2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba benden ve bizden kocaman.

Arada bir bakip ciktim ama ne zaman gecmis en son yazismamimizin uzerinden.hepinizi ozledim yaa. :))
Cok dolu dolu yaz gecirdim guzeldi kizimla o park bu park gezdik durduk.amele yanigi misali bronzlasmaya baslamistim falan. bir on gunluk cjmartesi oyun gurubumuz oldu cok keyif aldi durucuk aysecik :))
Ramazan mubarek ay ilk on bes gunu hastaliklarla gecti.kizim parktaki kumlardan mikrop kapti.
Ben biraz sokakta parkta oynarken beyaz giydiren yeterki ustu kirlensin,camurlara bulansin,disarida gecirdgi dakikalardan olabildgnce keyif alsin diyenlerinizdenim.gercekten kirlenmek guzeldir buna inaniyorum :))
O guzelim cingene cocuklari gibi cok hosuma gidiyordu ciplak ayaklaaini dolmalarini kumlarda gezdirmesi...
Taaa ki mikrop kapincaya kadar neyse ramazan telasi derken agustos ayi faaliyetsiz gecti maalesef.ama guzel iftar davetleri verebildm cok sukur buyuk ozlemle.

Bu arada hepimizin biciriklari 2 yi doldurdu maasallah.
Çiş kaka muhabbeti e gelince kendimde hayal kirikligina ugradim valla,kizim hazir ama annesi hazir degil valla napcam bilmem.
Bu arada hastane muhabbetimizden sonra sadece uyuturken agzina alan kizim aysecik durucuk emzik bagimlisi oldu kuzum .memmeeee diye krize giriyo cok saskinim.

Eylulde bayram sonrasinda bir haftalik bodrum tatilimiz oldu kuzum cok keyifliydi cok guzel bi tatildi..

Kuzum uyanir birazdan,bazilariniz ikinciye hamile galiba cok guzel cesaretinden dolayi tebrik ediyorum sizleri :))
Yazicaklarimin hepsi uctu gitti aklimdan heheheee
Daha neler var anlaticak ama cabuk cabuk anca bukadar geldi aklima.

Hoşgeldin, çok geçmiş olsun. Hasta olmaları çok kolay kuzuların biz de parkta sere serpe oynuyoruz, zaten ortamlar hep mikrop dolu, nereye
kadar koruyabiliriz ki. Olacaksa oluyor hasta,
Emzikten benimki de çok zor kurtuldu. Bir gün emzik evde gerçekten kayboldu aradık bulamadık. Gerçi açılmamaış vardı ama göstermedim.
Her emzik istediğinde de bak kızım aradık bulamadık diye açıklama yaparak bir haftada bırakmayı sağladık ama bir hafta boyunca çok aradık emziği.

Bu işyeri tüm düzenimizi alt üst etti valla ya! 9 aydır dibe vurdum ya!Tam evdeyim diyorum sonr işyerinde sorun hooop tekrar işe dön...
Özde çalışmamdan çok etkilendi ya bir anda annesi babası yok oldu annemde kalıyor birde iyice evden koptu... İş yerinde Deniz in ortağı onun eşi ben falan çalışıyorduk ben sonra evde oturmaya karar verdim bıraktım onlarda eşim arkada imalatta kasa onlarda eşiyle adam bakıyordu dükkana ortağına güvendiği için hesabı komple ona bırakmıştı gelir gider takibi yapmadan en son ben çok uyarınca takibe aldı ve tahmin ettiğim gibi kasada çok açık çıktı tüm sezon neredeyse boşa çalışmışız gibi Adamın dostu varmış gece barlarda yemiş paraları defteri eşim önüne dökünce en fazla 1000 lira yemişimdir gibi savunma hesap verememe gibi bir durum olmuş ki 10000 in üzerinde açık var hesap veremeyince aklı sıra gurur yapıp karısınıda alıp gitmiş tabii mecbur döndüm işe ve tüm dükkanı tek başına çevirmeye çalışıyorum geçen gün sabah 7 gece 2 çalıştım Özde yi görmeye çalışıyorum her fırsatta ama belki 1 saat günde bugün gittim akşam denizin işi erken bitince dükkanı bıraktım ona gittim bana diyor ki annem sen beni annenneme attn dittin (( çizgi film izledik uzandık masal anlattım külkedisi prensle dansetmiş abi parasını vermiş mamasını sonra alacakmış gibi saçma sapan şeyler işle masalı karıştırdım yarı uyur şekilde anlattığım mslalla ikimizide uyutmuşum ( Off ya nereden açtık şurayı ben işi bırakınca eleman almışlardı onunda kasadan para aldığını görmüşler o da işi bırakmıştı ortaklarda ayrılınca bana kaldı bütün iş onlarda arıza çıkarıyor eşimle bir çekişme halindeler onunda aklı bulanık hepimiz depresyondayız ailecek düzelsin herşey hemen ne uğursuz iş yeriymiş ya! Adamın biri geçen şifresini söyledi sen gir diye Atütürk ün doğum günü diye 1984 girdim hatalı şifre dedi dedim neden böyle oldu diye saf saf pos cihazına bakıyorum tam dank etti adam söyler gibi oldu gurur yaptım biliyorum girdim dedim ama nasıl utandım ya tam rezalet beynim yerinde değil cidden nasıl bir kafa karışıklığıdır anlayın işte!
Aklımda kalanlar
Pervin gözünaydın sağlıkla al kucağına inş. Aslında isteyenler için tam zamanı dertlerini anlatabiliyorlar... Özde lafı ağzımıza tıkıyor valla :))
Evrimcim sanada geçmiş olsun aman dikkat et kendine Tusi nin eziyetleri devam herhalde face te okudum ucundan azıcık Allah kolaylık versin...
Gizemim geçmiş olsun Ada ya üst üste gelmiş herşey....
Güli ne kadar güzel pratik ve oyalayıcı şeyler buluyorsun bunları benim değilde annemin okuması lazım aslında o bakıyor ne de olsa
Buket hocam ya ne acı sosu ne yemeği ekmek arası poğaça kek devam bıktım valla Arada yapınca bu garibanlarada gönder :)
Derya bir ara sorunlar vardı aşmışsınız sanırım Salıncağınızı güle güle kullanın bizimkide sallanmaya bayılıyor :)
Nur ciddi artık ne kadar rahatsın 2 arkadaş güzel güzel oynuyorlardır... Tabii boş vaktin olsa bile yerinde durmayı sevmezsin ama hala devam mı kendini helak etmeye?
Dilek çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız...
Kusura bakmayın yarın yine maraton var atlamışımdır kesinlikle bir şeyleri... Gözler kapanıyor öptüm hepinizi

