ananalı zincolu c vitamini aldım içiyorum..ama markası ne dersen rossman mağazaları var alman marketi ordna aldım..bayada işimi :
Merhaba kızlar, Deryacım çok geçmiş olsun. Biz c.tesi doktora gittik, 2 li test temiz çıktı. Cinsiyetine baktı, 2.si de kız inşallah :)) İki kız anası olacağım. Çok mutlu oldum. Bir yaramazlığımız yok. Didarda 2 yaş sendromları yavaş yavaş belirmeye başladı gibi. Cuma ve C.tesi çok huysuzdu. Anlamsız tutturmaları oluyor. Allah yardımcımız olsun. Temmuz 11 de İzmir Özdereye gidiyoruz Onyria Claros Beach diye bir otel buldum. Çocuklu aileler için ideal görünüyor. Çocuk parkı, çocuk havuzu ve özel kaydıraklı havuzları, çocuk restorantı ve doktoru olan bir yer. Umarım memnun kalırız. Çocuklar gibi şenim, gün sayıyorum.
Merhaba kızlar, Deryacım çok geçmiş olsun. Biz c.tesi doktora gittik, 2 li test temiz çıktı. Cinsiyetine baktı, 2.si de kız inşallah :)) İki kız anası olacağım. Çok mutlu oldum. Bir yaramazlığımız yok. Didarda 2 yaş sendromları yavaş yavaş belirmeye başladı gibi. Cuma ve C.tesi çok huysuzdu. Anlamsız tutturmaları oluyor. Allah yardımcımız olsun. Temmuz 11 de İzmir Özdereye gidiyoruz Onyria Claros Beach diye bir otel buldum. Çocuklu aileler için ideal görünüyor. Çocuk parkı, çocuk havuzu ve özel kaydıraklı havuzları, çocuk restorantı ve doktoru olan bir yer. Umarım memnun kalırız. Çocuklar gibi şenim, gün sayıyorum.
esrako hayırmı bu kaç aydır sürekli sorun sıkıntı ..iki uç hafta once smear testi yaptırmıstım unuttum gitti az once hastaneyi aradım sonucu mail ile aldım kendi kadın dogum dr um ayrılacaktı ay basında muaynane acacaktı ayrılmıs az evel ona ulastım sahsi mail adresini verdi aradım simdi maili yolladım yanıtını bekliyorum
onemi belirlenemeyen asus denen bir hucre degisimi varmıs rahim agzında inanamıyorum yani hep yaptırırdım iki satırlık normal yazısına oyle alıskındım kı mail gelince inanamadım bir sonuç iki aysonra smear tekrarı vs vs
okuyorum netten toplumun çok buyk kısmında varmıs bu sonuçlar hepsi kotu olacak diye birsey yokmus vs tabi ama herkes yaptırmıyor bilmiyor sonucu yaptırmak bir turlu yaptırmamak baska turlu. of simdi dr um ne diycek onu bekliyorum
oh ne güzel! gözün aydın belmacım!Merhaba kızlar, Deryacım çok geçmiş olsun. Biz c.tesi doktora gittik, 2 li test temiz çıktı. Cinsiyetine baktı, 2.si de kız inşallah :)) İki kız anası olacağım. Çok mutlu oldum. Bir yaramazlığımız yok. Didarda 2 yaş sendromları yavaş yavaş belirmeye başladı gibi. Cuma ve C.tesi çok huysuzdu. Anlamsız tutturmaları oluyor. Allah yardımcımız olsun. Temmuz 11 de İzmir Özdereye gidiyoruz Onyria Claros Beach diye bir otel buldum. Çocuklu aileler için ideal görünüyor. Çocuk parkı, çocuk havuzu ve özel kaydıraklı havuzları, çocuk restorantı ve doktoru olan bir yer. Umarım memnun kalırız. Çocuklar gibi şenim, gün sayıyorum.
