2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dunum kabus gibi basladı bugunde suruyor
sabah yazmıstım ece dustu alnı sisti sonra pc yi actmı sirket bilgisayarım ıvirus girmis santral programı acılmıyor bizim bilgi islem tekirdag fabrikada ordan oglen bir arkadas atladıgeldi tum ogleden sonra ugrastı kurtardı ama programa girmis vurus olmuyor format atılacak aldı gitti pc yi saat aksam 8 de çıktı adam

bu arada 12 gibi berkenin okuldan hemmsire aradı karnı agrıyor aglıyormus diye hemen oglen arası onu gitim aldım yatak odaya yatırdım benim oda arkadas gelecek pc ile ugrasacakdiye berke biryandan kusuyor bir yandan aglıyor hastaneye gotur beni diye bir ara hiç acıma duygun yokmu senin dedi içim parcalandı ama yerimi birakabilecğim kisi en yogun gunleri merkezdeki kizin ayın ilk haftası e adam bizim evde kalkmıs gelmis tekirdagdan nasıl birakayımgideyim kabus gibi arada kalldım ne yapacagımı bilemedim
ibo desen odada uç kisiler biri izinli biri is için disarda ymıs zaten surekli isten çıkarmalar olacak diye sirketlerinde soylenti var diken ustunde odayı bos birakıp nasıl çıkayı diyor sıkıstık kaldık annemi aradım geldi berkenin karnını ovalıyor biryandan o
bilgi islem sefi syolenmis baska hiçbirseye girmesin sirket pc den diye falan on acanım sıkıldı simdi ek bir aparat alınıyor evde kendi buyukmasa ustu pc mi aynı ekran ve klavye ile kullanmak için bir tusla kendi pc me bir tusla sirket pc sine girebilecekmisim hertur internet vs kendi sahsi bilgisayaımdan gireceim lanet olsun yine birsey olur falan

allahtan yanda birde tel makinası var onla oturuyorum su an balkonda laptopumu kullanıyorm iste size yazmak için vs

berke hala kotu aksam hastanede serum takıldı tum tahllire bakıldı viral olabilir usutme olablir deniyorhala yedigin içikarıyor

az evel ibo aradı yıllardır çalısana mudurlerden seflerden yonetimden bir suru adam çıkarılmıs saat 1 e kadar cıkarmalar var sonar toplantı diye her aradıgında yuregim agzıma geliyor is korkusu neyse saat 1 olmasına az kaldı iste boyle gunler geçiriyorum su aa

Herkaese selam
Topik inanilmaz hareketlenmis ve sayfalar ucmus gitmis hizli hizli sooole bir goz attim.ben cok sk giremiyorum artik totom yer gormuyo valla:))

Ayse Duru cok sukur bisiler soylemeye basladi anne anneanne baba tiytil(tirtil) suya buu sute bup en guzelide adini sordugumuzda dudduuu demesi cok sukur bugunleri gormek
Bana genelde anneanne dio:))
Oyun hamurlariyla basim dertte heryer batiyor elinde surekli hamurka heryerde dolasiyor hep kendi dedigi olsun ve hemen olsun beklemek yok yani agliyor mizmizlanmalar basladi falan
Herseyini paylasan cocuk simdi herseyini sahipleniyor

Herkesin gecmis kandili vd uc aylari mubarek olsun
Gypsyesracim dogumgunun kutlu olsun cnm.sana ozelden msj atim sanirim gormedin yada unuttun:) yahoonun takintili durumlarini en guzel bir pedagogla git paylas icin rahatkasin bence.saclarina bayildim cok cool olmus yahu masallah ona.
pastalarina bittim ellerine saglik insanin sevdigi bir isi yapmasi kadar keyifli birsey yok birde katsiligini alip para kazanmaya baslarsa o dahada keyifli

Esrakoesracim ece ye cok gecmis olsun kuzuya masallah ne guzel konusmata baslamis baya baya
Gulistan hosgeldin ne guzel bir tatil yapmissiniz.denize soktunmu akifi resim bekliyoruz yada koydunmu acaba ben sonlari okudum biraz

Hepisini okudum.. herkesi tek tek dinledim :)

Ozlemın hamılelıgı, Deryamın atlattıgı sıkıntı, Ece nın düşüşü,Nurun sıkıntılarını, Fatmamın daha ıyıye gıtmesı, Belma nın ıkı cocuklu annelık hallerı, Yaho mun fotoları ..

