2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim bende keyifle okudum tum yazdıklarını valla
demekki neymis çok esrakoca yazmak keyifli yazı yazmak demekmis :))))

adasın 9 kilosuna inanamadım ya eepeydir diyet yapmama modu oldu heralde vucut bir anda verdi super sonuç ki sporsuz zor gibi duran bir total rakam harika resim isteriz ama ya soyle boydan nasıl guzel olmussundur

mendabur çocuk ha çok guldum.) insan nasıl deli oluyor hadi o dediklerin yine çocuk naparsın yani bunun buyuk versiyonları var kıl oluyorum mesela hastanede koridorda bir is için bekliyoruz ece tum oturanlara sırnasıyor kimine elindeki oyuncaı veriyorkimine topunu atıyorkiminin onunde dikilip abla abi vs diyor karsısındaki mendabur yetiskin kisi soyle bir donup goz uucuyla burda bir çocuk bana birseyler anlatıyor bile demiyo ne diyim sevgisiz buyuumus yasamıs insanlar olsa gerek diye insan dusunuyor
bilmem haksızlık ediyormuyum ama insan çocuk sevmese bile bir yalandan tebessum eder

karatayı gunlerdir yuruyus yaparken kosu bandında seda sayanda izliyorum hadi canım dedirtiyor insana cidden inanamıyorsun dedikleri çok abes geliyor cidden seda sayan ezber bozan dr diye tanıtıyor ama dedikleri dogrumu acaba dedigim çok oluyor bazı teorileri çok bana uyuyor denemek gerek ama yaz sonu artık yazın guzelim meyvalarla o diyet yapılmaz pek hatırladıgım meyvanın hiç olmadıgı bir durumlar vard ıyanlısmıyım bilmiyorum ama

dukan diyeti ilede acayip kilo veren bir arkadasım var çok kafama yattı o da kıs bası baslarım ona diyorum son kiloları vermek için çunku ben epeydir yerimde sayma modundayım yani afi kufu yiyorum hafta sonu hafta içi diyet vari aynı model en azından diyetteyim modunda degilmi arad ayarım kilo falan gidiyor kuçuk adımlarla asagı iniyrum en azından almıyorum hiç yukarılara kalıcı çıkmıyorum diye avunuyorum nedense motivasyonum yok bu ara
42 bedenlerimi giyebiliyorum artık bundan bile mutluyum 38 benim son noktam gayet iyi oluyor 38 iken darısı basıma

ay ama çok guzel bu haller derya ya ben çok memnunum tabi tum gun birebir yanlız degilim ece ile oyle olsa sıkılır zorlanırmıyım bilmiyorum ama uydugu an ozluyorumhep uyanık olsun elimi kolumu opsunbende onu opeyim istiyorum kokusunu bile ozluyorum

Çok geçmiş olsun Esrako.
En kısa zamanda iyileşir inşallah. Karın ağrısı çocuklarda çok sık oluyor ama ciddiye almak lazım demek ki.
kesinlikle biz bunun hep bilincindeydik zaten cunku apandisit çok sinsi bir hastalık çok zor teshis konuyor bizdede oyle old ama hep gittik geldik hastaneye sonundada yatırdılar tuttular ertesi gun kesinlesti ve ameliyat oldu iste
ama kuçuk çocukalrda olmuyormus çok nadirmis bizlerin kuçukler için endisesine gerek yok ama çok duydum 13-15 yaslarında çok denk geldi benim etrafımda apandisit ameliyatı olanlar

bu arada nehir simite oturmak istemedi size tatile çıkarken kolluk almanızı öneririm.

