2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bişeyler yemeliyim... Bu hamile halinizle kedoşuma verdiğiniz destek için hepinizi öperim çok...

Cıgerım benım.. sen Esra ya ne bakıyorsun.. emın ellere teslım ettık dıye balici cocuklara kopegını teslım edenle mı dertleseceksın.. kaydirigubbakcemile3 şükür evladın yanında.. gerısı onemlı değil..
 
MERCİMEK,
gözünaydın canım. maşallah oğluna. şimdiden 50cm mi olmuş? annesi gibi mercimek olmayacak anlaşılan. haklısın herkes bebeğini görünce sanki dünyanın en tatlı varlığını görmüşl gibi oluyor. bütün bebekler çok güzelmiş meğer. ben eskiden çok çirkin bulurdum yeni doğmuşları. ilk 2-3 hafta hiçbişeye benzetemezdim. şimdi anne karnındaki halleri bile çok sevimli geliyor.


kapı süsü tamamdır TAZE bence. çok sade ve şık. sokak kapısı için çok süslü bişey yapma zaten. ben çok beğendim, bu yeterli.... ellerinize sağlık.
annenin de ayrıca çoooooook eline sağlık. nefis yapmış. bayıldım. kimin kıyafetleri asılacak onun içine? senin mi oğlunun mu? yani küçük mü büyük mü pek ayırdedemedim. ama gerçekten çok muntazam dikmiş.... güzel günlerde kullanın.

salıya okey o zaman tatlım
doktora pztsi gidicektim salıya ertelerizzz ama daha geç olmasın çarş anacım gelicek temizlk vs yapicezzz malum şafak sayamıyorum ne zaman doğurucam belli diilll kafamçokkarıştı
nasıl yani? salı buluşacaksak sen doktora salı mı gideceksin? o nasıl olacak? biz salı günü 12 gibi buluşsak mesela, sen önce doktora sonra bizim yanımıza mı geleceksin? yetişebilecek misin? olmadı salı sabah kahvaltıya gideriz, 1 e kadar otururuz sen bizden ayrılınca doktora gidersin. ama karşıdan gelenler için sabah kahvaltıya yetişmek zor olabilir. kahvaltı servisi gerçi 10da başlıyor. 10dan 1 e kadar 3 saat takılırız. zaten benim de annem burda olacak, çok uzun kalamam. ayıp olur kadına. sıkılır evde tek başına.


boşver be MİNİK im zorlama bebeği sığdıracağım diye. nurtopu gibi doğsun da evladın boşver tulumlar arta kalsın. hatıra olurlar giymese de.... sıkıştırma çocuğu içine.... zayıf doğan bir bebeğe verirsin sen de.... kime niyet kime kısmet olur canım....
 
helin le konustum.. dogum tarıhı 23 temmuz.. ıkı gun once gıtmısler.. bebek 3.5 kg.. hersey yolunda dedı.. Adana da hava cok sıcakmıs.. artık yuruyemıyorum bıle dedı.. herkesı sordu.. hepınıze cok cok selamı var.. arz olunur efenim...
 
Kaçakkedi, duygulandırdın bizi valla. Sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini ne güzel...

Evriş, sepetin çok güzel, o süslemelerdeki kelebeklerin mavisi yok muydu sende. Beyazı da mı almıştın??

Mercimekim, maşallah kuzuna. Biz de yarın akşam gitcez..Son aylarda sıklaştı böyle haftada bir gitcez artık..

3K1M anaaa kedin bulunmuş haaa, hadi gözün aydın..

Milkshake çık ortaya artık..
 

haa unutmuşum bak ben onu, balicilere verdiydi di mi... evet ya iyiki uyandırdın evrişim sağolasın :roflol: şükür evet :1hug:

Ya arzu eden tabı kı.. zorla da degıl..

zorla değil tabi ama merakta bırakmasın o zaman vermeyenler de.. -tatlicadiarzu-
en azından doğurdum iyiyim desinler zamanı gelince...
 

aleyküm selaaam, çok sevindim maşallah...


3K1M anaaa kedin bulunmuş haaa, hadi gözün aydın..