Ben ve ozy, Kuzey ın emir eri Ramazanı olarak yasıyoruz ıste.. bu yastan sonra sokaklarda surtmemı mı ararsınız, adamın her dedıgının olmasını mı ararsınız, ne ararsanız var.

Inanılmaz derecede sokak kuçukuçusu oldu, bır de 2 yasından sonra annesının oldugunu farkettı oglum :/

Bana yapısık yasıyor resmen, Ozy e olan hayranlıgı bıle sallantıda, o derecede desem yalan olmaz.

Esracan anlatırdı da Yaho nun kendısıne yapısık hallerını, ınanmazdım

Izmır de baslayan bu - Aaaa benım annem varmıs, hallerı, Antalya da son raddede.. dısarıda ılla ben tasıyacagım onu, evde de kucak kucaga olalım ıstıyor, pılates yapmayacakmısın,onunla yanak yanaga oturacakmısım :/ olduuuuu canım dıyorum, vay sen mısın dıyen dıyor.

Dısarı cıktıgımızda hep cocukların pesınde, nedense Kuzey e denk gelenlerde hep mendabur, Kuzey kosa kosa yanına gıdıyor, cocuk olee Kuzey e bakıyor donuk donuk, gecenlerde Koctas ta boyu boyumuza, huyu huyumuza bır kız cocugu bulduk, bıcır bıcır bişi, resmen bırbırlerınden zor koptular, ellerı ayrılmıyor utanmasam kadından adreslerını falan ısteyecektım o kadar ıcım cız ettı.

Kuzey e acil kres, oyun gurubu vs.. bır sey bulmam lazım, kendı yasıtları ıle bırlıkte ıken cok mutlu oluyor, cok ıstıyor bunu.

Ikı ay boyunca 59 kılodan ınemeyen ben, seytanın bacagını kırmayı basardı, 57 yı gordum.. o da benı gördü saolsun, dogumdan oncekı kıloma bır kılo kaldı, ama pılatesın sayesınde 38 bedenım, aslında asagı yukarı aynı noktadayım.. yıne de daha yolum var,bunun farkındayım.. sıfır beden olucam dermısım, halt edermısım :))

Su tıtresımlı kemerın faydasını cok goruyorum, gercekten resmen gobegımı hızlı bır sekılde toparladı, kendısı ıle yapısık yasıyorum, Efendım Kuzey musade ettıgı surece tabı kı :)

Antalya da mayısın basında denıze gırmeye baslayan halk ahalısı, Hazıran oldu hala daha kapalı havada tısortlerı ıle dolasıyor, bızım sıtede bıle yıllarca havuz mayıs basında acılırmıs :)) hala daha kapalı.

Hava Antalya da sıcak ama neredeyse tum gun kapalı.. cok enteresan bır hal var, ozellıkle de bızım semtte ruzgar da hıc eksık olmuyor,adı bıle Toros mahallesı, dusunun artık :)) yanı yaz gelır dıyorlar, beklıyoruz ıste :)

Ha bır de dıyettekı arkadaslarıma Karatay Dıyetı kıtabını almalarını ve de okumalarını tavsıye edıyorum, ben 59 kılodan kurtulmayı o kıtap sayesınde basardım.. butun bıldıklerınızı alt ust edecek bır kıtap.

Sıze yazabılmek ıcın uyanık kaldım, adamlar uyudu.. neredeyse gunlerdır okuyorum ama Kuzey ın benımle yapısık yasama hallerınden dolayı bır turlu yazmaya fırsatım olmuyordu.

Yıne ortalık senlenmıs.. cok sevındım.

Sıbel aradı gecenlerde, ıse baslayalı 3 hafta olmus, mutluymus, keyfı yerınde ımıs, tek derdı ınternete gırememek, sızlere cok selam soyledı.

Esracanın
nasıl kılo verdıgını sormussun Esrakocum, sadece yemesınden bıraz kıstı arkadasım.. o kadar, ne spor var ne de baska bısı.. bır de ben bu kadınla muhattap oluyorum, ben kendımı resssssssmen yırtıyorum, hatun agzını kapayarak bu ısı hızlı bır sekılde halletmeye basladı.. o da Allahın kulu.. daha fazla bır sey demeyeyım barı :) yakında bana yetısır, beklıyorum kendısını :)

Seda, ben olsam soylerdım o cocugun annesıne, ben olsam soylenmesını ısterdım, bılıyorum sen de olsan sen de ısterdın, bence soyle.

