2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Topik sessiz olunca misafir de gelmiyor eskisi gibi.
Aşağıda 6 misafir gördüğümüzü bilirim :KK34:

İstanbul kendini alış verişe verir bu gece.
Ben alışverişi Fashion Day Light Erenköy Pazar olarak bugün yaptım.:KK64:
Kendime don bile alamaz oldım Paso Elif e birşeyler alıyorum. Çok güzel şeyler var ya dayanamıyorum. Şunu da şunu da derken abartıyorum.

topiğin ağr topu evrim gelmiş...:)))
ben kimim kimsenin adını bile hatırlamadığı gelsede yazsa diye bekelmediği kişilerden birisiyim :KK43:((sakaleyn derya...yeni nickim ysfmir..

EVRİM geçmiş olsun..
MARİ dolu dolu bir yaz geçirmişsin..
GÜLİZ sanada geçmiş olsun..

topiğin ağr topu evrim gelmiş...:)))
ben kimim kimsenin adını bile hatırlamadığı gelsede yazsa diye bekelmediği kişilerden birisiyim :KK43:((sakaleyn derya...yeni nickim ysfmir..

Derya hoşgeldin sefa geldin çook uzun zaman oldu çok sevindim gerçekten
isim isim yazmak ayıp odu az önceki mesajda haklısın...özür dilerim.
ama doğaçlama o anda yazdım. Yoksa herkesin yeri ayrı.

Hoşgeldin Gizem ne iyi ettin...
Esrako, Taze burcu GpysEsra, Özlem, Nurdan, Pervin, Özgül, Nur,Damla hocam da gelse keşke
Bu arada geçen gün Özgül ü gördüm rüyamda gülmeyin ben arada görüyorum burdaki arkadaşları. Hayat nasıl falan diye soruyorum. İyidir inşallah...
Gizem bu etrafdan gelen lafa söze bazen kulak veriyorum ama işime gelmedi hıı hıı diyip bildiğin okumak en iyisi.
Artık bu çocuk olayından, geçirdiğim hastalıkdan falan sonra, başkalarının hayatı ve davranışlarını sorgulamak ve yargılamak konusunda çok esnedim. Yaşayan bilir, dışardan gözüktüğü gibi olmuyor işler.
Bir de benim annemin yaş grubu alışmış çilekeş hayata biz bunu da yapardık, şunu da yapardık üstelik böyle imkanlar da yoktu.
Bilmem kaç çocuk büyüttüm, kocamın böyle huyları vardı. Ayy yeter demek geliyor içimden.
Sen de takma zaten boşşverr, keyfine bak en iyisi.
Tek başına tatil, uyku olayı ohh iyi gelmiştir. Bir sene kışın İstanbul tatil yapılmazsa çekilmez evde zati.

Topiğin bu noktaya gelmesinde emeği geçen herkes gelse keşke biraz sinerji işe yarayacak sanırım.

Uzun süre haber alamayınca insanın aklına bir aksilik mi var acaba diye geliyor ama
inşallah sende öyle bir durum yoktur Derya
Yusuf ve Tuba, sen iyisindir dilerim..

yeme içme tuvalet eğitimi konuşma durumları ortalama bizdede aynı..
konuşmada cümle yok iki kelime yanyana getiriyor baba iş yarın (baba işte yarın gelicek)ablasına avva puba diye sesleniyor..kelime çok derdini anlatıyor ama cümle yok..acayip araba meraklısıyız..her fırsatta direksiyona atlıyor..bu gün akşam üzeri alışverişe giderken annem oto koltuğunda oturacaksın direksiyona geçmek yok dedim aman nasıl kahırlandı kızdı sıpa dışarı çıkmak eziyet oluyordu ..küçük adam dediğimi anladığı için aşağı inince sorun çıkartmadı..biz aslan değiliz malum yengeciz..:))
yeme konusu felaket hiç yazmayayım..
tuvalet eğitimine gelince bugün klozet üstü aparat aldım.. arada tuvalete girince yanıma geliyordu geçen kendiliğinden evdeki oyuncak kovasını alıp getirmiş üstüne oturup anne cişşş dedi..ilk denememizi bugün akşam yaptık ..aslında pipimizde sorun olduğunda gece boyu beze ciş yapmadan kalktı çocuğum ama çok etkilendiği için tuvalet eğitimine girmemiştim..aslında hazır olma belirtimiz yok kakasını alenen yapıyor o belirtiyse eğer bizde yok..ama altnı ıslatınca anne ciş diyor kısaca durmumuz bu..

