evrim ve sedaa, kurban bayramında antalyada mısınız? oraya gelicez, görmek isterim sisi....
bu arada yazın özlemle görüştük, canım sağolsun aldı kızını geldi.. ödeyle ada bi bakmadılar birbirlerine, tam giderayak oynayaları tuttu..
sonraaaa onurla 2 gün bodruma kaçtık yazın, çok iyi geldi ne yalan diyim.. aslında 3 gündü ama 2. günde baktık yapacak bişi kalmadı, fındığı da özledik, döndük kuzu kuzu.. ama gdilebilirmiş onu anladım. ada bizi hiiiiiççççç aramamış.. umrunda bile değiliz yani. çünkü yanında anane, babane, ve 2 dedesi vardı! daha ne olsun, gak dese oyun parkı, guk dese deniz.. e ben de aramam anneyi babayı! kumsalda uzuuun uzuuun yattık, hatta kitap bile okudum! denize girdik çıktık, tekrar girdik.. amaannn unutmuşum valla, bi garip geldi.. akşam eğlendik filan.. güzeldi.. dönerken, tazefasulyem burcum kuşadasında olacaktı, yol üstünde onlara uğradık, biraz oturduk, doruğu sevdik, naapsak burda naapsak derken, burcu buraya kadar gelmişken efese gidin dedi.. çok da iyi etti! efese gittik orayı gezdik, sonra da bizimkileri yemekte bastık! 2 gün de olsa iyi geldi ama..nefes aldım..
yazlıkta evet annem babam filan yanımdaydı ama nerden bakarsan bak yük benim üzerimde tabii ki adayla ilgili. tek lüksüm, adasaat 9 da uyanıyor, annem onu alıyor, ben 10.10.30 a kadar uyuyodum.. ayyy o kadar özlemişim ki sabah uykusunu! nasıl iyi geldi anlatamam! ama millete dert oldu iyi mi! habire laf sokuşturdular, ay tembelmişim, zaten hep annem bakıyomuş, anneme satmışım çocuğu! allah allaahhhhh yaaa! kimse de demiyo ki, kızım 2 yıldır işini gücünü bırakıp bu çocuğa tek başına bakıyosun, 2. dk bırakacak kimsen yok, biraz rahat et bari burda! yok yani!! 1 saatlik uykumun da içine ettiler haliyle.. hayır ayrıca alan razı satan razı sana ne!