2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hepimizin kadir gecesi mübarek olsun. rabbim yapacağımız tüm dua ve ibadetleri kabul etsin. günahlarımızı affetsin. bu mübarek günün hatrına evlatlarımıza hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel, uzun ömürler nasip etsin. yüzlerinden hayır göstersin. bunaltmasın... amin.

Ne güzel bir dua etmişsin arkadaşım AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞ.Rabbim evlatlarımızı hayırlı etsin inş.

böyle güzel bir pazar gününde evde kös kös oturuyorum. canım sıkılıyor sansi. dün yiğit kuzuyu denize götürdük. bin pişman olduk. tatile götürmemekle ne kadar doğru bir karar verdiğimizi çok daha iyi anladım..

Herkese şimdiden şeker tadında bayramlar dilerim...

Ben yine bugün yarım gün çalışıyorum:KK43:

herkese mutlu huzurlu kazasız belasız sağılıklı bayramlar.ayça malesefki bende yarım gün çalışıyorum.oğluma biran önce gitmek için sabırsızlanıyorum.

uzunca bir aradan sonra herkese merhabalar.

ara ara okusam da pek aktif olamadım epeydir ama sizi cok özledim. bu yaz epey zor geçti bizim için. mide kanaması geçirdim, ardından eşim bel fıtıgından ameliyat oldu. en son 1 ay önce de iş yerinin merdivenlerinden düşerek kaburgamı kırdım. 1 ay evde yatmak zorunda kaldım. aslında cok acılı geçti ama şimdi düştüğüme sevinecek duruma geldim :) evdeyken her ayağa kalktığımda alperen anne işe gitme diye bacaklarıma yapışmaya başladı. sürekli beni göz hapsinde tutuyor, her an gidecekmişim gibi cocuk diken üstünde duruyordu. 2 hafta geçti hala aynı hiç elimi bırakmamalar, durum durup anne gitme demeler. dedim böyle olmayacak aradım işyerini yöneticime dedim durum böyle böyle rapor sonrası istifa edeceğim şimdiden bulun yerime birini. neyse bir süre sonra işyerinden aradılar ve home ofis çalışmayı önerdiler :) iki hafta sonra evden çalışmaya başlıyorum bilgisayara program hazırlanıyor şuanda. çok şükür sıkıntılı günler bitmiştir inşallah.

kuzucukların yaptıklarını keyifle okuyorum. ne kadar tatlı oldular, herşeyi anlayıp laf yetiştirmeler, hınzır hınzır yaramazlıklar.

Alperene gelince; aramızdaki aşka bayılıyorum, yeni sevgililer gibi sürekli öpüşüp koklaşıyoruz. en cok beni seviyo diye sevinirken buluyorum kendimi sürekli :) bu aralar eskiye nazaran daha az eziyet ediyor bana. ama hayatımda gördüğüm en pis cocuk oldu :) nerde bir çamur su ne varsa içine dalsın, kumları kafasından aşağıya döksün hatta gözüme bakıp yemeye kalksın, buzdolabından sütü alıp halıya dökmeler, yumurtaları yerlere atıp kırmalar, inadına yapıyor sanki kızdım olmadı sustum olmadı, artık sessizce temizliyorum bakalım belki bu yıldırıcı olabilir. bir yemek yiyişi var görmeniz lazım sanki ilk insan :) etrafı ve kendini pisletmeyi seviyor. ama bu aralar oyuncaklarla da ilgilenmeye başladı 15-20 dakika oyalanabiliyor seviniyorum. tv izlemek hala istemiyor bu en sevdiğim huylarından bir tanesi. bazen açıyorum pepe caliou belki azıcık ilgisini ceker diye ama asla odaklanmak istemiyor.

çıkmakk zorundayım ilk uygun fırsatta devam ederim inşallah. hepinizi cok öpüyorum...