Cok Esrako yazım tarzı olmus bole yahuuu :))) uzuuuunn uzunnn :)) e bırıkıntılerı anca bu kadar ozetleyebıldım..

vay anasını sayın seyircilerr,,,

evrim 57 olmuş maşallah maşallah.

darsısı başıma.
ben tatilde fena aldım ya.
kıvanıyorum şimdi yada miyavlıyorum.
gunde yarım saat spor plates arası bişey yapıyorum.
yan simitlerim ve basenlerim için
ekmek sadece kahvaltıda vee öglen yemeğinde.
çayıma şeker koymuyorum.
akşam yemeğinden saat 7 yi geçmemişse 5-6 kaşık yiyorum. full time su ve yeşil çayy
pazarteside şu ayran detoksunu yapıcam.
off off
esra 9 kilo verdi evrim eridi gitti görunmez hale geldi
özlemde 67 lik fıstık oldu. beeen beeen bende istiyorum
valla kalorileri yazdım kagıda
gunde 1500 le başladım

evrim o dediğin kitapdan accuk örnekler veririmisin ciğerim
senlede bi konuşamadıkkı dogruduzgun. pofff..

evrim.nasılsın diyeceğim maşallah çok iyisin..bravo 57 lerde görülmüş azim inat ve sonuç...sıfır bedeni ne yapıcan sen çocuklu evli bir hatunsun bırak 38 beden yakışır. .( ne alakaysa sanki çocuk sahibi olununca hep kalın gezmek durumundayızda )
bende dukan amca takılıyorum..bana sorudğund abir haberdim am aşimdi kitabım bile var..aslında karatayıda tvde izleyip onaylamam rağmen fransız takıldım..
bu kuzy paşanın yapışıkjlığı bizdede mevcut yanak yanağa oturuyoruz..uykuana kalınca özlelikle 1 saat aşk yapıyoruz ya sarılıyor öpüyor seviyor kucağıma yatıyor geri yüzüme bakıp öpüp tekrar sarılıyor sürekli bişeyler yapıyor..yusuf aşkı bu diyorum..:))

berke nin agrılarının nedeni çıktı ortaya apandisit mis dun gece geldik emin olunamadı bu sabaha kadar hastanede kaldık sabah tomografi çekilde ve hemen ameliata alındı çok sukur su anda degil anasına çekmis agrı esigi yuksek ve dirayetli çikti kaprisinden geçilmez idyordum ama çok sukur yapmadı bize eziyet iki gun hastanedeyiz ptesi çikacagız insallah
geçmis yazıları gece berke uyuyunca okuyup yazacagım topik hareketlenmis çok sevindim

Cok Esrako yazım tarzı olmus bole yahuuu :))) uzuuuunn uzunnn :)) e bırıkıntılerı anca bu kadar ozetleyebıldım..

Evrimcim bence devam et boyle cunku yagini okumak cok keyifli...

Bu arada sende hosgeldin koala ve okaliptus askina:)))
Ayse duru bana duskundu fakat son uc dort aydir astik duskunluk olayini nanne ananneeee die yirtiniyo al beni die sut icerken yanimda otur oyun oynarken yaninda parkta tuvalette....yemek yaparken bacaklarimda :))araba kullanirken pusette onu bir yere gotururken elini yabagina koyacakmisim koymazsam kiyamet kopuyo..
Cok alemler gercekten bu da boyle bir donem heralde

COk gecmis olsun esracim Allah beterinden saklasin ve ucuz atlatmis bence berke.masallah dirayetliymis.

Gecmisi soyle hizli hizli okudumda(
Deryacimokurken yasadiklarini agzim acik tirnaklarimi dislerken buldum kendimi cooook gecmis olsun arkadasim Allah beterinden saklasin omrunden omur gitmistir.aklimiza gelmiyen seyler beler yasatiyor bu veketler bize boyle insallah hep guzel seyler yasatsinlar tabii.

Özlemcok zor gunler gecirmissin hatta geciriyorsundur cnm.ditecek pek kelimede yok aslinda Hakkinda herseyin hayirlisini yasa.

geçmiş olsun ..berkecikte bu aralar çok sıkıntı yaşadı bu son olur inşallah..sende peş peşe zor günler geçirdin..arada geldimi herşey üstüste geliyorya insanın eli kolu bağlanıyor ..bunlan geçmiş olsun..

saol canım çok zor geçen dk lardı ..kazasız belasız atlattık şükür..

