2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugun gelecem sizi bulacam yazcam yazcam.
geyik yapcam okucam sonrada kaçcam...

günaydın kızlarrrrrrrr
size danışmam gereken bir şey varda

ben çalışıyorum annem bakıyor kızıma bu sene benim izin yüzünden çok ayrı kaldık ara ara 1 aya nerdeyse
çok zor dönemler yaşadım .ve yaşadık.
2 defa annemle 1 defa baba 1 defada babanneyle tatile gitti kızım mecbur.

kızım yaz başından beri gizlenerek kaka yapıyor.bu aralar da bezi istemiyor ama tuvalete götürüncede istamiyor.yaklaşımım nasıl olmalı.sabahları bazen çok fazla bazende az ıslatmış oluyor altını.

Bir acısever olarak, ağzınıza layık kışlık acısos yaptım süper oldu bu şekilde ilk defa denedim.
Tarifini paylaşacağım ama detaylı yazmam lazım bir ara bulunca yazacağım.
-Mesajlarımın çoğu benim yemek konusundaki fikirlerim istediklerim, geri kalanı da Elif in yememesi ile ilgili zaten...
Yaşasın yemek yemek...

5-10 sayfa içindeki mesajları okumanı öneririm.
Bu konuda değişik fikir ve öneriler var.

merhaba ben aranıza yeni katıldım benimde haylazmı haylaz bi oğlum var inş. bundan sonra bir sorun oldoğunda sizlerle paylaşıp birbirimize yardım edriz.

merhaba ben aranıza yeni katıldım benimde haylazmı haylaz bi oğlum var inş. bundan sonra bir sorun oldoğunda sizlerle paylaşıp birbirimize yardım edriz.

Hoşgeldin defa geldin.
zaten uslu çocuk kavramı yok oldu günümüzde, hepsinin değişik yaramazlıkları var.

Hoşgeldin defa geldin.
zaten uslu çocuk kavramı yok oldu günümüzde, hepsinin değişik yaramazlıkları var.

kesinlikle hepsinin ayrı yaramazlıkları var. bide çalısan biriyim göremeyince gün içinde cok özlüyoruz birbirimizi fakat cok hırçın oluyo bize karsı tepki gösteriyo bize napsam bilemiyorum hırcınlığına

duyduk duymadık demeyin :)
Bu hafta sonu Money Club Kart ve Money Visa ile alınan tüm bebek bezlerinde, ıslak havlularında ve mamalarında aynısının ikincisi %50 indirimli!

derya gelmiş hoşgelmiş.

topik yavaş yavaş canlanıyor
gizmoo da elmiş. aman amnn ne çok yazmışda yazmış. okudum okudum hepsini.
gizemcim ya bu elalem diye bahsettiğin kaynanamı olaki. senin uyudugunu falan ne bilsin yoksa dimi.
yavv boşverin başkalarını.
iyi bir evlat yetiştirmek için iyi huzurlu rahat stressiz zinde bir anne lazım o yuzden önce anneyi mutlu edelim gerisi gelir zaTEN DER SEVGİLİ KOCAM:)

memeden kesme gunumuzde 5 gun bugun çok şükür gunduz bi sorun yok aklına gelince meme yok annecim off oldu sen artık buyudun diyorum hemen ardından su içceem diyor. sıvı tuketmek aklına geliyor sanırsam..:)ama uykudan uyanınca biraz zorlu oluyor.
benim göğüslerimdeki acı geçti şişlikde inmeye başladı.hatta küçülmeler bile var gözle görülür biçimde.
bu konuda manyak takıntılı oldugum için guzel bişey:)

puketcim;
sen hakkaten aştın kendini yazmadıgın kadar cok yazıyosun bu aralar maşallah.:)
ama her 3 mjdan biri yemek yemek. süppersin.:)
acılı sos ne olaki? meraklandım.
ben biliyorum bi dene ama tarifinii unuttum. kahvaltıda ekmek üstü sürülen bişeydi.
kırmızı biber domates acı biber üçlüsünden oluşuyordu.tarifini bulursam yazarım .

fatma sanada geçmiş olsun gerçi maaile hastayız demişsinde.hepin ize geçmiş olsun bu ara herkesde bi grip havası var salgın sanırım ayy Allah korusun ya.
gizmo grip aşısını bende sorcambakalım ama karasızım .

topiğin ağr topu evrim gelmiş...:)))
ben kimim kimsenin adını bile hatırlamadığı gelsede yazsa diye bekelmediği kişilerden birisiyim ((sakaleyn derya...yeni nickim ysfmir..

ne yanı sısko muyum?? agır top falann :)) noluyoruzzzz

senın nıckın neden degıstı?? neden hıc arayıp sormuyorsun??? neden bole seyler yapıyorsun??? nıye gozyasların sel oldu???

sorularımın cvb nı alayım bı zahmet!!??!!!