yeme içme tuvalet eğitimi konuşma durumları ortalama bizdede aynı..
konuşmada cümle yok iki kelime yanyana getiriyor baba iş yarın (baba işte yarın gelicek)ablasına avva puba diye sesleniyor..kelime çok derdini anlatıyor ama cümle yok..acayip araba meraklısıyız..her fırsatta direksiyona atlıyor..bu gün akşam üzeri alışverişe giderken annem oto koltuğunda oturacaksın direksiyona geçmek yok dedim aman nasıl kahırlandı kızdı sıpa dışarı çıkmak eziyet oluyordu ..küçük adam dediğimi anladığı için aşağı inince sorun çıkartmadı..biz aslan değiliz malum yengeciz..:))
yeme konusu felaket hiç yazmayayım..
tuvalet eğitimine gelince bugün klozet üstü aparat aldım.. arada tuvalete girince yanıma geliyordu geçen kendiliğinden evdeki oyuncak kovasını alıp getirmiş üstüne oturup anne cişşş dedi..ilk denememizi bugün akşam yaptık ..aslında pipimizde sorun olduğunda gece boyu beze ciş yapmadan kalktı çocuğum ama çok etkilendiği için tuvalet eğitimine girmemiştim..aslında hazır olma belirtimiz yok kakasını alenen yapıyor o belirtiyse eğer bizde yok..ama altnı ıslatınca anne ciş diyor kısaca durmumuz bu..
Maşallah ağır abimize, yengeç demek burcu.
sen gene tecrübelisin. Bu tuvalet eğitimi bizi zorlayacak galiba...Benimki yapınca da hiç tepki vermiyor, altını açtırmak istemiyor sadece.

Derya hoşgeldin sefa geldin çook uzun zaman oldu çok sevindim gerçekten
isim isim yazmak ayıp odu az önceki mesajda haklısın...özür dilerim.
ama doğaçlama o anda yazdım. Yoksa herkesin yeri ayrı.

Uzun süre haber alamayınca insanın aklına bir aksilik mi var acaba diye geliyor ama
inşallah sende öyle bir durum yoktur Derya
Yusuf ve Tuba, sen iyisindir dilerim..

hoş bulduk..aslında ben hep buralardayım..şükür bir aksilik yok..ailecek ufak bir soğuk alıgınlığı furyası yaşıyoruz..
sorun yok dedim ama iki günüdür acayip bir hata yapıyormuşum tubaya öksürük şurubu diye kendim için hazırladğım yağ karışımını içiriyormuşum hata sebebim öksürük şurubu şişesi içine hazırlmama ve onuda ilaçlrın içinde unutmam.içinde ki yağlar genelde içilebilen yağlar yasemin yağı hariç ...:KK43:((
canım az sıkkın yani..
sen nasılsın ?

Maşallah ağır abimize, yengeç demek burcu.
sen gene tecrübelisin. Bu tuvalet eğitimi bizi zorlayacak galiba...Benimki yapınca da hiç tepki vermiyor, altını açtırmak istemiyor sadece.

benim anladığım tek şey çocuk hazır olunca kendini belli eder..acele etmeyin..kimi çoktan bezi unuttu kimi biz daha ilk defa denemeye başladı..iç güdülerimiz ve çocuklarımız bize yol gösterecek nasılsa..teoriler sadece yol gösterir ama uygulamda bana göre durumlar değişiyor..
zorlayacağını düşünme neden zorlasın..kız çocuklarda daha kolay inan ..

hoş bulduk..aslında ben hep buralardayım..şükür bir aksilik yok..ailecek ufak bir soğuk alıgınlığı furyası yaşıyoruz..
sorun yok dedim ama iki günüdür acayip bir hata yapıyormuşum tubaya öksürük şurubu diye kendim için hazırladğım yağ karışımını içiriyormuşum hata sebebim öksürük şurubu şişesi içine hazırlmama ve onuda ilaçlrın içinde unutmam.içinde ki yağlar genelde içilebilen yağlar yasemin yağı hariç ...:KK43:((
canım az sıkkın yani..
sen nasılsın ?
GEçmiş olsun, yağ karışımı içmiş Tuba ilaç niyetine tüüü.
Kafa kalmıyor ki insanda. Sen bir de iki çocukla iyi idare ediyorsunuz Esrako ve Sen.
Benim de okul başladıi bir bakıcı teyzemiz var şükür Elif seviyor oynuyor arkasından bile ağlıyor sıpa.
Büyüdükçe daha dik başlı ,kandırılması imkansız ve çok hareketli ama zaman çok çabuk geçiyor büyüyor çocuklar ...Her dönem de ayrı güzel gerçekten...

