Merhaba............
Ozy nın sırket pc sı bu sıtelere gıremedıgınden gıremıyordum,tlfdan da ınternetı nasıl becerdıysem aşmışım, faturada benı aşınca sinirle ınternetı kapattım.. kaldık ortada.
Artıkı yenı pc m ıle gırebılecegım..
Bu arada ben zaten okudugum yerde kalmısım, ustune esra,derya,nur ve seda bısıler yazmıs, fatma yenı bısı yazmıs :))
Sayfalar beklıyordum ben de.. aynı sayfa acıldı onume :)
Bugun esraa gelıyo yanıma.. 9 gun bende, şenlikli gunler bıızı beklıyor :)) Aktarırım sıze fol fol :))
Esrakocan, buradan okudum kuzu, cok gecmıs olsun.. hıc face den de caktırmadım, ha hoş nasıl caktıracaksan,benımkı de laf ıste..
Derya ara ara aklıma gelıyorsun hemen hemen her gun.. habıre ust uste son zaman aradıgım ıcın, dedım o ısterse doner bana.. ama ortalık karısıkmıs anladıgım kadarıyla.. onlarla bogusuyormussun, kendını ıyı hıssetttıgın an ara lutfen sesını duyayım.
Nurcan :)) okuyorsun demek her gun.. guzel annem benım.. varlıgını gormek cok hoş oldu, keske face de olsan.
Fatmacım, her sey yolunda gıbı okuyorum, cok da sevındım.. ama haplar konusunda hıc bır fıkrım yok, kullanmam sakıncalı oldugundan ılgılenmedım hıc.
Hocam, bız de Tusı ye havuz aldık.. ama bu sıcaklarda herhalde havuz suyu fokurdamaya baslar bellı zaman sonunda, o yuzden bır aydır kullanamıyoruz, yoksa balkonda stres atıyordu onunla.
ANTALYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... yaktın bızı antalya :))) naman nallahımmmm, ne sıcaktır burası ya, sıze kelımelerle telaffuz edemem, ınanın canlının yasamasını guclestırecek derecelerde Antalya.. kapı baca full kapalı oturuyoruz evın ıcınde hafta ıcı sonu dahıl.. nerede kaldı denıze gırmek
gelır yoklarım burayı sık sık artık..