2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Pekı napcaksın sen Baby.. nası gırmeyı dusunuyorsun?? Ay bana dert oldu ıyı mı senın olmaman..
 

Attım kuzum sana cebımı.. gelır bırazdan..

Sıcaklık olayı bende de mevcut.. burada da hava fena degıl..ama dayanamıyorum.. resmen terlıyorum..
 
evroş ellerine saglık ne guzel yapmışsın. bende sepet ve süs olayına girmedim henuz bakalım bu haftasonu malzemeleri alırsam yaparım inş.

helin için çok sevndim maşallah bebişine ya tosuncuk olucak.saglıkla alsın kucagına inş..

nesrin kuzum gözun aydın annecinde gelmiş. istanbul topraklarındaymış ya bunada şükür 2 gun sonra şenlik olur evinde inş..benm annem artık ancak dogumdan hemen önce gelir.ayhh bizim tam ramazan öncesi olcak ya bebekler annem muhakkak olmalı yanımda.
 

saol canım içi baya derin aslında yakın olsaydık sanada yapar verirdim ama kargoyla göndermek ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum istersen yapabilirim sanada
 
Ha ha ha hadelikafaduldenTam bir biyolog yaklaşımı. Süperalkisalkisalkis
Mutlaka maddi değeri olan birşey mi düşünüyorsun? Tatlı bir sürpriz olamaz mı mesela? baby mi anlatmıştı? Bebişinin adına açılmış bir mail adresinden anneler gününde bir mail almıştı da çok duygulanmıştı hani. Öyle birşey yapabilirsin belki. Ya da evin onun geçmesi muhtemel yerlerinde bırakılmış küçük küçük notlar. Ben öyle şeyleri daha çok severim şahsensüprizzzzz
Teşekkür ederis efenim. Kulaklarınızı çınlattık, merak etmeyinisyerimseniben

Evros yaptıkların için tek bir kelime söyleyeceğim:
BUDUR:lepi:
 
bugun pıtışımda bi agırlık var. sankim mehmet akif tüm agırlıgını vermiş gibi...
 
saol canım içi baya derin aslında yakın olsaydık sanada yapar verirdim ama kargoyla göndermek ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum istersen yapabilirim sanada

Canım benım,sagol.. ama senden once ben koydum fotosunu... yaptım nacızane kendımce bısı.. Saolasın.. Allah razı olsun..
 
hepiniz birbirinzden tatli, hepiniz birbirinizden sekersiniz...ne yalan soyliyim, herseferinde icim gidiyor fallaa.....

anneciginin ellrine saglik, kapi susu 10 numara, ortayada 2 mavi 1 beyaz simli balon super olur.

Biz de her seferinde seni anmadan geçmiyoruz valla :) Süs konusunda biz de aynısını düşündük. Bİr kaç balonla süsledik mi, tamamdır :)

tazecım annenın ellerıne saglık,güzel olmus yaptıkları


Taze'cim kapı süsü olayı çok pratik ve ekonomik gerçekte..ortaya da bi süs ne ala..iyi fikir..annende ne cevherler varmış..bravo valla..

Çok teşekkürler kızlar. Annem çok çok yaratıcıdır, bunlar bişey değil, ciddiyim. Bİze yıllarca dikip giydirmiştir ve giydirdiği şeyleri bulamazsınız çoğu yerde. Hala da diker sağ olsun. Çok becerikli kadındır.

Biz de gittik geldik dr.a..çok şükür herşey yolunda bi sıkıntımız yok...oğlum 2900 gr., 50 cm.de boyumuz..38.haftada çatı muayenemiz var..

Ohhh, maşallah kuzuya :)


Ay evet yaaa, değil mi? Ben de çok merak ediyorum. Annem usgden çıkarımlar yapmaya çalışıyor ama bence belli olmaz ki hiç ! Gerçi doğduktan sonra da uzunca bir süre anlayamayabiliriz. Kuzenimi dayıma (babasına) hiç benzetmezdim eskiden. Ama şimdilerde 26 yaşında ve dayımın aynısı oldu çocuk, şok oluyorum :)

güle güle kullanın dönenceyi verdiğin linki açamadım, muziklimi bu ?
anneninde elinde sağlık güzel olmuş

Müzikli canım. Ama ışıklı değil. baby2go dönence diye aratırsan, var nette...


Teşekkür ederiz :) Onun içine Doruk'un kirlileri koyulacak Nazancım. Bizim çoraplarla, çamaşırlarla temas etmesin onun kirlileri değil mi :sinifsinif: 40*65 ebatlarında. Daha sonra da oyuncak torbası vs olabilir diye düşündük.


Haydi allah kurtarsın o zman ... Söyle ona klimayı açsın ama karşısına oturmasın lülülülülülü

Bileklik falan takmayı seven bırı ıse.. ona cok şık bır bıleklık alabılırsın.. deri ve gümüş karısımı.. spor tarzı bısı.. misal..

Ay onları ben de çok seviyorum ama onur hayatta takmaz ki

canım kapı süsündekı yuvarlak ney?o denız makarnası dedıklerı seymı,?buarada sepetınde cok güzel,o tüğlerden bende arıyorum sepet süsülemek için

TÜĞ değil o kelebeğim TÜY . Özür dilerim.


ayy ne güzel :) Gözün aydın Petrikçim.