kesinlikle dogru berkeye ilk bir yasında iken birtek simit kullandık sonra canyelekleri bazen ustune kolluk sonra sadece kolluk daha evel yazmıstım bu konuda sanırım
iki yasındaki çocuk simide pek oturmak istemez genelde mutlak kollukyada yelen bulunudursun tatile çıkacak arkadaslar

ayy ne gzel ayak bastınız denize hosbizde selanikte girdik soyle bir ama yani girdik ve kaçtık 19 derece su ya ninekadar kalabilirsin ama ece neyapacak bu sene bir yas buyumus olarak çok merak ediyorum geçen senede severek girmisti insalah korku vs olusmaz busenede simdiden alıstırmaları yapıyoruz denizde nasıl yuzeceksin diyoruz nerden biliyorsa biz anlatmadık boyle boyle diy gosteriyorçok alem ya çok hevesli kollukları yelegi falan koymustuk alt cekmecelere surekil alıp giydir giydir dedigi için kaldırdım tepelere fenalık geldi kolluk sisir giydir saaskaloz evde oray aburaya çarpa çarpa kolluklarla geziyordu;==)))

onlarca kere belki antalyala gitim olimposa hiç gitmedim ne buyuk ayıp dimi selalerede gitmedim desem yuh dermisin .)
yani hephd tatil koyune girip belki merkezi ilce merkezini antalyayaı bir iki turlayıp donduk
direk yat uyu yuz uguneslen tatili yaparız bizim tatil anlayısı bu:) ama merak ettim bu kadar anlatmıssın gitmek gereke ce az daha buyusun

haziran 18 antalyadayım amma arabasız ucakla geliyoruz aslında çok istiyordum ziyaret edeyim ama yaya olarak çok zor side de olacagız biz seda yı da aynı sekil gormek istiyordum ama agustosda belk yine antalya ve arabayla insallah ozamanve o zaman uzun tatilimiz olacak baayramla birlesip 15 gun bile antalyada kalabiliriz ve rahat zamanımız olur sizler tabi oralard aolursanız insallah

tum geçmis olsunmesajlarınıza çok çok tesekkur ederim sagolun varolun arkadaslar

berke bugun aksamustu çıktı hastaneden gelir gelmez parka gidelim anne dedi oturayım arkadaslarımla sohbet edeyim vs bir ara ben de komsularla lafa daldım bir baktım kaydıragın hani çıkıp catı gibi olan kare bolumu varya orda dikiliyor ve akrobasi yapılan hani tutup asılan yer varya oralara dogru bacak falan sokmaya yelteniyor napıyosun diye firladım acımıyor anne diyor iki gun oldu kesileli yani nasıl acımaz aklımalmıyor evede oturup kalkarken bin tane naz niyaz yapıyor bize serseri
en ufak bir laf desek hani anında gozyasları ucunda duruyor sanki acayih hassas alıngan oldu
artık egliyouz ggonlunu napalım gecici donemiyilessin soracagım ben na.)
komik birsey desek gulse bile kabahat gulunce acıyormus tamam demiyoruz diyoruz konusmayınkonusunca siz komik birseyler çikiyor diyor oldu baskaa diyoruz artık:)) bi kapris ysormayınyani

ozlemden haber yok napıyorne ediyor konusan haber alan varmı

tam hareketlendik derken iki gundur kimse yazmıyorn nerde herkes havayı guzel buldu sokaklaramı atı kendini

pöfff çok iş var bitmiyoki yazıyım okuyup çıkıyım diyorum oda yok((

Son düzenleme:

Ohhhhhhh evrim harika
Ulupinarin serinligi sulari agac sesleri ordekler enfes bir kahvalti...
Ayaklarinizi suya sokabildinizmi bu havada buz gibidir sulari en son gecen sene gittik duruyla ilk tatilimiz olimpos ciraliydi
Ondan once de kackere gittik.
Orada olimpos tarafinda karakus restaurantin sahiplerinin yeni yaptigi butik otel vardir iceride amannnn harikaydi orayi mutlaka tavsiye ederim portakal agaclarinin icinde yemyesil ve evler harikaaa.
Harika bir hafta sonu gecirmissin super :))
Bikini muhabbetine gelincede 36 bedendeb sozediyorsun bravvvooo sana arkadasim.

