2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

topige eskisi gib giilmeme sebebi olarak zamansızlık yogunluk lafına asla gonlum inanmıyor
pc bozuk olurinternet arızalıdır vs tabiki onu anlarım ama onun haricinde isler guçler zamanım yok beni ikna etmyor

ilgi azalması çok dogru tabiki amabu da sitemle israrla zorla olacak birsey degil kimseyi zorlaburaya çagıramayazı sadece bende ozluyorum eski gunleri o du r yani

özlem bendede aynı ..her sabah heyecanla açıp kim ne yapmış neler oluyor diye bakmak çok güzeldi..burdan kopmak gibi bir niyetim yok zamnsızlık adına bazen çok yoğunluk oluyor doğru gelen giden iki çocuk ama fırsat bulunca bakmadna geçemiyorum..

Deryacım yusufun doğum günü kutlu olsun
''ilgi azalması'' arayıpta bulamadığm laf ama varya bu topiği EVrimmi canlandırıyo nedir nasılda okunuyo yazıları o gelince topik coşuyo resmen

doğum günümüzü kutlayan herkese teşekkürler..:KK9:

Günaydınlar artık yazmaya okunmaya başladığına göre derdimi paylaşabilirim diymi?
moralim çok bozuk bir yere bu kadar bağlanıcağımı düşünmemiştim ama iş yerime çok bağlandım ve patronlarım kapatma kararı aldı ne zaman işten çıkıcam bilmiyorum bana bir açıklama yapılmadı benim çıkış işlemlerim kolay olduğundan inş. mühenendislerininki biraz uğraştırıyo o yüzden ilk onlara söylendi ilk onlar çıkış alacak sanırım çünkü bu tür konularda çok evrak gerekiyo bende onları hazırlıyorum ama farkeden bi şey olmayacak eninde sonunda ayrılıcam işten bir aydır düşünülen bir şeymiş zaten

hakkında hayırlısı ..
çalışmayı düşünüyormusun yeni iş yeri adına sordum?1 aydır düşünülüyormuş niye yeni söylediler en azından araştırma yapardın..
üzülme konusunda üzülme desem anlamsız olur..:KK70:

hakkında hayırlısı ..
çalışmayı düşünüyormusun yeni iş yeri adına sordum?1 aydır düşünülüyormuş niye yeni söylediler en azından araştırma yapardın..
üzülme konusunda üzülme desem anlamsız olur..:KK70:

saol canım şirketimiz 1 ay kapanma cezası almıştı biz 1 ay sonra eskisi gibi devam edceğimizi düşünüyorduk ama onlar kapatmaya karar vermiş.cezanın bitmesine 1 hafta var şirket kapalıykende yapmamız gereken işlemler olduğu için biz çalıştık zaten kapatma işlemleri için de çalışıcaz bu gün gidin demiyolar tabi ama ne zaman kapanacığınıda söylemiyolar 1 veya 3 aya kadar işimiz var.bayındırlağa ve belediyelere bağlı çalıştığmız için resmi işlemler oldukça uzun.
neyse sizide sıktım ya sonuçta burda çocuklarımızın dertlerini paylaşıyoruz

bide annem Nehiri yaylaya götürdü en son hafta sonu gördüm.nasıl özlüyorum anlatamam orda rahatı iyi biliyorum burda sıcaktan duramazdı. Ama sanki hayat bom boş gibi geliyor çocuksuz hayat ne kadar boş ne kadar gereksizmiş biz Nehir olmadan önce nasıl yaşıyomuşuz anlamadım. eşim arkadaşlarım hep yanımda ama hep eksik bir şeyler var hissine kapılıyorum.sıcaklar geçsin biran önce gelsinler yaa Yarın görmeye gidicem ama sadece 2 güncük bana yetmicek

