deryacım ece aksam yemegini 5-6 gibi yiyor o yuzden yatmadan evel kasık maması yapıyorum
bizimki ev yapımu muhallebilerde oguruyor tam tersi koyu kıvamlı seylere oguruyor
milupa 7 tahıllı kasık maması boyle kivamlı olmuyor içinde tahıll parcaları falan hani ayrısık sekilde ogurtmuyo onu o yuzden onu yediryorum evden yapılmıs muhallebi yese hiç derdim degil ne guzel ev yapımı sonuçta
ve ece aclıktan asla uyanmıyor uyanırsa korkup ruya gorup agylayark yada uykusunu aldıgı için uyanır ama ben beslenmesi tamamlansın diye yediriyorum tabi
gulizcim
teknik bilgim olmamakla birlikte dr nusret kaya nın bebeklele uyuma konusundaki yazısını çok abartılı buldum.
birçok dr anneye dokunmak yanında hissetmek vs arzusu oldugu için bazen gece yatabilirsiniz vs savunuyor
uc noktalardaki dr lar apek kulak asmam tek o ise o tezi savunan o yuzden yani madem onu seviyor takip ediyorsun uygula ama çok katı olacagım diye kendini hirpalama derim nacizane tavsiyem.
menekşeee
senin bide kızın mı var
yaff daha önce yazmadınmı yoksa benmi kaçırdım.
Evde bi abla abi olması çok farklı olur dimi.
akif priinç ununu hiç sevmedi. Hiç yemedi. Hep istedim içimde kaldı aslında ama yemedi. Begenmedi sevgili pek bilnmiş minik gurmemiz!
Bende bzen yani akşam yemeğini yediğininde hoşnut değilsem mama yapıyorum sütlü bisküvili aptamil varya ondan yapıyorum seviyor .
Ve eger aç yatarsa kalkar kalmaz daha gözünü açmadan anneeeee bisküvi verrr diyor hatta normal biskuvi vermeeee bebek bisküvi verr diye bagırıyor bazı sabhlar kalkarkalkmaz corba ister yada muz. Yada yumurta akşamdan aklında ne kaldıysa yada ruyasındamı görüyorsa artık değişik. Ama karnı toksa sabah çok keyifli ve neşeli uyanıyor. Bu aralar çıglıkla aglama var gaz desem değil ki artık bebek değil ,nazar oluyor akif çok fazla. Her gece yatmadan gunduz falanda nas felak okuyorum amam oluyor yine..
ben kıızmla aynı odaya koymadım benimde 8 yaşında kızım var..gece çok uyanıyor ve kızım uykusuz kalır diye yatımadım..sizn iyiymiş özendim desem yalan olmaz..ben kızımdada 5 aylıkken ayırmıştım odasını. kuzeydede aynı şekilde ..5 aylıkken odasını ayırdık ..abla kardeş bir odada yatıyorlar. kızım kardeşinin başka odada tek yatmasına kıyamadı bende bir süre daha aynı odada yatırmayı düşünüyorum.
bende bunu anlatöak istedim zaten güliiiiii..deryacım biz zaten hep bunu savunmadıkmı?
her çocuk farklıdır her çocuga aynı kural yada aynı prensip uygulanmaz.
birbirimize bakalım mesela esra hatunu pastalardan hamurlardan neler yapıyor ben yapamam yada ugraşmak istemem. mesela nur temizlik konusunda hassas
yada bi başkasıgibi gibi. aklıma bunlargeldide.yani biz farklı anne babalar oldugumuz için elbette çocuklarımızda farklı olacaklardır.
esrakoya katılıyorum çocuk yanımızda yatmak istedği zaman elbetteki yatacak. katı kuralımız olmamalı ama süreklilik olmamasına dikkat etmek gerekir. bunu cinselliğe baglamadan kabullenmek lazım.
eminim gülizde kendini ve alpellayı hırpalamandan sakince ve kolaylıkla uyguluyacakdır..
aslınd apirinç unud açokda heveslenilecek birşey değil.doktor bana verme dedi çocuğa bir kase şeker yediriyorsun dedi ama kaşık maması yemiyor yemek de verince gece rahatsız oluyor en rahat pirinç unu yediğinde uyuyor..akif priinç ununu hiç sevmedi. hiç yemedi. hep istedim içimde kaldı aslında ama yemedi. begenmedi sevgili pek bilnmiş minik gurmemiz!
bende bzen yani akşam yemeğini yediğininde hoşnut değilsem mama yapıyorum sütlü bisküvili aptamil varya ondan yapıyorum seviyor .
ve eger aç yatarsa kalkar kalmaz daha gözünü açmadan anneeeee bisküvi verrr diyor hatta normal biskuvi vermeeee bebek bisküvi verr diye bagırıyor bazı sabhlar kalkarkalkmaz corba ister yada muz. yada yumurta akşamdan aklında ne kaldıysa yada ruyasındamı görüyorsa artık değişik. ama karnı toksa sabah çok keyifli ve neşeli uyanıyor. bu aralar çıglıkla aglama var gaz desem değil ki artık bebek değil ,nazar oluyor akif çok fazla. her gece yatmadan gunduz falanda nas felak okuyorum amam oluyor yine..
benim kız kardeşini canı isterse oynatıyor çoğu zaman kızdırıyor evde bir terör havası bend esinirler zıplamış durumda..evet canım abla olması şahane birşey. çok güzel oynatıyo kardeşini. Bu arada kızım 9 yaşında.. çok rahat böylesi..