Off Gülizim başına neler gelmiş çok geçmiş olsun canım bende bir dönem senden haber alamadım aradım eşin açtı telefonu dedi arar sizi falan sonra aramayınca dedim rahatsız etmeyeyim... Sıkıntıların sonunda güneş doğmuş ama çok sevindim artık sende evde Alpellayla birlikte ama bir yandan işlerini evden sürdüreceksin ne güzel haber bu! Bundan sonra da herşey çok güzel olur hayatında umarım :))
Esra çok tatlı ya Ece ye maşallah Özde hiç görmemesine rağmen fotoları yada videosunu gördüğünde kahkaha atıyor ede bu ede diyo ece diyemiyor daha :)) sonra videoya bende bakiiim diye dibimden ayrılmıyor bende bakiiim bende :KK70:

guliz çok geçmis olsun ya sanada esinede. hersey ust uste gelmis ama her serde olan hayır olayı sendede yasanmıs ne mutlu ya çok çok sevindim inan buyuk bir nimet bu home office olayı

sen tam olarakne is yapıyordun ise gitmene gerek varmı aralarda ? alperen musade edecekmi rahat calısmana ama en kotu zmaanla alısır gitmeyeceğini anlayınca ne mutlu onada sanada,
aklımdan geçiyordun nerelerde bu kiz diye ama sende topikten çekilenlerdensin diye dusunmustum ne zaman baslıyosun evden çalısmaya peki _?

tatill bittiii ama ben ptesi sendromu yasamıyorum tabiki evde oldugumdan hatta yeni bir bayram havasındayım ecen in bakımı ve sorumlulugu bende degil en azından yarın gunduz diye
o kadar çok yoruldum ve bunaldımkı mizik mizik aglama sesinden

inanılmaz huysuz oldu ece bakmayın resimlerdeki guluslerine:)
diyaloglar soyle gelisyor

bende oturcammm
otur kızım tamam
oturmiycammmmm
pek itamam oturmaa o zaman
oturcaammmmm oturcamm bendeeeee

of ki of yani
kasının ustunde gozun var diyip aglama moduna geçiyor giyir giyir yani surekliii
hele uykusu geldim iof ki offf yani uykuyu alıp yeni uyandıgı ilk bir kii saat gayet iyiyiz

arada camdan bakıp parka goturrr annee parkaaaaa diye kendni yerlere atmaları
gozunden yas gelerek aglamalarıolur olmaz seylere beni çileden çıkarıyor

ybir haftadır evde yoktuk bugnu bir kahvaltı ettirmedi kızım oyunaklarını ozlemedinmi bak oynasana diyoruz yokk ozlemedimm ama o dudaklar hep buzuk sımarık kız çocugu tiplemesi:) neyi kinadıysam uyuz olduysam hepsi bir biri basıma geliyor zaten nerden duymustum hayatta kınadıgınız ne varsa onu yasamadan olmeyeceksiniz diye dogru galiba daha hiç kimseyi hiç bir seyi kinamam diyorum hersey mumkun:) simarık mızıldak artsıt bir kizim var ne mutlu )

tatili hiç anlatmayayım çok yorucuydu stresli surekli pesindeyiz
berkeyle kiyaslarsam ece daha bir aklı basında canı tatlı diyebilrim berke havuza admı atardı ustu bası giyili aksam saati havuza gircem diye ece farkında aksam girilmceginni yanından kosarken bile yan gozle bakpı kolladı dusmemek için ama biri çarpacak baska çocuk itecek diye aksamlarımız zorlu gecti otel içinde

animasyon anı keyifliydi eskiden simdi buyudu gidip birilerini seviyor ozellikle yuzlerini seviyor kendindne buyuk çocukların onlarda hepsi hoslanmıyor tabi ittiriyorlar bir tanesi elini tuttu sıktı falan hatta tabi her bu olayda yerimizden firliyoruz en korktugum sey bir baska buyuk çocuun sıkılıp bunu itirmesi idi birkaç kez oldu ama allahtan popo ustu dustu

3 yas tatil kolaydı diye hatırlıyormu berkeyle 2 nin kabusunu da çok iyi hatırlarım umarım seneye rahat ederiz
ama iboyada dedim seneye uç guncuk olsun bas basa biryere gidelim soyle gonlumuzce yuzelim karı koca bir acılıpı iki kulac yuzemedik hep kıyıda sıp sıp seklinde oynadık berkeye yalvardık arada surda bes dk bak san bi yuzup gelsek o da hiç oralı olmadı sagolsun:)
zaten ece onada rahat vermedi çocugun bası sıstı hep bizden uzaklastı ece nin aglamalarından hele yolculuk uyanık oldugu anlar tam bir kabus du allahtan hep gece yolcuglu yaptık genelde uyuyordu