Çok geçmiş olsun Esrako.
En kısa zamanda iyileşir inşallah. Karın ağrısı çocuklarda çok sık oluyor ama ciddiye almak lazım demek ki.

woww tebrik ederim çok kısa zaman zarfında süper kilo vermişsin bu arada yahyanın saçları böyle daha güzel olmuş yazın rahat edersin.

ayyyyy esracım çok geçmiş olsun ne zor yaa inşallah bir an önce atlatır ameliyatın etkilerini

bugün denize gittik ama hava bulutlandı erken döndük denizden geçen hafta ayaklarımızı sokmuştuk nehir durmadığı için o komple girmişti. bu gün de tamamiyle deniz sezonunu açmış bulunuyoruz çok özlemişim.ama hiç spor yapmadığım için hamlamışım açılıyım dedim ama geri dönerken zorlandım. off nehir taşla kumla oynar falan diyodum ama denizi görünce çıldırıyo hiç korkusu yok tek başına alıp başını gidiyo. onunla denize girmek güzel ama şöle uzanıp plajda güneşleniyim biraz kafamı dinleyim diyemiyosunuz.denizde uyumadı zaten denizi görünce uykusu olsada uyumaz ama eve dönerken arabada uyudu şu an hala uyuyor deniz acayip yorgun düşürüyor.

bu arada nehir simite oturmak istemedi size tatile çıkarken kolluk almanızı öneririm.

Son düzenleme:

gecmıs olsun arkadasım.. Rabbım beterınden saklasın.

Amaninnnnnn :)) yirim ben o fırfırlarını

Bız de bugun denize gittik, aslında kahvaltıya gıttık Ulupınar a ama denıze gırecegımı hıc sanmıyorum dedıgım arkadaslarım, Olımpos a bı goturelım senı Evrım, bakarsın dedıler, ve ben kızlardan bırının bıkınısını aldıgım gıbı denızdeyım :) hayatımda ılk kez Hazıran da denıze gırdım, veeee Kuzey once ayaklarını sokarak basladıgı denız macerasına, kendı kendıne yuzme calısmalarına gırecek kadar abartarak cıkmak ıstememesıyle sonuclandı.Orada cok guzel butık oteller var, bundan sonra Cuma dan gıdıp hafta sonu kalma nıyetındeyız, resmen ortama dıbımız düştü.

Kuzey cok mutlu oldu ya :) hıc bu kadar cabuk adapte olacagını sanmıyordum, gecen sene Gumuldur de bacaklarını zor sokmustuk cocugumun, burada cıkartana kadar akla karayı sectık, yagmur basladı o hala denıze gırecegım dıye yırtınıyordu:)

Ozy onu cardaklara goturdu, annesı yagmurda da denıze gırdı.. aman ne guzel geldı, negatıf enerjımı attım,hava kapalı yagmurlu ama sıcaktı.. muthış bır haz duydum acıkcası..

Sımdı gelelım can alıcı konuyaaaaaaaaaa

Ben yanımda bıkınımı getırmemıstım ya, bu kızların bırı sıfır beden, dıgerı de 36 beden :) ben bırının bıkınısının ustunu bırının altını alarak denıze gırdım, lazerin gozunu seveyım.. ne rahatlık, ne keyıf, yıllarca cekılen sıkıntıya yazık.. bıkınıyı buldum, ay oram musaıt mı ,buram musaıt mı dıye dusunmuyorsun, ne buyuk lüksmüş.

Aynen dedıgı gıbı SEDA nın, Kuzey suya bı gırdı, yolda uyudu, eve geldı hala uyuyor.. :)) sahıle mı tasınsam ne?

esracım çok geçmiş olsun berkeye. neyseki farkedildi. apandis beni hep korkutmuştur. ptesi çıkacakmışsınız. rabbim acil şifalar versin. inşallah sıkıntılı geçmemiştir süreç..

canlarim herkese merhabalar... cok uzun zaman oldu yazmayali vede okumayali... bugun icimden geldi okumak ama okuyunca dehsete dustum.. oncelikle eceye ve berkeye cok gecmis olsun ... umarim kisa surede sikintilarini atlatirsin esrako//

ozlemcim yasadiklarin kolay degil umarim ozde ve sen enaz zararla bu olaydan siyrilirsiniz sonuc ne olursa olsun///

nurcum musti cok ama cok yakisikli masallah....

dahada cevaplayamadigim herkese sonsuz sevgiler// kendimi toparlamam cok uzun surdu biliyorum ama ancak nefes alabiliorum manevi olarak diyebilirim..

bende degisiklik yok ayni tas ayni hamam devam ecede oyle ayni yapisik sadece pepeyi seyrettigi zamanlarda rahatim bide uyudugu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…