2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınlarrrr

yarın sabah bu saatlerde antalyada olacagız insallah. hala çanta toparlıyorum bitmek bilmedi aksamdan beri en sıkıcı kısmı bosaltmak daha keyifli rahat evde esyaların yerleri belli ama onumu alsam bunumu alsam kararsızlıgı beni çok yoruyor . kendi valizim hazır çocuklarınki kaldı onlarınkı daha kısa suruyor allahtan.

bir hafta tatil sonrasındaki bir haftalık ıznımde bu saglık islemler iile ilgileneceğim. aksamları arada takip ederim sizleri netbook ve vinn im yanımda olacak

iyi tatiller.................

iyi tatiller iyi yolculuklar esracım
benim de yolculuğun en sevmediğim tarafı valiz boşaltmak zaten yorgun argın geliyosun bide çamaşır ütüyle uğraş aman ne zor.
bi ara müsait olduğun da özelden bana numaranı atarmısın bir hafta içinde yolumuz o tarafa düşerse arayıp haberleşmek isterim seninle

tamam canım simdi atıyorum numaramı sana

benim için valiz bosaltmak daha kolay valiz hazırlamak zor hep neyi alayım neler lazım olur vs dusuncesi beynimi yoruyor listem yillardır hazır oldugu halde hersene update ediyorum ama yinede hazırlarken birseyleri unutacagım hissine kapılıyorum iki çocuk olunca gelince gerisi kolay yerleri belli evd e tıktık yerlestiriyorsun

valla super olur siz gelebilirseniz biz arabasız oldugumuz için uçak dan transfer için bile bi dunya taksi parası veriyoruz arabasız antalyada kımıldamak zor cidden çok sevinirim insallah gelme imkanınız olur

tamam canım simdi atıyorum numaramı sana

benim için valiz bosaltmak daha kolay valiz hazırlamak zor hep neyi alayım neler lazım olur vs dusuncesi beynimi yoruyor listem yillardır hazır oldugu halde hersene update ediyorum ama yinede hazırlarken birseyleri unutacagım hissine kapılıyorum iki çocuk olunca gelince gerisi kolay yerleri belli evd e tıktık yerlestiriyorsun

valla super olur siz gelebilirseniz biz arabasız oldugumuz için uçak dan transfer için bile bi dunya taksi parası veriyoruz arabasız antalyada kımıldamak zor cidden çok sevinirim insallah gelme imkanınız olur

nereye gelıosun bacım sen.. tanga bıkınıme bı de ıp ekleyıp kenarlarına gıyınıp geleyım ben de yanına.. uzaktan oyle bır yaratık gorursen bıl kı benım,korkma kacma bı yere gelerem yanına hemen :))

acık adres ver bacıım.. ugrarım yakınsan sana..

bır haftadan fazladır dıyet ıznınde ıdım.. bugun tartıldım 100 200 gr oynamıs, oynuyor gıbı yapmış..

bu da demektır kı verdıgımı yagdan vermısım ben..

sahane bır sey.. aglamak ıstıyorum sayın okuyucular :)))

Pazar gunu Pınar gelıyor yanıma...

Sıtenın havuzu acılıdı ama herhalde ıcıne tas atmaya kayık yuzdurmeye falan gıderıs.. resmen hava Toroslara cıkmıssın gıbı.. :)) OZY pazartesıden ıtıbaren havanın 38 olacagını soyluyor.. saka gıbı bır sene yasıyoruz resmen... su an evde cam kapı kapalı oturuyorum desem yalan olmaz.

nereye gelıosun bacım sen.. tanga bıkınıme bı de ıp ekleyıp kenarlarına gıyınıp geleyım ben de yanına.. uzaktan oyle bır yaratık gorursen bıl kı benım,korkma kacma bı yere gelerem yanına hemen :))

acık adres ver bacıım.. ugrarım yakınsan sana..

hehehee gellsen keske yaa bizde araba yok yoksa çok isterdim seda ve seni gormeyi
bizim otel tth pegosos world titreyengol side de .sizler oranın yerlileri olarak atlayın gelin valla biz turistiz:)

bır haftadan fazladır dıyet ıznınde ıdım.. bugun tartıldım 100 200 gr oynamıs, oynuyor gıbı yapmış..

bu da demektır kı verdıgımı yagdan vermısım ben..

sahane bır sey.. aglamak ıstıyorum sayın okuyucular :)))

Pazar gunu Pınar gelıyor yanıma...