ESRAKO canım okadar yazdın yazdın bence gitme kararını değiş ..
pukket bir konuk ve ikimiz varız..

benim anladığım tek şey çocuk hazır olunca kendini belli eder..acele etmeyin..kimi çoktan bezi unuttu kimi biz daha ilk defa denemeye başladı..iç güdülerimiz ve çocuklarımız bize yol gösterecek nasılsa..teoriler sadece yol gösterir ama uygulamda bana göre durumlar değişiyor..
zorlayacağını düşünme neden zorlasın..kız çocuklarda daha kolay inan ..
Çok doğru, zorlamanın bir yararı olmuyor. Bakalım biraz ters bir dönemleri de ben ondan korkuyorum

GEçmiş olsun, yağ karışımı içmiş Tuba ilaç niyetine tüüü.
Kafa kalmıyor ki insanda. Sen bir de iki çocukla iyi idare ediyorsunuz Esrako ve Sen.
Benim de okul başladıi bir bakıcı teyzemiz var şükür Elif seviyor oynuyor arkasından bile ağlıyor sıpa.
Büyüdükçe daha dik başlı ,kandırılması imkansız ve çok hareketli ama zaman çok çabuk geçiyor büyüyor çocuklar ...Her dönem de ayrı güzel gerçekten...

saol akıl kalmadı gerçekten..iki çocuk ve yanlızlık zor..okula az kaldı baya nefes alacağıma eminim çünkü çok yoruldum..:KK43:(şikayetçi değilim rabbim acılarını göstermesin hızla büyüyorlar ve her geçen gün dahada değer kazanıyor..geçen seneki resimlere bakıyorum küçücük oğlum ne kadar değişik ve uzak ..bence bu günlerin değerini bilmeli..yorgunluğu zahmeti çok ama yakında erişkin bir evlat olduklarında bugünleri çok özleyeceğiz..
senin okulda hayırlı olsun..bakıcısını sevmesi güzel..kandırılma konusu bizdede aynı..asla yemiyor yutmuyor yani yüzüme öyle bakışı oluyorki kendimden utanıyorum çocukmu kandırıyorum ben diye..:KK60::KK60:büymüşde küçülmüş sıpa..:nazar::KK52:

evet ben zaten bu aralar aştım kendimi ...
Esrako da değiştirir fikrini dilerim.
Ama etrafı toplayıp çıksam iyi olacak, bitmiyor işler pöfff.
iyi geceler derya görüşmek üzere...

saol akıl kalmadı gerçekten..iki çocuk ve yanlızlık zor..okula az kaldı baya nefes alacağıma eminim çünkü çok yoruldum..:KK43:(şikayetçi değilim rabbim acılarını göstermesin hızla büyüyorlar ve her geçen gün dahada değer kazanıyor..geçen seneki resimlere bakıyorum küçücük oğlum ne kadar değişik ve uzak ..bence bu günlerin değerini bilmeli..yorgunluğu zahmeti çok ama yakında erişkin bir evlat olduklarında bugünleri çok özleyeceğiz..
senin okulda hayırlı olsun..bakıcısını sevmesi güzel..kandırılma konusu bizdede aynı..asla yemiyor yutmuyor yani yüzüme öyle bakışı oluyorki kendimden utanıyorum çocukmu kandırıyorum ben diye..:KK60::KK60:büymüşde küçülmüş sıpa..:nazar::KK52:
Aynen koşturmacanın içinde durup düşünmek iyi geliyor bunları bazen...
Bakışlar çok acayip gerçekten
Maşallah akıllı çocuklar. Allah korusun hepsini...

evet ben zaten bu aralar aştım kendimi ...
Esrako da değiştirir fikrini dilerim.
Ama etrafı toplayıp çıksam iyi olacak, bitmiyor işler pöfff.
iyi geceler derya görüşmek üzere...

işmi bitmesimi oda ne olaki?:KK53::KK52::KK53:
sanada iyi geceler görüşürüz canım..:KK9:

X