- 30 Ekim 2007
- 975
- 0
oyun grubu konusu açıldıya bayadır topikte Antalyada 2 yerde oyun evi tarzında yerler var. Şu an birisi kiralık yaa diyorum ki kiralasam orayı oyun grupları oluştursam kendi işimi yapsam Nehirde hep yanımda olsaaaaaaaa of çok istiyorum ama becerbilirmiyim yapabilirmiyim niye işletirken kiralamışlar orayı onuda merak ediyorum kaç gündür ciddi ciddi düşünüyorum bana bir fikir verin sizce tutamı bu iş?? ben hepinizin iç güdüsüne inanıyorum düşünceleriniz çok değerli benim için olumlu ve ya olumsuz fikir belirtirseniz çok sevinirim:)
günaydınn
bugün evden çıktığımda yiğit kuzum hala uyuyordu. Akşam beşe kadar dersim var. Bugün oğluşumu çok özleyeceğim...
oyun grubu konusu açıldıya bayadır topikte Antalyada 2 yerde oyun evi tarzında yerler var. Şu an birisi kiralık yaa diyorum ki kiralasam orayı oyun grupları oluştursam kendi işimi yapsam Nehirde hep yanımda olsaaaaaaaa of çok istiyorum ama becerbilirmiyim yapabilirmiyim niye işletirken kiralamışlar orayı onuda merak ediyorum kaç gündür ciddi ciddi düşünüyorum bana bir fikir verin sizce tutamı bu iş?? ben hepinizin iç güdüsüne inanıyorum düşünceleriniz çok değerli benim için olumlu ve ya olumsuz fikir belirtirseniz çok sevinirim:)
ama biz hergün sabah çıkıyoz akşam 6 da gidiyozzz tatlımmmm
annesi kuzularımızı çok özlüyozda napalım sağlık olsunnn.
Ilk defa mı bu kadar uzun ayrı kalıcan cnm
menekse selamlar
biz tanısmadık ya ben seninle ilgiili hiçbirsey bilmiyorum. iki cocugun varmıs dun tesadufen ogrendim. kızım 9 yasında demissin
bu arada ist da mısın neresinde ?
benim tipik sorumdur istanbuldan diyenlere neresinden demek de :)
calısıyormusun ve de ? simdilik sorularım bu kadarcık :)
benimde 11 yasında oglum var aynen canı isterse oynuyor ama çogu zaman deryanında dedigi gibi ece yi kizdirip bagırtmakla mesgul
hatta bu ara resmen korkutuyor çocugu saklanıp oraya buraya acayip seslerle onune atlıyor dun dedim birdaha yaparsan ciddi elime ne geçirirsem onla pataklıycam seni bunu yapmaya hakkın yok kardesine yazık degilmi dedim. ben boyle diyince tamam ozur dilerim korkacagını dusunmedim diyor ya dedim sen yasıtın arkadasın sanıyorsun kotu niyetli oldugunu sanmıyorum ama kendini eglendirme derdinde o korkunca kaçınca hosuna gidiyor gizliden kiskanclık diye dusunmelimiyim bilmioyrum ama
muzurluk had safhaada berkede her zaman boyleydi oynama boyle yapacaksan diyoruz o dak orktum korktum diye bize kaçıyor saklanıyor karanlık odaya ısgıı acmıyor ordan ece ece bagrıyor bizimki korktum diye bize yapısıyor :)
Ben bir avuç tatlı bademle, bir avuç cevizi rondoda inceltiyorum. Eğer çocuk ağzına pütür gelmesini istemiyorsa çok ince çekebilirsin. Sonra bunu kahvaltı karışımına bir-iki tatlı kaşığı ekliyorum. Hiç yoktan iyidir. Geçen yıl bir elmayı bitiren çocuk artık bir-iki dilimi zorla yiyor. Geçen yaz üzüme bayılırdı bu yaz ağzına bile sürmedi. Muz desen öyle. Yoğurdun içinde muz yediriyorum.
Ben 3 yıldır balımı okulumuza bal getiren birinden alıyorum. Erzurum Çalık Balı. Muhallebiyi tatlandırmak için içine muz da ezebilirsin. Didar hastalanıp da hiç birşey yiyemediği zamanlar pirinçunu mama yapıp içine muz eziyorum başka şeyi almasa da onu yiyor. Bir de şu pekmezli yada tahinli kek yapıp mamaya bir parça kek ufaladığım zaman da hoşuna gidiyor.
Ağız ve boğaz yaraları için karadut şurubunu okudum ve hemen Didara aldım. Karadut pekmezi yada şurubu evde bulundurursanız arada bir vermekte fayda var. Ağız/boğaz bölgesindeki yaralara, enfeksiyonlara iyi geliyormuş.
