- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
bu arada fotomuzun tarihi bi gün geriden geliyo :))
Hiii kocaman olmuşş,sacları uzamışş,masallah ogluma,masallah!!!! adam olmuş yaff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada fotomuzun tarihi bi gün geriden geliyo :))
alın size bakumsuz bir gacı ve tatlı sebebi
fotolar süper yahaya paşayada maşallah kız saçlara bak
pişik için niveanın pişik kremi derim tek geçerim birde pişik kremini arada pişik omadan kullanırsanız pişikle uğraşmak zorunda kalmazsınız canlarım
süt artamsı için bulgur pilavı ye birde yaş incir sanki etkilyor gibi ay deliricem ya ne artmaz sütmüş
anam bunların hepsi rezilliği seviyor benimkide kırk büklüm kucağımda omzumda yada dizizm üstünde uyukluyor
şimdide ağlıyor
aldım 1 gün bile kullanmadım ben.. yani gerek olmadı..yan yatırınca yatıyo bizimki, desteğe gerek duymuyo..ama dur deneyeyim gene, niye aklıma gelmediyse...kizlar bisi sorcam siz yan yatma yastiklarini kulaniyor musunuz??birde kac aya kadar kullanicaz bu yastiklari 3mu 6mi??bizimki icinde pek ahat degil sanki...
kırmızı tulumunu sevsinler ne güzel olmuş totuşunu ısır benim için annesitek elle en kolay foto eklenıyor,bol bol foto eklıyım barı :).. hatırlıyor musunuz, bu tulumu aldıgımda muhakkak foto ıstemıstınız,artık tulumu oluyor,aksam cektım eklemek ıcın.. fonfonlu tulumu ıle Kuzi :)
kizlar bisi sorcam siz yan yatma yastiklarini kulaniyor musunuz??birde kac aya kadar kullanicaz bu yastiklari 3mu 6mi??bizimki icinde pek ahat degil sanki...
Benim oğlumun kulağında, bacaklarında,sırtında ciddi ciddi kıllar var.. Yaw kıllı bi oğlancık mı olacak yoksa sizinkilerde de var mı??
Olmazsa ağdaya götürücem oğlumu hehe:))
başağrılarım yeniden hortladı..(( bikaç gündür sürekli ağrıyo..ben ne zaman normal hayata döncem off yaaa...göğüs uçlarım da zonkluyo bi yandan..çok mutsuzum.
omzumda uyuyor,tek elle okuyorum su an,çocugum ıkı buklum perperısan uykusu sevıyor,duz ve rahat yatmakla cıdı sorunları var
arabadakı hali.. surat sırke satıyor :)
Bırı bana deseydı kı cocugum bole uyuyor.. derdım manyak mıdır nedır kadın diye.. uyunuyormuş fallaa..
şimdi çektimmm en tazesinden yüzüstü yatıyosss daha doğrusu yatmıyosss kafa hep havadaaa
[/URL][/IMG]
kizlar bisi sorcam siz yan yatma yastiklarini kulaniyor musunuz??birde kac aya kadar kullanicaz bu yastiklari 3mu 6mi??bizimki icinde pek ahat degil sanki...