haydaa.. inşallah bi sorun yoktur esracım.. haber ver..iki uç hafta once smear testi yaptırmıstım unuttum gitti az once hastaneyi aradım sonucu mail ile aldım kendi kadın dogum dr um ayrılacaktı ay basında muaynane acacaktı ayrılmıs az evel ona ulastım sahsi mail adresini verdi aradım simdi maili yolladım yanıtını bekliyorum
onemi belirlenemeyen asus denen bir hucre degisimi varmıs rahim agzında inanamıyorum yani hep yaptırırdım iki satırlık normal yazısına oyle alıskındım kı mail gelince inanamadım bir sonuç iki aysonra smear tekrarı vs vs
okuyorum netten toplumun çok buyk kısmında varmıs bu sonuçlar hepsi kotu olacak diye birsey yokmus vs tabi ama herkes yaptırmıyor bilmiyor sonucu yaptırmak bir turlu yaptırmamak baska turlu. of simdi dr um ne diycek onu bekliyorum
ada çok korktu onları yaparken.. 2 tane yapabildik sadece, o da kavga kıyamet. ben de zorlamadım çocuğu , sonuçta keyifle yapılması gereken bişey.. iyi yakında bizi de ararlar demek ki..hipp in parmak boyama resimlerini gönderdiniz mi dün beni aradılar göndermediyseniz gönderin diye ben daha tamamlamadım bugün yapıp gönderiyim bari.
bide bizim resimler çok kötü oldu zaten nehirin ayağında oyuntu yok dümdüz çıkıyo ayağı bide üstüne bi şeyler karalıyor hiç belli olmuyor hele birtanesi sırf alacalı bi şey oldu hiç bir anlamı yok siz nasıl yaptınız eliniz de fotoğraf varmı?
bu arada GİZEM tickerın hayırlı olsun inş sağlılı bir şekilde hedefine ulaşırsın
efet efet çok etkili bir diyet..kilo verdikçe cildin parlıyor çökmüyor..su+yulaf kepeği özelikle su çok önemli..ürik asit vücutta birikmemesi için mutlaka en az 1.5 litre suyu unutmayın..ay sağol canım. amin. allah utandırmasın. 2 günde 1.300 gr vermişim. bu dukan ne güzel bişeymiş yahuuu!!!!
yusufta tiksiniyor..hatta öğürüyor desem...Esrako, guzel haberlerını beklıyoruz.. ınsallah kotu bır sey cıkmaz. Yas ılerledıkce dertler degısıyor ıste. Yeter kı cozumu olsun.
Parmak boyasını ben satın almıstım.. Kuzey ıle yapayım dedım, resmen cocuk ıgrendı :)) sımdılık duruyor bı kenarda.
Cizocan, 1 300 cok ıyı rakam be yavrum, ıkı ayda anca verdım o rakamı, su adet bıtsın gelıyorum yanınıza.
aayy esra iyi ki sonuç istediğin şekilde çıkmış. söylediğin gibi rabbim isteyenlere versin. isteyip olmayan çok zor tabi ama istemeden olması da zor... geçmiş olsun diyeyim :)selamlarr
haftasonu yasadıgım kuçuk caplı kabusu yazarak baslamak istiyorum:)
ctesi gunu hamile oldugumu sanıp bir panik yasadım resmen oylemyimis gibi korkunç uzuldum ne yapacagımı sasırdım
adet tarihlerimi yazaım takvime isaretlemisim 12 sinde oldum diye 28 ugunde bir kesin olurum hiç sasmaz mayısda 31 çekti bir alıma geldi tatile az kaldı ben tatile rahat rahat adet bitmis olacaktı diye dusunmustum geçen ay çunku aa bir farkettim 31. gundeyim. sok sok boyle kalakaldım cuma aksam geç saatte aklıma geldi yoksa hemen gidip test aldırırdım iboya neyse o aksam uyuyamadım kaç saat içime dert oldu dedim kesin oldu olan çunku hiçç hiç gecikmez benim sabah bir heves kostum tuvalete yok ogleden sonra oldu artık midemi biri sıkıyor sanki stresten