2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ikisini de aldımmmmm...... yulaf kepeğini nerden buldun sen derya? ben ilk sefer diye sahibinden.com dan aldım ama ankarada rossman da varmış. annemler söyledim bakacaklar.. üründe elime salı günü geçecek.. kitabı da dün aldım şimdilik seyir evresine kadar okudum bi de örnek listeleri filan inceledim. önümüzdeki hafta da seyir evresini okucam..

Cizom, azmettim ama simitlerden kurtulamadım daha arkadasım.. pazartesı sana katılayım bırde bırde DUKANARATAY a baslayayım :)su 3 kılo da gıderse bıttı bu ıs.. hala karacıger de yaglar duruyor.

Ama sanırım bı bezgınlık var kı su 3 gundur bıraktım kendımı,kasmayayım dıyorum,pazartesıye kadar serbest bıraktımm kendımı.bıraz gonlumu hoş edeyım,cıdden ıhtıyacım var buna. saat zaman ve ne yedıgıme bakmadan yasamaya.

simitleri eritmenin en kolay yolu yere oturup bacaklari acip sopayi omzuna alip saga sola cevirmek..yan karin kaslarimi bayagi toparladim bu sayede

cay ıcer mısın kuzu? Tusı uyudu, bız anca daha cay ıcmeye hak kazandık :)

Bır de aksam yemegı yememıstım, Domınos yolları tastan mı olsa dıye dusunmuyor degılım :)

cay yesilse icerim// gerci bikac gunur bu saatte kiraz sapi cayi iciyorum..yemek isim 7den once bitior tatlisim ancak yersem 3erik10 kiraz aksam yiyorum yada oyle bisiler

simitleri eritmenin en kolay yolu yere oturup bacaklari acip sopayi omzuna alip saga sola cevirmek..yan karin kaslarimi bayagi toparladim bu sayede

ah kuzum yaa.. benım gobek pılates sayesınde pubiğe kadar kas oldu,yanlar da dahıl ama kenardakı sımıtlerım hala ıstedıgım sekılde degıl.. zaten vucutta en zor erıyen yerler onlarmıs.. ben zaten zpr verıyorum,bır de oralar kaldı,durumum daha da senlık.. tıtresım kemerı ıle desteklıyorum durumu,bakalım nası olcek?

cay yesilse icerim// gerci bikac gunur bu saatte kiraz sapi cayi iciyorum..yemek isim 7den once bitior tatlisim ancak yersem 3erik10 kiraz aksam yiyorum yada oyle bisiler

yok..cay sıyah.. aksam keyfımıze renk katmayı sefmıyorus :) sıyahtan sasmıyorus.. pazartesıye kadar ızınlıyım kuzu, saat felan yok su an hayatımda,öff be ıkın ıkın nereye kadar..

bendede simit yok ama gobegim fosur fosur ..yani bikni asla giyemem bidaha bide catlak//kuculuo ama kuculdukce one sarkio..vichy cello kullandim bu ay onunda bayagi etkisi oldu..ama sanirim kavitasyon cilt utuleme vs sart//ikinciden sonra tabisi

bendede simit yok ama gobegim fosur fosur ..yani bikni asla giyemem bidaha bide catlak//kuculuo ama kuculdukce one sarkio..vichy cello kullandim bu ay onunda bayagi etkisi oldu..ama sanirim kavitasyon cilt utuleme vs sart//ikinciden sonra tabisi

bende de sarkma var ama ole bıkını gıyılemeyecek kadar degıl ama emınım sende de oledır, sen gıymek ıstemıyorsundur.. sukur gobek bıttı.. buna cok sevınıyorum.. bır de sımıtler gıtse..

hepımızde dert farklı ıste..

ıkıncı falan dusunmedıgım ıcın ne yapsam mubahtır bana ama kavıtasyona falan gırmem yasak benım,o yuzden pilatese yuklenıyorum ben de.

valla ben de pazartesiye kadar izinliyim... yani bugün yediklerimi söylesem inanmazsın.. bütün gün değilde, akşamdan beri.. ıyyyk midem bulandı resmen. neyse yarın akşam da onurun doğumgünü sebebiyle yemeğe gidicez, ondan sonraaa pazar günü hafifletip durumu, pazartesi sıkı bir şekilde devam. arada böyle olmazsa insan çıldırır yahu!
bu dukanı şu yönden sevdim; diyetisyen bana arada tetiklemek için bütün hafta her iki öğünde de protein veriyordu. ama tabii ki miktar kısıtlı, onun yerine birer dilim ekmek aradada meyve. o nedenle saf protein diyeti olması kafama yattı. böylece giden kilo kastan gitmez. du bakalım, inşallah.. ümitliyim. önümüzdeki cuma da onurun şirket yemeği varmış eşli, orda naapıcam onu düşünüyorum, bozamam, bozmamalıyım...
simitler bende de fena, kottan mottan fırtlıyo uyuz oluyorum. kavitasyon bende pek işe yaramadı. bence yani. daha doğrusu çok minimal oldu sonuç. belki de 5 seans azdı. power plate çok başarılı 6 seans gittim, keşke daha çok zamanım olsa da gitsem..
çatlaklara gelince onlar berbat zaten. rejene diye bi krem kullanıyorum baya iyi geldi ama pervinin dediği gibi zayıfladıkça daha çok mu büzüşüp belli oluyo anlamadım. ama mayo çoook rahatsız ediyo beni, geçen sene mahvoldum, o nedenle bu sene yüksek bel bir iki bikini altı aldı, kapatıyo çatlakları çok büyük ölçüde.. offf offf şu kaporta bi düzeleydi...

evrimmmmmmm nerdesin bacım ben seni arayacaktım tel evde kaldı evdede kimse yok evrimin no sunu bilen varsa 10 a kadar gelen olursa tabi bana özel msj atarmısınız?????

