2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar

aramızda tuvalet egitimine baslayan varmı bilmiyorum amabizim iki gundur full basarısız gidiyor inatlasıyomus sanki hatuunun dedignie gore oturuyormus bes dk tuvalete aparatın utunde iniyorlarmıs bes dk sonra yapıyormus alıstırma kuloduna oturukende orda cisin varmı sorusuna kaslar çatılarak yok yok yanıtı geliyormus:) hazır degil daha sanırım bir ik igun daha denesin olmazsa birak simdilik diyeceğim en azından denemedik belki denesek ogrenir fikrinden kurtulmus olurum

nurda yazmıyor bir girip okusa hiç sasırmam musti çisini soyluyor dese:) hertur beceri var onda kesin iki çocukla onu bile halletmistir musti de de kapasite var malum topigin her konuda en onde giden çocugu sayılır:)nur okuyorsan yanıt verrr

selamlar

aramızda tuvalet egitimine baslayan varmı bilmiyorum amabizim iki gundur full basarısız gidiyor inatlasıyomus sanki hatuunun dedignie gore oturuyormus bes dk tuvalete aparatın utunde iniyorlarmıs bes dk sonra yapıyormus alıstırma kuloduna oturukende orda cisin varmı sorusuna kaslar çatılarak yok yok yanıtı geliyormus:) hazır degil daha sanırım bir ik igun daha denesin olmazsa birak simdilik diyeceğim en azından denemedik belki denesek ogrenir fikrinden kurtulmus olurum

nurda yazmıyor bir girip okusa hiç sasırmam musti çisini soyluyor dese:) hertur beceri var onda kesin iki çocukla onu bile halletmistir musti de de kapasite var malum topigin her konuda en onde giden çocugu sayılır:)nur okuyorsan yanıt verrr

canım oncelikle topiğe gunde mutlaka 1 kere gırıp bakıorum ama telden giriorum pcyi actım cünkü yigit uyudu musti babası ile berbere gitti musti cişini sölemio canım sasırabilirsin:)) cunkü sölediği dönemde ameliyat oldu sonrada annemler ameliyatlıken pipisini lazımlığa degdirmişler ondan beri korkuyor bi istanbula geldik ondan 1 hafta once 1 kac kere denedim baktım tık yok bıraktım annem genelde tutar bize geldiğnde ama yapmıo işin acıgı ben fazla uğraşmıorum zaten yiğiti gördükçe sanırım hemen öğrenmez gibime gelio ben bi emziği bıraktırsaydım esraa başka bişi istemiom:)) ama bak çok güsel konusuo uzun uzun cümleler kurabilio tek sorun herkesi ismiyle cağrıo ben gökhana geneli gokku dıorum oda gökbu dio...

anlasılan o ki herkes aslında topigi okumaya devam ediyor nurun mesajıyla da birkez daha anlamıs olduk :)
ama arkadaslar yakında çok yakında bu yazan ucbes kisi de yazmayacak veozamansizin her zaman girip okuyacagınız bir topik kalmamısolacak
kime diyorum kimseler yok ama:))

bodrum istanbul yolundayım. varan denen igrenc sirketle sakın seyahat yapmayın husran olursunuz
belirtmedengeçemeyecğim

otobuste tv var deniyor gidrken donerkan ayrı iki otobusle donyuoruz hep uydu bozuk giderken intenet calısıyordu nasıl olduysa donuste o da yok allahtan arkadasdan aveajet almıstım onla baglanıyorum su anda halk otobusu gibi olmus isteyen herkesi heryerde indirip bindiriyorlar paso duruyoruz komik yani

Günaydın Esracım başta çok geçmiş olsun,bugün iş başı yapıyormuşsun Eceyede kavuşuyosun gözün aydın
artık kimse yazmadığı için bende yazmıyorum birde kızdığım şey şu ne zaman girsem 2 3 ziyaretçi oluyo herkes yazılanı okumaya geliyo kimse 2 satır bi şey yazmıyo ki çok zor değil artık çoçuklar büyüdü bence zamansızlık bir bahane kesinlikle bahane olarak görüyorum önceden gece 2 3 lere kadar yazardı millet hatta ben yazamazdım çoğu zaman erkenden yattığım için zaten aranızda en az yazanda bendim ozamanlar. şimdi çok değil o benim az yazdığım kadar yazsa millet topik coşar kesinlikle...

merhabalar..
topimiz vahim durumda:KK43:((
uzun zamnadır yazamıyorum üzücü günler geçirdim ailevi sorunlarım oldu :KK43:( şükürrki atlattık..uzun süre evimde değildim annemlerde kaldım daha dün herşey yoluna girmeye başladı ve ben evimdeyim..
o ara topiğe bakmtım ESRAKO geçmiş olsun senin ameliyatı okudum ama okadar kötüydümki birşey yazmadım :KK43:((çok geçmiş olsun herşey yolunda sanırım..
tuvalet eğitimi ben hiç denemdim..zaten başka sorunlarla mücadele ederken ona zaman ayırmaya vaktim olmadı o yüzden bir bilgi paylaşımım olmayacak..

