cuma gecesi yusufun altını değişirken pipisinde bir sertlik gördüm.tabi sabahı sabah ettim ve cumartesi sabahı acile gittilk..sıpam son zamanlarda altını açtırmıyor yada açınca zor bela değişiyordum doğal olarak genel itinayıda tam gösteremiyordum neyse sonucu pipi içinde pislik birikip sertleşmiş.malesef doktor mincik operasyonla pipi açıp temizledi..ve dünden beri oğlum her tuvaletni yapışta çığlık çığlığa ağlıyor krem verdi sürüyoruz..düne göre daha iyiyiz ..kucağımdna hiç inmedi gündüz uykusnu uyuyamdı eşimde seçim için dün sabahtan beri görevde gece eve bile gelemedi..kardeşleirm yanlız bırakamdılar kız kardeşim geldi yemeğimi yaptı gecede abimle yanımda kaldılar.
cuma gecesi yusufun altını değişirken pipisinde bir sertlik gördüm.tabi sabahı sabah ettim ve cumartesi sabahı acile gittilk..sıpam son zamanlarda altını açtırmıyor yada açınca zor bela değişiyordum doğal olarak genel itinayıda tam gösteremiyordum neyse sonucu pipi içinde pislik birikip sertleşmiş.malesef doktor mincik operasyonla pipi açıp temizledi..ve dünden beri oğlum her tuvaletni yapışta çığlık çığlığa ağlıyor krem verdi sürüyoruz..düne göre daha iyiyiz ..kucağımdna hiç inmedi gündüz uykusnu uyuyamdı eşimde seçim için dün sabahtan beri görevde gece eve bile gelemedi..kardeşleirm yanlız bırakamdılar kız kardeşim geldi yemeğimi yaptı gecede abimle yanımda kaldılar.
saol canım..amin amin..Deryacım gecmıs olsun arkadasım.. Allahtan ki duyarlı bır annesın,farkedıyorsun,çözüyorsun.. çözümü olan seyler daim olsun hayatımızda inşallah.
Sedacım tebrık ederım arkadasım..
Çok ağır bir adet dönemi gecırıyorum.. dun oglenden berı hıc bır sey yıyemedım, psıkolojık olarak cok sıkıntı cektım, mıdem cok rahatsız.. zaten yıyemedıgımden ama hastalıgımdan dolayı rejım olayını askıya alıyorum bıraz daha.. en azından kendıme gelene kadar. Ozgur, sen pılates yapamıyorsan demek ki baya baya ağır rahatsızsın dıyor bana :) pılates yapamadım bugun.. hıc halım yok. Yalnız 36 beden bır kadın olmayı cok ıstıyorum, cocuk sayfasını da kapattım, bundan sonra kendımle barısık yasamak en guzelı olacak. Cizo nun o son yazısına cok guldum " kaportayı duzeltmek olayı" .. gercekten de cok haklı.
Dun Kuzey ı Dolphinland e goturduk Ozy ıle.. Sedalar da katılacaktı ama nasıp olmadı, muthıs bır deneyım oldu hepımız ıcın, cok etkılendık, cok hoştu, Kuzey cok heyecanlandı, cok eglendı, yunuslar oynadıkca o da oynamaya basladı.. Turıstler bı bıze bakıoo bı O na.. cok komıktı. Hayatımda ılk kez beyaz balına gordum, cok etkılendım, Ozgur ıle bana da cok ıyı geldı. Kuzey bıraz daha buyusun, muhakkak yunuslarla bır kere de olsun yuzmesını saglayacagım.
Hafta sonunu hıc ıstedıgım gıbı gecıremedım,hem rahatsızlık hem de talıhsızlıkler yuzunden dınlenmıs olarak gecıremedım.. bı yunuslar olayı ıyıydı.
Antalya da hava o kadar enteresan ki, anlatılır gıbı degıl, dun oglene kadar sıcaktan bunalıyorduk, öğlenden aksama kadar fırtına yagmur sımsekler..
evet ama yusuf altını bile zor değiştiriyordu..geçmiş olsun derya. neyse ki farketmişsin de kurtulmuş biran önce yusuf.. arada bir pipiyi çekmek gerekiyormuş hafifçe banyolardan sonra. biliyorum ama yapmıyorum gerçi bende. inşallah biran önce iyileşir..