herkes iyidir umarım.çınar ve bende çok iyiyiz maşşallah.1 ay önce boğaz enfeksiyonumuz ve gözümüzde iltihaplanma oldu.tam 2 hafta sürdü.gözü rambo gibi şişti halini görseydiniz acırdınız.havada mikroplu polenler varmış ondan olmuş.neyseki atlattık çok şükür.çok kıpırdak hiç yerinde durmuyor.hızına zor yetişiyorum.geçen hafta izne ayrıldım.eşim işe yeni başladığı için arkadaşıma gittim çınarla yaşıt çocuğu var.allahım çocuk bir melek maşşallah.benimki azman.heryere koşturuyor herşeyi elleiyor herşey onun olsun istiyor.gazinoya eğlenmeye gittik hepberaber.deniz gayet güzel pistte tarkanın öp öp ünde oynuyor benimki pistte birkere döndü.masadaki insanların başına gidiyor.kendini sevdirtmek istiyor onlara şebeklikller yapıyor.hele en önde bir masa vardı gitti adamların masasına birgüzel oturdu.adamların önünden fıstık tabağını çekti ve başladı yemeğe.güleyim ağlıyımmı bilmiyorum.adamlar diyorki bırakın bizimde başımızdan geçti bunlar:)))))
çok şükür eğlenceli ve sorunsuz bir tatil geçirdik oğlumla.

veee tatilde sürekli bezini çıkartıp atmaya başladı 3 -4 gün kakasını hep yanlızbaşına bir odaya saklanarak yaptı yanına gittiğimizde git git diye eliyle bizi itti.sonuçççççç süper artık sadece geceleri bağlıyorum.lazımlık aldım 2- 3 defa koşarak çiş diye gidiyor yapmadan kalkıyordu 4.gidişinde çişini yaptı ve çok mutlu oldu evde kalabalıktı alkışladık falan hoşuna gitti dünde en sonunda kakayıda lazımlığa yapmayı başardı.inşallah artık bezden tamamiyle kurtulucaz.darısı sizlerin başına.

pztesi günün çınarın doğum günü.nedense geçen seneki gibi bir hevesim yok.çok kalabalık olamadan aile arasında yapıcaz büyük ihtimal.

yusuf ve selin'in doğum günleri geçti sanırım, kocaman oldular artık. nice nice uzun güzel yıllara

Merhaba............

Ozy nın sırket pc sı bu sıtelere gıremedıgınden gıremıyordum,tlfdan da ınternetı nasıl becerdıysem aşmışım, faturada benı aşınca sinirle ınternetı kapattım.. kaldık ortada.

Artıkı yenı pc m ıle gırebılecegım..

Bu arada ben zaten okudugum yerde kalmısım, ustune esra,derya,nur ve seda bısıler yazmıs, fatma yenı bısı yazmıs :))

Sayfalar beklıyordum ben de.. aynı sayfa acıldı onume :)

Bugun esraa gelıyo yanıma.. 9 gun bende, şenlikli gunler bıızı beklıyor :)) Aktarırım sıze fol fol :))

Esrakocan, buradan okudum kuzu, cok gecmıs olsun.. hıc face den de caktırmadım, ha hoş nasıl caktıracaksan,benımkı de laf ıste..

Derya ara ara aklıma gelıyorsun hemen hemen her gun.. habıre ust uste son zaman aradıgım ıcın, dedım o ısterse doner bana.. ama ortalık karısıkmıs anladıgım kadarıyla.. onlarla bogusuyormussun, kendını ıyı hıssetttıgın an ara lutfen sesını duyayım.

Nurcan :)) okuyorsun demek her gun.. guzel annem benım.. varlıgını gormek cok hoş oldu, keske face de olsan.

Fatmacım, her sey yolunda gıbı okuyorum, cok da sevındım.. ama haplar konusunda hıc bır fıkrım yok, kullanmam sakıncalı oldugundan ılgılenmedım hıc.

Hocam, bız de Tusı ye havuz aldık.. ama bu sıcaklarda herhalde havuz suyu fokurdamaya baslar bellı zaman sonunda, o yuzden bır aydır kullanamıyoruz, yoksa balkonda stres atıyordu onunla.

ANTALYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... yaktın bızı antalya :))) naman nallahımmmm, ne sıcaktır burası ya, sıze kelımelerle telaffuz edemem, ınanın canlının yasamasını guclestırecek derecelerde Antalya.. kapı baca full kapalı oturuyoruz evın ıcınde hafta ıcı sonu dahıl.. nerede kaldı denıze gırmek :KK43:

gelır yoklarım burayı sık sık artık..

evrimim canım seni görmek benim içinde çok güsel hergün telden yiğiti salarken filan mutlaka okuyorum ama telden yazılmıo facem yok valla gökhan beni mahrum etti bu olaydan:)) ama annemin var onu açıorum geneli girersem abimin bebişi oldu sırf onun resimlerine bakmak için annemin adını sana özelden yazıyım ben eklerim seni sende bilirsin kim olduğunu...