sagol deryacım cumartesi gunu ameliyat dahi denmez kuçuk islem iste oldum rahim agzından 1-2 cm2 seklinde biryer çikarılmıs dr un demesiyle simdi patoloji sonucunu bekliyoruz biopsi ile uyumlumu ve tam duzgun alınmısmı içerde kalmısmı parca diye bir haftaya oda çıkınca biticek bu islem insallah. senin neler oldu yazmak istersen ben okuyorum ve yazıyorum okur yazar guruptanım :)

esra canım cok gecmiş olsun küçükte olsa ameliyat bununla atlatırsın umarım..

Derya canım sende biran önce feraha cıkarsın umarım canım benım

sedacım senin bahane dedigin zaman gerçekten çok önemli zaten ben asraya cvp yazdığımdada belirttim musti evde yok yiğit uyuyo die ama telden yazabilsem hergün yazarım ama telin öle özelliği yok sanıyorumki dier arkadaşlar içinde öle tatildeler bir yandan cocuklar daha cok ilgi beklio bir yandan esracım calışmadıgın zamanları biliosundur sürekli üzerimizdeler onun için bence seda kimse zamansızlığı bahane ettmiodur emin ol..

nurcum deryacım kusura bakmayın yanlış anlaşılmak istemem belki biraz ağır konuştum bu saatten sonra yanlış anlaşılıp sizlerle küs kalmak istemem tabiki nur senden dakka başı bir şeyler yazmanı beklemek yanlış olur gerçekten çok zor bir işi başarıyosun bunu sana her seferinde söylerim zaten ve sen yazdıkça her seferinde şaşıp kalırım bu kız nasıl beceriyo diye ve derya sendede bir tanesi büyük olsada iki çocuk var ve ki sorunlu bir dönemindeymişsin umarım atlatırsın kimse yazmasada ben de sık sık bakıyorum yazan oldumu diye anlatmak istersen dinlerim. ama günler geçiyo bakıyorum kimse 2 satır bi şey yazmamış oluyo diyorum herkes çok mu yoğun herkesin çokmu işi var önceden nasıl vakit ayırabiliyoduk vakit ayırmak için özel caba sarfediyoduk sanki ama şimdi kimseler yazmayınca o cabayı sarfedemiyoruz belkide doğal olarak.sizler zaten aradada olsa yazabiliyosunuz ama artık hiç yazmayan arkadaşlarımız var ve ben onları özledim:) sadece bu :)sizi üzmek istememiştim

selamlar

ben daha denemedim tuvalet eğitimini esracım. yiğitin hazır olduğunu da hiç zannetmiyorum. geçen hafta annemler geldiğinde ufaktan denemeler yaptı annem. her bezini değiştirişinde yani çıplakken altı tuvalete götürdü. çiş dedi. yaptı çişini yiğit. sonra bezini bağladı. bende devam ettirmek istedim. ama bi kere yaptıysa bi kere yapmadı. genelde iki buçuk yaş öneriyor tüm tanıdıklarım. yoksa anne çok yıpranıyor diyorlar. bakalım.. zaman...
merhabalar..
topimiz vahim durumda:KK43:((
uzun zamnadır yazamıyorum üzücü günler geçirdim ailevi sorunlarım oldu :KK43:( şükürrki atlattık..uzun süre evimde değildim annemlerde kaldım daha dün herşey yoluna girmeye başladı ve ben evimdeyim..
o ara topiğe bakmtım ESRAKO geçmiş olsun senin ameliyatı okudum ama okadar kötüydümki birşey yazmadım :KK43:((çok geçmiş olsun herşey yolunda sanırım..
tuvalet eğitimi ben hiç denemdim..zaten başka sorunlarla mücadele ederken ona zaman ayırmaya vaktim olmadı o yüzden bir bilgi paylaşımım olmayacak..
sorunlar yaşamışsın derya inşallah atlatmışsındır. bu güzel mübarek günlerde dua edelim inşallah.

1 üye yani ben ama 3 ziyaretçi :) okuyorsunuz biliyorummm :)
ben yazmaya devam edeceğim az da olsa. fırsat buldukça yani. günlerdir giriyorum fakat site onarımdaydı. buralar acayip sıcak. yapış yapış iğğrençç... akşam yediye kadar dışarı çıkamıyoruz. yiğiti evde oyalamak baya zor oluyor. asabi azcık şu sıralar. anneannesi geldi gitti ya bi hafta kadar. o gidince huysuzlaştı. ben de bir hafta sonra gideceğim yanlarına inşallah. biz iyiyiz.. yiğit kuzum hala konuşmuyor :KK43: bunun dışında kafama taktığım bişi yok diyebilirim. sizler nasılsınız tatilde olanlar tatil nasıl gidiyor bakalım?

