Uzun zaman sonra bakalım ne var ne yok dedim ama herkes benim gibi boşlamış sanırım artık çalışmıyorum.... Bol bol vaktim var... Özde nin tırnak yeme alışkanlığını doktor ikimizinde aynı and ilgiyi çekmesi olduğunu söyledi ki yatma olayı bile annemlerdeydi artık 7/4 çalıştığımda sabah 6 da kalkıp onuda uyandırmak istemediğimden annemde kalıyordu 3/12 çalıştığımda gece erken uyuduğundan alamıyordum yani günde 5-6 saat görüşüyorduk... Beni gördüğü dönem annenanne demeye başladı babama baba diyordu iş hayatım kısa sürdü... Hem eş ile aynı işte çalışılmıyormuş çok iyi anladım sorunlar kat kat arttı aynı evde 2 yabancıyız şu anda neyse çocuğumla vakit geçirmem yeterli bana...
bri park birde denize gitme sevdamız hiç bitmiyor bugün park yarın deniz :)) Simitle yüzmeye çalışıyor bırak ben yüzüyom diyor başardım diyor çok tatlı ya böyle yarım yarım konuşması evden çıkmadan bacak kremlemesi ve parfümsüz çıkmamasıda hasta ediyor beni artık hepsi çok tatlı ne maceralar yaşanıyordur sizlerde de kimbilir :))
Kahvaltı ayrı ayrı hayatta yemiyor peynir falan ayrı yemez bulamaç devam hala
( ilkokul çağına kdar uzamasından korkuyorum :))) tuvalet eğitiminden köşe bucak kaçıyorum çok zor ya zaten söylediği dönem nasıl olsa alışıyor diye sabah uykusundan uyanmadım aman yap bizim bezin var dedim şimdi de ben söyle diyorum o sallamıyor beni :) yoğurt sade yemez hala daninolarlayız bebek modundayız yani
( her yere su dökme merakımız hat safhada
ayrıca orasını burasını öptürmek amaçlı bak acıyo öp diye tutturuyor günde belki 20 kere :) ağzı aft dolu bugün ilaç falan aldım ekstra vitamin verdi doktor bakalım ne olacak ????