petrikcim demir hapinin yaptıgını sanmam.doktorda üsüttügü zaman yesile döner dedi.bize nekadar sicak gelsede bebisler üsüyor maalesef.doktora nedenini sordum.bebeklerde biz gibi yag ve kas dokusu olmadıgı ıcin bırde biz gıbı hareket etmedıklerı üsürlermis.malum 2 ayına kadar bebekler hareketsızler
dün hastanenin bebek hemşiresini aradım, kakası fıstık yeşili oldu dedim, normal korkma sütün olgunlaştıgını gösterir dedi.. yüzündeki kızarıklıklarda normalmiş kendiliğinden geçer doktor gitmene grek yok dedi
hemen söyleyim canım
Özel Ataköy Hastanesi Leyla Yolar bize de eşimin halası tavsiye etti o da torununu bu doktora götürüyor biz de 1 defa gittik çok beğendim yarın 1 ay kontrolü var yarın yine gidiyoruz:
çok sağol Meltem hastanede bana çok yakın bizde ona gideriz öperim senide Ece'yide : ))
aynıları bizdede oldu nesrin iki gun evel aynen kendi geçiyor dr kadınlık hormonu aldıgın soyledi benden anne sutu ileendise etmeye gerek yok insanın içiacıyor oyle yaralı bereli gibi ama geçiyor korkma bizim bugunyok oldu gibi yani hersey kendi olup kendi geçiyor zaten ne entüeresan:
)
kakanın hardal olmasıgerek aslında yeni doganlarda
anne sutu alanlarda bizimde yesil ve sumuklu diye tahlil yaptındık mikrop vs çıktı ma tek yesil olmasıkıstas degilsumukluluk varsa falan dikkat et sayet olursa tahlile goturun kakayı
bizde amip çikti ilac kulanıyorkuz mikrop kapmıs
geçmiş olsun Ece'mize neyden mikrop kapmışki ?
umarım biran önce geçer yününe baktıkça ağlamak istiyorum tutamıyorum kendimi, doktora götürcem eşim annem izin vermiyor : ) neyse no panik geçecek inşallah
kakamızda fıstık yeşili oldu bebek hemşiresine sordum normal dedi
sümük gibi değilde sulu yeşil kaka beyaz noktalar var
bende ilk 1 hafta depresyondaydım herşeye ağlıyordum dökülüyordum resmen evdeki herkese bağırıyormuşum geçti şimdi çok şükür
kizlar sizin bebeklerde meme delisimi? Gögsüme yapistırsam yerı yanı.gecengün zorla emzige alistırdım.ama bazen yınede süt gelmedıgını anlayınca aglamaya baslıyo ve mememı ıstıyo.
evet meme delisi, özellikle akşamları deli gibi emmek istiyor
süt gelmese çekiştiriyor memebaşını sağa sola geriye çok canımı yakıyor dişi çıkınca yandım
Allaaam, Doruk'a 2-3 yudum rezene içirdik, gülmekten ölecektim :) Çok komik bu çocuk yauuvvv :))) Değişik ve nahoş bir tatla karşılaşan oğlumun çeşitli yüz ifadelerini görecektiniz :)
Doruk'un göğsünden sıvı geldiğini sanıyorum. Hep göğüs ucu hizasında 1 damla ıslaklık görüyorum. Başta benden süt damlıyor sanıyordum ama, hep aynı yerde...
Taze annem söylüyordu bana bebeklerin memesi süt yapar dikkat et yıkarken inanmıyordum demek gerçekmiş bizimkininde memesi hafif şişti süt toplamış geçermiş sonra
günde 8-10 kez hapşuruyor Rüzgar... hasta olacak diye korkuyorum..ne giydirsem bilemiyorum...sizinkiler hapşuruyor mu?*
Çağan sadece burun damlasını damlattıgımda hapşuruyor ard arda 2-3 kez
günde 3 kez damlayı kullanıyoruz bizimde 9-10 kez oluyor korkma normalmiş
Merhaba Petrik, aynı gün doğum yapmıştık seninle, bebeğini sağlıkla büyüt inşallah. Aşırı emme isteği beni de perişan etmiş durumda,saat başı uyanıyor ve emmek istiyor. Acaba süt mü yetmiyor, doymuyor mu anlayamadım, bugün doktora götüreceğim, düşündüğüm gibiyse mama takviyesi verirler sanırım, hatta ben isteyeceğim hiç değilse geceleri bir defa vereyim, şöyle bir üç saat falan uyusun, yoksa uykusuzluktan o da perişan bende :sinifsinif: Ben yalancı emzik denedim, malesef midesi bulandı öğürerek attı ağzından kuzum
Sivilce gibi ortası minik beyaz, etrafı kızarık lekelerse şayet, kendileri yapıyorlar sıpalar. Tırnak izi yani onlar, bazen hırslanınca Deva, elleriyle yüzünü yoluyor, hemen bu şekilde lekeler oluşuyor yüzünde. Ama bir kaç günde kendiliğinden geçiyor. *
Sağol Kedici seninde kuzun sağlıkla büyüsün inşallah
ben gögsümü sağdım daha çok gelmeye başladı sütüm ilk haftaya göre daha iyi durumdayız
uzun uyuması için hafif sıkmadan kundak gibi sar gör bak uzun uyudugunu göreceksin çünkü kendi elinden kolundan korkup uyanıyorlar birde tok karnına yıka mışıl mışıl 3 saat uyuyor
sütünün yarayıp yaramadıgı aldıgı kilodan belli olur
Devaya eldiven takmıyormuusn annesi tırnakları çok çabuk uzuyor ince oldugu için çok keskin bizde tırnak izi yok şimdilk sadece isilige benzer sivilcelar var, baktıkça ağlıyorum : (
bizim banyo maceramızda komedi.basıyo yaygarayı bizde kocişle korkak tipler. benim meme oğlanın ağzında baba yıkıyo. nasıl ama?
bize kalça usg 2. ay demişler?
çok şirinsiniz : )
yıkarken sırt üstü fileye uzatınca feci şekilde ağlıyor çok yaygaracı kolumun üstüne yüz üstü uzatıyorum anında susuyor üstüm başım sırılsıklam birlikte yıkanıyoruz resmen :)