Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayni sorun bizdee var canim, ezil bir sekilde uyumayi seviyoruz, az once gogsumde uyudu bi 20dk gaz cikinca, yataga yatirdim 10dkda uyandi, 1 saat viyakladi, simdi annemin gogsunde uyuyor, yataga koymaya koruyoruz, bazen diz ustu uyuyor..laptop misali, komik bu cocuk...kaydirigubbakcemile3
evrimmmmm ben size gurbannnn olurummmm
çok özledim seniii ne güzel denk gelmemizzz
yahyamda kucağımda size bakıyo hihoooo
ask olsun tatlim ne kusuru, biz 2 kisi bas edemiyoruz bi veletle, siz tek basinizasiniz, hem takdir ediyorum , hemde saygiyla giliyorum, buraya girmeye bile 2dk icin olsa vakit bulabiliyorsunuz..bunada sukur...hepinizin yazdıklarını okuyorum ama cvp yazamıyorum,nolur umursamadıgımı dusunmeyın
ay kızlar şaka gibisinizz valla kremler yağlar felan zayıflama formulleri vs ne ara yapıyosunuz bunları benim halim harap o zaman yaaa bacaklarım kocamınki gibi resmen kıllı kıllı kaşlarım desen küçük emrahı sollar ne ara toparlanıcam meraktayım
bole uyuyor ıste.. şarkülü kaymış anne de ben oluyorum..
deryammm canım benim güzel annem yahyam iyi şükürler olsunnn sağlığı gelişimi vs bi sorunumuz yok perşembe aşıya gidicez yine bakıcaklar kilos vs
ama kıçında pişikler olmaya başladı ne yaptıysam geçmedi
zaytinyağı sebamed ve johnson pişik kremleri işe yaramadı önerilinizi bekliyorum
bi arkadaşım 3 aylık bebeği var oda geçirmemiş son çare pudra sürmüş geçmiş ama doktorlar önermiyor diyor ama mecbur kaldım diyorr oğlumun canı yanıyor hissediyorum resmen (
deryammm canım benim güzel annem yahyam iyi şükürler olsunnn sağlığı gelişimi vs bi sorunumuz yok perşembe aşıya gidicez yine bakıcaklar kilos vs
ama kıçında pişikler olmaya başladı ne yaptıysam geçmedi
zaytinyağı sebamed ve johnson pişik kremleri işe yaramadı önerilinizi bekliyorum
bi arkadaşım 3 aylık bebeği var oda geçirmemiş son çare pudra sürmüş geçmiş ama doktorlar önermiyor diyor ama mecbur kaldım diyorr oğlumun canı yanıyor hissediyorum resmen (
hiç olur mu öyle şey...hepinizin yazdıklarını okuyorum ama cvp yazamıyorum,nolur umursamadıgımı dusunmeyın
olur olur toparlanırsın, senin güzelliğin yeter beee..göğsünün düzelmesine de sevindim..ay kızlar şaka gibisinizz valla kremler yağlar felan zayıflama formulleri vs ne ara yapıyosunuz bunları benim halim harap o zaman yaaa bacaklarım kocamınki gibi resmen kıllı kıllı kaşlarım desen küçük emrahı sollar ne ara toparlanıcam meraktayım