herkes iyidir umarım.çınar ve bende çok iyiyiz maşşallah.1 ay önce boğaz enfeksiyonumuz ve gözümüzde iltihaplanma oldu.tam 2 hafta sürdü.gözü rambo gibi şişti halini görseydiniz acırdınız.havada mikroplu polenler varmış ondan olmuş.neyseki atlattık çok şükür.çok kıpırdak hiç yerinde durmuyor.hızına zor yetişiyorum.geçen hafta izne ayrıldım.eşim işe yeni başladığı için arkadaşıma gittim çınarla yaşıt çocuğu var.allahım çocuk bir melek maşşallah.benimki azman.heryere koşturuyor herşeyi elleiyor herşey onun olsun istiyor.gazinoya eğlenmeye gittik hepberaber.deniz gayet güzel pistte tarkanın öp öp ünde oynuyor benimki pistte birkere döndü.masadaki insanların başına gidiyor.kendini sevdirtmek istiyor onlara şebeklikller yapıyor.hele en önde bir masa vardı gitti adamların masasına birgüzel oturdu.adamların önünden fıstık tabağını çekti ve başladı yemeğe.güleyim ağlıyımmı bilmiyorum.adamlar diyorki bırakın bizimde başımızdan geçti bunlar:)))))

veee tatilde sürekli bezini çıkartıp atmaya başladı 3 -4 gün kakasını hep yanlızbaşına bir odaya saklanarak yaptı yanına gittiğimizde git git diye eliyle bizi itti.sonuçççççç süper artık sadece geceleri bağlıyorum.lazımlık aldım 2- 3 defa koşarak çiş diye gidiyor yapmadan kalkıyordu 4.gidişinde çişini yaptı ve çok mutlu oldu evde kalabalıktı alkışladık falan hoşuna gitti dünde en sonunda kakayıda lazımlığa yapmayı başardı.inşallah artık bezden tamamiyle kurtulucaz.darısı sizlerin başına.
ne güzel eğlenceli bir tatil geçirmişsiniz. bakalım biz ne yapacağız.. gerçi biz yiğiti götürmeyi düşünmüyoruz şimdilik ama bakalım. tuvalet eğitimi konusunda sevindim canım. darısı başımıza...

$10277.jpg

$10292.jpg

$10353.jpg

Eklentiler

• $10270.jpg
    $10270.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 46
saol canım şirketimiz 1 ay kapanma cezası almıştı biz 1 ay sonra eskisi gibi devam edceğimizi düşünüyorduk ama onlar kapatmaya karar vermiş.cezanın bitmesine 1 hafta var şirket kapalıykende yapmamız gereken işlemler olduğu için biz çalıştık zaten kapatma işlemleri için de çalışıcaz bu gün gidin demiyolar tabi ama ne zaman kapanacığınıda söylemiyolar 1 veya 3 aya kadar işimiz var.bayındırlağa ve belediyelere bağlı çalıştığmız için resmi işlemler oldukça uzun.
neyse sizide sıktım ya sonuçta burda çocuklarımızın dertlerini paylaşıyoruz

sedacim seni anlıyorum çok normal uzgun olman is yeri insanı n ailesi evi gib oluyor umarım bundan sonra buradan çok daha sahiplenip benimseyeceeğin yeni bir isyerin olur herseyin hayırlısı

bide annem Nehiri yaylaya götürdü en son hafta sonu gördüm.nasıl özlüyorum anlatamam orda rahatı iyi biliyorum burda sıcaktan duramazdı. Ama sanki hayat bom boş gibi geliyor çocuksuz hayat ne kadar boş ne kadar gereksizmiş biz Nehir olmadan önce nasıl yaşıyomuşuz anlamadım. eşim arkadaşlarım hep yanımda ama hep eksik bir şeyler var hissine kapılıyorum.sıcaklar geçsin biran önce gelsinler yaa Yarın görmeye gidicem ama sadece 2 güncük bana yetmicek

sacmalama canım hepiniz her derdimizi yazdık tek çocuklar konusuyoruz diye birsey hiç bir zaman olmadı askolsunn

massallah cinara ya topigin ilk cisin soyleyeni en azından bildiklerimiz arasında. yazmayanların durumu bilmiyoruz tabi darısı basımıza
çok yerde okumustum zaten kaka yaparken saklanıyorsa hazır demektir diyeb izimki yuzumuze baka baka ıkınıyor salonun orta yerinde zaten burdan olmayacagını bu isin anlamıstım ama yinede denedik olmadı en azından ilgilenmedik diye uzulmuyorum denedik olmadı birkaçay sonra tekrar deneme yapacagız

ne güzel eğlenceli bir tatil geçirmişsiniz. bakalım biz ne yapacağız.. gerçi biz yiğiti götürmeyi düşünmüyoruz şimdilik ama bakalım. tuvalet eğitimi konusunda sevindim canım. darısı başımıza...

