2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben nehirinn alnındaki dikişler için bi krem almıştım bioderma nın bir ürünü oda morlukları anında yok ediyo izin hemen kaybolmasını isterseniz öyle bir şeyde kullanabilirsiniz.
nehirde geçenlerde balkon demirlerine çarptı ekmek içi koydum acısını alıyo zannediyo heralde bi ara çektim alnından yine koy diyo bastırtıyo

tickerımı değiştirsemmi biraz daha beklesemmi karar veremedim :44:
200 gr için deymez dimi şöyle bi 500gr veriyim ozaman değiştiririm

ne güzel anlatmışsın..
sanada hayırlı kandiller..bonus günleri ha..
herkesin Regaip kandili mübarek olsun rabbim dularımızı kabul etsin

hepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlar..
bu sabah yine kan verdim. akşam öğreneceğiz sonucu bakalım. inşallah beta hcg değerim düşmüştür..
hayırlı kandiller güzle haber laırısn inşallah..
Maşallah ne kadar çabuk geçiyor..ikincide hamileleiğin az çok ne olduğu bilindiği için daha az tereddüt ediliyor..cinsiyetini öğrenince haber ver belma..
didar tosununada maşallah..
esrako yine esrakoluğunu yapmış sorulara bak..
geçmiş olsun..buz en iyisi ama koydurmuyorlarki..
evet bazıları için dayak eğitim şekli olarak görülüyor malesef..
hayırlı olsun ..haklısın telaşın varmış..yaz geliyor inşallah görüşürüz..
aklım hep taze aksine bayatlatıyor böyle ömrümden ömür gidiyor..

herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar, Allah dualarımızı kabul etsin...

güzel gözlüm ne güzel yazmışsın
sende iyiki varsın iyiki hayatımdasın
rabbim tüm dularımızı kabul etsin
özellikle pasta işi konusunda
konyaya gitmesen olmamı?sen istanbuldan ayrılınca içime bir hüzün doluyor yani ne bileyim bi garip oluyorum bendede böyle arıza durumlar var işte
mesela evrim antalyaya gideceği zaman sanki yan komşumda ayrılıyomuş gibi hissetmiştim sonra tatil için izmire gideceği zaman yine kötü oldum sanki aynı şehirlerdeymişiz gibi sapıkmıyım neyim acaba
hele sen bide aynı şehirdeyiz bir ay konyaya gideceğini düşündükçe böyle soldan soldan geliyolar
iyiki varsınız sizi çoook seviyorummm

dün gece yahomun saçlarını kestim
kestim ağladım kestim ağladım her makasta mahvoldum
ama artık çok uzamıştı çocuk nefes alamıyordu resmen ilk kez kesildi oğlum saçları
sizler nasıl dayandınız yahuu çok zormuş çoook
resim yüklemeye bile elim varmıyor (

bu arada bende zayıfladım accuk ucundan kıyısından
tickerı her ne kadar beceremesemde adaşımın uğraşları sonucunda bile
78.5 ile başladığım zayıflama maceramda 69.5 oldum ortalama 1.5 ayda
hedef 60 inşallah..

bu arada pasta kurabiye konusunda iyice azıttım artıkın yeni arayışlar içindeyim sürekli
keşke yaşım daha ufak olsaydıda güzel sanatlarda heykeltıraş bölümüne vs gitseydim diyorum
evde insan figürlemeleri yapıyorum artık sürekli facete görenler vardır yaptığım insacıklarımı
şeker hamuru öyle birşey ki bi kere bulaşttımmı bir daha kurtuluş yok maalesef

doğumgünümde bi sipariş aldım çok mutlu oldumm
bi arkadaşın patronu için pasta yapacağım adam ata binmeyi çok seviyormuş atın üstünde göbekli biri
etrafı çiftlik modunda
çiftlik hayvanları çalışmam gerek
çook çalışmam gerek çookkk
bana dua edinnn bu işi belli bir noktaya getireyim

süpersin arkadaşım hayırlı olsun devamı gelsin..dün senin pastanın resmini kızım gördü anne kim yapıyor dedi ay kızıma bile anlatırken gururla söyledim gözlerim dolu dolu oldu..böyle güzel aynı zamanda başarılı arkadaşlara sahip olmak ne kadar güzel nesedem az kalır..
kilo vermendeki başarınıda tebrik ediyorum..sen yeterki iste..

bende hep kıyamayarak götürürüm berbere gerçekten zor oluyor.. fakat resimlerinden gördüğüm kadarıyla kısa saçlı hali de çok çok güzel olmuş. rahat eder hem yazın. gene uzar nasılsa..
doğum günün kutlu olsun esracım. nice mutlu senelere inşallah..
oy maşallah. inşallah devamı gelir canım. ben istediğin noktaya geleceğinden eminim..

esraa valla çocucugn yuxu gözu açılmış. ayrıca çokda erkeksi olmuş.
maşallah yahoma.
ama ama
benim dikkatimi senin tokan çekdi o ne leynn ponponlu ponponlu.hahaayyy.süppersin.:)

kimse cocugunun saçına kıyamadı hala kestirmeyenlerde var aramızda ama yahyanınkide sadece arkası yada yanları uzun olsaydı sende kesmezdin için rahat olsun yahyamın saçları artık güzelliğinden öte yavrucuga eziyetti.
oyy yerim ben o minik erkeki. valla kız böyle bi erkeksi olmuş. küçük herif:)

ayy sen nasılkestin duzgun durdumu ki ?

ay nasıl guzel çıkmıs bu resimde buyuk çocuk gibi yakısıklım benimyaa guzel yuzlum

yavrum gir msn e bir ar ayine ugrasalımniyeolmuyor anlamadım ben bu isi
birbucuk ayda inanılmaz bir rakam spor yaptınmı ? 9 kilo ya ne demek bu kadar zamanda harika bir sonuç e yokmu yeni resmin soyle ayakta falan çekip koysanaa

hadi dualarımızı seninle bak su an sela okunuyor cuma cuma insallah bu isi ilerletir para kazanmaya baslarsın
figurleri gordum face den az evel çok guzeller ya nasıl sabır isi nasıl ugrasıyorsunkaç saat suruyor o detayları yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…