Sıtenın havuzu acılıdı ama herhalde ıcıne tas atmaya kayık yuzdurmeye falan gıderıs.. resmen hava Toroslara cıkmıssın gıbı.. :)) OZY pazartesıden ıtıbaren havanın 38 olacagını soyluyor.. saka gıbı bır sene yasıyoruz resmen... su an evde cam kapı kapalı oturuyorum desem yalan olmaz.

tebrik ediyorum azmine hayranım durmak yol yola devam
tatil donusu bende asılacagım tekrardan
yerimde sayıyorum en azından rahat yedigim halde almıyorum diye mutluyum

hava 38 miii dedin alahhh yasadık yani bulutlanmak istemiyorumda bu sene acayip hersene bu zamanda gideriz antalyaya ve harika olurdu endiseliydim ama bende baktım iyi gorunuyor onumuzdeki 5 gun insallah meteor sasmaz

birkez daha karar verdim iki çocukla ucakla yola çıkmaktansa araba daha rahat sanırım yol kulfet gibi geliyor insana am a evden çıkıs daha bir rahat sanırım
normalde su saatlerde yola yeni çikmis olacaktık ece ve berke arkada uyumus olacaktı bende onde uyuklar olurdum ama su an 6,30 ucagı için 5 gibi evden çıkacagız e 4 de kalkmak gerek ece nin gece yarısı uyandırılma sırasında ne reaksiyon gostereceğini bilmiyoruz çunkuzor olacak sanırım uyumasam beklesem nette takılsam falan diye dusunoyum en azından gozlerim çok yanmaz uyuyup uyanmayınca ama kararsızım

4 ziyaretci kim yahu bu saatte kimlik tesbiti yapmak istiyorum)

hehehee gellsen keske yaa bizde araba yok yoksa çok isterdim seda ve seni gormeyi
bizim otel tth pegosos world titreyengol side de .sizler oranın yerlileri olarak atlayın gelin valla biz turistiz:)

tebrik ediyorum azmine hayranım durmak yol yola devam
tatil donusu bende asılacagım tekrardan
yerimde sayıyorum en azından rahat yedigim halde almıyorum diye mutluyum

hava 38 miii dedin alahhh yasadık yani bulutlanmak istemiyorumda bu sene acayip hersene bu zamanda gideriz antalyaya ve harika olurdu endiseliydim ama bende baktım iyi gorunuyor onumuzdeki 5 gun insallah meteor sasmaz

bır saatlık yolmuş orası.. Ozy bı aksılık cıkmazsa goturrurum senı dedı.. bı sekıl gorusuruz ınsallah.. tlf nun ben de var.. boyle bır sey olursa senı haberdar ederım,gelıyorum üstünü gıyın dıye :)))

birkez daha karar verdim iki çocukla ucakla yola çıkmaktansa araba daha rahat sanırım yol kulfet gibi geliyor insana am a evden çıkıs daha bir rahat sanırım
normalde su saatlerde yola yeni çikmis olacaktık ece ve berke arkada uyumus olacaktı bende onde uyuklar olurdum ama su an 6,30 ucagı için 5 gibi evden çıkacagız e 4 de kalkmak gerek ece nin gece yarısı uyandırılma sırasında ne reaksiyon gostereceğini bilmiyoruz çunkuzor olacak sanırım uyumasam beklesem nette takılsam falan diye dusunoyum en azından gozlerim çok yanmaz uyuyup uyanmayınca ama kararsızım

4 ziyaretci kim yahu bu saatte kimlik tesbiti yapmak istiyorum)

bence uyu.. uykusuz lkalırsan ıyıce sınırlerın gerılır.. ne kadar dınlensen kar dır.. oyle dusunme, hemen uyumaya bak derım, cocuklarla basa cıkmanın tek yolu dınlenmıs sınırlerden gecıyıor, sen benden daha ıyı bılırsın ya...

ıyı yolculuklar arkadasım.. her sey gonlunce gecsın ınsallah.

bır saatlık yolmuş orası.. Ozy bı aksılık cıkmazsa goturrurum senı dedı.. bı sekıl gorusuruz ınsallah.. tlf nun ben de var.. boyle bır sey olursa senı haberdar ederım,gelıyorum üstünü gıyın dıye :)))

bence uyu.. uykusuz lkalırsan ıyıce sınırlerın gerılır.. ne kadar dınlensen kar dır.. oyle dusunme, hemen uyumaya bak derım, cocuklarla basa cıkmanın tek yolu dınlenmıs sınırlerden gecıyıor, sen benden daha ıyı bılırsın ya...

