Hepisini okudum.. herkesi tek tek dinledim :)
Ozlemın hamılelıgı,
Deryamın atlattıgı sıkıntı,
Ece nın düşüşü,
Nurun sıkıntılarını,
Fatmamın daha ıyıye gıtmesı,
Belma nın ıkı cocuklu annelık hallerı,
Yaho mun fotoları
..
Ben ve ozy,
Kuzey ın emir eri Ramazanı olarak yasıyoruz ıste.. bu yastan sonra sokaklarda surtmemı mı ararsınız, adamın her dedıgının olmasını mı ararsınız, ne ararsanız var.
Inanılmaz derecede sokak kuçukuçusu oldu,
bır de 2 yasından sonra annesının oldugunu farkettı oglum :/
Bana yapısık yasıyor resmen, Ozy e olan hayranlıgı bıle sallantıda, o derecede desem yalan olmaz.
Esracan anlatırdı da
Yaho nun kendısıne yapısık hallerını, ınanmazdım
Izmır de baslayan bu - Aaaa benım annem varmıs, hallerı, Antalya da son raddede.. dısarıda ılla ben tasıyacagım onu, evde de kucak kucaga olalım ıstıyor, pılates yapmayacakmısın,onunla yanak yanaga oturacakmısım :/ olduuuuu canım dıyorum, vay sen mısın dıyen dıyor.
Dısarı cıktıgımızda hep cocukların pesınde, nedense Kuzey e denk gelenlerde hep mendabur, Kuzey kosa kosa yanına gıdıyor, cocuk olee Kuzey e bakıyor donuk donuk, gecenlerde Koctas ta boyu boyumuza, huyu huyumuza bır kız cocugu bulduk, bıcır bıcır bişi, resmen bırbırlerınden zor koptular, ellerı ayrılmıyor
utanmasam kadından adreslerını falan ısteyecektım
o kadar ıcım cız ettı.
Kuzey e acil kres, oyun gurubu vs.. bır sey bulmam lazım, kendı yasıtları ıle bırlıkte ıken cok mutlu oluyor, cok ıstıyor bunu.
Ikı ay boyunca 59 kılodan ınemeyen ben, seytanın bacagını kırmayı basardı,
57 yı gordum.. o da benı gördü saolsun, dogumdan oncekı kıloma bır kılo kaldı, ama pılatesın sayesınde 38 bedenım, aslında asagı yukarı aynı noktadayım.. yıne de daha yolum var,bunun farkındayım.. sıfır beden olucam dermısım, halt edermısım :))
Su tıtresımlı kemerın faydasını cok goruyorum, gercekten resmen gobegımı hızlı bır sekılde toparladı, kendısı ıle yapısık yasıyorum, Efendım Kuzey musade ettıgı surece tabı kı :)
Antalya da mayısın basında denıze gırmeye baslayan halk ahalısı, Hazıran oldu hala daha kapalı havada tısortlerı ıle dolasıyor, bızım sıtede bıle yıllarca havuz mayıs basında acılırmıs :)) hala daha kapalı.
Hava Antalya da sıcak ama neredeyse tum gun kapalı.. cok enteresan bır hal var, ozellıkle de bızım semtte ruzgar da hıc eksık olmuyor,adı bıle Toros mahallesı, dusunun artık :)) yanı yaz gelır dıyorlar, beklıyoruz ıste :)
Ha bır de dıyettekı arkadaslarıma
Karatay Dıyetı kıtabını almalarını ve de okumalarını tavsıye edıyorum, ben 59 kılodan kurtulmayı o kıtap sayesınde basardım.. butun bıldıklerınızı alt ust edecek bır kıtap.
Sıze yazabılmek ıcın uyanık kaldım, adamlar uyudu.. neredeyse gunlerdır okuyorum ama Kuzey ın benımle yapısık yasama hallerınden dolayı bır turlu yazmaya fırsatım olmuyordu.
Yıne ortalık senlenmıs.. cok sevındım.
Sıbel aradı gecenlerde, ıse baslayalı 3 hafta olmus, mutluymus, keyfı yerınde ımıs, tek derdı ınternete gırememek, sızlere cok selam soyledı.
Esracanın nasıl kılo verdıgını sormussun
Esrakocum, sadece yemesınden bıraz kıstı arkadasım.. o kadar, ne spor var ne de baska bısı.. bır de ben bu kadınla muhattap oluyorum, ben kendımı resssssssmen yırtıyorum, hatun agzını kapayarak bu ısı hızlı bır sekılde halletmeye basladı.. o da Allahın kulu.. daha fazla bır sey demeyeyım barı :) yakında bana yetısır, beklıyorum kendısını :)
Seda, ben olsam soylerdım o cocugun annesıne, ben olsam soylenmesını ısterdım, bılıyorum sen de olsan sen de ısterdın, bence soyle.