EVROS çok güzel yaptıkların, bayıldım. Ama canım, foto çekerken kaliteyi biraz düşürürsen daha rahat yüklersin. Fotonun 1 tanesi 3 MB, gerek yok... 1MB olsa yeter, poster olarak basacak değilsin ya ?Ekleyebilirsem ben de dido gibi sepetlerini ekleyeceğim.
 

saol canım ama ne nasıl yapılır bilmiyorum ki:kedi: 1 aydır ancak fotoyu bu kadar yüklemeyi öğrendim o yüzden teknoloji özürlüsüyümöde ben:kedi::kedi:
 
saol tazecim çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile2 bugün bilet falan mı alsam bu kadar kıyak üstüne arka fonda beşiğimiz var gerçi şimdi yeleştiş yatagı falan sertildi ama ciciilere bişey ekleyememin sebebinide bölece gördünüs
 
Evros evros napıyosun kardeş, topiğin beceriklisi ünvanımı elimden alacaksın haaaa...Sepet de süper...

Petrik petrik buralarda mısın...Şu converse patiğin açıklamasını bana göndersene.. netten bulduğumu tam çakamadım..
 
Sabah Onur'la kahvaltı yapıyoruz. TV'de Aslı Güngör var, Ferhat Göçer'le "kalp kalbe karşı derler" i söylüyorlar. Onur'la aramızda geçen konuşmayı aktarıyorum:

Onur : Bu kadının sesi de, şarkı da çok güzel.
Ben : Evet, ama kadının söylediği diğer şarkılar beni öyle çok etkilemiyor, bu şarkıda çok etkileniyorum.
Onur : O zaman kadının sesi bu şarkıya iyi gitmiş, diyelim.
Ben : evet, doğru yorum.

Onur bir kaç sn yüzüme şaşkın şaşkın bakıyor. Anlamıyorum. "Burcu, -doğurmak- kelimesiyle söylenişi benzer olan sözleri söylerken biraz daha dikkat et lütfen, aklım çıktı" dedi. delikafadulden doğru yorum, dedim ya, doğuruyorum, anlamış delikafadulden delikafadulden Yarım saat güldüm valla :roflol:
 


Puhahahaha:roflol:Ay yazık bu adamlara yahu. Biz bir tane doğurana kadar onlar dokuz doğuracaklardelikafadulden
 
saol canım ama ne nasıl yapılır bilmiyorum ki:kedi: 1 aydır ancak fotoyu bu kadar yüklemeyi öğrendim o yüzden teknoloji özürlüsüyümöde ben:kedi::kedi:

Foto makinasında ayarlar kısmında boyutla ilgili bölüm vardır. eşine söyle bari akşam, o yapsın :) Kurcalamaktan korkma, hiç bişi olmaz. Alt tarafı gider bi teknosaya falan sorarsın, ordaki elemanlar bilir makinanın nasıl düzeleceğini. 2 kurcalamakla bozulmaz bu aletler... Daha sıpalarımızın fotolarını çekip koyacağız hem! Öğrenmek lazım şeker...
 
oy oy oyyy senin aney urfalıysa ne mamalr yapar şimdi sana...gözünaydın

reca ederim evros evrim
 


ay perde meselesi bizi de uğraştırdı
fatih de ve imç de sormuştum fiyat aldım tek camlık perde için 150-250 arası fiyat veriyorlardı
en son eminönünde bir perdeciden hallettim 90 tl ye içime de sindi fotolardan görebilirsin perdeyi:hooray:
 
teşekkürler kızlar, hepiniz ya moral ya fikir vermişsiniz hediye konusunda.... ben de biraz internetten araştırma yapıyordum ne ayarlayabilirim diye. yakında gitmek isteyeceği bir konser bulamadım. kaldı ki adama "al sana konser bileti, güle güle git dinle" denmez ki, ben gidemeyeceğim, o şık yattı. sonra çok istediği bir sırt çantası vardı, outdoor sporlar için uygun, bisiklette sırtına aldığında sırtını terletmeyecek teknik bişi... işte onu aldırmıştım anneme annemin hediyesi olarak, baktım ben bişey bulamıyorum, yüzsüzlük edip annemi aradım "anne ben alışverişe çıkamıyorum, o çanta benim hediyem olsun siz başka bişey alın" dedim.pek zarif bir hareket olmadı ama yazık annem de bana kıyamıyor şimdi çıkıp alışveriş yapmama gönlü razı olmadı, "tabi kızım ben başka bişey alırım sen ver onu" dedi. pek süpriz olmayacak gerçi çünkü beraber gezerken çok beğenmişti ve almaya karar vermişti. sadece internetten fiyatını araştırıp öle alacaktı. ama ben şimdi bi de amazon dan bi sipariş veririm , ingiltereye gidecek yakın arkadaşı, onun otel adresine göndertirim, böylece biri süpriz olmak üzere iki hediyesi olmuş olur.
BURKOcum sen çok güzel bir konuya değinmişsin , romantiksin belli, ama ben hiç beceremem öle şeyleri. odunumdur biraz bu konularda. bizde bu tarz incelikler eşime mahsustur. bizde romantizm onun tekelindedir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…