Off doğuma giderken hastane çantasına neler konuyordu yaw. 32. haftadayım artık yavaş yavaş hazırlanmaya başlamam lazım. Gecelik, terlik, bebek hastane çıkışı, orkid, bebek bezi. Bunları alacağım. İsim olarak Dilşad düşünmüştük ama sonra BERRA denim daha çok hoşuma gitti. Bereketli demekmiş. Şimdilik ismimiz Berra olacak teyzeleri :)
gulizcim
teknik bilgim olmamakla birlikte dr nusret kaya nın bebeklele uyuma konusundaki yazısını çok abartılı buldum.
birçok dr anneye dokunmak yanında hissetmek vs arzusu oldugu için bazen gece yatabilirsiniz vs savunuyor
uc noktalardaki dr lar apek kulak asmam tek o ise o tezi savunan o yuzden yani madem onu seviyor takip ediyorsun uygula ama çok katı olacagım diye kendini hirpalama derim nacizane tavsiyem.
ne yerse onu vermek mantıklı olan..aç yatımamak en iyisi :))
bizde uyku hala bölük pörçük desem çok nadir 4 saat aralıksız uyur onun dışında saat başı yada 2 saate bir uyanıyor..ben hala yeni doğum yapan emzikliler gibiyim yani..((
ben kızımdada 5 aylıkken ayırmıştım odasını. kuzeydede aynı şekilde ..5 aylıkken odasını ayırdık ..abla kardeş bir odada yatıyorlar. kızım kardeşinin başka odada tek yatmasına kıyamadı bende bir süre daha aynı odada yatırmayı düşünüyorum.
yavru kus,uzun uzun sana da yazmıstım.. rahmetlılerın arasında kaldı.. asagı yukarı arkadaslarım da benım demek ıstedıklerımı demıs sana.. buradakı yakın arkadasım anaokulu ogretmenı.. ona da bı sorayım ıstersen.. cocuklıuk arkadasım ızmır ın en unlu anaokullarından bırınde ıngılınzce ogretmenı.. oranın yapılandırılmasını zamanında benım İK Şirketi yapmıstı.. ben de calısmıstım kurulumunda.. ıstersen o sekılde akıl danısırız..
sen yeter kı etrafına bak.. sana gelen olur mu cevrenden.. bır de ıyı bır sermaye koy.. cunku bu tur yerlerın albenılı olması cok onemlı.. mufredata gore tıuvalet, mutfak falan.. yanı tasın altına elını koyacaksan gerı donusun yok.. cunku cok emek vereceksın.. bence.. bana goıre...
EvrimKuzey, ysfmir+
bu kadar olur asagıdaymıssın :)))
senı cok sevıyorum ben.. gercekten.. yerın,aılemız ıcın anlamın cok baska.. buyuk bır sans senın varlıgın.. ıyı kı varsın.. hep te olasın ınsallah.
tuba berkeyle aynı ya köşe bucal saklanıp kotkutuyor yusuf karanlıktan korkmazdı ve şimdi korkuyor..oyun oynamak istiyor ama işin içinde birazda muzurluk var..menekse selamlar
biz tanısmadık ya ben seninle ilgiili hiçbirsey bilmiyorum. iki cocugun varmıs dun tesadufen ogrendim. kızım 9 yasında demissin
bu arada ist da mısın neresinde ?
benim tipik sorumdur istanbuldan diyenlere neresinden demek de :)
calısıyormusun ve de ? simdilik sorularım bu kadarcık :)
benimde 11 yasında oglum var aynen canı isterse oynuyor ama çogu zaman deryanında dedigi gibi ece yi kizdirip bagırtmakla mesgul
hatta bu ara resmen korkutuyor çocugu saklanıp oraya buraya acayip seslerle onune atlıyor dun dedim birdaha yaparsan ciddi elime ne geçirirsem onla pataklıycam seni bunu yapmaya hakkın yok kardesine yazık degilmi dedim. ben boyle diyince tamam ozur dilerim korkacagını dusunmedim diyor ya dedim sen yasıtın arkadasın sanıyorsun kotu niyetli oldugunu sanmıyorum ama kendini eglendirme derdinde o korkunca kaçınca hosuna gidiyor gizliden kiskanclık diye dusunmelimiyim bilmioyrum ama
muzurluk had safhaada berkede her zaman boyleydi oynama boyle yapacaksan diyoruz o dak orktum korktum diye bize kaçıyor saklanıyor karanlık odaya ısgıı acmıyor ordan ece ece bagrıyor bizimki korktum diye bize yapısıyor :)
hiç bir bilgim olmadığı için yorumda yapamayacağım..oyun grubu konusu açıldıya bayadır topikte Antalyada 2 yerde oyun evi tarzında yerler var. Şu an birisi kiralık yaa diyorum ki kiralasam orayı oyun grupları oluştursam kendi işimi yapsam Nehirde hep yanımda olsaaaaaaaa of çok istiyorum ama becerbilirmiyim yapabilirmiyim niye işletirken kiralamışlar orayı onuda merak ediyorum kaç gündür ciddi ciddi düşünüyorum bana bir fikir verin sizce tutamı bu iş?? ben hepinizin iç güdüsüne inanıyorum düşünceleriniz çok değerli benim için olumlu ve ya olumsuz fikir belirtirseniz çok sevinirim:)
bu cümlenle umutlanayımmı yok yok 7 sinde neyse 70 dindede öyle ..yada balık baştan kokar yada görünen köy klavuz istemiyor..ablamızda az kıskançlık mevcut..ve hep ilgi kendisinde olsun istiyor..3 gündür beni mahvetti..okulda istemdiği bir arkadaşıyla oturuyormuş öğretmen yerini değiştirmiş..öğretmenini aradığım halde yer değişikliği yapmamış bana dün diyorki sen benim sorunumu halletmedin bende seni üzüyorum..çıldıracaktım..Düzelirler cnm merak etme.. Büyüdükçe daha iyi anlaşacaklardır..
