2 yaş da hepatit a aşısı
sağıol cnm cevabın için
hayırlısı inşallah
ben hhiç tavsiye etmem ağustos un aslan burcu tarafını benimki ve birçok çocuk fazlasıyla dediğim dedik ve inatççı.
Tehlikeli boyutta kendine güven ve ben yaparım, ben bilirim halleri var. çok zorluyor insanı...
Başak burcu iyidir sen eylül ayına doğru doğurmaya bak bence...
Bu çocuk milleti insana herşey yaptırır Evrim.:))Hocam,
Yanlıs meslekte mıyawlıyorsunuz bence..
Bu ne yaaaa :))) hay masallahhh
Benım her ogun her daım sorun.. her yıyecek sorun :) ya artık gülüyorum... ne yazsam,ne kadar yırtınsam boş..
Sızın yazdıklarınızı gıpta ıle okuyorum.. Kuzey elıne alacak, bır de ısıra ısıra yıyecek haaaaaAnca ıste sabaha karsı ruyada falan gorurumm ben onu.
kızlarrr benim kuzum 23 ağustos doğumlu heryer başka bişey diyor aslan yada başak diye
sizce hangisi?
Bu çocuk milleti insana herşey yaptırır Evrim.:))
Benim annem hem pastacı, hem ayakkabı bağlayıcısı hem yufkacı misali....
Benimki de birtek bu gözleme tarzı şeyi ve ekmeği ısırarak yer yanlış olmasın. Seni anlıyorum ben merak etme...
HAtta aklımdan geçti sorayım bir Kuzinin durumunu dedim ama korktum sormaya...
Off ne desem bilemiyorum bu durumda. Allah sağlık sıhhat versin yavrulara...
korktun dı mı??
bak bıraktıgım etkıyee :))
bı ara aglyıordum yaaa..aglaya aglaya alıstım galıba, bana da Kuzey ın getırdıgı zorluk bu ıste.. herkes te ayrı bır sey var. Ama Kuzey zor bır cocuk, o ıstemedıgı taktırde asla bır sey yaptıramazsın ya da yedıremezsın, o yuzden bızde oyun oynatayaım yesın, yok bır seyın ıcıne bır sey saklayayımm yutsun mumkun mu??
bır gun pılav yıyor.. yanına yogurt ta koydum, olur a belkı alır dedım, kasıgın ucuna yogurt degmıs pılavı verdım agzına.. oldukca uzun bır sure pılav yemedı Kuzey, zaten yedıgı ıkı seyden bırı ıdı :) kaldı kı arasına sakla falan.. ne mumkun
Ben de vokal yaparım en içlisinden..Bir off ceksem karsı ki daglar yıkılır türküsünün remixini ben yaptım.. biliyor muydun Hocam.. bı ara soyleyeyım sana.. valla bak
Ben çıkıyorum artık eve gidiyorum görüşmek üzere, ...
Selamlar sevgiler.
Hoşçakalın.
dur nan.. okuduk, yazdık anca işte...Ya Avukat hanımm.. bı saattır asagıdasın, bi gık deseydın bari :))
aslan çocuğunu bi kilometre öteden tanırım.
Dediğini yaptıran, inatçı, kimseye aldırış etmeyen, özgüvenli tiplerdir.
Biraz uyumluysa aslan değildir kesin.
Seni kendine uyduyorsa aramıza hoşgeldin
Hoşgeldin Gizem ne iyi ettin...evrim ve sedaa, kurban bayramında antalyada mısınız? oraya gelicez, görmek isterim sisi....
bu arada yazın özlemle görüştük, canım sağolsun aldı kızını geldi.. ödeyle ada bi bakmadılar birbirlerine, tam giderayak oynayaları tuttu..
sonraaaa onurla 2 gün bodruma kaçtık yazın, çok iyi geldi ne yalan diyim.. aslında 3 gündü ama 2. günde baktık yapacak bişi kalmadı, fındığı da özledik, döndük kuzu kuzu.. ama gdilebilirmiş onu anladım. ada bizi hiiiiiççççç aramamış.. umrunda bile değiliz yani. çünkü yanında anane, babane, ve 2 dedesi vardı! daha ne olsun, gak dese oyun parkı, guk dese deniz.. e ben de aramam anneyi babayı! kumsalda uzuuun uzuuun yattık, hatta kitap bile okudum! denize girdik çıktık, tekrar girdik.. amaannn unutmuşum valla, bi garip geldi.. akşam eğlendik filan.. güzeldi.. dönerken, tazefasulyem burcum kuşadasında olacaktı, yol üstünde onlara uğradık, biraz oturduk, doruğu sevdik, naapsak burda naapsak derken, burcu buraya kadar gelmişken efese gidin dedi.. çok da iyi etti! efese gittik orayı gezdik, sonra da bizimkileri yemekte bastık! 2 gün de olsa iyi geldi ama..nefes aldım..
yazlıkta evet annem babam filan yanımdaydı ama nerden bakarsan bak yük benim üzerimde tabii ki adayla ilgili. tek lüksüm, adasaat 9 da uyanıyor, annem onu alıyor, ben 10.10.30 a kadar uyuyodum.. ayyy o kadar özlemişim ki sabah uykusunu! nasıl iyi geldi anlatamam! ama millete dert oldu iyi mi! habire laf sokuşturdular, ay tembelmişim, zaten hep annem bakıyomuş, anneme satmışım çocuğu! allah allaahhhhh yaaa! kimse de demiyo ki, kızım 2 yıldır işini gücünü bırakıp bu çocuğa tek başına bakıyosun, 2. dk bırakacak kimsen yok, biraz rahat et bari burda! yok yani!! 1 saatlik uykumun da içine ettiler haliyle.. hayır ayrıca alan razı satan razı sana ne!