2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

herkese mutlu yıllaarrrrrrrr ... bu sene inşallah sadece güzelliklerle gelirrrr
 

Kayram bu ne kadar güzel bir dua:asigim:Sabah sabah ağlattın beni. Bütün kalbimle katlıyorum duana canıma.s.
 
slm arkadaşlar bugün herkes ii galibaa kimsenin sesi çıkmıyoo. aman ii olun beşlerinizle birlikte nice senelereeeeeee
 

Aminnn... Çok güzel bir dua
 
keopscum yeni yaşın hayırlı olsun.tüm dileklerin gerçek olsun.

canım çok teşekkür ederim,dün benim değil sakaleynmaster'in doğumgünüydü ama güzel bir rastlantı olarak ben de kabul ediyorum çünkü benim doğumgünüm de 3 ocak a.s.
 
kızlar akşam çok mutluydum keseyi gördüm fakat bu sabah kalktığımda kahverengi lekeler vardı doktoru aradım bişey olmaz dedi ama ben çok korkuyorum 5.haftadayım sizce böyle bişey olması normalmi kahverengi sulu bir akıntı var azda olsa hala devam ediyor peçeteyle silince ancak gözüküyor ama var
 

Canım doktorun birşey olmaz diyorsa moralini bozma. Kahverengi lekelerden pek çekinmiyor doktorlar. Pembe ya da kırmızı gelirse, sonra da adet sancısı gibi ağrıyla birlikte yoğun kanama olursa tehlikeli. Sen bol bol dinlen ve çok su iç. Allah korusun bebişlerimizi:Saruboceq:
 
mavişcim,öncelikle selamlar.nihayetinde keseyi görmüşsün,ne kadar mutluluk verici bişey değilmi,,.bu arada benimde çok akıntım oluyo ,şu son zamanlarda,ee korkmuyorda değiilim..her tuvalete gidişim stresli oluyo.,kötü bişeyle karşılaşacakmıyım diye.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq::Saruboceq:
 
maviş hadi gözün aydın canım.. darısı kalp atışlarına inşallah.. Lekeler için endişelenme, bak bize!! Ben 3 haftadır öyle lekeleniyorum, ama bebişim sağlıklı. Leke değil, değerler önemli demişti doktorum.
Uzun süre ayakta kalma, sıcak suyla uzun süre duş alma (ılık su kullan, duşta en fazla 10 dk kal, sıcak su düşüğe sebep olmazmış ama kanamayı arttırırmış), uzanma-eğilme-gerinme, bir de ilişkiyi pek önermiyor doktorlar. Bilgin olsun..


Kızlar sonunda memleketim olan İzmir'e (çok yüksek olasılıkla) dönebiliyorum. hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :dance: İstanbul'a zorunlu hizmetten dolayı gönderilmiştik, zorunlu hizmet süremiz dolmuştu, ancak normal tayinle dönemiyorduk. Yüksek lisans kazandığım için ocakta tayin isteyip, şubatta İzmir'e gidebilicez sanırım. Benim için dua edin kızlar, annemin dizinin dibine, 2 apartman ötesine gidiyorum. :teytey: Hem deeeee kira ödemeye son!! :dance: Allahım bebişim kısmetiyle mi geliyor acaba?
 

Adaşım ve meslektaşım, şimdi de şehirdaş olacağız desenedelikafaduldenÇok sevindim canım. E eskiler ne dediyse dğru demiş:teytey:
 
Bende Ağustos ayında doğum yapacaktım, ama rutin kontrolümde bebek kalp atışı duyulmadı, bebeğim ölmüş, kürtajla aldılar. Hemde ilk hamileliğimdi. Moralim çok bozuk arkadaşlar, Allah sizin bebeklerinizi bağışlasın.
 
Kızlar, benim gibi dudakları sürekli kuruyan ve burnu sürekli tıkalı olan var mı aranızda? Hasta değilim. Zaten evdeyim hep, gebelikle ilgisi var mıdır ki? Normalde dudak nemlendiricisi kullanmazken şimdi yarım saatte bir sürmek zorunda kalıyorum. Bir de okyanus suyu.. Yoksa nefes alamıyorum.
 

Çok üzüldüm canım. Büyük geçmiş olsun. Aramızda, ben dahil, ilk bebeğini düşürmüş çok arkadaş var. Acın çok taze. Şu anda yapabileceğin en iyi şey en kısa zamanda fiziksel ve ruhsal olarak kendini toplamanın yolunu aramak. Hiç merak etme. Yeniden yaşayacaksın o muhteşem duyguyu:teselli:a.s.
 



Canim cok sevindim bir Izmirli olarak, o guzel sehrin hasretini cok iyi bilirim...tadini cikarkaydirigubbakcemile2
 

Canim cok uzuldum:çok üzgünüm: umarim en kisa zamanda rabbim sana yeni bebisini verir, acini dindirir...
 

Benim sadece dudaklarim cok kuruyor ve cok susuyorum, eskiden 2-3 bardak ancak icerdim gunde, simdi surahiyi dayiyorum agzima, yetmiyorum, dudaklarim kupkuru..
 

maalesefki bende geçen ağustos ayında bi düşük yaşadım.ama şimdi çok mutluyum,ALLAH nasip ederse ağustos ayında doğum yapacam,.bu meleğim beni bırakmıyacak innşş:Saruboceq::Saruboceq:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…