- 3 Ekim 2009
- 2.266
- 9
ay esra okudukça gerildim. yaşadım sanki. biriz ülkemizde insan hayatına verilen değer ne yazık ki bu kadar işte. sonra kaliteli turist gelsin diye bekliyorlar. adamlar görüyor bunları. gelirler mi hiç.. allah allah. sinir oldum.selamlar
kotu bir aksam geçirdim dun once sirtim yandı ilk geldigimiz gun elim yetmedi bir bolume suremedim koruyu krem iboda yanımda degildi dedim oturayım yarım saat birsey olmaz allahım çocukken bir boyle haslanmıstım gorunuste oyle kotu gorunmuyor ama resmen elimin yettigi yerler beyaz altları kırmızı bronz arası bir renk ama naslı canım yandı dun anlatamam surekli birileri igne batırıyor sanki aklımı oyntacaıktım aksam yemek falan yiyemedim acıdan dedim bu kadar ameliyat lodum iki çocuk dogurdum sezaryan bile olsa boyle acı yasamadım ya çocuk gibi aglayacaktım bir ara
neyse lobid oturdum saat 2 ye kadar laptopumla hatta adasla yazıstık uzun uzun derken saat 2 gibi odaya girdim ki bir kadının çıglıklarını duydum once dedim kavga falan ediyorlar sonar baktım kadın help me diye bagırıyor ama avaz avaz hemen çıktım baktım iki ust kat bizimle aynı oda birkaz kiside yeni gelmis kosturuyorlar sevgililer sanırım ikiside çırçıplak adam banyoda yere yatmıs sara krizimi diyim nedir bimiyorum anlamadım tabi rusca konusuyorlardı ama arada ingilizce sorularada yanıt verdiler ama çok fazla anlamadım noldugnu adam yerde kaç dakika tepinip dirdu kabus gibiydi acayip sinirlerim bozludu hiç aklıma gelmedi o anda 112 yi aramak. neyse otel gorevlisi geldi siritir gibi bir yuz ifadesi ile bunlar çok sarhostular dans ediyorlardı az evel ya falan dediler aralarında hani içmisler ondan der gibi umursamaz edalarda çocuk yerde titriyor kendini atıyor falan nefes alamaz gibi falan nasıl insanlıktan nasibini almamıs kisilerdi inamadamı soylendik birkaç turk ordan ambulanslar otelere gelmiyormus nasıl yani ya dedim 112 otele gelmiyor ne demek otel dr u aksam yokmus aradılar ama guvenlik muduru adam karar verdi içmis ondan birseyi yok diye sonra aradan dakikalar geçti kotuye gidiyor bu adam ambulans yollayın en iyisi dyie aradı biryerleri ama nasıl sakin falan boyle sıradan birseymis gibi adam orda olup gitse kim vericek hesabını ya asabım bozuldu zatne sırtım acıyor saat 4 de ancak uyumusm sersem gibiydim bugun noldu o insanlar bilmiyorum bir sure sonra adamı kaldırdılar yerden bende rahatsız etmiyim diyeçiktim kiz giyindi ustune birseyler ama adam hala çırçıplaktı sonuçta dillerinide anlamıyorum otel yetkilelired geldi vs diyip dondum odaya
yurt dısında basımıza boyle birsey gelse diye aklımdan geçire geçire uyumusum yani yada tr debile olsa demek gvunlik vs otel gorevlisi aramayackasın direk 112 aranacak ne demek otele gelmiyor onuda salladı adam heralde