2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar

kotu bir aksam geçirdim dun once sirtim yandı ilk geldigimiz gun elim yetmedi bir bolume suremedim koruyu krem iboda yanımda degildi dedim oturayım yarım saat birsey olmaz allahım çocukken bir boyle haslanmıstım gorunuste oyle kotu gorunmuyor ama resmen elimin yettigi yerler beyaz altları kırmızı bronz arası bir renk ama naslı canım yandı dun anlatamam surekli birileri igne batırıyor sanki aklımı oyntacaıktım aksam yemek falan yiyemedim acıdan dedim bu kadar ameliyat lodum iki çocuk dogurdum sezaryan bile olsa boyle acı yasamadım ya çocuk gibi aglayacaktım bir ara

neyse lobid oturdum saat 2 ye kadar laptopumla hatta adasla yazıstık uzun uzun derken saat 2 gibi odaya girdim ki bir kadının çıglıklarını duydum once dedim kavga falan ediyorlar sonar baktım kadın help me diye bagırıyor ama avaz avaz hemen çıktım baktım iki ust kat bizimle aynı oda birkaz kiside yeni gelmis kosturuyorlar sevgililer sanırım ikiside çırçıplak adam banyoda yere yatmıs sara krizimi diyim nedir bimiyorum anlamadım tabi rusca konusuyorlardı ama arada ingilizce sorularada yanıt verdiler ama çok fazla anlamadım noldugnu adam yerde kaç dakika tepinip dirdu kabus gibiydi acayip sinirlerim bozludu hiç aklıma gelmedi o anda 112 yi aramak. neyse otel gorevlisi geldi siritir gibi bir yuz ifadesi ile bunlar çok sarhostular dans ediyorlardı az evel ya falan dediler aralarında hani içmisler ondan der gibi umursamaz edalarda çocuk yerde titriyor kendini atıyor falan nefes alamaz gibi falan nasıl insanlıktan nasibini almamıs kisilerdi inamadamı soylendik birkaç turk ordan ambulanslar otelere gelmiyormus nasıl yani ya dedim 112 otele gelmiyor ne demek otel dr u aksam yokmus aradılar ama guvenlik muduru adam karar verdi içmis ondan birseyi yok diye sonra aradan dakikalar geçti kotuye gidiyor bu adam ambulans yollayın en iyisi dyie aradı biryerleri ama nasıl sakin falan boyle sıradan birseymis gibi adam orda olup gitse kim vericek hesabını ya asabım bozuldu zatne sırtım acıyor saat 4 de ancak uyumusm sersem gibiydim bugun noldu o insanlar bilmiyorum bir sure sonra adamı kaldırdılar yerden bende rahatsız etmiyim diyeçiktim kiz giyindi ustune birseyler ama adam hala çırçıplaktı sonuçta dillerinide anlamıyorum otel yetkilelired geldi vs diyip dondum odaya
yurt dısında basımıza boyle birsey gelse diye aklımdan geçire geçire uyumusum yani yada tr debile olsa demek gvunlik vs otel gorevlisi aramayackasın direk 112 aranacak ne demek otele gelmiyor onuda salladı adam heralde
ay esra okudukça gerildim. yaşadım sanki. biriz ülkemizde insan hayatına verilen değer ne yazık ki bu kadar işte. sonra kaliteli turist gelsin diye bekliyorlar. adamlar görüyor bunları. gelirler mi hiç.. allah allah. sinir oldum.

