ne şişkosu asaletinin ve zerafetinin ağırlığı evrimim :)))
nickim sürekli meraklı sorulardan sıkıldım o yüzden değiştim..
neden arayıp sormuyorum çok defa aklımdan geçtin ama moralim hep bozuktu keyifsiz konuşmaktansa sessiz kalmayı tercih ettim..
VERDİĞİMİZ ŞEHİTLERİMİZİN ACISI YÜREĞİMİZİ DAĞLADI GÖZ YAŞLARIMIZ O YÜZDEN SEL OLDU..yoksa benim cephede asayiş berkemal canım evrimim..
sanırım sorularına yeterli yanıt verdim..
EVRİM içimde birşeyler koptu hayata dair insanlara dair suskunluğum çoğunlukla bundandır aslında..hayatımda herşey yolunda şükür..ama bende kocaman bir kırgınlık var..
fatma annen gelince sesinin rengide değişiyor ..
okullar açılıoyr tüm öğretmen arkadaşlara kolaylıklar dilerim..
aynen öyle derya tabi insanın kendi annesi gibi yok :) teşekkürler. inşallah kolay bir sene olur..
+1 nefret ediyorum yabancı çakması türk dizilerinden.. biz neden bişeyler üretemiyoruz, yaratamıyoruz? hep arak hep arak..TV izlemeye çok vakit ayırmasam da sırf gündemden kopmamak için neler var diye bakıyorum ama bu kadar da olmaz yani
Çocuk olmadan önce birçok yabancı dizi izlerdim ve beni çok etkilerdi, güzel vakit geçirirdim ama yok bu dizi taklitleri hakikaten çok kötü oluyor insan gerçeğini izlemişse ister istemez aradaki fark sinir bozuyor.
Şimdi umutsuz ev kadınlarının Türkiye verisyonu çıkmış. Ceyda düvenci, bennu yıldırımlar falan var.
Hamileyken falan çok izlerim Desperate Housewife ı. Çocuktan sonra gerek kalmadı bizzat yaşadım zaten...
Kaliteli oyuncular ama keşke daha özgün bir dizi olsa, bizim kültürümüze uygun.
Doktorlar dizisi Grey Anatomy veya House ı izledikten sonra çok garip geliyor insana. Oyuncular içinde başarılı olanlar var ama kurtaramıyor güdük kalan yerler çok.
yok be yavrum.. kayınvaldem sağolsun hep biraz nefes al sen filan der böyle durumlarda, onda sorun yok.. konu komşu, yaşlı teyze ve amcalar! bizim yazlıkta bi kaç evin terası böyle yanyana yanyana, sabah kahveleri falan filan çok olur.. e koca sitede de herkes nerdeyse birbirini tanıyor 30 yıldır. sabah annem kıza kahvaltı ettiriyo ben ortada yokum ya,ordan biliyolar yani..derya gelmiş hoşgelmiş.
topik yavaş yavaş canlanıyor
gizmoo da elmiş. aman amnn ne çok yazmışda yazmış. okudum okudum hepsini.
gizemcim ya bu elalem diye bahsettiğin kaynanamı olaki. senin uyudugunu falan ne bilsin yoksa dimi.
yavv boşverin başkalarını.
iyi bir evlat yetiştirmek için iyi huzurlu rahat stressiz zinde bir anne lazım o yuzden önce anneyi mutlu edelim gerisi gelir zaTEN DER SEVGİLİ KOCAM:)
memeden kesme gunumuzde 5 gun bugun çok şükür gunduz bi sorun yok aklına gelince meme yok annecim off oldu sen artık buyudun diyorum hemen ardından su içceem diyor. sıvı tuketmek aklına geliyor sanırsam..:)ama uykudan uyanınca biraz zorlu oluyor.
benim göğüslerimdeki acı geçti şişlikde inmeye başladı.hatta küçülmeler bile var gözle görülür biçimde.
bu konuda manyak takıntılı oldugum için guzel bişey:)
çok kötü bir hafta geçirdik.. özellikle ben hem fiziken hem de ruhen acaip yoruldum ve bunaldım.. daha önce söylemiştim sanırım adanın düşmeyen yüksek ateşi var diye.. aşıdan mı falan demiştik ama değil. 6. hastalık geçirdi. bitince anlaşıldı tabii. bu hastalığı çocukların %99 u 5 yaşına kadar geçirirmiş. havadan kapılan bir çocuk hastalığı. özelliği en az 3 gün süren ve 39 un altına hiçbir şekilde düşmeyen ateş, bazen ishal, iştahsızlık.. sonra ateş şak diye düşüyor ve birdvücudun heryerinde bazen spreyle boyanmış gibi bazen de nokta nokta kırmızı döküntüler çıkıyor, bazen gözlerin altı şişiyor. yappılacak hiçbişey yok. tedavisi ateş düşürücü ilaçlar, ve ateşi daha fazla yükselip havale geçirmesin diye ılık duşlar, soğuk kompresler filan.. neyse atlattık. perişan oldu çocuğum. 4 saatte bir dönüşümlü olarak 1,5 ölçek calpol ve 3/4 ölçek ibufen işe yaramadı arkadaşlar. ılık duşlar, vücudu ıslak tutma, ıslak tülbente çocuğu sarma, çıplak yatırma gibi eziyetlerin ardından bile ateş en fazla 39.3 e düştü. yoksa hep 39.9-40. 3. günün sonunda gerçekten de düştü ateş birden ve döküntüler bastı heryanını. doktor, bulaşıcılığın ateşli dönemde olduğunu, döküntü olunca bulaşıcılığın kalmadığını ve hastalığın bittiğini söyledi. kendiliğinden geçecekmiş 1-2 güne.. bu kırmızılıklar kaşıntı ve acı yapmazmış.
tam onun ateşi düştü cuma günü, rahat nefes aldım derken, böbrek sancım tuttu. istifra istifra, acıdan.. sağdakini doğumdan 15 gün sonra düşürmüştüm. (hamileliğimde oldu bu taşlar, daha önce hiç böyle bir problem yaşamadım) tam adanın fototerapileri bitti iyileşti, rahat nefes aldım, o gece acillik oldum. emzirdiğim için ağrı kesici yapamadılar, stemedim daha doğrusu. ama ne acı anlatamam.. ikisini de yaşayanlar doğum sancısından fena diyorlar, ben çekmedim onu kıyaslayamam ama çok çok fenaydı. şimdi de sol taraf düştü işte. ama hemen volteren aldım o iyi geldi biraz. sıcak duş, sıcak su torbası filan derken, geçen seferki gibi kanalda kaydığını filan hissettim. düştüğünü tahmin ediyorum.
amannnnn işte böyle, fenaydı yani.. allah beterinden saklasın...
selamlar Gülibi de ben asla kendimi ve afiki kasmıyorum illa şunu yapalım bugun diye.
tamamen gunluk hayatımın bir parçası herşeyde beraber bi oyun çıkarıyoruz onun mutlu olması o şeyden zevk alması için elimden geleni yapıyorum sıkılmasın diye.
mesela bul takları çıkardım 2 gun önce tabi ezberlemiş şekilde buluyor yerlerini ama olsun ondan mutlu bakdımda yaptıkça seviniyor başarının farkında. onunla oynarken aklıma geldi kagıda şekilleri çizdim aynılarını üstüne eşleştirme yaptık..
bi kaç kare.
Eki Görüntüle 260964
Eki Görüntüle 260965