günaydın........
kestane balı çok güzel ama alışana ilk yediğimde hep acı geliyordu ama insan ona alışıncada başka istemiyor fiyatı yüksek ama 30 tl ye geliyor bizede karadenizden zatenj bizde karadenizliyiz çoğu yerde fiyatlar benim bildiğim gbdi belkide tanıdık diyemi bize öyle
TATLIM SLM.BİZDE KARADENİZLİYİZ AMA KİLOSU 60 MIŞ KESTANE BALININ VE BUSENE YOKMUŞ ALAMADIK NAPCAZ BİLMİYOM
ZATİ O BALDAN ÇOK YEMEMEK GEREKİR ÖLDÜREBİLİRMİŞ ÇOK YİYİNCE ÖLE BİLİYOM.
ÇOCUKLARADA AZ YEDİRMEK GEREK.
:))) ..çok teşekkür ederim canım dostum..herşey karşılıklı ..bende seni çok seviyorum..senin yerin bende çok özel..benim için kıymetli bir insansın...sende benim hayatımda hep var olmalısn...
şems demişki ÖNEMLİ OLAN SEVİLMEK ODA ÇOK ZOR ..ne güzelki böyle güzel bir yürekte yerim var..
nasıl yaa. öldürebilirmiş ne demek cnm anlayamadım hiç duymamıştım Allah korusun. Ben oğlumun sütüne hergün koyuyorum..
nasıl yaa. öldürebilirmiş ne demek cnm anlayamadım hiç duymamıştım Allah korusun. Ben oğlumun sütüne hergün koyuyorum..
teşekkürler arkadaşlar ben işletme okuyorum da az çok işletme konusunda tecrübem var. Evet fizibilite çalışması yapmam gerekiyo çok haklısın esrrakocum ama benden önce kiralarlar diyede korkuyorum bakalım kısmetse olur.
bugün annem kütahyaya gidiyor. dört gün boyunca yiğitle başbaşayız yaz tatilinde olduğu gibi.. inşallah anneannesinin yokluğunu hissetmez. farkederse acayip üzüyor çünkü ne yapsak susturamıyoruz. havalar da kötü parka filan götüremeyiz. avm avm dolaştırırız artık öyle bir durumda..
kestane balımı bilmiyorum ama bazı balların kesinlikle çok yenmemesi gerek o yuzden o sekil acık satılan memleketten gelen vs ballardan korkuyorum.
bizzat bizim hatunun esi ne oldu geçenlerde
memlekete gitmis kastamonu ya orda yeme ço bu agır bal demisler bu da kasık kasık yemis saatler sonra tansiyon nabız inanılmaz dusmus hastaneye kaldırdılar iki gun yattı tansiyon ancak yukseklid yani ama çocuklara dedikleri gibi arkadasların birer tatlı kasıgı koymakla birsey olmaz
uzaktayımya ondan böyle oluyor galibaa ayy çok özledim batının her toprağını hiç böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi yurt dışında oturanlara yazık vallaGünaydın Serap öyle bi içli anlatmışsın benimde canım bal kaymak istedi bala meraklı değilimde şu afyonun kaymağııı bitiriyo beni:))
günaydın kızlarrrrrrrrr
Ben bugün işteyim saat 1 kadar.kızımda babasıyla evde bu sabah hiç yapmadığım bişeyi yapıp sessizce kaçtım evden.
aslında ister ağlasın ister ağlamasın öperek koklayarak yolcular beni kızım.bugün tam çıkıcağım sırada uyandı bende gözükmim dedim huysuzlanmasın
kahvaltısını hazırladım çıktım.
uyandı anneçim diye bağırdı benden ses çıkmayınca danım annecim(canım) danım annecim bağrıyo
babası yanına gitti
babasına soruyo annecimm nede
işe gitti kızım
mama alcak delcek dimi diyo
sonra hemen
baba bana düt yapppppp
oyyyy kuzummm