2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

27 Aralık 2008

Canım bebeğim,
Nereden başlasam hiç bilmiyorum… Seninle ilk tanışmam 2008 Ağustos ayında olmuştu. Gelmeyen adetim beni 1 hafta bekletti ve o bir haftanın sonunda artık acıdan üzerine yatamadığım göğüslerim senin varlığını ele verdi; neredeyse bordo bir 2. çizgi olarak Tam 17 gün rüyada gibiydim. 17 gün babanla birbirimize sokula sırnaşa dolaştık.Şeniz Derken o baş belası kahverengi lekeler ve 1 hafta süren kanamalarla geldiğin yere geri gitmeye karar verdin:a015: Hayatımda yaşadığım en büyük acıydı… Allah’ım bir daha acını göstermesin bebeğim.:Saruboceq:

Zor günleri yavaş yavaş atlatırken, yüreğimden hep senin daha gelmeye hazır olmadığını geçirdim. Biliyordum ki bir gün yeniden içime gelecektin. Biliyordum ki, kendini hazır hissettiğinde annenin o sıcacık karnındaki yumuşacık yerine kurulacaktın. Hep konuştum seninle dualarımda. Hep sana seni ne kadar sevdiğimi anlattım.

Derken bir gün, nasıl hiç bilmiyorum, “ben bugün hamile kalacağım” dedim. 4 Aralık 2008 günü. O günden sonra hep içimde bir kıpırtıyla gezindim. Kendimi dinledim, aslında “seni” dinledim:asigim: Sen bana ben geldim dediğinde Aralığın ortası olmuştu ve adetime günler vardı. Önce kasıklarımda o bildik karıncalanma, sonra gerilme, sonra karnımda o beni heyecanlandıran şişlik… 1 hafta eczanenin önünden geçerken içeri girip bir test almamak için kendimi tuttum. Adet günü diyordum. Nasılsa olmayacağıma.s

Sonunda 21 Aralık Pazar günü sabrımın mükâfatını aldım. Babanı nöbetçi eczane bulmak üzere gönderdim. Nerelere gitmiş garibim. Hala atamadığım testle geldi. Ben büyük bir heyecanla tuvalete girerken; “Allah’ım hangisi hayırlıysa o çıksın” dedim ve sonuç; hamileyim:sm_cool:

Canım bebeğim
Hep biliyordum bir gün bana geri geleceğini. Sen o kadar anlayışlıydın ki yavrum, anneni babanı daha fazla üzmeye gönlün elvermedi ve hemencecik geliverdin. İçim öylesine huzur dolu ki artık. Biliyorum ki sen bu sefer annene sımsıkı tutunacaksın. Biliyorum ki bir daha bizi hiç üzmeyeceksin. Sana kavuşmak için çekeceğim tüm fiziksel zorluklar hoş geldi. Seve seve hepsini çekmeye hazırım meleğim. Sen geldin ya, başka hiçbir şeyin önemi yok artık.

Annen
 

Ah canım yaaa, hem geçmiş olsun, hem başın sağolsun. Üzül, yasını tut, ama şunu unutma; bebek ne kadar erken gidiyorsa, kromozom bozukluğu olma olasılığı o kadar yüksektir. Yani doğanın bozuk olanı eleme durumu senin yaşadığın. Bir arkadaşım bir prof a gidiyordu, o söylemiş, artık ilk gebeliklerin % 85'i düşüyormuş. Eskiden böyle bir şey yokmuş. Bu kadar radyasyon ve kimyasalla olacağımız bu..

Sonradan daha çok üzüleceğine, böylesi çok daha iyi inan bana.. Bir kaç ay dinlenip gene yaparsın. Ben de ilk bebeğimi 6 haftalıkken kaybetmiştim. Kim olsa çok üzülür, içine atma, yasını tut. allah sabır versin, sağlık versin, önemli olan senin sağlığın. Sen iyi olursan, bebişin sana gene gelir.
 

canım çok geçmiş olsun bende ilk bebegimi bu şekilde kaybetmiştim ama üzülme ilk hamilelikte düşük olması normal dedi dr um sonra 3 içinde kızıma hamile kaldım saglıklı birşekişlde kucagıma aldım şimdi nasipse 2 bebegime hamileyim hala kalp atışını alamdaık alana kadar içim rahat etmiyecek
 
burko yaaa, kızım zaten ota moka ağlıyorum. AAaaa?? ama çok güzel yazmışsın. Ben de günlük tutmaya kara verdim. Cumartesi gidip cicili bicili bir defter alıp başlayacağım..
 
Kızlar ben yarın ilk kez doktora gideceğim. Müthiş heyecanlıyım ve paranoyalarım devam ediyor. Ne olur bana dua edin de doktor güzel şeyler söylesin. Bebişim ve kesesi tam olmaları gereken yerde, olmaları gerektiği şekilde duruyor olsunlar:Saruboceq:
Yarın sabahtan nete girme şansım olmaz büyük ihtimalle. Randevum akşam 4te. Gelince ilk size haber vereceğim söz.
AMA NOOOOOOOLUURRR DUA EDİN BANA:1shok:
 
yapıştırdım ama gene olmadı((Biri bana yardım etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
 
sanırım sitede sorun var.mesajlar anında görünmüyor.bu arada herkese sağlıklı mutlu yıllar dilerim.2009 bebişlerimize hayırlısıyla kavuşacağımız yıl ne mutlu hepimize :) Allah tüm dileyenlere bebek nasip eder inşallah.
 

burko canım doktorun herşeyin yolunda olduğunu söylicektir hiçmerak etme nekadar geçti regl in
 

canım çok çok geçmiş olsun bende yaşadıım bunları hiç üzülme hayırlı olan ne ise allahtan onu dile eminim bundada bir hayır vardır.kendini ferah tut ve ikincisi için güç topla :teselli:
 

canım kaç haftalık bebeğin
 
reva hayırlı olsnu bebegin insallah saglıkla dogar.
sende kahverengi lekelenme magdurlarındansın yni dilerim en kısa zamanda biter.
peki diger dusuklernideded boye lekelenmeler olmusmuydu ??[/QUOTE]

evet canım malesef vardı 5 haftalıkken beni bıraktılar ilki karnımda öldü ve alındı ikincisi evde ani bir şekilde gelen inanılmaz bir kasık ağrısıyla kanama kırmızı ama malesef hastaneye bile yetişemedim evde düştü ve sonrasında kürtaj :1no2:
 
canım cok gecmıs olsun,burda bende dahıl bırcok arkadasımız var ilk bebegını kaybeden :çok üzgünüm:ve bız Allah ın izniyle tekrar hamileyiz.biraz sabret üzüntünü cok iyi anlıyorum ama kafanı baska seylere yönlendır ve herzaman hayırlısını iste Rabbimden. bebegın sana gelecegı zamanı inan cok iyi biliyordur.hersey gönlünce olsun canım :teselli:

ayy aynen canım o dertten bendede var.dudaklarım kuruyor ve burnum özellikle gecelerı cok tıkanıyor.artık süreklı burnumu silmekten yara olcak içi benneyaptımki bende acılen okyanus suyundn almalıyım.nemlendırıcıde fazla kullanmak istemıyorum çünkü tadına bayılıyorum yiyebiliyorum azcık oyüzden normal krem sürüyorum.bıraz arastırdım burun tıkanıklıgı hamuılelıkte oluyormus sanırım bırde arada burun kanaması olabılıyormus.şu zamana kadar tam 4 kere burnum kanadı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…