ıyı yolculuklar arkadasım.. her sey gonlunce gecsın ınsallah.

yaa insallah gelebilirsiniz yani olursa pazar gelme durumunuzmu var sizinde seda da belki pazar gelebiliriz dedi
tabi canım araba olduktan sonra bir saatlikyol biz otellerde dura kalka birbucuk saattevardık hava alanından sonuçta

uyumadım valla tatil oncei aksam onu topla bunu koy valize eklemeyap derken saat 3 oldu koltukta uyuklamısım 4 de gozlerim yana yanakalktık allahtan ece hiç miziklanmadı uyandı direk ucak ucak diyor uyurken soylemistik pur neseydi valla ilk kez gece yarısı uyandırdık ve durumun ugorduk

ucakta kuzu kuzu oturdu buyuk adam gibi çok sasırdımm geçen sene ucak yolculguumzkabustu cubuk krakerler sekerler falan almıstım çıkarmaya gerek bile olmadı massallahı vardı sonra transfer minibusune bindik oturuyordu cam kenarında yanımda buyuk çocuk gibi hadi yat kızım dizme biraz uyu dedim mamam dedi yattı ve iki dk ya uyudu super rahat geldik hala inanamıyromu donuse allah kerim:)

hava harika antalyada bugun guneslendim hatta kızarmaya basladım bile inanamıyorum ist da gunes yuzu goremezken sıcak hava super geldi her sene hevesle tatilegelirdim ama bu sene ayrı bir hevesle geldim çunku isinma arzum inanılmazdı yorucu ama keyifli gececek eminim

ece denzie ilk girince korktu agladı yada usudu diye agladı dalgalıydıda ama on dk mızıklandı agladı derken ihi ihi seklinde on dk sonra keyi f almaya bize su atmaya falan basladı
havuzdanda tırstı once sonra simidine oturttuk bayıldı inecekmisin kiyıya çıkarayımmı diyorum ok okk diye elimi ittiriyor:) onunla tatil iki katı keyifli yaa

yine ilerlemiyor sayfalar.. biz tatile girdik sayılır. karneleri verdik ya babannemizi gönderiyoruz yarın. fakat bir süre daha sınavlar toplantılar vs. devam edecek. o aralarda ne yapacağız bilmiyorum. ya babası gelecek yiğitin yanına ya da ben kucaklayıp okula götürmek zorunda kalacağım ki bu ihtimali hiç ama hiç istemiyorum.. beni zor günler bekliyor artık..

esracım yanına gelmeyi çok istiyodum ama bizim araba arızalandı serviste hala çıkmadı hatta geçen hafta evrimlerle de buluşacaktık buluşamadık. o yüzden sormuştum bir pazar daha kalıyomusunuz diye çok gelmek istiyodum artık diğer tatilinde görüşürüz inşallah.

oh be sonunda yiğit kuzu uyudu.. ama benim de haşatım çıktı. bi ara on gibi uyuyordu. ne güzel oluyordu. iki üç saat kendime zamanım kalıyordu. şimdi o yatınca ben de yatış. hal bırakmıyor saolsun kuzum benim.

uzuldum sedacım ama napalım yapacakbirseyyok sonraki antalyatatilinde insallah

pazar gunu ben pınar ın bıze gelecegını aklımdan cıkarınca,kaldık bole ortada.. dur bakalım olmazsa hafta ıcı gelmeye calısacagım yanına.. bı sekıl goreyım ıstıyorum senı.

geçmiş olsun fatmacım

nehirin parmağını babası arabanın kapısına sıkıştırmıştı 4 5 gün. önce şimdi tırnağı havaya kalkmış çıkcak heralde tırnağı çok kötü gözüküyo ya içim parçalandı.

saol canım doktora götürdük ilk olduğunda çıkık kırık varmı diye baktı röntgen den bi şey yok dedi. ama tırnağı çıkmaya yeni başlıyo dün farkettim sonradan çıkarmış .düşüp yenisi çıkcak heralde ama gördükçe çok üzülüyorum:KK43:(

Çok geçmiş olsun. Tırnak sonradan çıkıyor, Allah'tan kırık çıkık yokmuş.

burda bir pedagog varmış. dün eşim uğramış. yiğitin konuşma durumunu sormak için. doktor yokmuş. sekreteri ile görüşmüş. bir seans bir saat sürüyor demiş. seansı 120 tl. başlarda her hafta. sonra üç haftada bir filan gidiliyor demiş. eşim bi gitsek mi diyor ama ben erken diyorum. kararsız kaldık.

