Bu işyeri tüm düzenimizi alt üst etti valla ya! 9 aydır dibe vurdum ya!Tam evdeyim diyorum sonr işyerinde sorun hooop tekrar işe dön...
Özde çalışmamdan çok etkilendi ya bir anda annesi babası yok oldu annemde kalıyor birde iyice evden koptu... İş yerinde Deniz in ortağı onun eşi ben falan çalışıyorduk ben sonra evde oturmaya karar verdim bıraktım onlarda eşim arkada imalatta kasa onlarda eşiyle adam bakıyordu dükkana ortağına güvendiği için hesabı komple ona bırakmıştı gelir gider takibi yapmadan en son ben çok uyarınca takibe aldı ve tahmin ettiğim gibi kasada çok açık çıktı tüm sezon neredeyse boşa çalışmışız gibi
Adamın dostu varmış gece barlarda yemiş paraları defteri eşim önüne dökünce en fazla 1000 lira yemişimdir gibi savunma hesap verememe gibi bir durum olmuş ki 10000 in üzerinde açık var hesap veremeyince aklı sıra gurur yapıp karısınıda alıp gitmiş tabii mecbur döndüm işe ve tüm dükkanı tek başına çevirmeye çalışıyorum geçen gün sabah 7 gece 2 çalıştım
Özde yi görmeye çalışıyorum her fırsatta ama belki 1 saat günde bugün gittim akşam denizin işi erken bitince dükkanı bıraktım ona gittim bana diyor ki annem sen beni annenneme attn dittin
(( çizgi film izledik uzandık masal anlattım külkedisi prensle dansetmiş abi parasını vermiş mamasını sonra alacakmış gibi saçma sapan şeyler işle masalı karıştırdım yarı uyur şekilde anlattığım mslalla ikimizide uyutmuşum
( Off ya nereden açtık şurayı ben işi bırakınca eleman almışlardı onunda kasadan para aldığını görmüşler o da işi bırakmıştı ortaklarda ayrılınca bana kaldı bütün iş onlarda arıza çıkarıyor eşimle bir çekişme halindeler onunda aklı bulanık hepimiz depresyondayız ailecek düzelsin herşey hemen ne uğursuz iş yeriymiş ya! Adamın biri geçen şifresini söyledi sen gir diye Atütürk ün doğum günü diye 1984 girdim hatalı şifre dedi dedim neden böyle oldu diye saf saf pos cihazına bakıyorum tam dank etti adam söyler gibi oldu gurur yaptım biliyorum girdim dedim ama nasıl utandım ya tam rezalet beynim yerinde değil cidden nasıl bir kafa karışıklığıdır anlayın işte!
Aklımda kalanlar
Pervin gözünaydın sağlıkla al kucağına inş. Aslında isteyenler için tam zamanı dertlerini anlatabiliyorlar... Özde lafı ağzımıza tıkıyor valla :))
Evrimcim sanada geçmiş olsun aman dikkat et kendine Tusi nin eziyetleri devam herhalde face te okudum ucundan azıcık Allah kolaylık versin...
Gizemim geçmiş olsun Ada ya üst üste gelmiş herşey....
Güli ne kadar güzel pratik ve oyalayıcı şeyler buluyorsun bunları benim değilde annemin okuması lazım aslında o bakıyor ne de olsa
Buket hocam ya ne acı sosu ne yemeği ekmek arası poğaça kek devam bıktım valla
Arada yapınca bu garibanlarada gönder :)
Derya bir ara sorunlar vardı aşmışsınız sanırım
Salıncağınızı güle güle kullanın bizimkide sallanmaya bayılıyor :)
Nur ciddi artık ne kadar rahatsın 2 arkadaş güzel güzel oynuyorlardır... Tabii boş vaktin olsa bile yerinde durmayı sevmezsin ama hala devam mı kendini helak etmeye?
Dilek çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız...
Kusura bakmayın yarın yine maraton var atlamışımdır kesinlikle bir şeyleri... Gözler kapanıyor öptüm hepinizi