2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl yaa. öldürebilirmiş ne demek cnm anlayamadım hiç duymamıştım Allah korusun. Ben oğlumun sütüne hergün koyuyorum..

ne mutlu bana o zaman.. tesekkur ederım guzel sozlerın ıcın.

nasıl yaa. öldürebilirmiş ne demek cnm anlayamadım hiç duymamıştım Allah korusun. Ben oğlumun sütüne hergün koyuyorum..

yanı bır anda cok yenırse ınsanda cıddı rahatsızlıklara yol acıyor.. korkma hemen.. sutun ıcıne katacagın bı tatlı kasıgından bısı olmaz.. sen yıne de netten bı arastır.. ıcın rahat etsın.

öldürebilirmiş derken bende duyduğumda korkmuştum fazlasını diyorummm.
bizde kızıma hergün yedirriz.

bunu bize büyüklerimiz sölemişti.bide ben az bişi grip olsun yada olucağını anladığımda ılık su kestaane balı az bişi k.biber yatmadan içiririm çok çok ii gelirr

evet cnm bende veriyorum hakikaten hastalıklara karşı birebir. bağışıklığını güçlendiriyor sanki .. özellikle boğazlara filan çok iyi geliyor.

kestane balımı bilmiyorum ama bazı balların kesinlikle çok yenmemesi gerek o yuzden o sekil acık satılan memleketten gelen vs ballardan korkuyorum.
bizzat bizim hatunun esi ne oldu geçenlerde
memlekete gitmis kastamonu ya orda yeme ço bu agır bal demisler bu da kasık kasık yemis saatler sonra tansiyon nabız inanılmaz dusmus hastaneye kaldırdılar iki gun yattı tansiyon ancak yukseklid yani ama çocuklara dedikleri gibi arkadasların birer tatlı kasıgı koymakla birsey olmaz

bu konuda yazmamıştım hiç bilgi sahibi değilim diye. ama hayırlısı olsun demek istedim şimdi. çok güzel bir fikir aslında. keşke sakaryaya da bir oyun grubu açsan da ben de yollasam yiğit kuzumu :)

bugün annem kütahyaya gidiyor. dört gün boyunca yiğitle başbaşayız yaz tatilinde olduğu gibi.. inşallah anneannesinin yokluğunu hissetmez. farkederse acayip üzüyor çünkü ne yapsak susturamıyoruz. havalar da kötü parka filan götüremeyiz. avm avm dolaştırırız artık öyle bir durumda..

4 saatlıgıne gıtse farketmez de.. 4 gün bu??!! :)) sen avm avm dolasmaya baslasan ıyı olur Fatmacım :))

uyarıldıgı halde kasıkladıgına gore.. amca, marazlı bır tıpmıs demek ki :))

bak bilmiyordum kestane balının öldürücülüğünü ama kimsede ölesiye yemez sanırım ya kahvaltıdan kahvaltıya birde şöyle kaymağın üstüne sürceksinnn hımmm valla süper oluyor biz çok yapardık kütahyada annemlerdeyken FATMA sen bilirsin kütahyanın haşhaşlı pidesiini tüm kütahya her pazar onu yer özlediim valla sen yakınsın enazından afyonunda mercmekli tosunumu karnımmı acıktı ne lafı nerden nereye getirdim....

lena kestane balını sevmedi pek acı diye arada 1 kaşık yiyiyor diğer tüm balları ayırmaz yer çok şükür..

evrim tadelle salıncak çk güzel aslında alıcamda kiracyız ya onu nasıl asıyorsunuz ve kaça almıştım canım valla ben bile özendim senin yerinde olsam kuzey kalkınca otururdum

Günaydın Serap öyle bi içli anlatmışsın benimde canım bal kaymak istedi bala meraklı değilimde şu afyonun kaymağııı bitiriyo beni:))

günaydın kızlarrrrrrrrr

Ben bugün işteyim saat 1 kadar.kızımda babasıyla evde bu sabah hiç yapmadığım bişeyi yapıp sessizce kaçtım evden.
aslında ister ağlasın ister ağlamasın öperek koklayarak yolcular beni kızım.bugün tam çıkıcağım sırada uyandı bende gözükmim dedim huysuzlanmasın
kahvaltısını hazırladım çıktım.
uyandı anneçim diye bağırdı benden ses çıkmayınca danım annecim(canım) danım annecim bağrıyo
babası yanına gitti
babasına soruyo annecimm nede
işe gitti kızım
mama alcak delcek dimi diyo
sonra hemen
baba bana düt yapppppp

oyyyy kuzummm

Son düzenleme:
icim sizladı birsens yazını okuyunca çocuklu olup çalısmak zornuda olmakb irde cumartesi calısmak zorunda olmak çok feci neyseki mutlu sona az kaldı yarm gunmu tan gun mu çalısıyorsun bilmiyorum ama kolaylıklar dilerim

Günaydın Serap öyle bi içli anlatmışsın benimde canım bal kaymak istedi bala meraklı değilimde şu afyonun kaymağııı bitiriyo beni:))
uzaktayımya ondan böyle oluyor galibaa ayy çok özledim batının her toprağını hiç böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi yurt dışında oturanlara yazık valla

ahh canım yaa kıyamam üzüldüm için gidiyordur seninde suçluluk duygusu oluşur insanda aslında bende artık çalışmak istiyorm 2 yaşına geldi benimde yaşım geçmeden başlamam gerek başvuru yapıyorm ama yokk

Bal konusunda yazılanları okudum teşekkürler arkadaşlar.
Hakikaten dozu kaçırıldığında dokunan ballar varmış dikkat etmek gerekir çocuk için de.
Ben denk getirirsem petekli çiçek balı alacağım dert oldu bana.

Birsens çalışmak çocukla gerçekten bu tip anlarda çekilmez oluyor. Ben de kapıyı sessizce çekip gidiyorum ve bazen ağlama sesi geliyor arkadan, eriyip bittiğim andır ama çare yok şu anda...
Bu arada grip durumu fena halde sardı beni. Burun, boğaz çok fena, ...Vucudum kırgın ve halsiz yılın ilk hastalığı bizim eve girdi maalesef.
Kaloriferler de yandı bugün ve öyle sıcak oldu ki ev. Kemiklerim ısındı çok iyi geldi.

herkese günaydın.. Kızlar haftasonu oğlum ablasının büyüteçini ele geçirdi. Allahım nasıl keyifli oynadı anlatam.. Herşeye bakıyo anne bakk.. büğüü(büyük) deyip durdu. Tavsiye ederim..çok keyif alıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…