- 26 Temmuz 2007
- 6.410
- 5
- 45
evrim bende keyifle okudum tum yazdıklarını vallaHepisini okudum.. herkesi tek tek dinledim :)
Ozlemın hamılelıgı, Deryamın atlattıgı sıkıntı, Ece nın düşüşü,Nurun sıkıntılarını, Fatmamın daha ıyıye gıtmesı, Belma nın ıkı cocuklu annelık hallerı, Yaho mun fotoları..
Ben ve ozy, Kuzey ın emir eri Ramazanı olarak yasıyoruz ıste.. bu yastan sonra sokaklarda surtmemı mı ararsınız, adamın her dedıgının olmasını mı ararsınız, ne ararsanız var.
Inanılmaz derecede sokak kuçukuçusu oldu, bır de 2 yasından sonra annesının oldugunu farkettı oglum :/
Bana yapısık yasıyor resmen, Ozy e olan hayranlıgı bıle sallantıda, o derecede desem yalan olmaz.
Esracan anlatırdı da Yaho nun kendısıne yapısık hallerını, ınanmazdım
Izmır de baslayan bu - Aaaa benım annem varmıs, hallerı, Antalya da son raddede.. dısarıda ılla ben tasıyacagım onu, evde de kucak kucaga olalım ıstıyor, pılates yapmayacakmısın,onunla yanak yanaga oturacakmısım :/ olduuuuu canım dıyorum, vay sen mısın dıyen dıyor.
Dısarı cıktıgımızda hep cocukların pesınde, nedense Kuzey e denk gelenlerde hep mendabur, Kuzey kosa kosa yanına gıdıyor, cocuk olee Kuzey e bakıyor donuk donuk, gecenlerde Koctas ta boyu boyumuza, huyu huyumuza bır kız cocugu bulduk, bıcır bıcır bişi, resmen bırbırlerınden zor koptular, ellerı ayrılmıyorutanmasam kadından adreslerını falan ısteyecektım o kadar ıcım cız ettı.
Kuzey e acil kres, oyun gurubu vs.. bır sey bulmam lazım, kendı yasıtları ıle bırlıkte ıken cok mutlu oluyor, cok ıstıyor bunu.
Ikı ay boyunca 59 kılodan ınemeyen ben, seytanın bacagını kırmayı basardı, 57 yı gordum.. o da benı gördü saolsun, dogumdan oncekı kıloma bır kılo kaldı, ama pılatesın sayesınde 38 bedenım, aslında asagı yukarı aynı noktadayım.. yıne de daha yolum var,bunun farkındayım.. sıfır beden olucam dermısım, halt edermısım :))
Su tıtresımlı kemerın faydasını cok goruyorum, gercekten resmen gobegımı hızlı bır sekılde toparladı, kendısı ıle yapısık yasıyorum, Efendım Kuzey musade ettıgı surece tabı kı :)
Antalya da mayısın basında denıze gırmeye baslayan halk ahalısı, Hazıran oldu hala daha kapalı havada tısortlerı ıle dolasıyor, bızım sıtede bıle yıllarca havuz mayıs basında acılırmıs :)) hala daha kapalı.
Hava Antalya da sıcak ama neredeyse tum gun kapalı.. cok enteresan bır hal var, ozellıkle de bızım semtte ruzgar da hıc eksık olmuyor,adı bıle Toros mahallesı, dusunun artık :)) yanı yaz gelır dıyorlar, beklıyoruz ıste :)
Ha bır de dıyettekı arkadaslarıma Karatay Dıyetı kıtabını almalarını ve de okumalarını tavsıye edıyorum, ben 59 kılodan kurtulmayı o kıtap sayesınde basardım.. butun bıldıklerınızı alt ust edecek bır kıtap.
Sıze yazabılmek ıcın uyanık kaldım, adamlar uyudu.. neredeyse gunlerdır okuyorum ama Kuzey ın benımle yapısık yasama hallerınden dolayı bır turlu yazmaya fırsatım olmuyordu.
Yıne ortalık senlenmıs.. cok sevındım.
Sıbel aradı gecenlerde, ıse baslayalı 3 hafta olmus, mutluymus, keyfı yerınde ımıs, tek derdı ınternete gırememek, sızlere cok selam soyledı.
