Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun gelecem sizi bulacam yazcam yazcam.
geyik yapcam okucam sonrada kaçcam...
5-10 sayfa içindeki mesajları okumanı öneririm.günaydın kızlarrrrrrrr
size danışmam gereken bir şey varda
ben çalışıyorum annem bakıyor kızıma bu sene benim izin yüzünden çok ayrı kaldık ara ara 1 aya nerdeyse
çok zor dönemler yaşadım .ve yaşadık.
2 defa annemle 1 defa baba 1 defada babanneyle tatile gitti kızım mecbur.
kızım yaz başından beri gizlenerek kaka yapıyor.bu aralar da bezi istemiyor ama tuvalete götürüncede istamiyor.yaklaşımım nasıl olmalı.sabahları bazen çok fazla bazende az ıslatmış oluyor altını.
5-10 sayfa içindeki mesajları okumanı öneririm.
Bu konuda değişik fikir ve öneriler var.
merhaba ben aranıza yeni katıldım benimde haylazmı haylaz bi oğlum var inş. bundan sonra bir sorun oldoğunda sizlerle paylaşıp birbirimize yardım edriz.
Hoşgeldin defa geldin.
zaten uslu çocuk kavramı yok oldu günümüzde, hepsinin değişik yaramazlıkları var.
topiğin ağr topu evrim gelmiş...:)))
ben kimim kimsenin adını bile hatırlamadığı gelsede yazsa diye bekelmediği kişilerden birisiyim ((sakaleyn derya...yeni nickim ysfmir..
ne yanı sısko muyum?? agır top falann :)) noluyoruzzzz
senın nıckın neden degıstı?? neden hıc arayıp sormuyorsun??? neden bole seyler yapıyorsun??? nıye gozyasların sel oldu???
sorularımın cvb nı alayım bı zahmet!!??!!!
puketcim;
sen hakkaten aştın kendini yazmadıgın kadar cok yazıyosun bu aralar maşallah.:)
ama her 3 mjdan biri yemek yemek. süppersin.:)
acılı sos ne olaki? meraklandım.
ben biliyorum bi dene ama tarifinii unuttum. kahvaltıda ekmek üstü sürülen bişeydi.
kırmızı biber domates acı biber üçlüsünden oluşuyordu.tarifini bulursam yazarım .
fatma sanada geçmiş olsun gerçi maaile hastayız demişsinde.hepin ize geçmiş olsun bu ara herkesde bi grip havası var salgın sanırım ayy Allah korusun ya.
gizmo grip aşısını bende sorcambakalım ama karasızım .
Yazacağım çok yakında... ben de..
Maşallahh Afik tatlı olduğu kadar akıllı ve söz dinleyen gruptan birçok çocuğa göre.
Bak annesine zorluk çıkamıyor meme olayında. Oysa çoğu annenin kabusu olmuştu burda...
Lütfen tikkatli okuyalım TARİF kelimesi geçiyor içinde en azından...bu yazında yemek kelımesı gecmıyor hıc.. telaşlandım bak sımdı.. ıyısın dı mı?? bı yaramazlık yoktur ınsallah :))
Aksam aclıktan bayılması gereken oglum ıkı kasık mercımek corbası ıcıp bana bakıp kötüüüüüüüüüüüü dedi :/
Sonra ona sebzelı bebek makarnasını kabaklı pısırıp ustune de peynır rendeledım, suyuna tereyagı katıp pısırdım.. yemın ederım lezzetınden dibim düştü.. sebze sevmeyen Ozy bıle, keşke fazla yapsaydın ben de yeseydım falan dedı.. bılın bakalım Kuzey efendı ne yaptı??? ıkı uc catalı ıte kaka aldı.. kötüüüüüüüüüüüüüüü dedi :/
Sonra Ozy nın karnı acıktı Ozy ye tost yaptım sucuklu tursulu mayonezlı falan.. bılın bakalım ne oldu.. adamın tostunun yarısını yedı
Fenalardayım parcasını kendıme hedıye edıyorum,kendı kendıme ben edıyorum hedıyee ben kendıme ediyorum, bılıyorum da caktırmıyorum
ne yanı sısko muyum?? agır top falann :)) noluyoruzzzz
senın nıckın neden degıstı?? neden hıc arayıp sormuyorsun??? neden bole seyler yapıyorsun??? nıye gozyasların sel oldu???
sorularımın cvb nı alayım bı zahmet!!??!!!