uzuuun bir aradan sonra herkese merhabalaaar!
ara ara okudum ancak yazmaya fırsat olmadı..
fatmacım öncelikle geçmiş olsun, umarım şimdi herşey yolundadır..

derya çok korkunç birşey yaşamışsın.. allah tekrarını göstermesin, beterinden saklasın.. ben aklımı yitirebilirdim.. deneyimli anne olmak böyle işte.. (bu arada dukan diyeti yapıyormuşsun, ben de düşünüyorum, o topikte de seni gördüm zaten, tavsiye edermisin? bir ara detaylı konuşalım, merak içindeyim..)

esracım yahyanın saçları çok sevimli olmuş.. evet uzunken de güzeldi ama herif zaten o kadar sevimli ki, istersen 0 a vurdur farketmez..

esrako esracım, telefonda konuştuk gerçi ama berkeye tekrar geçmiş olsun.. eceye de..

özlemcim, senle konuştuk yüzyüze zaten.. (amannnn ne buluşmaydı yahuuu!!) hakkında hayırlısı olsun tatlım.. 2 temmuz itibariyle ordayım, görüşürüz..

unuttuklarım varsa çok özür dilerim..

biz iyiyiz, aynı tas aynı hamam devam ediyo işte.. ada da sanırım 2 yaş sendromuna girenlerden.. bir inat bir inat, totom iki kanat yani.. yoruyor beni.. bazen sabrımın sınırlarını zorluyorum. tatilde daha iyi olacak umarım herşey, en azından dışarlarda olacak hep enerjisini harcayabilecek..

ya size bir soru: ben adanın tırnaklarını kesemiyorum artık! ne uyurken ne uyanıkken. asla izin vermiyor. ben de hata edip inatlaştım biraz sanırım. elini sıkı sıkı tutp kestim filan. naapiyim! ama ne ağlamak anlatamam. evde bakıcı filan olsa komşularım kesin polis çağırır yani o derece. uyurken de nasıl hissediyor anlamıyorum, elini çekiyor sürekli, uykusunda da korkutmak istemiyorum o nedenle zorlayamadım şansımı. ama çocukta fobi oldu orası kesin. birinci sorum bunu nasıl aşabilirim fikriniz var mı?

ikincisi de, yine tırnakla ilgili, tırnaklarını yemeye başladı !! babası da yer zaten. ondan mı gördü yoksa bu kesme fobisinden mi kaynaklı bilemiyorum.. naapıcam ben yaaa! akıl verin bana! vazgeçirmem lazım bundan onu!

gizem ya iyice derin uykuya dalıncada dikkat ettinmi yani ondada hissediyormu mesela ece nin en guzel aksam uykusuna yatınca ayagımda salarsam ki sallamasam nasıl kesicem bilmem uyanıkken zor odu kopuyor en derin uykusunda kesmek gerek ama fobi nasıl asılır maalesef bir fikrimyok yaa ( ama tırnak yeme gore gore oluyor hatunun esi de yiyormus kızıda ondan gorup yiyor mesela

yiğitte oynuyor tırnaklarıyla daha önce de yazmıştım. çok üzülüyorum bende oynarım ama. esranın da dediği gibi benden gördü heralde. bu da beni iyice suçlandırıyor. unutur inşallah.. çok dikkat ediyorum ama daha ne yapılır bilmiyorum..

hoş geldin..dukan amacayı beğendim..kiatbınıda aldım bir ara konuşalım..öeririm hiç aç kalınmıyor ve en önemlisi güzel kilo verdiriyor..
tırnak olayı bizde doğdu doğaı uyanıkken kestim.alşık..ama bazen çok zorluyor bırakıyorum..dikkatei çekecek birşey olursa ona bakarken kesiyorum..
yanınd aönce kendi tırnağını kes oda olsun sonra gel senin tırnağınıda keselim de sonra ellerimiiz yıkayalım temiz olsun de..bir dene izin vermezse sadece kendini kes ..ama hep onun yanında yap..oda izlesin..tabi makası ortada bırakma yanlız başına yapmaya kalışmasın..