yiğit sanırım depresyona girdi :KK43: babanne ve dede gidince.. dün pek anlamadı babası da vardı evde. bugün benle yalnız kalınca öyle üzdü ki. elimden tutup odaları dolaştırıyor. arıyor onları odalarda sanırım. dış kapının önüne gidip gidip ağlıyor. yemek yemek istemiyor. saatlerce aç kaldı. çok fena yaa. inşallah biran önce düzelir. yarın da baya bi misafirim gelecek. geri çeviremedim. bu model yiğitle naparım yarın bilmem :KK43:

beş gün olmuş kimse yazmamış :26:
herkes misafir takılıyo :KK50:
esra tatilin nasıl geçti eceyle tatil nasıl güzelmi yoksa yorucumu
aida ben listeden hiç anlamam hiç liste yapmadım o yüzden bilemicem ama çok kapsamlı bir liste hazırlamışsın eskik yok gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
yiğit sanırım depresyona girdi :KK43: babanne ve dede gidince.. dün pek anlamadı babası da vardı evde. bugün benle yalnız kalınca öyle üzdü ki. elimden tutup odaları dolaştırıyor. arıyor onları odalarda sanırım. dış kapının önüne gidip gidip ağlıyor. yemek yemek istemiyor. saatlerce aç kaldı. çok fena yaa. inşallah biran önce düzelir. yarın da baya bi misafirim gelecek. geri çeviremedim. bu model yiğitle naparım yarın bilmem :KK43:

ayy canım benim ya kalabalık istiyor hepsi evdekiler kalsınh iç gitmesinistiyor ece de aynı annem bizde kalıp donundce odalarda anneanne arıyor
amazamanla alısacaktır elbette

beş gün olmuş kimse yazmamış :26:
herkes misafir takılıyo :KK50:
esra tatilin nasıl geçti eceyle tatil nasıl güzelmi yoksa yorucumu
aida ben listeden hiç anlamam hiç liste yapmadım o yüzden bilemicem ama çok kapsamlı bir liste hazırlamışsın eskik yok gibi gözüküyor.

guzeldi sedacım ya yorucu tabiki geçen senede iki kez gitmistik daha zor du amabu sene daha rahattı ama yedir için uyutacakkuytu kose yer aranfalan derken aksam oluyordu

Uzuuun bir aradan sonra tekrar selamlar.
Ben de arada bakıyorum topiğe ama duraklama döneminde zannederim sevgili topiğimiz.
Bu aralar Elif sürekli gezmek tozmak istediğinden kelli ben de okuldaki mesaimi tamamlayıp,
topuklu ayakkabılarımı hemen spor ayakkabıları ile değiştirip altıma bir eşofman takıp kendimi dışarı atıp dışarıdaki mesaime başlıyorum.
Ve benim enerjim bitiyor, sürünerek geliyorum bizimki hala atom karınca modunda...

Bir de BİM den çocuk havuzu aldık biz çok sevdi bizimki.
Eee tatile daha çıkamadık, balkonda veya odada çimiyor benimki zavallı....

Son düzenleme:
Esrako tatil resimlerine özellikle ECE ye bayıldım Maşallah herşey nasıl da yakışmış.
Çok tatlı çook.

Fatma, çok geçmiş olsun bu dış gebelik çook zordur diyorlardı hayırlısıyla atlatmana çok sevindim. Spirale hiiç güvenim kalmadı. Hapa devam, ama unutuyorum arada korkuyorum ondan da.
Belma nasıl gidiyor hamilelik, artık göbek çıkmıştır ne güzel tadını çıkar valla...Çook naz yap...

Giririyorum çıkıyorum kimse birşey paylaşmamış...
Herkes tatilde sanırım. Ben daha çıkamadım, inşallah 10 güne kadar çıkacağım.
Hava da zaten bir garip, pikeyle üşüyoruz resmen Temmuz ayında İstanbul da.
Elif dersen inat, aksi ve memnuniyetsiz halinden vazgeçtiği sayılı dakikalarda çok tatlı, çok neşeli.
Ama genelde huysuz bir hali var.
Vee en büyük problem yine yemek yememesi. Bu sefer çook uzun sürdü bu yemek krizi ve sevdiği makarna, simit gibi şeyleri bile istemez oldu.
Unadix diye bir şurup aldım ama, birkaç gündür kullanıyorum pek etkisi olmadı sanki.
Önceden de kullanmıştım, biraz etki etmişti.

