2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.


Cnm ben özel balıkesir hastanesine gidiyorum İsmail Eren benim için zor oluyor Altınoluktan geliyorum ama başka çare yok :1no2:
 
merhaba kızlar... ya birsey soracağım size ama bende dunden beri kasıklarımda ağrı var ödüm kopuyor ağrı olunca.karnımın içi çekiliyor gibi bazende boşluğumuz ağrır ya sankı öyle ağrıyor mesela hapşurunca falan daha artıyor ağrısı kasılıyor hissediyorum.normalmı acaba gecen senede bu zamanlarda düşük olduğu için ödüm kopuyor.bulantılarım ilk zamana göre azaldı ama devam ediyor genede 5 kilo verdim 1 ayda ama 2 haftaya kadar tamamen gecer herhalde.
 

gazım olunca bende böyle oluyorum ama genede doktorunla konuşmalısın
 

SENCE BEN AĞUSTOSTA DOĞURMAYACAKMIYIM???
 
dnzyildizi84 hoşgeldin canım aramıza: a.s. saglıklı bi hamilelik geçirmeni diliyorum :1hug:
 
kızlar günaydınn. noracım çok çok üzüldüm.aynı dert bende de vardı. oğlunu görmeye gitmeyen anne evlendiğimiz gün bize bir yapıştı düğünden sonra bizimle kalmaya başladı.2 buçuk ay sonra cinnet geçirdim.gece odamıza dalıordu kapı çalmadan.cinsel hayatımız 2 ay olmadı.ben yemek yapmak istiyordum ilk heves çünkü evinle ilgilenmek istiyorsun.2 - 3 çeşit yapardı benimkinin yanında tabak koyardı masaya 2 tane . ben kendime tabak almak zorunda kalırdım.2 dk bizi yalnız bırakmazdı.ses duyduğu an koşa koşa gelirdi yanımıza.eşim işten gelene kadar odasında yatar eşim gelince salonda yatmaya başlar eve tanımadığım 100 kişi misafir çağırır hiçbişeime yardım etmezdi.kalk kız gel kız die çağırıordu beni tabi eşim yokken :) ben de bi patladım.evi terketti kurtuldum eşimde kurtuldu tabi.şimdi gene geliomuş 2 ay kalmaya. hamile olduğumu duyunca sadece zorla gülümsedi .hemen koşa koşa gelir sinir bozmaya. inşallah sinirlerimi altüst edip bebişime zarar vermez. kültür farkı çok önemliymiş evlenince anladım.ama bu sefer kapı çalmayı nezaket kurallarını evimizin kurallarını öğreteceğim. :)

göbişlere gelince benim de gece göbişim var sabah kalkınca çok az.eşimde geceleri sevior pıtpıtı. sabahları sevmiormuş :) burayı okuyup yazmaktan iş yapmıorum hiç.
kasık ağrıları bende de var. ama ya rahim büyüormuş ya da bebek mi büyüormuş.bebek büyümesini burdan okudum. rahmimiz önceden hazırlıor bebişimizin geleceği alanı.geldiğinde geniş geniş otursun.bu arada ben badem yağı aldım yalnız acı badem yağı aldım.tatlı badem yağı mı olmalıydı söylerseniz çok sevinirim :)
 
valla kızlar bu kaynana konusunda en şanslısı benim galiba çünkü kavınvaldem ölmüş eşim 9 yaşındayken üvey kananam var bi tane onuda ayda yılda bi görürüm görmem yanii .size bişey sölimm en iyi kaynana mezarda olanderler :jeyyar: ama ben yinede olmasını çok isterdim :çok üzgünüm:
 
Cnm ben özel balıkesir hastanesine gidiyorum İsmail Eren benim için zor oluyor Altınoluktan geliyorum ama başka çare yok :1no2:

ah canım ya zor oluyordur tabi biliyorum ismail ereni adını duydum.
Edremitte gitsen daha iyi deilmi oradada iyi ,doktorlar varmış arkadışım demişti kendi hemşire.
bende ivrindide oturuyorum balıkesire gitmemiz 20 dakkika bizim o bile zor geliyor .
 
Valla benim kayınvalidemle maceralarım hiç bitmez yaşadığımız yer tatil yeri deniz kenarında her yaz gelirler bende her yaz çalışırım o sıcakta 10 saat öğle yemeğimde 1 saat mola var eve gelirim o da beni bekler yemek hazırlayacağım yiyecek o sıcakta beynim patlıyor zaten birgün koymadım tabak ona masaya geldi oturdu yedim yemeğimi tepkisi bekledim tabağımı kaldırdım banada bir tabak koyarmısın dedi :1shok: Birgün evde dolmalık biber vardı yapsaydın ya dedim ben buraya tatile geldim yemek yapmaya mı geldim dedi oğlu işten gelince aç mısın ne hazırlayayım ben gelince ne yiyeceğiz.... şimdi gelemez çünkü eşim bile bana iş yaptırmıyor düşük riski var diye gelince iş yapmaktan korkuyor geçen gün dedi midesi bulanıyor kolay mı çocuk yapmak bizde çektik dedi benneyaptımki yani çook maceramız var bütün yaz sağolsun burada bende bişey diyemiyorum yarın öbürgün birşey olsa eşim beni suçlar diye korkuyorum anneme şöyle davranmıştın falan derse üzülürüm idare edeceğiz artık ... aman ya ne çok konuştum
 

benim tedaviyle olduğu için mecbur kaldım şimdi hastalığımı yapımı herşeyi ne kadar uğraştığımızı ismail eren bildiğinden korkuyorum edremitteki doktorlarda cellat gibi ondan korkuyorum sabıkaları var çok duydum mecburum yani
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…