Ozlem canim hosgeldin ne kadar sikintili bir donem yasiosunuz umarim bir an once duzene girer

Bizim bebeler daha beraber oynamiyorlar canim musti butun bebelerle oynuyo bi yigitle oynamiyo aksana kadar abisi onada ver vurma abisi onada goster abisi surekli bole:)

Evisini birakali cok oldu bel fitigi ilerlenmis bende gecen hafta fizik tedavi aldim ama yinede agrio doktor eve gidince dinlen diodu ben eve bi giriom ikiside kucagima hopp 24 kilo kaldirio
Bi anda:))

Cokkk sıkıtidayim onumuzdeki mayis aldigimiz eve tasinacaktik ne gusel dun evi yaptiranlarla yemege ciktik gokhanin arkadasi neyse adam dediki 3 kattan sonra dedi gelin bakin duvarlari nasil yaptiracaniz karar verin dedi ters kolon ev neyse tabi o arada gokhan biz tasinmicaz sanirim dedi kala kaldim ben soledin dayisigille ayni binada oturmak istemiyorum dedim.simdi gokhan dayisiyla baristi ve dayisi kesin caydirdi konumuyorum gokhanla offf offf

Pervin adina cok sevindim rabbim hayirli dogum nasip etsin kapalilikta yakismisyir eminim nede olsa gusel bayan ne yapsa yakisir
Cinsiyeti ne olacak merak ettin guli bacim ozmnda haberdar edersin bizi:)

nerden başlasam bilemedim;

ebrucum ayşe duruya çok geçmiş olsun
emzik işi fena olmuş ya. yazı dolu dolu geçirmenize sevindim. bizde bol toprak kum taş kaplumbagakedi tavşan vb.. şeylerle geçirdik.
kum ile oynamak çocukların zekalarının gelişimi için olumlu etkileri varmış. hep dikkatimi çekerdi yurtdışı forumlarunda kum havuzunda oynayan bebelern resmlerini görürüdüm bizdekiler top havuzunda olur ya genelde.

kum yani toprak çocugun elektriğini aldıgını içinde çok tercih ediliyor.
bizde 1poşet kum aldık koyduk bahceye ayaklar çıplak oynuyor kumla. kovaya dökğyor.falan filan....

ebrucum duru arabada yolculuga alıştımı.gelmek istersen sana yol tarifif vereyim özelden.