saol canım..şükğür iyiiz çok ağadı feryat figan ne zormuş sünnet olsa ataltırdık dedim o derece yani..:)))çokgecmis olsun derya valla kuzum benim tabi acıyordur
tek solukta okudumselamlarr
haftasonu yasadıgım kuçuk caplı kabusu yazarak baslamak istiyorum:)
ctesi gunu hamile oldugumu sanıp bir panik yasadım resmen oylemyimis gibi korkunç uzuldum ne yapacagımı sasırdım
adet tarihlerimi yazaım takvime isaretlemisim 12 sinde oldum diye 28 ugunde bir kesin olurum hiç sasmaz mayısda 31 çekti bir alıma geldi tatile az kaldı ben tatile rahat rahat adet bitmis olacaktı diye dusunmustum geçen ay çunku aa bir farkettim 31. gundeyim. sok sok boyle kalakaldım cuma aksam geç saatte aklıma geldi yoksa hemen gidip test aldırırdım iboya neyse o aksam uyuyamadım kaç saat içime dert oldu dedim kesin oldu olan çunku hiçç hiç gecikmez benim sabah bir heves kostum tuvalete yok ogleden sonra oldu artık midemi biri sıkıyor sanki stresten habire gidip bakıyorum gelen giden yok ibo gitti test almaya ama o arada kendime hakim olamıyorum nasıl aglıyorum allahım dedim beni boyle bir sinvla sınama nolur. o arada ibo diyor yok oyle birsey hissederim ben olsa falan :) salak nerden hissedecekse olsada aldırırız diyor ya dedim ne kadar basit konusuyorsun ben yapamam heralde dusundum tasındım resmen gercekten hamileyim diye oyle eminim ki yani nerdeyse aldırmamaya karar verdimdi kendimce ama sonra aklıma içtigim ilaclar gozume damlattıgım 10 gundur agır bir damla vs var ve bu ara gelenle gidenle hep alkol aldım yaz basladı arada ben yazın tek basımada içerim bir iki bardak resmen iki sise sarap bitirmis oldugumu hatırladım son 15 gunde kendime bahane gibi bunları buldum aldırmak zorundayım zaten vs vs ama neyse testi aldım ellerim titriyor zor damlattım ve çok sukur 20 dk bekledik ve tek cizgi allahım yeniden dogdum sanki . ve dun de adet oldum onu gorunce daha bir mutlu oldum . çok zormus bu olay allah olmayanlara isteyenlere versin.
ananalı zincolu c vitamini aldım içiyorum..ama markası ne dersen rossman mağazaları var alman marketi ordna aldım..bayada işimi görüyor..efersan tablet..deryacım c vitamini konusunu bende merak ediyorum ben şu an demir şurubu kullanıyorum da eczacı c vitaminiyle beraber alın dedi ne tavsiye edersin
57.8im benn
derya çok geçmiş olsun yusuf paşaya rahatsızlığı geçer inşallah bir an önce
dukanın kitabını almanı tavsiye ederim..10 günlük liste dediğin hangi erer için sebze +protein günü yağsız ama değişik sos tariferi var onları katarak belli miktarda tüketebilirsin. 4 evresi var her evrede bir şey ekleyerek geçiyorsun ve kilona görde süreleri var..deryacım geçmiş olsun.ne zordur kuzu için yaa.. iyileşmiştir dilerim..
sana bi soru: c vitamini tablet olanlardan mı veya sandoz? bi de ne zman alınıyor o? günde 1 tane heralde ama hangi öğünde? bi soru daha: sadece yeşillikten oluşan salata yenebiliyo mu? bunu şu nedenle soruyorum: hani dukanın veridği 10 gün listesinde son gün yeşillik ya. ondan hani olabiler mi diye?? ya ben salatasız ve meyvesiz nasıl yaşıcam yarabbbiiii!!!!
gülicimmm oo sen de başamışsın diyet filan.. amann bee zor işler bunlar..
haftasonu bi yedim bi yedim amaninnnn!!!! nedense mecburmuşum gibi.. midem ağrıdı yine yedim! uzun süreli diyet insanda böyle bir psikolojik maraz bırakıyo işte..
ada şimdi uyuyor. tırnaklarına şeffaf oje sürdüm uyurken.. belki tadını sevmez de bırakır tırnak yemeyi.. umut dünyası...
derya derya derya derya
bugun bilemm kaç defa aradım seniama hep mesguldun,
neyhsem burdan söyliyim
geçmiş olsun yusuf paşaya.
offf içim acıdı ya okurken
abalmın ogluda aynı olmuştu her çiş yapışında acıyo diye aglardı neyhse b kaç gun sonra normale dönmüştü yavrucak.
yusuf şimdiye iyileşmiştir bile umarım
sıpalardüzgün durmuyoki alt açarklen bakalım pipiye yada sıyırma yapalım off valla bende çok korkuyorum pipiden hee.yani pislik birikmesinden falan.
hee bide sana bişi sorcam ya şu pembe maske denilen zımbırtı işe yarıyormu duydunmu hiç.
topikde herkes cildle yada ilaçla ilgili şeyleri sana soruyorya. sen belkim bilirsin
benim bu yuzumdeki aknelerden yada sivilce izlerinden kurtulmamda işe yararmı
şuan kampanyası var 2 kutu 79 tl dizi oyuncularıda kullanmış düzelmiş falan filan nedir bu konunun aslı bi deyiver hele bana!
bi şey sorucam sizdede sinek varmı biz pencerele sineklik taktırmadık geçen senede böyle sinek yotu bu sene nehiri yedi bitirdi sinekler bacakları kıpkırmızı yüzünü gözünü bile yemiş ne önerirsiniz sinek ilacı kullanan varmı? elektirikli kullanan varmı bizde ondan var ama kullanmaya korkuyorum zarar verir diye