Merhaba............

Ozy nın sırket pc sı bu sıtelere gıremedıgınden gıremıyordum,tlfdan da ınternetı nasıl becerdıysem aşmışım, faturada benı aşınca sinirle ınternetı kapattım.. kaldık ortada.

Artıkı yenı pc m ıle gırebılecegım..

Bu arada ben zaten okudugum yerde kalmısım, ustune esra,derya,nur ve seda bısıler yazmıs, fatma yenı bısı yazmıs :))

Sayfalar beklıyordum ben de.. aynı sayfa acıldı onume :)

Bugun esraa gelıyo yanıma.. 9 gun bende, şenlikli gunler bıızı beklıyor :)) Aktarırım sıze fol fol :))

Esrakocan, buradan okudum kuzu, cok gecmıs olsun.. hıc face den de caktırmadım, ha hoş nasıl caktıracaksan,benımkı de laf ıste..

Derya ara ara aklıma gelıyorsun hemen hemen her gun.. habıre ust uste son zaman aradıgım ıcın, dedım o ısterse doner bana.. ama ortalık karısıkmıs anladıgım kadarıyla.. onlarla bogusuyormussun, kendını ıyı hıssetttıgın an ara lutfen sesını duyayım.

Nurcan :)) okuyorsun demek her gun.. guzel annem benım.. varlıgını gormek cok hoş oldu, keske face de olsan.

Fatmacım, her sey yolunda gıbı okuyorum, cok da sevındım.. ama haplar konusunda hıc bır fıkrım yok, kullanmam sakıncalı oldugundan ılgılenmedım hıc.

Hocam, bız de Tusı ye havuz aldık.. ama bu sıcaklarda herhalde havuz suyu fokurdamaya baslar bellı zaman sonunda, o yuzden bır aydır kullanamıyoruz, yoksa balkonda stres atıyordu onunla.

ANTALYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... yaktın bızı antalya :))) naman nallahımmmm, ne sıcaktır burası ya, sıze kelımelerle telaffuz edemem, ınanın canlının yasamasını guclestırecek derecelerde Antalya.. kapı baca full kapalı oturuyoruz evın ıcınde hafta ıcı sonu dahıl.. nerede kaldı denıze gırmek :KK43:

gelır yoklarım burayı sık sık artık..

Merhaba............

Ozy nın sırket pc sı bu sıtelere gıremedıgınden gıremıyordum,tlfdan da ınternetı nasıl becerdıysem aşmışım, faturada benı aşınca sinirle ınternetı kapattım.. kaldık ortada.

Artıkı yenı pc m ıle gırebılecegım..

Bu arada ben zaten okudugum yerde kalmısım, ustune esra,derya,nur ve seda bısıler yazmıs, fatma yenı bısı yazmıs :))

Sayfalar beklıyordum ben de.. aynı sayfa acıldı onume :)

Bugun esraa gelıyo yanıma.. 9 gun bende, şenlikli gunler bıızı beklıyor :)) Aktarırım sıze fol fol :))

Esrakocan, buradan okudum kuzu, cok gecmıs olsun.. hıc face den de caktırmadım, ha hoş nasıl caktıracaksan,benımkı de laf ıste..

Derya ara ara aklıma gelıyorsun hemen hemen her gun.. habıre ust uste son zaman aradıgım ıcın, dedım o ısterse doner bana.. ama ortalık karısıkmıs anladıgım kadarıyla.. onlarla bogusuyormussun, kendını ıyı hıssetttıgın an ara lutfen sesını duyayım.

Nurcan :)) okuyorsun demek her gun.. guzel annem benım.. varlıgını gormek cok hoş oldu, keske face de olsan.

Fatmacım, her sey yolunda gıbı okuyorum, cok da sevındım.. ama haplar konusunda hıc bır fıkrım yok, kullanmam sakıncalı oldugundan ılgılenmedım hıc.

Hocam, bız de Tusı ye havuz aldık.. ama bu sıcaklarda herhalde havuz suyu fokurdamaya baslar bellı zaman sonunda, o yuzden bır aydır kullanamıyoruz, yoksa balkonda stres atıyordu onunla.

ANTALYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... yaktın bızı antalya :))) naman nallahımmmm, ne sıcaktır burası ya, sıze kelımelerle telaffuz edemem, ınanın canlının yasamasını guclestırecek derecelerde Antalya.. kapı baca full kapalı oturuyoruz evın ıcınde hafta ıcı sonu dahıl.. nerede kaldı denıze gırmek :KK43:

gelır yoklarım burayı sık sık artık..

canım yeni pc geldiğine göre artık buralarada görücez seni..ne mutlu ..
bugün öyle aklımdaydın ama çok yoğundum eve dönmemi bekleynler varmış hemen damladılar sefgili komşucuklarım geldi..
zor günler geçirdim şimdi iyimiyim bilemiyorum ara ara hala canım sıkılmıyor değil ..geçmişteki yaşanan zor ve acı günlere aklıma gelince içim buruluyor yanıyor ..bu güne şükür..asayiş berkemal..seni ilk fırsatta arayacağım dostum bende senin sesini duymak istiyorum..
anatalya yakma dostumu az serinle ..:KK47:

Son düzenleme:
nurcum deryacım kusura bakmayın yanlış anlaşılmak istemem belki biraz ağır konuştum bu saatten sonra yanlış anlaşılıp sizlerle küs kalmak istemem tabiki nur senden dakka başı bir şeyler yazmanı beklemek yanlış olur gerçekten çok zor bir işi başarıyosun bunu sana her seferinde söylerim zaten ve sen yazdıkça her seferinde şaşıp kalırım bu kız nasıl beceriyo diye ve derya sendede bir tanesi büyük olsada iki çocuk var ve ki sorunlu bir dönemindeymişsin umarım atlatırsın kimse yazmasada ben de sık sık bakıyorum yazan oldumu diye anlatmak istersen dinlerim. ama günler geçiyo bakıyorum kimse 2 satır bi şey yazmamış oluyo diyorum herkes çok mu yoğun herkesin çokmu işi var önceden nasıl vakit ayırabiliyoduk vakit ayırmak için özel caba sarfediyoduk sanki ama şimdi kimseler yazmayınca o cabayı sarfedemiyoruz belkide doğal olarak.sizler zaten aradada olsa yazabiliyosunuz ama artık hiç yazmayan arkadaşlarımız var ve ben onları özledim:) sadece bu :)sizi üzmek istememiştim

yoğunluk değil bence ilgi azalması..küsülecek bir durum yok..ben burdayım..sıkıntılarım bittikçe rahatladıkça yazmaya gayret ediyorum..

sagol deryacım cumartesi gunu ameliyat dahi denmez kuçuk islem iste oldum rahim agzından 1-2 cm2 seklinde biryer çikarılmıs dr un demesiyle simdi patoloji sonucunu bekliyoruz biopsi ile uyumlumu ve tam duzgun alınmısmı içerde kalmısmı parca diye bir haftaya oda çıkınca biticek bu islem insallah. senin neler oldu yazmak istersen ben okuyorum ve yazıyorum okur yazar guruptanım :)

ne yazayım esrako 10 yıllık bir bikimin dışa vurumuydu..:KK14:

yusfumun doğum günü en sıkıntılı günlerden birisine denk geldi..Annemlerde ufak çaplı buruk bir doğum günü kutladık biz artık 2 yaşımızı doldurduk 3 den gün aldık darısı diğer kuzucuklara..

yusfumun doğum günü en sıkıntılı günlerden birisine denk geldi..Annemlerde ufak çaplı buruk bir doğum günü kutladık biz artık 2 yaşımızı doldurduk 3 den gün aldık darısı diğer kuzucuklara..

doğum günü kutlu olsun yusufun. nice nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah. rabbim hayırlı güzel ömrünü görmenizi nasip etsin..

Günaydınlar artık yazmaya okunmaya başladığına göre derdimi paylaşabilirim diymi?
moralim çok bozuk bir yere bu kadar bağlanıcağımı düşünmemiştim ama iş yerime çok bağlandım ve patronlarım kapatma kararı aldı ne zaman işten çıkıcam bilmiyorum bana bir açıklama yapılmadı benim çıkış işlemlerim kolay olduğundan inş. mühenendislerininki biraz uğraştırıyo o yüzden ilk onlara söylendi ilk onlar çıkış alacak sanırım çünkü bu tür konularda çok evrak gerekiyo bende onları hazırlıyorum ama farkeden bi şey olmayacak eninde sonunda ayrılıcam işten bir aydır düşünülen bir şeymiş zaten

Deryacım yusufun doğum günü kutlu olsun
''ilgi azalması'' arayıpta bulamadığm laf ama varya bu topiği EVrimmi canlandırıyo nedir nasılda okunuyo yazıları o gelince topik coşuyo resmen

topige eskisi gib giilmeme sebebi olarak zamansızlık yogunluk lafına asla gonlum inanmıyor
pc bozuk olurinternet arızalıdır vs tabiki onu anlarım ama onun haricinde isler guçler zamanım yok beni ikna etmyor

ilgi azalması çok dogru tabiki amabu da sitemle israrla zorla olacak birsey degil kimseyi zorlaburaya çagıramayazı sadece bende ozluyorum eski gunleri o du r yani

X