ikisini de aldımmmmm...... yulaf kepeğini nerden buldun sen derya? ben ilk sefer diye sahibinden.com dan aldım ama ankarada rossman da varmış. annemler söyledim bakacaklar.. üründe elime salı günü geçecek.. kitabı da dün aldım şimdilik seyir evresine kadar okudum bi de örnek listeleri filan inceledim. önümüzdeki hafta da seyir evresini okucam..çok zorladı seni ..hayırlısıyla gereken aralığa en kısa sürede iner inşallah..
36 beden fikini giyen çıtır efrimmmmm..
hakkettin yav bukadar mütevazi olmana gerek yok..azmettin başardın..:13:
dukanı sen söyledin ama ben unuttum sonra doktora gittim kilo vermek isitoyrum dedim fazla kilon yok karboyu kes protein ağırlıklı beslen gider kilon demişti..geldim araştırdım ve karşıma bu amcacık çıktı..başladım..2.7 gr onunla gitti..şimdi regl öncesindeyim 1.5 kiloluk artışım var ki bunun normal olduğunu yazıyor kitabında..yılmak yok spor +dukan.arada karatay
benim diyetin adı DUKANATAY...
kitabını almanı öneririm..birde yulaf kepiği olmazsa olmazı..
efrim basbasayiz :))
cay ıcer mısın kuzu? Tusı uyudu, bız anca daha cay ıcmeye hak kazandık :)
Bır de aksam yemegı yememıstım, Domınos yolları tastan mı olsa dıye dusunmuyor degılım :)
simitleri eritmenin en kolay yolu yere oturup bacaklari acip sopayi omzuna alip saga sola cevirmek..yan karin kaslarimi bayagi toparladim bu sayede
cay yesilse icerim// gerci bikac gunur bu saatte kiraz sapi cayi iciyorum..yemek isim 7den once bitior tatlisim ancak yersem 3erik10 kiraz aksam yiyorum yada oyle bisiler
bendede simit yok ama gobegim fosur fosur ..yani bikni asla giyemem bidaha bide catlak//kuculuo ama kuculdukce one sarkio..vichy cello kullandim bu ay onunda bayagi etkisi oldu..ama sanirim kavitasyon cilt utuleme vs sart//ikinciden sonra tabisi
saol evrimcim. inşallah geçer artık. stresi yetiyor..Ne zor gecıyor.. Allah yardımcın olsun,sabır versın,bır an once kurtulasın ınsallah Fatmam.
gerçi arkadaşlar yazmış ama bende yazayım :) tish-o sitenin adı. eklediğin her şey için ayrı ücret istiyor. o yüzden benim tavsiyem fotoğrafı ve altına yazacağın yazıyı kendin eğer biliyorsan photoshop ya da fireworks tarzı bir programda kendin düzenle ve tek bir fotoğraf olarak kaydet hepsini birden. oraya yalnızca tek foto yüklemiş olursun. daha uygun olur. ben öyle yapmıştım..Topik kalabalikken hemen birsey sormak istiyorum size
Babalar gunune tişört bastirmak istiyorum bilen birileri varmi nette bulamadim pek.bir site vardi ama bulamadim.
Ve ne almayi dusunuyorsunuz yada ne yapmayi ben tikandim cunku?
çok zorladı seni ..hayırlısıyla gereken aralığa en kısa sürede iner inşallah...
dukanaratay hahaha..gelin canlar..evrim o 3 kilocuğun yarısı ilk 3 gün atakla geri kalanıda seyirle en fazla 15 günde verirsin bajımmmmmmmmmm..Cizom, azmettim ama simitlerden kurtulamadım daha arkadasım.. pazartesı sana katılayım bırde bırde DUKANARATAY a baslayayım :)su 3 kılo da gıderse bıttı bu ıs.. hala karacıger de yaglar duruyor.
Ama sanırım bı bezgınlık var kı su 3 gundur bıraktım kendımı,kasmayayım dıyorum,pazartesıye kadar serbest bıraktımm kendımı.bıraz gonlumu hoş edeyım,cıdden ıhtıyacım var buna. saat zaman ve ne yedıgıme bakmadan yasamaya.
ikisini de aldımmmmm...... yulaf kepeğini nerden buldun sen derya? ben ilk sefer diye sahibinden.com dan aldım ama ankarada rossman da varmış. annemler söyledim bakacaklar.. üründe elime salı günü geçecek.. kitabı da dün aldım şimdilik seyir evresine kadar okudum bi de örnek listeleri filan inceledim. önümüzdeki hafta da seyir evresini okucam..