Ben de çok üşengeç ve halsiz hissediyorum kendimi.

Topik deki anneler ve çocuklarından haber almayı özledim gerçekten...

Merhaba, belki beni hatırlayanınız vardır... sizlerle yazıştığım sıralar nickim BİRTANEMdi. ağustos böceğim DEFNE ile aranızdaydım kısa bi süre.

Defne ara sıra çok huysuz, aksi, inatçı, bana bağıran hatta vurmaya yeltenen bi çocuk olup çıktı. Ama bunların dışında çok tatlı, çok şeker olduğu zamanlar sımsıkı sarılıyorum ve içime sokasım geliyor... Çişe alıştık çok şükür. Arada kaçaklarımız olsada yinede çok şükür :nazar::nazar::nazar: oyuna daldığında altına bi miktar kaçırabiliyor.. Konuşma olarak henüz cümlemiz yok diyebilirm. anne bak, anne dee (anne gel), baba ditti sadece bunlar var. Boyumuz kilomuz hala az.. boy 85 cm, kilo 11.600 gr.

Belma 2.bebeğini bekliyormuş..:emir_bebek: Allah tamamına erdirsin inşallah.:nazar::nazar::nazar: Hayırla sağlıkla kucağına alman dileğiyle.

Allah'ın izniyle benimde 2.bebeğim yola çıktı.:nazar::nazar::nazar: Henüz çok yeni. Rabbim ömür versin inşallah sonuna kadar sağlıklı bi gebelik geçirip hayırlısıyla sağlığıyla kucağıma almayıda nasip etsin.

Topik bayağı durgunlaşmış. yaz geldi ondan sanırım.

Hepiniz sağlıcakla kalın..

Efendim bendeniz sıcaklarda çalışmaya devam ediyorum. Tatil yok. Bu yaz da bedenim güneş yüzü göremeden kışa merhaba diyeceğiz anlaşılan.

Rüzgar 2 yaş sendromları yaşattığı dakikalar dışında çok tatlı oldu. Her halleri ayrı bir güzelmiş bu uşakların ya. Ama ben hala dışarıda minik bir bebek görsem gözlerim doluyor, ne çabuk büyüdü bizimki deyip üzülüyorum.

Bakıcımız dün beni delirtmiş olsa da genel olarak iyi gidiyor.

Memeden kesme çalışmalarına başladım. Sadece gece yatmadan önce öğünü kaldı. Onu da halledersem 23 aylık serüven sona erecek.

Kilo verdim. 63 kilo oldum, çok mutluyum, eski kıyafetlerime girebiliyorum.

Herkesi özledim...

Merhaba, belki beni hatırlayanınız vardır... sizlerle yazıştığım sıralar nickim BİRTANEMdi. ağustos böceğim DEFNE ile aranızdaydım kısa bi süre.

Defne ara sıra çok huysuz, aksi, inatçı, bana bağıran hatta vurmaya yeltenen bi çocuk olup çıktı. Ama bunların dışında çok tatlı, çok şeker olduğu zamanlar sımsıkı sarılıyorum ve içime sokasım geliyor... Çişe alıştık çok şükür. Arada kaçaklarımız olsada yinede çok şükür :nazar::nazar::nazar: oyuna daldığında altına bi miktar kaçırabiliyor.. Konuşma olarak henüz cümlemiz yok diyebilirm. anne bak, anne dee (anne gel), baba ditti sadece bunlar var. Boyumuz kilomuz hala az.. boy 85 cm, kilo 11.600 gr.

Belma 2.bebeğini bekliyormuş..:emir_bebek: Allah tamamına erdirsin inşallah.:nazar::nazar::nazar: Hayırla sağlıkla kucağına alman dileğiyle.