özlemcim Allah sıkıntılarınız feraha çıkarsın.
ama unutma iş yerleri yada dükkanlar değildir ugursuz olan. dönüp yakın geçmişine bi bak.bişeylerin yaşamınıza yansımış sıkıntısı olabilir.
daha detaylı yazmak isterdim ama neyhse..

insan eşine her zaman destek olmalı mutlaka en ihtiyacı oldugu dönemde yanında olmalısın ama eevladını ihmal etmek pahasına olmasın bu.özdeyi çok fazla ihmal etme.onun en ihtiyecı oldugu zamnlardayız. naçizane düşüncem

nur cum
temizliği bırakmış olman ne iyiy. sen hakkaten kendini heder ediyodun.
fıtık için fizik tedaviden umarım sonuç alırsın.

ev konusunda sıkma canını hayırlısı olsun. belki başka fırsatlar çıkar karşınıza daha iyi daha ferah yada ne biliim annene yakın falan filan.. iyiy düşün iyi olsun..!

pervinin bebeğinin cinsiyeti konusunda şimdilik ilk dua mız saglıklı olsun. sagsalim dogsun. aklı ve bedeni saglıgı yerinde olsun gibi gibi..
ama benm içime dogan yani pervin aklıma geldiğinde hep erkek bebekmiş gibi hissediyorum.
bakalım

allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..

dün istanbuldaydık. istiklal, cevahir avm,istinye park.. gezdik dolaştık. esrako esracım geldi aklıma. geçen buluşup görüşememiştik. esraaaa hala buralara bakıyorsun yaz canım. özledim.

fatmacım okuyorum bakıyorum buralardayım gordugun gibi seninde ist a geldni demek bir gunlukt heralde yine

hıh şöyle esracım yaa yaz azcıkta anlayalım buralarda olduğunu :) evet günü birlik bi kaçtık yine. acayip yoruldum.

Son düzenleme:
okul telaşı başladı düzene girene kadar çok yoğunum..
sabah sabah GÜLİM NE GÜZEL HABER VERMİŞSİN OKUDUM ÇOK SEVİNDİM PERVİNCAN HAMİŞMİŞ..RABBİM sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..cinsiyet tahmini ikinci kız mı geliyor acaba?Başını kapatmadan hemen öncesinde görüşmüştük nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaptı..
DAMLA hocam azcuk sıkıntılıydı ..bende arayamadım son durumu nedir öğreneyim..
EVRİMİM en uygun zamanda arayacağım dedim ya inşallah bu hafta güzel sesini duyacağım...:))
GÜLİ kum la oynamak tüm insanlar için çok iyi bir terapi..ÖĞle uykusuda öyle yarım satlik kestirme yeterli..
FATMA hocam ve diğer değerli öğretmenlerimizin yeni öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun kolaylıklı ve rahat geçsin inşallah..
ÖZLEM eşinle elele verdinizmi sıkıntı diye birşey kalmaz..rabbim yanınızada hayırlı insan evladı bir yardımcı gönderir inşallah..
ESRAKO gel yav sensiz de topik eksik..hepinizin ayrı ayrı yeri var biri olmasa diğeri eksik kalıyor eskisi gibi tam olmak içn beklerken yarım yarım devam etmeye çalışıyoruz..FACE zaman ayırılıyor ama buraya ikinci plan muamelsi bile yapılmıyor..
NUR iş güç kendini helak ediyorsun..hak sağlığınla dur demiş işte ..Taşınma işinde eşinle konuşsan iyi olur ..kendi kafasına göre karar vermesine fırsat vermemelisin..
PUKKET salıncaktan yusuf korktu babası tavana takarken matkap sesinden ürktü ve salıncağa binmiyor tubaya yaradı ablası biniyor oda kenarda onu seyrediyor..

Özlem hoşgeldin benim de kafa kalmadı. Okuduğumu anlayamıyorum merak etme yalnız değilsin akıllar karışık o biçim.. Çok yoğun hayatın böyle sürmesin inşallah bir çare bulursunuz sana da Özde ye de yazık.
FAtma İstanbul yorar insanı haklısın buranın trafiği de çarşısı pazarı da bir alemdir hakikaten. Her yer çok kalabalık şu sıralar herkes alışverişte sanırım.

Derya demek binmedi Paşamız salıncağa, abla bayram ediyor, belki zamanla alışır... Benimkinin de ödü kopuyor matkap sesinden hemen bana koşuyor dışardan bile duysa..
Esrako sevindim senin yazdıklarını görünce. Gene gelirsin dilerim.
Damla hocama ne oldu ne sıkıntısı var acaba. İnşallah iyidir...

Deryam,

bı ara o salıncaga takmıstım, alayım dıe.. sonra duserse falan dıe korktum.. ama sımdı artık boyle bır korkum yok.. Kuzey ı bu kıs guzel eglendırır.. yıne bakındım bı.. sen 30 dedın ama 50 den asagı goremedım.. bı ara alacagım, daha acelesı yok sonucta.

sen dusuncelerını yazarsan sevınırım salıncakla ılgılı..

okulunuz hayırlı ugurlu olsun, nıce guzellıklerıne sahıt olacagız ınsallah.

Selamlar Evrim
Oturak aldın mı? Oturtmaya razı edebildin mi Kuziyi?
Biz beze devam ediyoruz çişin lafı bile edilmiyor şu sıra...

Çok cahilim ben bu tadelle salıncağını yeni öğrendim.
Kaçırmışım reklamını da falan.
Ne güzel salıncak o öyle. Çok güzelmiş gerçekten Derya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…