side bizim gibi birakanlardansınız desene:) birçok arkadasa ters gelsede çocuklu tatilde guzel çocuksuz da ayrı guzel ozgurluk gibisi yok gerci siz geçen sene çocuklu tatil yaptınızmı bilmiyorum ama ben her iki seklindie bildigimiçni ve bu sene haric hiç çockusuz tatil yapmadgım için çok gzel geldi son bodrum tatili bana

side bizim gibi birakanlardansınız desene:) birçok arkadasa ters gelsede çocuklu tatilde guzel çocuksuz da ayrı guzel ozgurluk gibisi yok gerci siz geçen sene çocuklu tatil yaptınızmı bilmiyorum ama ben her iki seklindie bildigimiçni ve bu sene haric hiç çockusuz tatil yapmadgım için çok gzel geldi son bodrum tatili bana
biz geçen sene tatile gitmemiştik esracım. daha bir yaşında bile değil diye kıyamamıştık. bırakamazdıkta az da olsa emiyordu çünkü. bi de malum taşınma telaşımız vardı. bu sene o iki senenin acısını çıkartmak istiyoruz açıkçası. ve bu sene oldukça zor geçti sağlık sorunlarımız oldu biliyorsun. bencillik olacak belki ama anneme bırakacağım yani. zaten de korkuyorum hasta filan ederim diye.
tuvalet eğitimi konusunda yiğitte saklanıyor aslında kakasını yaparken. ama hiç hazır gibi hissetmiyor. az daha zamanı var sanki. erken başlayıp kendimi de yıpratmak istemiyorum.

yiğitin saçları sıfır yaptırdık bu arada söylemeyi unutmuşum :) diplerde azcık var ama. aynaya bakıp bakıp duruyor kendini tanıyamıyor :) böyle de çok şeker oldu ama..

bugun amiliyat sonrası patoloji sonuçlarım çıktı ve biyopside çikan cin 2 sonucucıkmadı dr da sasırdı siradan bir enfeksiyon yuzunden rahim agızı hure degisimi yasamıs yada biyopside alınan kadar miktar cin2 idi o kadarmıs yani resmen su an tertemizmis o kısım 6 aysonra smear tekrar edilecek saskınım aniden bir sevinc yasadım ben kaldımı nolcak rahimmi alıncak diye endise ederken allaha sukur

bugun amiliyat sonrası patoloji sonuçlarım çıktı ve biyopside çikan cin 2 sonucucıkmadı dr da sasırdı siradan bir enfeksiyon yuzunden rahim agızı hure degisimi yasamıs yada biyopside alınan kadar miktar cin2 idi o kadarmıs yani resmen su an tertemizmis o kısım 6 aysonra smear tekrar edilecek saskınım aniden bir sevinc yasadım ben kaldımı nolcak rahimmi alıncak diye endise ederken allaha sukur

gözün aydın çok çok sevindim..sonuçlarım çıkmış yazısını görünce soluksuz okudum ve bir oh çektim..tekrar tekrar geçmiş olsun rabbim beterinden korusun..

yiğitin saçları sıfır yaptırdık bu arada söylemeyi unutmuşum :) diplerde azcık var ama. aynaya bakıp bakıp duruyor kendini tanıyamıyor :) böyle de çok şeker oldu ama..

geçen sene bizde keltoş olmuştuk çok değişik oluyor..ama bir daha yaptırmaamm..

eşimin tayini çıkmıştı ama hala eski yerden ayrılmıyor ya..deli etti beni..orucuda orda tutacakmış..bu senede tatil gezme haram olucak..canım sıkkın..

nur maşşallah kuzularına.gözüm gönlüm açıldı valla.uzun zamandır kimse foto eklemiyor.birde hepimiz faceten eklediğimiz için bir seninkileri ordan göremiyorduk.

saçlar gitmiş hayırlısı olsun.ben hala cesaret edemiyorum.uçlarından azar azar teyzem kesiyor gözlerine gelmesin diye okadar.
çok şükür esracım çok sevindim.allah hepimize sağlık versin yarabbim.

X