alırım.

Deryacığım nasıl sevindim, nasıl duygulandım anlatamamopuyorumnanaktanAllah analı babalı, sağlıklı, mutlu büyütmeyi nasip etsin hayatım. Gözün aydın

Yakın zamanda doğum bekleyen herkesin de Allah yardımcısı olsun. Kalın sağlıcakla
 
kuvet aldınızmı ben bugun mothercareden baktım sadece kuvet vardı bide setler ama setin icinde havlsu vs si vardı ben zaten 2 tne havlu aldım . napsamki karar veremedim..netten bakıorum olmazsa netten alıp tırlamı getirtsem yoksa simdilik bir legen bir kovamı idare etsem netteki gelene kadar..
 
Herkesin kandilini kutluyorum, Allah sağlıkla yavrularımıza kavuşmak nasip etsin inşallah hepimize..


Benimde son günlerde tansiyon problemim var, doktoruma her gittiğimde tansiyon ölçümlerim 14-9 seviyelerinde çıkıyor, halbuki normalde 11-7 civarlarındadır. En son gittiğimde doktorum evde bir haftalık sabah-akşam tansiyon ölçümü istedi. Ve 14-9 seviyesini aşarsam acilen kendisini aramamı ve hastaneye gitmemi söyledi. Artık son haftalarda sıcaklara da bağlı olmak üzere, ani tansiyon yükselmesi sebebiyle preeklampsi olma riskine karşılık bunu istiyor.

Salı günü tekrar kontrole gideceğim. Evde de tansiyon hep 14-9 seviyelerinde.. Artık son haftalarda sizlerde lütfen tansiyon ölçümlerinizi sıklaştırın, tansiyon yükselmiş olsa bile bu zamanlarda herhangi bir belirti vermeyebiliyor çünkü. Benim mesela tansiyonum yüksek ama herhangi bir anormallik hisssetmiyorum..
 
Bakıyorum ben yokken liste gönüllüsü falan aranmaya başlanmışÇok kırıldım. Daha da buraya gelmem:dilcikar:Şu altta görmüş olduğunuz listenin güncellenmiş ama düzenlenmemiş halidir. Yoğun istek üzerine listada köklü bir değişiklik yapacağım ama 15 dakikaya kadar evden çıkmam gerek. Şimdilik idare ediverin:

 
Merhabalar herkese..

Hepinizin Miraç Kandili mübarek olsun. Allah hepimize hayırlı doğumlar, hayırlı evlatlar nasip etsin..

Birkaç gündür foruma giriyorum, okuyorum ama yazmaya sıra gelinceye kadar pilim tükeniyor yazamadan kapatıyorum. Değişik bir yorgunluk bastırdı, kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum. Bugün hemen hemen tüm gün yattım mesela. Sandalyede oturmak bile müthiş yoruyor bedenimi.. O yüzden birkaç gündür sessizliğimi bozamadım bir türlü..

Sakaleyn de doğurmuş.. Hayırlı uğurlu olsun. Maşallah pek de tombik yanaklı güzel bir bebek.. İkisinin de iyi olmasına çok sevindim.. Bizler hamilelik sendromlarından şikayet ededuralım, Milkshake, Sakaleyn, Kacakkedi çoktaaan bebişlerine kavuştular bile.. Darısı bizlerin başına artık..
 
burkocum sende dikkat et kendine ..ozelliklede bu sıcaklarda..

Sağol tatlım. Evde uyumam mümkün değil zaten. Klima salonda ve yatak odası evin öbür ucunda. Hava müthiş basıkkafamçokkarıştıOrada püfür püfür çok rahat uyuyorum. Elimden geleni yapıyorum sıcağa karşı

Şebnem canım sakın aklına kötü birşey getirme. Elbette vücudunun çektiği zorluk bebeğine de yansımıştır. Elbette kendisini toparlamak için zamana ihtiyacı olacak. Ama o zamanı geçirdi mi turp gibi gelecek Busecik. Hiiiç merak etme annesi. Hem bak bu kadar anne adayının duası var arkanda. İçini ferah tut:teselli:
 

Aldım Pervin'cim. Ama öyle mothercare felan değil benimki. Eminönündeki Havuzlu Han'dan aldım, bildiğin leğenin küvet şeklinde olanı, başka bir esprisi yok yani :)
Mothercare'dekiler pek bir albenili ama başta idare ederim diyorsan leğen de olur yani neden olmasın..
 
park yatağımızzz
nerdeyse 1 ay olucak alalı ben anca ekliyorummmm..]

esracım eline koluna sağlık..hepsi çok güzel olmuş..


mothercare in o havlulu tam setinden aldım ben..benim de havlu 4 tane oldu..:) eğer fazla diyosan küvetini ve mok çanağını ayrıca satın alabiliyosun canım..
 
Burko....liste gönüllüsü aranmadı ki....sen gayet güzel yapıyosun...iletişim gönüllüsü arandı..Evrim'in görevini devralacak birisi aranıyo...ondan sonra doğuracak bi sürü arkadaşımız var, bu yüzden..
 

Mercimekim, mok çanağı dediğin altını değiştirirken totosunu temizlemek için mi kullanılıyor? Mothercare'de görmüştüm, 3 bölmeli bir kap, mok çanağı dediğiniz o mu acep?
 
hepinizin ALLAH yardımcısı olsun bende geçen yıl bu zamanlar gün saymaya başlamıştım 15 ağustosta doğum yaptım merak ettiğiniz birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım tabi bildiğim birşeyse...
 

Amin Yeliz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sıcaklarda karnı burnunda olmanın ne demek olduğunu sen de bilirsin o zaman. Doğum sonrasında emzirirken felan sıcaklar hamilelikte olduğu kadar rahatsız edici oluyor mu? Sen bu konuda sıkıntı yaşadın mı?
 
benim evim çok sıcak oluyor o konuda ben hala sıkıntı yaşıyorum her gün banyo yaptırıyorum oğlumu..doğduğundada 2 günde bir yıkadım..ama doğumdan sonra tabiki hamilelikteki kadar rahatsız olmuyorsun üstünden yük kalkmış oluyor hafifliyorsun..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…