habire gidip bakıyorum gelen giden yok ibo gitti test almaya ama o arada kendime hakim olamıyorum nasıl aglıyorum allahım dedim beni boyle bir sinvla sınama nolur. o arada ibo diyor yok oyle birsey hissederim ben olsa falan :) salak nerden hissedecekse olsada aldırırız diyor ya dedim ne kadar basit konusuyorsun ben yapamam heralde dusundum tasındım resmen gercekten hamileyim diye oyle eminim ki yani nerdeyse aldırmamaya karar verdimdi kendimce ama sonra aklıma içtigim ilaclar gozume damlattıgım 10 gundur agır bir damla vs var ve bu ara gelenle gidenle hep alkol aldım yaz basladı arada ben yazın tek basımada içerim bir iki bardak resmen iki sise sarap bitirmis oldugumu hatırladım son 15 gunde kendime bahane gibi bunları buldum aldırmak zorundayım zaten vs vs ama neyse testi aldım ellerim titriyor zor damlattım ve çok sukur 20 dk bekledik ve tek cizgi allahım yeniden dogdum sanki . ve dun de adet oldum onu gorunce daha bir mutlu oldum . çok zormus bu olay allah olmayanlara isteyenlere versin.
bizim burda çok var. evimiz dere kenarı bizim bir de. cibinlik kullanıyorum bende. gerçi henüz takmadım ama geçen yaz hep onla yattı yiğit. zararı olur diye ilaç ya da şu elektriklilerden kullanmadım. yiğitin odasını ayırana kadar da kullanmam heralde..bi şey sorucam sizdede sinek varmı biz pencerele sineklik taktırmadık geçen senede böyle sinek yotu bu sene nehiri yedi bitirdi sinekler bacakları kıpkırmızı yüzünü gözünü bile yemiş ne önerirsiniz sinek ilacı kullanan varmı? elektirikli kullanan varmı bizde ondan var ama kullanmaya korkuyorum zarar verir diye
:) iki kız oyy ne güzel. birbirlerine arkadaş olacaklar. tebrik ederim tekrardan. 2 yaş sendromu bizdede hafiften kendini gösteriyor gibi. bizde yazın özdereye gidiyoruz bu arada. ilk kez gideceğim bakalım. tatil dönüşü nasıl geçtiğini ve otelden memnun olup olmadığını yazarsan sevinirim. sonraki seneler için aklımızda bulunsun...Merhaba kızlar, Deryacım çok geçmiş olsun. Biz c.tesi doktora gittik, 2 li test temiz çıktı. Cinsiyetine baktı, 2.si de kız inşallah :)) İki kız anası olacağım. Çok mutlu oldum. Bir yaramazlığımız yok. Didarda 2 yaş sendromları yavaş yavaş belirmeye başladı gibi. Cuma ve C.tesi çok huysuzdu. Anlamsız tutturmaları oluyor. Allah yardımcımız olsun. Temmuz 11 de İzmir Özdereye gidiyoruz Onyria Claros Beach diye bir otel buldum. Çocuklu aileler için ideal görünüyor. Çocuk parkı, çocuk havuzu ve özel kaydıraklı havuzları, çocuk restorantı ve doktoru olan bir yer. Umarım memnun kalırız. Çocuklar gibi şenim, gün sayıyorum.
ilk doktora gittiğim gün var ya esra doktor benden de almış smear testi için. sonucu bizde yeni aldık. iltihap filan yazıyor. bizde sonucu henüz göstermedik. fakat o ara dış gebelik vardı ya benim ondan da olabilir diyorum ben. bakalım doktor ne diyecek..iki uç hafta once smear testi yaptırmıstım unuttum gitti az once hastaneyi aradım sonucu mail ile aldım kendi kadın dogum dr um ayrılacaktı ay basında muaynane acacaktı ayrılmıs az evel ona ulastım sahsi mail adresini verdi aradım simdi maili yolladım yanıtını bekliyorum