Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gun arayla bende cok siddetli bas agrisi yasadim ama 22-23 gun oldu anesteziden sonra, ondan oldugunu sanmam, geci bende bas donmeside var, belki tansiyonum dusuyordur, ama dun baya kotuydum, midem bulandi, once ate basmasi, sonra usume titreme...neyse bugun gecti, bu sipa dun gece yine dikti bizi ayaga, gaz sancisi yine...başağrılarım yeniden hortladı..(( bikaç gündür sürekli ağrıyo..ben ne zaman normal hayata döncem off yaaa...göğüs uçlarım da zonkluyo bi yandan..çok mutsuzum.
evet birazda kendimizden bahsedelim iki gece ve gündüz uykusuzluğunun ardından metsil damla sayesinde birz rahatladık geçen buraya uyuyor artık yazmıştımya çocuk sen öyle zannet dermişcesine iki gün ömrümü yedi yavrucak ağlaya ağlaya bi hal oldu uykusuzlukta cabası tam uyumasada en azından saat başı kalkıyoruz her saat başı viyak ayaktayım o 1 satlik uykuya bile hasrettim şimdi onlara sevinir oldum ama büyüor yavrum hafiften agulamaya başladık maşallah rahat olunca çok mutlu ve huzurlu görünüyor ama gaz sancımız tuttumu eyvahki ne eyvah
bana gelince hala hertarfım ağrıyor iki gecedir ağrı kesici içip yatıyorum sütüm artsın diye en sonunda kilo vermek yerine almışım hemde 2 kilo süttede tık yok sanırım biz mamayla devam etmek zorunda kalıcaz bizden böyle birde ağustos kuzularının oraya 1 aylık resmini ekledim büyümüşmüyüz bi bakın bakalım
evet birazda kendimizden bahsedelim iki gece ve gündüz uykusuzluğunun ardından metsil damla sayesinde birz rahatladık geçen buraya uyuyor artık yazmıştımya çocuk sen öyle zannet dermişcesine iki gün ömrümü yedi yavrucak ağlaya ağlaya bi hal oldu uykusuzlukta cabası tam uyumasada en azından saat başı kalkıyoruz her saat başı viyak ayaktayım o 1 satlik uykuya bile hasrettim şimdi onlara sevinir oldum ama büyüor yavrum hafiften agulamaya başladık maşallah rahat olunca çok mutlu ve huzurlu görünüyor ama gaz sancımız tuttumu eyvahki ne eyvah
bana gelince hala hertarfım ağrıyor iki gecedir ağrı kesici içip yatıyorum sütüm artsın diye en sonunda kilo vermek yerine almışım hemde 2 kilo süttede tık yok sanırım biz mamayla devam etmek zorunda kalıcaz bizden böyle birde ağustos kuzularının oraya 1 aylık resmini ekledim büyümüşmüyüz bi bakın bakalım
büyümüş annesi büyümüş..maşallah ilk göz ağrılarımızdan o bizim...1 aylık resmini ekledim büyümüşmüyüz bi bakın bakalım
Nurse harveys şurubunu kullanıyorum ama bebeğim hiç sevmiyor hatta kusuyor. gazı yüzünden olabilir mi yoksa dokunuyor mu uff ama kullanmazsam çok gazı oluyor dün öğlen vermedim gece 11e kadar çok ağladı.Yıldönümü olan arkadaşları kutluyorum eşleri ce çocuklarıyla nice sağlıklı mutlu senelere
bebek telsizi aldınızmı hangi marka aldınız acil yardım please
sabahtan beri ecede bi halsizlik bi mızmızlık oyle zor uyuttumki o agladı ben agladım midesi bulandı kustu gaz cıkardı alttan hıckırdı yoruldu emmedide dogruduzgun
canim ya artik napcami sasirdim, buara dereotu-rezene ve helvayi deniyorum..birde gunasiri alkolsuz bira..3lt su icemiyorum ben, en fazla 1.5-2 lt midem kalkiyor, ama sut, cay, rezene sayi 1lt tamaliyorumdur..nurdan sut yemekle olmuyo .. su bol su ic enaz 3 lt vede nutella ye sabahları 1-2 kasık.yemekle olsaydı benim hic sutum olmazdı cunku hicbisey yiyemiorum . ama meyva yiyorum hergun 3 porsiyon yani bol su bol sıvı sut yapıo.yedigin yemek kilo olarak geri donuyo
ben odasinda yatirmaya baslayinca alicam tom tom marka, ama suan hep yanimda nasilsa..bebek telsizi aldınızmı hangi marka aldınız acil yardım please
evet bende cozdum onu, besleyip acinca aglamiyor artik, bir tek silerken miyikliyor bazen oda yok..yoksa ortaligi yikiyor..ilk günler alt açarken hiç olmadığı kadar ağlıyordu, kıyamet kopuyordu.. ben de kendimce çözüm buldum.. iyice emip uykuya dalınca açıyorum altını, uyanmıyor, güzelce değiştiriyorum... artık hiç ağlatmıyorum onu alt açarken..şu anda tek elle yazıyorum kucağımda mayışmış uyuyor..
omzumda uyuyor,tek elle okuyorum su an,çocugum ıkı buklum perperısan uykusu sevıyor,duz ve rahat yatmakla cıdı sorunları var