Son düzenleme:
Ne zor gecıyor.. Allah yardımcın olsun,sabır versın,bır an once kurtulasın ınsallah Fatmam.
saol evrimcim. inşallah geçer artık. stresi yetiyor..
Topik kalabalikken hemen birsey sormak istiyorum size
Babalar gunune tişört bastirmak istiyorum bilen birileri varmi nette bulamadim pek.bir site vardi ama bulamadim.

Ve ne almayi dusunuyorsunuz yada ne yapmayi ben tikandim cunku?
gerçi arkadaşlar yazmış ama bende yazayım :) tish-o sitenin adı. eklediğin her şey için ayrı ücret istiyor. o yüzden benim tavsiyem fotoğrafı ve altına yazacağın yazıyı kendin eğer biliyorsan photoshop ya da fireworks tarzı bir programda kendin düzenle ve tek bir fotoğraf olarak kaydet hepsini birden. oraya yalnızca tek foto yüklemiş olursun. daha uygun olur. ben öyle yapmıştım..
çok zorladı seni ..hayırlısıyla gereken aralığa en kısa sürede iner inşallah...

inşallah derya teşekkürler..

dukanaratay hahaha..gelin canlar..evrim o 3 kilocuğun yarısı ilk 3 gün atakla geri kalanıda seyirle en fazla 15 günde verirsin bajımmmmmmmmmm..

ben rossmandan aldım 6 tl civarı 500 gr ...3 paket aldım..yok satıyor ..birde c vitamini öneririm..ve olmazsa olamzı en az 1.5 litre su..:13:

cuma gecesi yusufun altını değişirken pipisinde bir sertlik gördüm.tabi sabahı sabah ettim ve cumartesi sabahı acile gittilk..sıpam son zamanlarda altını açtırmıyor yada açınca zor bela değişiyordum doğal olarak genel itinayıda tam gösteremiyordum neyse sonucu pipi içinde pislik birikip sertleşmiş.malesef doktor mincik operasyonla pipi açıp temizledi..ve dünden beri oğlum her tuvaletni yapışta çığlık çığlığa ağlıyor krem verdi sürüyoruz..düne göre daha iyiyiz ..kucağımdna hiç inmedi gündüz uykusnu uyuyamdı eşimde seçim için dün sabahtan beri görevde gece eve bile gelemedi..kardeşleirm yanlız bırakamdılar kız kardeşim geldi yemeğimi yaptı gecede abimle yanımda kaldılar.

herkese kocamannn bir merhaba!

bir zayıflama bir diyet fırtınası sarmış hepimizi.
sormayın ya bende karatay dan bi kaç bişi aldım azcıkda kendimce prensiplerim var.
plates çok fena yaff hele bi karın çalışıyorum ki cayır cayır yanıyorum. inşallah dumduz bir karmın olacak umutluyum!
karın çalışırken zaten bacakda yanıyor hee bide hafta sonu ebru nun videolarından kol çalışmalarını buldum artık karın basen ve kol çalışıyorum kollarımda inceldimi tamamdır. önumde var bi kaç zaman biliyorum hemen olması mucize olur da.
işte öyle
valla evrimden ve esradan fena gaz aldım bende.
Allah razı olsun .

akşam 7 den sonra meyve bile yemiyorum bol su içiyorum ekmek akşam yemeginde yok
sabah bi dilim öglen bi dilim çayım şekersiz. pofff
birde ekmeksiz doyabiliniyormuş meger valla ben sırf ekmekle doyuyromuşumda yeni anladım. neyhse neresnden dönersen kardır hesabı.

pervinim canım
hoşgeldin yazılarını yeniden görmek şahane.
sana msnden çerimdışı ileti yazıyorum alıyomusun
burdan yazayım tekrar
turkiyeye ne zaman geliosun
ben 20 temmuza kadar konyadayım annemlerde
istanbulda yada konyada görüşme olasılıgımız kaç?
26 haziranda gidiyorum öyle yanii

özgüül özgüüll çıtırım fıstıkım sen ne zaman geliceksin turkiyeye istanbula.
temmuz diye hatırlıyorum ama 20 temmuzda gelicem ben istanbula eger sanada uyarsa görüşelim yine çok isterim ama hayatda olsun :)

derya derya derya derya

bugun bilemm kaç defa aradım seniama hep mesguldun,
neyhsem burdan söyliyim

geçmiş olsun yusuf paşaya.
offf içim acıdı ya okurken
abalmın ogluda aynı olmuştu her çiş yapışında acıyo diye aglardı neyhse b kaç gun sonra normale dönmüştü yavrucak.
yusuf şimdiye iyileşmiştir bile umarım

sıpalardüzgün durmuyoki alt açarklen bakalım pipiye yada sıyırma yapalım off valla bende çok korkuyorum pipiden hee.yani pislik birikmesinden falan.

hee bide sana bişi sorcam ya şu pembe maske denilen zımbırtı işe yarıyormu duydunmu hiç.
topikde herkes cildle yada ilaçla ilgili şeyleri sana soruyorya. sen belkim bilirsin
benim bu yuzumdeki aknelerden yada sivilce izlerinden kurtulmamda işe yararmı

şuan kampanyası var 2 kutu 79 tl dizi oyuncularıda kullanmış düzelmiş falan filan nedir bu konunun aslı bi deyiver hele bana!

evriim naporsun?
dukanataya başladınmı?
haftasonu çıldırmış gibi yedinmi saatsiz hesapsız canın istediğince????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…