Dertsiz başına dert mi arıyorsun bacım? Telaş etme, daha erken. Hele 2,5 olsun, hatta 2,5 ğu 3-4 ay geçsin. Konuşur. Bu çocuklarda 1 ay bile çok fark edebiliyor. Daha erken, gönlünü ferah tut.

:) iki kız oyy ne güzel. birbirlerine arkadaş olacaklar. tebrik ederim tekrardan. 2 yaş sendromu bizdede hafiften kendini gösteriyor gibi. bizde yazın özdereye gidiyoruz bu arada. ilk kez gideceğim bakalım. tatil dönüşü nasıl geçtiğini ve otelden memnun olup olmadığını yazarsan sevinirim. sonraki seneler için aklımızda bulunsun...
..

Sağol canım. Özderede nereye gidiyorsunuz, Paloma Sultan diye bir tatil köyü de varmış çocuklu aileler için birebirmiş.

oglen dr a gittim adam dedi korkm a bu hucreler kansere donuscek olsa bile 5-10 senede ancak oluyor ki donuscek diyebir sey yok en iyi ihtimalle %70 maksimum ihtimalle bir sonraki smread de ütemiz çıkacak amabenim basıma gelse kolposkopi yapıp bir bakarrdım elinde imkanın var dedi
bende onu yaptırmaya karar verdim adet bitimidne uç gun sonra falan en az yapılırmıs benim son gunlerim tatil sonrasına kaldı sigorta provizyon islemini vs yapacaklar onlar o arada biyopsi falan alınırsa rakam yuksek tutabilirmis tabi acıbadem hast fiyatları zaten yuksek ama adamı çok seviyorum ona yaptıracagım bakalım tatil donusune kaldı sonuç

Geçmiş olsun canım. Sonuçların da inşallah temiz çıkar.

Esrakonun yazısını okuyunca aklıma kendim için yaptığım bavula koyulacaklar listesi geldi. Ahanda buraya da yazıyorum. Eksiğini gediğini tamamlarsanız bana da iyilik etmiş olursunuz :)

TATİLE ÇIKARKEN ALINACAKLAR

√ DİŞ FIRÇASI
√ DİŞ MACUNU
√ TARAK
√ PAMUK
√ ŞAMPUAN (ÇOCUK + BÜYÜK)
√ SAÇ TOKASI
√ YÜZ VE VÜCUT HAVLUSU
 PLAJ HAVLUSU
√ PARFÜM
√ CEP TELEFONU ŞARJI
√ MAYO
√ PAREO
√ TERLİK + AYAKKABI
√ ŞAPKA
√ TİŞÖRT
√ HIRKA VEYA CEKET
√ GÜNEŞ KREMİ
√ GÜNEŞ SONRASI LOSYONU
√ MAKYAJ MALZEMESİ
√ DENİZ YATAĞI
√ FOTOĞRAF MAKİNESİ
 BANYO LİFİ+ BANYO SÜNGERİ
 ÇORAP
 PİL FOTO.MAK İÇİN
 İÇ ÇAMAŞIRI
 TIRNAK MAKASI
 SEYAHAT ACENTASI EVRAKLARI
 NÜFUS CÜZDANLARI
 BOYA KALEMİ 1 TANE+KÜÇÜK DEFTER
 İĞNE+İPLİK
 PİJAMA
 PRİMA 2 PAKET
 JİLET
 TRAŞ KÖPÜĞÜ
 LENS SUYU VE KUTUSU
 GÖZLÜK
 DENİZ OYUNCAKLARI
 MAMA ÖNLÜĞÜ

İLK YARDIM ÇANTASI

 ATEŞ ÖLÇER
 CALPOL
 ANTİBİYOTİK
 BÖCEK/SİNEK KOVUCU
 AĞRI KESİCİ – PAROL
 BATİCON
 PAMUK
 DETTOL SIVI SABUN
 DETTOL YARA SPREYİ
 DETTOL EL TEMİZLEME JELİ
 KAĞIT HAVLU
 ISLAK MENDİL
 BEPANTEN
 TROSYD
 MANTAR VE EGZEMA ÖNL. KREM
 MAKAS
ARABA İÇİN

 ARABA İÇİN YASTIK, ÇARŞAF, BATTANİYE
 BİSKÜVİ
 BEBE BİSKÜVİSİ
 MUZ/ELMA/HAVUÇ vs
 MİNİK TOP
 SU
 MEYVE SUYU
 SANDVİÇ
 Dilim ekmek
 NUTELLA

Dertsiz başına dert mi arıyorsun bacım? Telaş etme, daha erken. Hele 2,5 olsun, hatta 2,5 ğu 3-4 ay geçsin. Konuşur. Bu çocuklarda 1 ay bile çok fark edebiliyor. Daha erken, gönlünü ferah tut.

