Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım aramızda sadece bıkac kısı yalnıs bılıyor ama cogumuzun doktoru vajınal tercıh edıyor.benım doktorumda aynen şöyle demıstı "eger içerde bı kanama varsa yada bebegın kesesıne zarar verebılecek bırsey varsa bunu enguzel vajınal ultrasonla görebılırız" demıstı .sana katışlıyorum yalnıs bı inanaış var bu konudayeni gelen arkadaslar sızlerde benım gıbı hosgeldınız mınıklerınız hayırlı olsun hayırlısıyla kavusmayı nasıp etsın allah hepımıze.dunden berı yazılan mesajlarda vajınal ultrasondan bahsedılmıs .halk arasında yaygın bı sekılde dolasan vajınal ultrason dusuge sebep olur gıbı bı ınanısa sanırım bazı doktorlarda kabullenmıs.halbukı vajınal ultrosanun dusukle bebege bı zarar vermesıyle hıc alakası yokmus.bılhassa cok daha detaylı bı sekılde goruntuleme yaptıgı ıcın yumurtalıklarımızda rahımımızde olan bılmedıgımız bı sorun varsa veya gebelık kesesınde erken bı teshıs yaptıgını bılıyorum.gebelıgımı ogrendıgımde 4+3 gunluktu bundan ıtıbaren 3 kere doktoruma gıttım ve ıkısınde vajınal ultrasonla muayene oldum .ve yıne arkadaslarımızın yazdıgı uzere ılışlı meselesınde bende hıc lekelenme olmamasına ragmen doktorumun 2 ay yasak koydu medenı ıse ılıskı sırasında daha bılıncsız hareketler olabılecegıymıs.
herkese yeniyılda bebişleri ve sevdikleriyle beraber mutlu sağlıklı ve bereketli yıllar diliyorum .MUTLU YILLAR bugün benim doğum günüm aynı zamanda
Kizlar kendi dogum tarihimi duzeltirken tarihlerin yanina onceden hesaplanan cin takvimi sonuclarinida yazdim, eksik olan arkadaslar ilave etsinler, sevgilerrr...a.s.
herkese yeniyılda bebişleri ve sevdikleriyle beraber mutlu sağlıklı ve bereketli yıllar diliyorum .MUTLU YILLAR bugün benim doğum günüm aynı zamanda
2009 yılının hepimize saglık mutluluk huzur getirmesini diliyorum........
hergünümüz bı öncekınden güzel gecsın inşallah.........
2010 yılına bebeklerımız kucagımızda gırmek nasip kısmet olsun inşallah.........
hiç kimse üzülmesin hiçbirimizin gözünden mutluluktan baska yaş akmasın inşallah........
Allah hiçbirimizi acı sınavlarla sınamasın
bebek isteyen herkeze saglıklı hamılelık nasip etsın, :CüvCüv:
hamılelerede hamıle arkadaslarımızada ( ve bana) hayırlı dogumlar nasip etsın inaşşallahh RABBİM..............................:CüvCüv: :ecrin_bebek:
a.s.a.s.a.s.
reva ben bugun 7+3 haftalıgım.
bol bol yatacagım evet sayet devam ederse de rapor istiycem dr umdan.