Allah'ın izniyle benimde 2.bebeğim yola çıktı.:nazar::nazar::nazar: Henüz çok yeni. Rabbim ömür versin inşallah sonuna kadar sağlıklı bi gebelik geçirip hayırlısıyla sağlığıyla kucağıma almayıda nasip etsin.

Topik bayağı durgunlaşmış. yaz geldi ondan sanırım.

Hepiniz sağlıcakla kalın..

Aaa evet ben hatırladım..
Tebril ederim, hayırlı olsun bebeğin inşallah...
Benim kız da aynen yazdığın gibi daha cümlesi falan yok. Ama anlıyor söylediklerimi çok şükür.
Kilo bizim de az ne yapalım olmayınca olmuyor....

selamlar

kimse yazmıyor diye benimde yazasım yok artık girip çikiyorum yakında onuda yapmaya gerek olmaz heralde :)

biyopsi sonucum kotu çikti yani cin2 denen sonuç çıktı anlatması uzun hikaye simdi anlatmaktan yoruldum cevremdeki bilenlere. 16 temmuzda kuçuk bir operasyonla rahim agzından o kısım yakılarak kesilip alınacak. dr sordu dogum dusunuyormusun tekrar diye yok dedim dusunmuyorum allaha sukur iste boyle . iki gun yine çok sarsıldım agladım zırladım vs geçti simdi çok daha iyiyim insan soku atlattıktan sonra herseye alısıyormus :)

selamlar

kimse yazmıyor diye benimde yazasım yok artık girip çikiyorum yakında onuda yapmaya gerek olmaz heralde :)

biyopsi sonucum kotu çikti yani cin2 denen sonuç çıktı anlatması uzun hikaye simdi anlatmaktan yoruldum cevremdeki bilenlere. 16 temmuzda kuçuk bir operasyonla rahim agzından o kısım yakılarak kesilip alınacak. dr sordu dogum dusunuyormusun tekrar diye yok dedim dusunmuyorum allaha sukur iste boyle . iki gun yine çok sarsıldım agladım zırladım vs geçti simdi çok daha iyiyim insan soku atlattıktan sonra herseye alısıyormus :)

Esrako çok geçmiş olsun.
Erken tespit edildi seninki de çok şükür ama çok zor tabi yine de. Allah yardımcın olsun. İnşallah hayırlısıyla atlatırsın.
nurdan ın durumuna benzer sanırım. Bu testleri ciddiye almak lazım demek ki.

selamlar

oyyy esracım çok geçmiş olsun. iyi ki ciddiye aldın da daha ilerlemeden durum çaresine bakılacak. ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah basit bir operasyondur. müsait olduğun bir ara ayrıntıları anlatırsan sevinirim. merak ederim seni. zor mu operasyon, ağrın sancın var mı, vs..

bugün gerçek anlamıyla tatilim başladı. okulda son görevimden geldim. annem geldi. kardeşlerim yarından sonra gelecek :)

fatmacım ameliyatzor degil agrılı sancılı bir seyde degilmis xbugun nurdanla konustumaynı ameliyatı hattabenden daha agır bir seklini nisan ayında olmus o. bende cin2 çikan duurum onda cin3 çıkmıs komple rahim agzı çıkartılmıs onda bende birkac mm lik biryer çıkarılacak, leep konizasyon deniyor bu isleme yeni teklonoji birseymis çok eveliyatı yok hafif bir aneztezi ile uyutarak amelayathanede yapılıyor gece hastanede kalmayacagım sabah yapılıp oglden sonra çıkabliyormusum sonrasında kanama olabilior birkaç gun yada kimine gore birkaç hafta kisiye gore degisiyormus

