- 17 Nisan 2009
- 1.033
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bizim boynumuzda pisik vardi, katyerinde ve yuzunde resmen siyah noktali ergen sivilceleri cikti..ben oldugu gibi yuzune ve boynuna suruyorum pamukla gunde iki defa, hem o kusmuklarin ardindan mis gibi kokuyor, hem temizliyor, hemde iyi geliyor..bende artik eldivenleri hic cikariyorum, er yerini ciziyor ve sivilcelri yoluyor, bi dene derim..icinde parfum yada alkol yok nasilsa, saf su...nurdan nurdan nurdannnnn
sen bu gülsuyunu isilikler içinmi kullanıyosun kuzum pişik demişsn ama isilik içinde iyi gelirmi ayyy kullanayım bende sivilcelerini kurutur belkide oğlumun yüzü çok fena yaa eldivenlerini çıkartmaya korkuyorum yüzünü çizmesinden ziyade sivilcelere bi gelse canı acır
YaNevincim ne biliyim, bizimki cok kusuyor ve cok geriniyor uykusnda, guvenemiyorum, bas surekli oynuyor, ben en azindan geceleri kullaniyorum, gunduz gozumun onunde ama gece guvenemiyorum..1-2 ay daha kullanirim olmazsa..EVRİM,BURCU,ESRA ve DERYA,fotoğraflar harika arkadaşlar,maşallah yavrularımıza.(derya,sana da maşallah,kuzum sen 36 yaşında olduğuna emin misin?)
NURDANCIĞIM,yan yatırma konusunda 9 eylül'deki doç. en sağlıklı yatış şeklinin sırt üstü olduğunu söyledi. "ya kusarsa?..." diye gözlerimi pörtlettim, "sırt üstü yatırıp başını yan çevir ya da yatağın baş kısmını yükselt." dedi.
kızlar bebelerinizin ve sizlerin resimleri çok güzel ne günlerdi ama karnımızdaydı sıpalar nasıl dogurcaz diye düşünürdük nerden nereye geldik
bugün morallerim çok bozuk kızlar burçini dr götürdüm kadın hem çocuk dr hemde kardilogu güzel muayne etti ama iş konuşma kısmına gelince herşey degişti önce dogumdan sonra kalbinden ses geliyor demişmiydim dedi hayır dedim kalbi gayet iyide dedi yinede kalp ultrasonu istiyicem dedi birde kalçasında yamukluk var onada ultrasona giricek sonra idrar dedi ben şoklardayım salak bir biçimde gidip vezneye para yatırdım eşimi aradım adamcagız benden haber bekliyecek zannedrken kuş olup gelmiş splugu hastanede aldı valla iş elbiseleriyle kalpine bakarken içeri girdi dr herşeyine baktı ve bir yerde delik degilde bir açıklık varmış 3 aya kadar kapanmasını bekliyecegiz dedi o zamana kadar takip altında olacak burçin digerleride temiz çıktı sadece 3 aylık olana kadar çift bez kullan dedi birde çok az kilo almışız 3330 gr olmuş kızım allahım kafayı kırıcaktım hastanede birde emzirdim sütüm yetmedi mama için agladı kızım eve gelince hemen yedirdim ama hiç uyumadı çıldırıcaktım nerdeyse annem geldide biraz uyuttu bende sizlere yazayım dedim duş almam gerek uykusuzum dün geceden beri ayaktyım sadece gaz sorunundan başka sorunu yok diye gittigim dr dan bunlarl döndüm kabus gibi degilmi
gecmis olsun esracim ; ama dedigim gibi cogu bebkte oluyor o fizyolojik delik, insallah kapanicak canim, bozma moralini, hersey guzel cikar insallah ekoda...kadriye canım geçmiş olsun umarım ciddi bir şey yoktur benim
bebişiminde kalbinde sorun vardı biliyosun delik var kalbinde kapanır umudu ile bekliyoruz bizde bazen öyle zor nefes alıyorki çok ama çok korkuyorum bizde fetaleko çektiricez 16 sında doktorumuzla randevumuz var ona göre yönelndiricek bizi rabbim acılarını göstermesin sağlıkla sıhhatle büyütmemizi nasip etsin
kimse bizim resmimize yorum yapmamıs aycadan baska bizde kaldırdık :)
kadriyecim canım uzulme lutfen duzelecektir zamanla cok gecmis olsun annen cocuga baksında sende dinlen azcık
kızlar bugün saat 5 ten buyana süren sancılarım vardı ve yaklaşık yarım saat önce wcye girdim kahverengi sümüksü ve yapışkan bişeyler gelmiş sanırım bu gelen şey nişan sancılarım hala devam ediyor
10-15 dakika aralıklarla gelen sancılarım var sanırım ben bu gece yolcuyum haber vermek istedim
Konuyu düzenle/Sil
pervinnnn
olur kuzum anneye ne olursa bebişede o olur ishal kabız üşütme psikilojik sosyolojik fizyolojikkk :))
herbişi olur annayacağınnn
birde ne sorucam sana pamukçukmu oldu ecenin ağızı ne yapıyosun bu pamukçuk için?
yahyanın dilinde beyazlık görüyorum pamukçuk olabilirmi sence?
yalnız olmak ve tecrübesiz olmak ne berbat bişi yaaa
götünde pişik olduğunu bile sonradan çaktım sandımki cildi hassas diye kızarıklık var sadece meğersem pişik sinyalleri veriyomuş ((
PERVİN
Sen ishal oldun diye Ece de olmaz, korkma! Ayrıca foto çok uzaktan çekilmiş, ne sen, ne de Ece çok net görünmüyordunuz, kiloların da hiç belli olmuyordu çünkü sanırım yoklar! Ece'nin yüzü de seçilmiyordu! Daha yakın plan fotolar istiyoruz :)