çalışmakmı zor evde olmakmı..bu sene böle olacak canım. ptesi salı ve çarşamba bu kadar uzun sürmüyor dersim. perşembe cuma böyle.. dün ben çıkmadan uyandı mesela sadece beş dk görebildik birbirimizi. sonra öbür odaya diye çıkıp kaçtım evden. sonra beni aramış evin her yerinde bulamayınca da hep tüm gün boyunca mızmızlanmış durmuş anneannesine. bugün çok yordu diyor. akşamda huzursuzluğu devam etti. az görüp ayrılınca kötü oluyor. dün üç buçukta bitiyordu dersim mesela. çıkınca hemen gittim eve. bugün beş.
Bu alıntılartı ıkıncı kez cevaplayısım..sabah uzun uzuunnnnnnnn yazdım, enter ladım, guvenlık cemberı dısı gırıs dıye sayfamı miç ettiii !! uc senedır buraya gırıyorum, ılk kez boyle bır uyarı ıle karsılastımm yaaa( gıttı butun yazdıklarım.. sımdı yıne alıntı yaptım, artık ne kadar vaktım kalırsa..
Kuzey yogurdu en son 8 ayllıkken yedı.. bır daha da goren ya da duyan olmadı :)
ne kadar guzel sızde.. herseyın bır alternatıfı olabılıyor.. cok ımrenıyorum.. hanı yazıyorsunuz ya, muhallebı yemezmıs ama kasık maması.. falan.. kuzey de bunların hıc bırı olmadı.. soyle ac annecım agzını pekmezını ıc dıyebılecegım bır cocugum olmadı ne yazık kı..kısmet boyleymıs.
baska bır topıkte gecmıs zamanı okur gıbıyım.. saka gıbı :))
+1 adamın 3. katı yıkılmasın dıye, cocugum bana sarılıp uyumak ıstedıgınde onu reddetmek sanırım tum katların yıkılmasına sebep olmaz mı?? cok uc nokta.. bana gore nacızane.. ha hoş.. benım cocugum bana sarılarak uyudugunda cok bebektı.. onda da ben sarılıp uyuyordum onun secme sansı yoktu :) kuzey asla oyle sarılarak felan uyumaz.. temas ıstemez.. kımse ona yapısmayacak :/ ama her aksam ortamızda uyur.. o da sebeklık yapıp bızımle dıyalog kurmak ıcın.. uyur uyumaz kendı yatagına.. ha unutmadan,babası ıle el ele tutusup uyuyor ama.. :))
ya kızma Deryam ama cok guldum be kuzum..:)) emzıklılıler gıbı haa.. kıyamam ben sanaa :)
hay masallahhh 9 yasında kızın var demek kı.. masallahhh yaaa.. helal olsun.
:))) ..çok teşekkür ederim canım dostum..herşey karşılıklı ..bende seni çok seviyorum..senin yerin bende çok özel..benim için kıymetli bir insansın...sende benim hayatımda hep var olmalısn...EvrimKuzey, ysfmir+
bu kadar olur asagıdaymıssın :)))
senı cok sevıyorum ben.. gercekten.. yerın,aılemız ıcın anlamın cok baska.. buyuk bır sans senın varlıgın.. ıyı kı varsın.. hep te olasın ınsallah.
kestane balı çok güzel ama alışana ilk yediğimde hep acı geliyordu ama insan ona alışıncada başka istemiyor fiyatı yüksek ama 30 tl ye geliyor bizede karadenizden zatenj bizde karadenizliyiz çoğu yerde fiyatlar benim bildiğim gbdi belkide tanıdık diyemi bize öylebal banada giresundan geliyor. kestane balı. enfes birşey biz başka balı kesinlikle yiyemiyoruz. fakat pahalı gerçektende bize kilosu 50 tl den geliyor.
Off doğuma giderken hastane çantasına neler konuyordu yaw. 32. haftadayım artık yavaş yavaş hazırlanmaya başlamam lazım. Gecelik, terlik, bebek hastane çıkışı, orkid, bebek bezi. Bunları alacağım. İsim olarak Dilşad düşünmüştük ama sonra BERRA denim daha çok hoşuma gitti. Bereketli demekmiş. Şimdilik ismimiz Berra olacak teyzeleri :)