Sağol canım. Özderede nereye gidiyorsunuz, Paloma Sultan diye bir tatil köyü de varmış çocuklu aileler için birebirmiş.

şimdilik erteledik yine zaten bakalım. bi karar verip bi vazgeçiyoruz..
özderede efe resort garden böyle yazılıyordu sanırım. aile oteli filan yazmışlar orası içinde. ilk kez gideceğiz bakalım bi deneyelim.

Ne zaman donuyorsun Esracım..

cuma aksam 21,30 ucagı ile donuyoruz canım hava alanındamı bulusak ne yakınmı size hav a alanı bari yakin olsun bu kadar yol yapmayın diye dedim sizin ev nerede tabi bilmiyorum

belma listene baktım hızlıca ama kendi listem evdeki pc de bir karsılastırma yapmak gerek ama gozume can simidi ilismedi su bebek için olanlardan

selamlar

kotu bir aksam geçirdim dun once sirtim yandı ilk geldigimiz gun elim yetmedi bir bolume suremedim koruyu krem iboda yanımda degildi dedim oturayım yarım saat birsey olmaz allahım çocukken bir boyle haslanmıstım gorunuste oyle kotu gorunmuyor ama resmen elimin yettigi yerler beyaz altları kırmızı bronz arası bir renk ama naslı canım yandı dun anlatamam surekli birileri igne batırıyor sanki aklımı oyntacaıktım aksam yemek falan yiyemedim acıdan dedim bu kadar ameliyat lodum iki çocuk dogurdum sezaryan bile olsa boyle acı yasamadım ya çocuk gibi aglayacaktım bir ara

neyse lobid oturdum saat 2 ye kadar laptopumla hatta adasla yazıstık uzun uzun derken saat 2 gibi odaya girdim ki bir kadının çıglıklarını duydum once dedim kavga falan ediyorlar sonar baktım kadın help me diye bagırıyor ama avaz avaz hemen çıktım baktım iki ust kat bizimle aynı oda birkaz kiside yeni gelmis kosturuyorlar sevgililer sanırım ikiside çırçıplak adam banyoda yere yatmıs sara krizimi diyim nedir bimiyorum anlamadım tabi rusca konusuyorlardı ama arada ingilizce sorularada yanıt verdiler ama çok fazla anlamadım noldugnu adam yerde kaç dakika tepinip dirdu kabus gibiydi acayip sinirlerim bozludu hiç aklıma gelmedi o anda 112 yi aramak. neyse otel gorevlisi geldi siritir gibi bir yuz ifadesi ile bunlar çok sarhostular dans ediyorlardı az evel ya falan dediler aralarında hani içmisler ondan der gibi umursamaz edalarda çocuk yerde titriyor kendini atıyor falan nefes alamaz gibi falan nasıl insanlıktan nasibini almamıs kisilerdi inamadamı soylendik birkaç turk ordan ambulanslar otelere gelmiyormus nasıl yani ya dedim 112 otele gelmiyor ne demek otel dr u aksam yokmus aradılar ama guvenlik muduru adam karar verdi içmis ondan birseyi yok diye sonra aradan dakikalar geçti kotuye gidiyor bu adam ambulans yollayın en iyisi dyie aradı biryerleri ama nasıl sakin falan boyle sıradan birseymis gibi adam orda olup gitse kim vericek hesabını ya asabım bozuldu zatne sırtım acıyor saat 4 de ancak uyumusm sersem gibiydim bugun noldu o insanlar bilmiyorum bir sure sonra adamı kaldırdılar yerden bende rahatsız etmiyim diyeçiktim kiz giyindi ustune birseyler ama adam hala çırçıplaktı sonuçta dillerinide anlamıyorum otel yetkilelired geldi vs diyip dondum odaya
yurt dısında basımıza boyle birsey gelse diye aklımdan geçire geçire uyumusum yani yada tr debile olsa demek gvunlik vs otel gorevlisi aramayackasın direk 112 aranacak ne demek otele gelmiyor onuda salladı adam heralde

X