Esracanın nasıl kılo verdıgını sormussun Esrakocum, sadece yemesınden bıraz kıstı arkadasım.. o kadar, ne spor var ne de baska bısı.. bır de ben bu kadınla muhattap oluyorum, ben kendımı resssssssmen yırtıyorum, hatun agzını kapayarak bu ısı hızlı bır sekılde halletmeye basladı.. o da Allahın kulu.. daha fazla bır sey demeyeyım barı :) yakında bana yetısır, beklıyorum kendısını :)
Seda, ben olsam soylerdım o cocugun annesıne, ben olsam soylenmesını ısterdım, bılıyorum sen de olsan sen de ısterdın, bence soyle.
demekki neymis çok esrakoca yazmak keyifli yazı yazmak demekmis :))))
adasın 9 kilosuna inanamadım ya eepeydir diyet yapmama modu oldu heralde vucut bir anda verdi super sonuç ki sporsuz zor gibi duran bir total rakam harika resim isteriz ama ya soyle boydan nasıl guzel olmussundur
mendabur çocuk ha çok guldum.) insan nasıl deli oluyor hadi o dediklerin yine çocuk naparsın yani bunun buyuk versiyonları var kıl oluyorum mesela hastanede koridorda bir is için bekliyoruz ece tum oturanlara sırnasıyor kimine elindeki oyuncaı veriyorkimine topunu atıyorkiminin onunde dikilip abla abi vs diyor karsısındaki mendabur yetiskin kisi soyle bir donup goz uucuyla burda bir çocuk bana birseyler anlatıyor bile demiyo ne diyim sevgisiz buyuumus yasamıs insanlar olsa gerek diye insan dusunuyor
bilmem haksızlık ediyormuyum ama insan çocuk sevmese bile bir yalandan tebessum eder
karatayı gunlerdir yuruyus yaparken kosu bandında seda sayanda izliyorum hadi canım dedirtiyor insana cidden inanamıyorsun dedikleri çok abes geliyor cidden seda sayan ezber bozan dr diye tanıtıyor ama dedikleri dogrumu acaba dedigim çok oluyor bazı teorileri çok bana uyuyor denemek gerek ama yaz sonu artık yazın guzelim meyvalarla o diyet yapılmaz pek hatırladıgım meyvanın hiç olmadıgı bir durumlar vard ıyanlısmıyım bilmiyorum ama
dukan diyeti ilede acayip kilo veren bir arkadasım var çok kafama yattı o da kıs bası baslarım ona diyorum son kiloları vermek için çunku ben epeydir yerimde sayma modundayım yani afi kufu yiyorum hafta sonu hafta içi diyet vari aynı model en azından diyetteyim modunda degilmi arad ayarım kilo falan gidiyor kuçuk adımlarla asagı iniyrum en azından almıyorum hiç yukarılara kalıcı çıkmıyorum diye avunuyorum nedense motivasyonum yok bu ara
42 bedenlerimi giyebiliyorum artık bundan bile mutluyum 38 benim son noktam gayet iyi oluyor 38 iken darısı basıma
evrim.nasılsın diyeceğim maşallah çok iyisin..bravo 57 lerde görülmüş azim inat ve sonuç...sıfır bedeni ne yapıcan sen çocuklu evli bir hatunsun bırak 38 beden yakışır..( ne alakaysa sanki çocuk sahibi olununca hep kalın gezmek durumundayızda )
bende dukan amca takılıyorum..bana sorudğund abir haberdim am aşimdi kitabım bile var..aslında karatayıda tvde izleyip onaylamam rağmen fransız takıldım..
bu kuzy paşanın yapışıkjlığı bizdede mevcut yanak yanağa oturuyoruz..uykuana kalınca özlelikle 1 saat aşk yapıyoruz ya sarılıyor öpüyor seviyor kucağıma yatıyor geri yüzüme bakıp öpüp tekrar sarılıyor sürekli bişeyler yapıyor..yusuf aşkı bu diyorum..:))
ay ama çok guzel bu haller derya ya ben çok memnunum tabi tum gun birebir yanlız degilim ece ile oyle olsa sıkılır zorlanırmıyım bilmiyorum ama uydugu an ozluyorumhep uyanık olsun elimi kolumu opsunbende onu opeyim istiyorum kokusunu bile ozluyorum
kesinlikle biz bunun hep bilincindeydik zaten cunku apandisit çok sinsi bir hastalık çok zor teshis konuyor bizdede oyle old ama hep gittik geldik hastaneye sonundada yatırdılar tuttular ertesi gun kesinlesti ve ameliyat oldu isteÇok geçmiş olsun Esrako.
En kısa zamanda iyileşir inşallah. Karın ağrısı çocuklarda çok sık oluyor ama ciddiye almak lazım demek ki.
ama kuçuk çocukalrda olmuyormus çok nadirmis bizlerin kuçukler için endisesine gerek yok ama çok duydum 13-15 yaslarında çok denk geldi benim etrafımda apandisit ameliyatı olanlar