Milkshake çık ortaya artık..

teşekkürler telkırmam, sağol varol...
 
 
arkadaşlar,
yarın eşimin doğumgünü. ne zamandır ne alsam diye düşünüyorum. kafamda bir iki şey vardı. ama zaman su gibi aktı geçti. güya bu sene son güne bırakmayacaktım. ama yine miskinlik yaptım. daha doğrusu kararsızlık. hep çok özel bişey almak için kendimi kasıyorum ve beceremiyorum son dakkaya kalıyor hiç hoş olmuyor. o ise bana hep çok özenli davranıyor. şimdi tutuşmuş durumdayım. ne bir parti organize edebildim (bütün arkadaşlarımız tatilde) ne de hediye alabildim. yarın akşam ablamlara gideriz belki doğumgününü orda kutlarız. ama ya hediyesi ne olacak? bugün hava müsait çıkıp bişeyler baksam. aklımda olan şeyi çok aradım bulamadım. birkaç yere daha gideyim bari. cevahire gideyim desem, köprü trafiği olacak. zaten iyice ağırlaştım nasıl dolaşacağım o kadar süre? biletixten bişeyler baksam, yakın zamanda istediği bir konsere bilet alsam, bu kez de ben gidemem ki, yalnız mı göndereceğim? ayyyy kafa yiyeceğim.
 
ıZMıRıN ÜÇ GÜLÜ,
hem sinemaya hem kahvaltıya gidilmiş. ne güzel. üçünüz de süper görünüyorsunuz. ne güzel yakın oturduğunuz için sık sık buluşabiliyorsunuz. biz istanbullular çok dağınık oturuyoruz. ESRAKO ile ben biraz yakınız. sizi kıskandım valla....
 
Arkadaslarım, tülleri vardı zaten bu sepetın.. ben sadece ustundekı suslemelerı yaptım.. bır sepete 40 tlsı veresım yoktu acıkcası.. kelebeklerım beyazdı Telkırmam.. onları da kullandım..

Asıl dıs kapıya yaptıgım bır sus var.. dün gittik.. tüylü bir cerceve aldık.. onun uzerını susledım.. ıcıne hoşgeldın kuzey yazıp.. dıs kapıyı tülle susledıkten sonra ustune asacagım.. hepsı bıtınce fotosunu koyacagım sıslere..
 
Yfrog - b46.jpg
bud abenim yaptığım kapı süsü ama becerebildim mi yüklemeyi bilmiyorum

çok güzel olmuş. ellerine sağlık. herkes yapmış süslemelerini gördüğüm kadarıyla. el emeği göz nuru... sizleri tebrik ediyorum. ben de yarın eminönü taraflarına gidip sarf malzemelerimi alıp yapacağım. haftaya bitmiş olur herhalde.
 

Bileklik falan takmayı seven bırı ıse.. ona cok şık bır bıleklık alabılırsın.. deri ve gümüş karısımı.. spor tarzı bısı.. misal..
 

zor bir durum bende hep aynı seyiyapıyorum o yüzden istedigim gibi olmuyo hiç
 
Yavrular.. bana telefonunu vermıs olsaydı coktan aramıstım ben onu.. ama vermemıs..üsgünüm..
dimi keske hatırlatsaydıkda belklım ozaman verırdı numarasını.neyse elbet bı haber cıkacak,hayırlısı olsun
yaa senmısın dalga gecen kaydirigubbakcemile3 delikafadulden kaydirigubbakcemile3
Var yaa.. Tugbaaaaaaaaaaa.. cok fenasınn cokk... Mucıze nın analık duyguları ıle oynamayın nan delikafadulden
laelaelaelaelae lülülülülülü laelaelaelaelae
Didom.. bu son ıs gununu kutlar.. goslerınden operım.. artık yayılma vaktın hayırlı ugurlu olsun..
delikafadulden aaa son iş günümü.hayırlı oldun DİDOMMM hadee gözünaydın.bol bol yayma vaktıdır artıkınnnnn
kaydirigubbakcemile3 yok sıgdırmaya çalısmama ama kızımaa,nazan teyzesınden bı hatıra olarak saklayacagım kesın.valla neye niyet neye kısmet konusunu şöle degıstırmek zorundayım,şevval e niyet şevval in oyuncak bebegıne kısmet kaydirigubbakcemile3 kimseye veremem :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
ayy canım yaa,hayırlısı amanınnnn nekadar daraldıı zaman böleeeee.herkez sırayla dogurmaya baslıyo cumadan itibarenn.:teytey:
 
Hanım arkadaslarım;

Telefon numaralarınızı vermenız ıcın bu son cagrı.. bana telefon numarasını gondermeyenler.. lütfen numaralarını ozelden ıletsınler..
evet bencede numarasını vermeyen kımse,buraya ugramayanıda merak etmesın lütfennn :dilcikar: aynı durumda biz olcaz çünkü,gıdecek doguma bız çatlıycaz meraktan iyimi diilmi diee. oyüssden recaaa ederis numaranızı bırakınızz,evrimde bı sapıklık sezmedım henüz içiniz rahat olsun gacııılarrr delikafadulden
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…