1 aykadar deniz havuz kuvet dolu suya girmek cinsel iliski tampon vs kullanımı yasak

bunada sukur diyoruz cin3 sonrası kanser çunku oyle birsey olsa rahim komple alınıyor ve erken yasta menapozo girme durumu soz konusu oluyor haliyle ve sonrasında kemoterapi gormek gerekiyor bu kanser oncesi evre oldugu için sadece operasyon okadar
sonra uç ayda bir smear ve sanırım ilkinde yine biyopsi olacak bakalım artık sonrasını da o zaman konusacagım

pazar aksamı bodruma gidiyorum

ablamlar gidiyordu peslerine takıldı ibonun izni yok sirkette eleman çıkarmalar vs var iki kisilik is yapar oldular o sebepme kimildayamıyor artık bayrama tekrar birlikte tatile gideceğiz ben berkeyi alıp yanlız gidiyorum

ece ye gunduzleri hatun bakacak aksamları tabi ibo devralacak
gunduz arada kayınvalde gorumcelr annemler vs ugrayacak bu arada hatun cise alıstırma denemeleri yapacak ece ye yanlız olunca ben olmayınca yemek vs isi deolmayacak ibo evde yemiycek çunku sadece ece ye yemek ve çis egitimi ile ugrasacak surekli pesinde olmayı gerektiren bir donemmis iyi denk geldi o arada bende onu halledeyim dedi hadi bakalım sana kolay gelsin benide haberdar et dedim:)bakalımpekumudum yok amasasırtır beni ece insallah

fatmacım ameliyatzor degil agrılı sancılı bir seyde degilmis xbugun nurdanla konustumaynı ameliyatı hattabenden daha agır bir seklini nisan ayında olmus o. bende cin2 çikan duurum onda cin3 çıkmıs komple rahim agzı çıkartılmıs onda bende birkac mm lik biryer çıkarılacak, leep konizasyon deniyor bu isleme yeni teklonoji birseymis çok eveliyatı yok hafif bir aneztezi ile uyutarak amelayathanede yapılıyor gece hastanede kalmayacagım sabah yapılıp oglden sonra çıkabliyormusum sonrasında kanama olabilior birkaç gun yada kimine gore birkaç hafta kisiye gore degisiyormus

1 aykadar deniz havuz kuvet dolu suya girmek cinsel iliski tampon vs kullanımı yasak

bunada sukur diyoruz cin3 sonrası kanser çunku oyle birsey olsa rahim komple alınıyor ve erken yasta menapozo girme durumu soz konusu oluyor haliyle ve sonrasında kemoterapi gormek gerekiyor bu kanser oncesi evre oldugu için sadece operasyon okadar
sonra uç ayda bir smear ve sanırım ilkinde yine biyopsi olacak bakalım artık sonrasını da o zaman konusacagım
oh sevindim canım basit bir operasyon gibi gözüküyor. iyi ki farkedildi.. erken teşhis önemli. inşallah sonrasında kanaman uzun sürmez. 1 ay uzun bir süre sayılır ama bu tür hastalıklarda süreç uzun. bak benimki hala sürüyor. son hafta artık takipte.

benim dış gebilliği tedavi eden doktorum tedavin bitince hapa başlayalım demişti. doğum kontrol hapına. ben de dün hastaneye gidince söyledim ama başka bir doktor vardı. benimki yokmuş bir ay. her neyse o da yazz diye bi ilaç yazdı bana. her gün kullanılacak bişi. tedirgin oldum nedense. içini okudum. bir sürü şey yazıyor. internette araştırdım memnun olan da var olmayan da çok. aranızda duyan ya da kullanan var mı acaba? ben daha başlamadım. adetimin üçüncü gününde başlayacakmışım. bekliyorum..

fatmacım yazz adlı hapı duydum amabu dogumkontrol hapları çok onemli içerikleri farklı tamamenostrojen içerenlerde varbaska madeler bulunanlarda ve buhaplarıntavsiyesi ni mutlaka inandıgın dr dan alsimdilik tabi kullan da sonra kendi dr una tekrar danıs kisini hormonlarına varsa bir rahatsızlıgı vs buna goree kullanılması gereken bir ilac oyle eczneden alkullan degil aslında ama çogu kisi boyley apıyor

X