fatma son durmun nedir yazdında benmi göremedim..her yolunda artık değilmi?

fatma son durmun nedir yazdında benmi göremedim..her yolunda artık değilmi?

iyi hissediyorum kendimi derya şükür. arada tansiyonum düşüyor sadece. doktor takibindeyim hala her hafta kan veriyorum değerlere bakılıyor. ptesi gittik işte. değerlerin düşmesi iyi fakat daha hızlı düşmesini beklerdim dedi. haftaya bi daha gideceğiz. en son 820 idi beta hcg.. 0-5 aralığına kadar düşmesi gerekiyor.

tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın,onerılerın ıcın..

36 beden olayına acıklık getıreyım, baska secme sansım olmadıgından gıydım, ama gıyılmemesı gerek orasını bılıyorum :) 36 bana daha cok uzak, 38 de yenı yenı rahatım.. ben orada mecbururıyetten gıydıgımı yazmak ıstedım acıkcası.. aman yanlıs anlasılmasın :)))

gırdım uye oldum.. guruba dahıl olmam gerekıyormus orasını beceremedım.. ama en kısa zamanda tekrar gırıp bı bakınacagım.. cıgerımın yettıgınce bır seyler yapacagım.

Ne zor gecıyor.. Allah yardımcın olsun,sabır versın,bır an once kurtulasın ınsallah Fatmam.

Topik kalabalikken hemen birsey sormak istiyorum size
Babalar gunune tişört bastirmak istiyorum bilen birileri varmi nette bulamadim pek.bir site vardi ama bulamadim.

Ve ne almayi dusunuyorsunuz yada ne yapmayi ben tikandim cunku?

ben de hep uyanıkken kestim ama işte hep böyle kavga dövüş. ama bu son sefer felaketti. ay neler yaptım derya, kendi tırnağımı kestim, tv seyrederken kesmeye çalıştım.. yok..yok..
esracım gece kesmem imkansız. çunku adayı sütü bittikten sonra yatağına yatırıyorum, ve yanındaki sandalyeye oturup uyuyana kadar bekliyorum. bi de karanlık odada ne görebilirm, ne de o yüksek korkuluktan eğilebilirim.. nasıl yapacağımı bilmiyorum ama artık uyanıkken hayatta kesemem..

evrim valla tebrikler arkadaşım.. azmettin. ben de kalan kiloları vermek için pazartesi dukana başlıyorum kısmetse..allah utandırmasın..

Topik kalabalikken hemen birsey sormak istiyorum size
Babalar gunune tişört bastirmak istiyorum bilen birileri varmi nette bulamadim pek.bir site vardi ama bulamadim.

Ve ne almayi dusunuyorsunuz yada ne yapmayi ben tikandim cunku?
tish-o.com canım. geçen yıl hepimiz yaptırmıştık da... :))))

aynen tish o ben yillar evel berke ile ibonun resmini bastırmıstım çok kaliteli urunleri

çok zorladı seni ..hayırlısıyla gereken aralığa en kısa sürede iner inşallah..
36 beden fikini giyen çıtır efrimmmmm..
hakkettin yav bukadar mütevazi olmana gerek yok..azmettin başardın..:13:
dukanı sen söyledin ama ben unuttum sonra doktora gittim kilo vermek isitoyrum dedim fazla kilon yok karboyu kes protein ağırlıklı beslen gider kilon demişti..geldim araştırdım ve karşıma bu amcacık çıktı..başladım..2.7 gr onunla gitti..şimdi regl öncesindeyim 1.5 kiloluk artışım var ki bunun normal olduğunu yazıyor kitabında..yılmak yok spor +dukan.arada karatay
benim diyetin adı DUKANATAY...
kitabını almanı öneririm..birde yulaf kepiği olmazsa olmazı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…