neyse çogu giti azı kaldı zorlu gunler aylarilk iki sene diye dusunup kendimizi avutuyoruz bundan sonra gunden gune iyi olacak insalah boyle kalsa insan kafayı yer

bugun bir ara dedim iboya ikisindie soyle biri birkaç saat alsa soyle sakin sessiz otursak baska birsey istemiyorum allah eksik etmesin ama çok yoruldukk iksiininde isteklerinden iki dk kendimiz için birseyyapamadık

simdi benim dinlenme gunlerim baslıyor yarın mesai gunu ve simdiden sevincliyim rahatca kendimle birkaç saat geçireceğim en azından

gunler oldu kimse birsey yazmamıs. aralda girdigimde okuyan arkadasların adlarını goruyorum ve cidden bundan sonra bende yazmama kararı alıyorum sadece girip okuyup çikacagım. tabi yazan olursa...

hamilelik öncesi kiloma dönmüşüm inanamıyorum ya ne sevindim :) 15 tane yeni pantolonum oldu :)

Güliiz geçmiş olsun canım ya neler atlatmışsın öyle. Home ofis fikri şahane. her kötü olayın ardından iyi bir şeyler gelebiliyor böyle değil mi.

Esra ay Ece'yi izledim, kıyamam ben ona yaa ne kadar uykusu gelmiş öyle. Merak ettim, dışardaydınız sanırım, sonra nerde uyuttun onu. Bu arada büyüdükçe tam copy paste oluyorsunuz:)

Özlem hoşgeldin, nasılsın??

Güliz çok geçmiş olsun, ama evden çalışmak çok iyi olacaktır. Ne mutlu home office kervanına sen de katıldın :)
Özlem maşallah ÖZde çok büyümüş koca kız olmuş çok tatlı.
Esra uyuklayan Ece muhteşem çok güldüm, benimki için imkansız bir görüntü şu sıralar hiç uyumak istemiyor gündüzleri başım dertte.
Yemek istemez, uyumak istemez bir alem benimki...
Ayrıca YAZMAMAK konusuna üzüldüm ama sen de haklısın.
Senin yazılarını emin ol özleyeceğim, detaylı, faydalı ve üşenmeden yazılan Esrako kalemini çok seviyorum...

Malum artık geceleri serin oluyor, yaz gibi değil,
Ama benimki ne örtsem üstünden atıyor, odalar da ayrı artık her dakika örtemiyorum gerçi birkaç kez kalkıyorum ama ne zaman kalksam üstü açık.
Uyku tulumu için hava sıcak ve çok terletiyor tulumlar.
Sizlerin bir çözüm önerisi varsa paylaşırsanız sevinirim.

Bu arada kilo konusunda tebriği bir borç bilirim harika Ayça ve Fatma..
Ben de tatilde çok yedim ve eski kilomdan 2,5 kilo fazlayım. ramazan sonrası tatlı olayı falan hemen aldırıyor. Neyse okul başlayınca gider inşallah kilolar...

yeniden merhaba;

bayram tatilide bitti artık full time evdeyiz.bugun afikimin dogum gununu kutlıcas ailecek.
aslında 1 eylulde konya daydık orda kutladık ama burda amcası ve kuzenleriylede kutlıyalım istedik.
bugun evlilik yıldönümümüz oldugu için kayınvalidem kutlamayı kendisi hazırlamak istedi.
akşam yemek sonrasında pasta falan filan işte. öyle..

gülizcim çok çok geçmiş olsun ayy kaburgandamı kırılmış. off içim cız etti valla.
ama bak her işte bir hayır vardır. ilk başta iyi bişeymiş gibi görünsede bu kırık olayı ne kadar güzelbişeye vesile oldu.
aynı esrakoda oldugu gibi..
çok sevindim homeofis kervanına katılmana...
bende bu halimden memnunum ama birgun durumlar değişirse tekrar kendi öz mesleğime dönüp ögrencilerimlen kucaklaşırım. kısmet bakalım..

alpella nasıl. yerim ben o minidötü..gerçi alpellanın bu tavrı olmasaydı sen tekrar işe başlıcakdın.
Rabbim ne buyuk dimi. bize nerden ne güzellikler açıyrda biz kıymet bilmiyoruz.

X