2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

damla hojam geçen eşimle senden bahsettik nerelerdesin ne yaparsın ankaraya gelince bi ses versen ..

size ve kuzuca rabbim yardım etsin.herşey ondan çözümde ordan gelsin inşallah..bebeğinin ismi nedir yazarsan şifa için dua ederiz..

teşekkür ederim canım.. zeynep hilal kızımın adı...
duaya çok ihtiyacımız var zaten her kul gibi...
Allah razı olsun...

tatlım bizim takip ettiğimiz bir blog var oğlu cp li bir bayanın. sende okumak istersen "pardon bakarmısınız" bloğunun adı.

kardeşim yusufun nişanı vardı geçen hafta ona geldim canım deryam ama telaş telaş arayamadım bile. aklımdasın. çok dağıldım son zamanlarda. toparlanacağım inşallah.

yusuf paşa iyi korkutmuş seni. arada aklını tazeliyor annesinin:))) geçmiş olsun ...

gunaydın

ilk ciddi dususumuzu bu sabah yasadık kendi minik koltugunda ayauga kalkıpatlayıp zipliyor bu ara kut diye sabah birkostum berkeye kahvaltı hazırlıyordum yuzunu gosteriyor acıyo acıyo diye o saniyelerde berke bagırdı anne sisiyord iye alnı kocaman sisti morardı buz koyduk bagıra cagıra berke koydu ben elini kolunu tuttum o ara hatun geldi lasonil falan surduk baska yapacak birsey yok heralde bu kadar.

sonra santral programım acılmadı pc ye virus girmis aksiliklerle dolu bir gune basladım bugun ne yazıkkı..

sedacım demek haberin yoktu atlamıssın o yle kotu bir olay yasadık ama onun neticesinde ben home office calısmıaya basladım o gunlerde istifa ettim çunku ayrılmaki stedim birakmadılar bu sistem o kadının sayesinde oldu o bu vurma olayını yapmasa su an ben ise gidip geliyor olacaktım ondan yinede sagolsun diyorum :)

kayınvaldenin yapıtggı asla sevmemekten degil torununu kimi insanlara dayak çok normal geliyor bizim çocga vuran kadında torununu çok dovermis ama su an genc d elikanlı torunu ustune titriyor oluyor bitiyor onun için
yani anlatmak istedigim dovmek normal geliyor bu tarzinsanlara doverek egitmek gerektiginid usunuyorlar yada sinirlerine hakim olamayıp dovuyorlar sakın nehirle yanlız bırakma derim ben.

damla yazını okudum ama anlamadım tam sunu mu demek istioyrsun
bu davranısların hepsi birer takıntıdır ve dr a mi gitmelidi illaki ?
hiç biri kisilik karekter huy suy sebebi ile olamazmı. yani yahonun ki biraz abartı esranın anlatımıyla ama her belli baslı hareketleri yapan çocuk takıntılı dmekmidir sence okudugun kitaplar bu yondemi ?

Allah yardımcınız olsun. Yavrunuz şifa bulsun inşallah.

Canım 13 haftalık oldum. Allaha şükür iyi gidiyor. Didarla koştururken bu hamilelikten hiçbir şey anlamıyorum. Ne ara 3 ay geçti bilmiyorum. Yalnız hiç doymuyorum, ha bire birşeyler yemek istiyorum. Bu çocuğu doyuramayacağım herhalde :) Tatlıyla aram hiç iyi değil hep mayhoş tatlar peşindeyim. Ama buna rağmen ilk 3 ay kilo almamışım. Göbiş hafiften çıkmaya başladı İlk hamilelikte yok ağır kaldırma, yok yukarı uzanma, aman hızlı hareket etme derlerdi ya, HEEEEPSİ YALAN ANACIM. Didar 17 kilo mecbur kaldırmak zorunda oluyoru, sokağa çıkarıyorum paldır güldür peşinde koştururyorum. Üstüme çıkmaya çalışıyor, karnıma vuruyor, tekme atıyor. Doktora anlattım, güldü "sana ilk hamileliğinde dediğimiz ağır kaldırma vs... hepsini unut. 2. çocukta hepsinin yalan olduğunu anlıyorsun" dedi.

hmm allah yardımcınız olsun zor bir durum tabi. ama dünya bile dualarla ayakta duruyor derler. dua edelim hele ki böyle hayırlı bir günde..
ooyyy geçmiş olsun esracım. inşallah şimdi daha iyidir. ne kadar dikkat edersek edelim oluyor işte. düşe kalka büyüyorlar. rabbim daha kötülerinden korusun inşallah.

hepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlar..
bu sabah yine kan verdim. akşam öğreneceğiz sonucu bakalım. inşallah beta hcg değerim düşmüştür..

hayırlı ve bereketi bol olan 3 aylara giriyoruz bu gece inaşallah.
hepinize hayırlı kandiller diliyorum. birbirimiz için bol bol dua edelim inşallah. bu kıymetli ve Rabbimin bize hediye ettiği( tabiri caizse bonus gunleri) değerlendirelim hepimiz kendi çapımızda.
dualaşalım evlatlarımız için.

evett agustos annelerinin neredeyse yarısnın dogdugu muhteşem ay hazirana girdik.
ilk başlangıç gypyesramdan.
canıım dogum gunun kutlu olsun nice saglıklı yıllara huzurla mutlulukla saglıkla eşinle evladınla inşallah. dostlugumuz bir ömür sürsün. hayatımda hep ol!
Rabbim aile birliğini mutlugunu bozmasınn pasta işinde yolun heep açık olsun fikrin hayal bol olsun bereketli bi iş olsun. inşallah.
minik erkek yahyama da nice saç uzatmalar diyorum.
saatler olsun derlerya sıhhatler olsun aslında dimi.
işte öyle bişey.
Seni çok seviyorum iyiki varsın iyiki hayatımda oldugun noktadasın.

minnak tubam hoş geldin canımm.tatiliniz guzel geçmiş.
kısmet ya beraber gidecekdik. neyhsem..
seneye belkim ama senye caprice gitmeyiz biz.her yıl aynı yer sıkar.
seneye bera yada sah ınn inşallah

belmaa

ne kadar dogru bi tespit ya gerçekdende.
ben hamileyken yakın bi arkadaşım 3.cüye hamileydi oda aynı senin deidğin gibi oglunu kucagında taşırdı ayagında sallarken cocuk tekmelerdi. parkda bahcede peşinden koşturmaca falan. yani.
ilk olunca daha dikkatli olunuyor sanırım. ne biliyim acemilik diyelim.

benm bide düşük yaptıkdan sonraoluncaannem bile şunu yapma bunu yapma. aman bu bi olsun dogsun 2.cide böyle olmaz..rahat olursun diyordu.

herşeyin yolunda gitmesine sevindim senin adına.demek 3 ayy hey maşallah gerçekdende geçivermiş.zaman işte ömür geçiyorda farkında değiliz.

didarada maşallah diyorum tosun dombalak abla.

esrako geçmiş olsun eceye.
ayy bizde yaşamıştık. ayagı kayıp masanın kenarına alnını vurmuştu anında top gii şişti buz falan koyduk şişi geçti. morarmasın diyede aynı ilacı sürmüştük.
doktora göturmmeiştik ama aramıştık.
oda şişmesinin iyi oldugunu içine çökerse sorun oldugunu söylemişti.
valla ilk oldugu için çok çok korkmuştum akif aglar ben aglarım. kötuydu bizimde.
kayınvalidem ekmek içi falan koymuştu sankim buzdan sonra .
sizde iyiy yine ellerini sana tutturmuş. biz zapdedemiştikde ben emzirirken kuzenim falan başını tuttu kayınvalidem buz koymuştu.
Allah beterinden koruusun bidaha yaşatmasın.

mai beyaz Allah kızına acil şifalar versin
canım ya eceye çok çok geçmiş olsun. bu arada sen ne kadar sabırlı bir insanmışsın hala onun sayesinde diyebiliyosun saolsun diyebiliyorsun.verdiğin tavsiye içinde teşekkür ederim zaten uzak memleketlerdeyiz o yüzden içim rahat uzak olduğma seviniyorum şu an kötümüyüm ben neyim
herkesin Regaip kandili mübarek olsun rabbim dularımızı kabul etsin
seninde kandilin mübarek olsun ayrıca doğum günün de kutlu olsun cipsii

dimi 2. çocukta hep öyle anlatılır annemde bana hamileyken 3 yaşında ağbimi kucağında taşımış ama bişi olmamış cinsiyetinide çok merak ettim öğrenince burayada yaz olurmu.kız sanki daha çok iştah açıyor gibi geliyor bana kız mı acaba?

hayırlı kandiller...Rabbim bu güzel günlerine hatrına tüm günahlarımızı affetsin..Hepimizn hayatında yeni bir döneme giriliyor..herşeyin değişiminin bu güzel günle başlaması ayrı bir güzellik bunu değerlendirebilmeyi nasip etin rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…