giremiyorum giremiyorumm... çok hastayızyiğit kuzudan bize bulaştı. hep beraber nezle olduk. burun boğaz öksürük.. gözümüz yaşarıyor sürekli. bir de diş problemi çekiyorum. doktora gitmeye fırsat bulamıyorum. geçmişi okuyacağım inşallah ilk fırsatta. sayfa azcıkta olsa ilerlemiş güzel bir gelişme..
Evrim bak geldin ayağın uğurlu geldi sayfalar ilerliyor yaşasın...
Hava hala sıcak diyeceğim kızacaksın biliyorum ama İstanbul ve bayramda kaldığım Ayvalık hakikaten akşamları ve sabahları çok serindi.
Nasıl bir iklimi var güzel Akdeniz imizin anlamadım.
Bu arada ben de önce tuvalet aparatı aldım ama bir hocamın açıklaması ile çocuğun neden oturmak istemediğini anladım.
Bizim tuvalete oturduğumuzda ayaklarımız yere değiyor. Yavrumlarımızın ise ayakları henüz yere değemiyor oturduklarında ve bu ayak desteği olmadı için kendini güvende hissedemez dedi. Mantıklı geldi.
Ben de gittim oturak aldım ama yok ona da oturmadı benimki gerçi ama. Belki Kuzi ondan oturmak istememiştir.
AYÇAAAAAAAAAAAAAAAA ÇAÇAÇAAAA
Okudun kactınnn, gordum gammazladımm senı, acımam gammazlarım boleeee
Ayçaaa okudu kaçtııııııııııııııı... haberınız ola!!!!!
2 yaş da Hepatit A aşısıkızlarrrrr slm
en son hangi aşılarınızı yaptırdınız.
Hayırlısı inşallahmerhaba ağustos anneleri, :)
ben Allah nasip ederse 2012 ağustosunda anne olmak istiyorum. ekim sonu kasım gibi çalışmalara başlayacağız
ağustos bebekleri nasıldır anlatırmısınız. uslu bebeklermi, neşelilermi
ısırırım seni bak:)
he valla okuyup kaçıyorum..yazcam pek yakında!!!!!
merhaba ağustos anneleri, :)
ben Allah nasip ederse 2012 ağustosunda anne olmak istiyorum. ekim sonu kasım gibi çalışmalara başlayacağız
ağustos bebekleri nasıldır anlatırmısınız. uslu bebeklermi, neşelilermi
Hocam,
Tesekkur ederım hıssıyatların ıcın.. ne mutlu bana.
Dedıklerını yapacagım.. bı otıurak bır de alıstırma kulodu almam ıcap edıyor demek kı... onu da alırızz.. nıcın varız ki :))
Yannız.. ben Kuzey ı tuvalete alıstırmaya hazır mıyımmkımse bunu sormuıyor.. ıstedıgı olmadıktan sonra hıcbır halt yaptırmayan turunun tek ornegı bu cocuk.. bır de ben ısteyecegım de o yapacak haa :)) damardan bısıler falan almam lazım bu surede.. ya da burundan cekecek bısıler bulmam lazım.. yoksa ayık kafa ıle bu cocuk tuvalete alıstırılamaz DD AHHAAAA bılmeyen okusa dıyecek kı,hay masallahh hanımablaya bak.. sıkı içicii çay ıcmekten korkar oldum halbusemm
ısırırım seni bak:)
he valla okuyup kaçıyorum..yazcam pek yakında!!!!!
2 yaş da Hepatit A aşısı
Hayırlısı inşallah
Ben hhiç tavsiye etmem Ağustos un Aslan burcu tarafını benimki ve birçok çocuk fazlasıyla dediğim dedik ve inatççı.
Tehlikeli boyutta kendine güven ve ben yaparım, ben bilirim halleri var. Çok zorluyor insanı...
Başak burcu iyidir sen Eylül ayına doğru doğurmaya bak bence...
2 yaş da Hepatit A aşısı
Hayırlısı inşallah
Ben hhiç tavsiye etmem Ağustos un Aslan burcu tarafını benimki ve birçok çocuk fazlasıyla dediğim dedik ve inatççı.
Tehlikeli boyutta kendine güven ve ben yaparım, ben bilirim halleri var. Çok zorluyor insanı...
Başak burcu iyidir sen Eylül ayına doğru doğurmaya bak bence...
Bugün Komagene etsiz çiğ köftede aldığının yarısı bedeva...
Tamam hep yemek konusunda yazıyorum ama ilgi alanım ne yapayımmm
Belki benim gibi hastası olanlar faydalanır.