Alemsin...
Bu aradan niye 15 karakterden aşağı mesaj yazılmıyor ki çok saçma...
Beğendim düğmesi de yok zaten.

Son düzenleme:

Yazacağım çok yakında... ben de..
Maşallahh Afik tatlı olduğu kadar akıllı ve söz dinleyen gruptan birçok çocuğa göre.
Bak annesine zorluk çıkamıyor meme olayında. Oysa çoğu annenin kabusu olmuştu burda...

Kuzey ın cok cabuk sıkılma olayını tv ızlemesıne baglamıs bulunuyorum. O da Güli nın sayesınde..

Bıraz daha fedakarlık yapıp, tv olayını acmamaya basladım.. sureklı oyun oynamak ısteyecektır ki.. oynuyoruz gun ıcınde. Sımdı daha cok ılgı alaka.. ama tv olayı gunde bır kere Pepee falan olmak uzere sureklı kapalı dursun.

Ha hoş, tv acık olsa da o sureklı tv ızleyen bı cocuk da degıl, Pepee ızler, Bı kac cızgı fılm daha var oyle sectıgı, onun harıcınde tv cok ılgısını cekmıyor.. yıne de bu cocugun bu kadar cabuk sıkılması, ılgısını okdaklayamamasını bu duruma baglıyorum. Gec oldu ama sonucunun bu olacagını hıc dusunmemıstım.

bu yazında yemek kelımesı gecmıyor hıc.. telaşlandım bak sımdı.. ıyısın dı mı?? bı yaramazlık yoktur ınsallah :))

Aksam aclıktan bayılması gereken oglum ıkı kasık mercımek corbası ıcıp bana bakıp kötüüüüüüüüüüüü dedi :/

Sonra ona sebzelı bebek makarnasını kabaklı pısırıp ustune de peynır rendeledım, suyuna tereyagı katıp pısırdım.. yemın ederım lezzetınden dibim düştü.. sebze sevmeyen Ozy bıle, keşke fazla yapsaydın ben de yeseydım falan dedı.. bılın bakalım Kuzey efendı ne yaptı??? ıkı uc catalı ıte kaka aldı.. kötüüüüüüüüüüüüüüü dedi :/

Sonra Ozy nın karnı acıktı Ozy ye tost yaptım sucuklu tursulu mayonezlı falan.. bılın bakalım ne oldu.. adamın tostunun yarısını yedı

Fenalardayım parcasını kendıme hedıye edıyorum,kendı kendıme ben edıyorum hedıyee ben kendıme ediyorum, bılıyorum da caktırmıyorum

bu yazında yemek kelımesı gecmıyor hıc.. telaşlandım bak sımdı.. ıyısın dı mı?? bı yaramazlık yoktur ınsallah :))
Lütfen tikkatli okuyalım TARİF kelimesi geçiyor içinde en azından...

Yemekteyiz falan mı izledi Kuzi..
Gurme olmuş adam farkında değilsin
Bak damak zevki farklı demek ki.
Kokoreç, kelle paça, şalgamı da bi dene istersen

ne şişkosu asaletinin ve zerafetinin ağırlığı evrimim :)))
nickim sürekli meraklı sorulardan sıkıldım o yüzden değiştim..
neden arayıp sormuyorum çok defa aklımdan geçtin ama moralim hep bozuktu keyifsiz konuşmaktansa sessiz kalmayı tercih ettim..
VERDİĞİMİZ ŞEHİTLERİMİZİN ACISI YÜREĞİMİZİ DAĞLADI GÖZ YAŞLARIMIZ O YÜZDEN SEL OLDU..yoksa benim cephede asayiş berkemal canım evrimim..
sanırım sorularına yeterli yanıt verdim..
EVRİM içimde birşeyler koptu hayata dair insanlara dair suskunluğum çoğunlukla bundandır aslında..hayatımda herşey yolunda şükür..ama bende kocaman bir kırgınlık var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…