2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

burkocum inş bebikin sağlıklı bi şekilde sana gelmeye hazırlanıyodur,.ALLAH herkesin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:güzel haberlerini bekliyoruz:lepi:
 
Ayy, ne güzel burko, yarın keseni göreceksin ha? Dikkatli bak, içinde minicik bi nokta göreceksin. O var ya o... Hayatımızın anlamı olacak sanırım :)

Annem arada sırada İzmir'den sevdiğim şeyler (börek, kurabiye, sarma vs) yapıp gönderiyo. Geçen gün gene koca bir koli göndermiş, hemen aradım "Anne neler döktürmüşsün gene, bi güzel yedim ve devrildim, çok hora geçti" dedim. "Benim şu anki duygum dünyada hiç bir şeye değişilmez, sen mutluysan ben de mutluyum, biliyor musun" dedi. "Bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum" diye böğürdüm resmen telefonda. Karşılıklı gülüştük bayağı annemle. Tabi hemen "inşallah bu sefer olacak, sen de öğreneceksin" vs.

O nokta bizim her şeyimiz olacak inşallah. Her şey yolunda gidecek, hiç endişelenme, içini rahat tut..
 

İNŞALLAH CANIM, İNŞALLAHBEN ONDAN GELECEK HERŞEYE SEVE SEVE RAZIYIM. SAĞ SALİM GELSİN DE:asigim:
 
sizlere de iyi seneler...dilerim sağlıklı bebişler getirir 2009...
 
ayy burkocum hadı hayırlı haberlerle gel inşallah doktordan.gelır gelmez hemen yaz

bende ya pazartesı yada salı gıdıyorum , inşallah bende o güzel kalp atıslarını görürüm yada duyarım.cok ama cooook heycanlıyım.Allah ım hayırlısını göstersın inşallahhhh.
 

canım çok geçmiş olsun aynı şeyi ben de yaşadım.bir süre umutsuzluğa kapılman,sanki hep aynı şey olacamış gibi düşünmen doğal...ben şimdi ikinci kez hamileyim.ilkinde kese çok bozuktu sürekli lekelenmem ve ağrılarım vardı..bu bebişe de o yüzden bağlanmamaya çalıştım ama şu ana adar her şey çok normal gidiyor..belki doğsa sağlıksız olacaktı.sakın ümidini yitirme..çok geçmiş olsun
 
slm kkızlar yarın bende dr gitcem inşallah ...aslında randevum çarşambea idi ama hava şartları el vermedi yarın gideceiğim inşallah kalp atışı için...inşallah meleğimin kalp atışlarını görürüm ...duaya ihtiyacım var...
 

inşallah güzel haberlerle dönersin canım bende cumartesi gideceğim kontrola benim ki kotrol bakalım büyümüş mü bebişim
 
kızlar bugün cetvelim değişmedi hala 9+2 gösteriyor sebebini bilen var mı 9+4 e gireceğiz ama hala 9+2 de
 


Tüm iyi dileklerimiz ve dualarımız seninle canım, göreceksin bak, her şey yolunda gidecek :) Yarın iyi haberlerini bekliyor olacağız.

Kızlar bu arada evriş'den haber yok değil mi?
 
gunaydın arkadaslar 2009 aynı bu sekilde bebeklerimizle devam etsin insallah. beni sorarsanız bulantılar kusmaya cevirmeye basladı kah ii kah kotuyum ama cok sukur idare ediyorum.

cin takvimini eklemeyelim ana listemize o oyle eglencelik kalsın gercekligi tartısılır bir sey.

guzel haberlerinizi bekliorum hepinizin
 
birde bende 2 adet ben cıktı etli deil ama leke gibi anlımda sanırım cildimde degisik bisiler olacak
 
arkadaşlar ben hiç yürüyüşe çıkamıyorum.hamilelikten önce 1-1,5 saat yürürdüm.hava çok pis hem de her yer buz.düşerim de bebişime bir şey olur diye çok korkuyorum.siz neler yapıyorsunuz egzersiz adına?
 

çok çok geçmiş olsun, allah sabır versin burzeya. ama herşeyde bir hayır aramak lazım. ilk hamilelikte düşük ihtimali çok yüksek oluyor. ben çok duydum ilk bebeğini düşüren. inşallah ikincisi sana tutunur. çok da acele etme ikincisi için. ben 3 ay kadar beklemiştim.
inşallah 2009 uğurlu gelir. bizi de haberdar edersin.
 

bende yanı senin gibiyim didecim ancak evde pek hareketsiz kalmamaya calısıyorum surekli hareket halindeyim kendimi yormadan bisiler yapıyorum ise yarasın die. progestan zaten mafedio bni vucuduma cok sislik ve sıkıntı verio 2 haftam kaldı 2 hafta sonra kullanmayacagın insallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…