Resmi varmis nerde ben mi goremedim acaba?bu arada Esracim tchibo magazalarini biliyorum ama pilot magazasi dedigin nedirCANIM ÇOK SAGOL
oncelikle ece nin bikinisini tchibo dan aldım pilot mgazasından iki hafta sonra yani yaklasık 10 gun sonra internet satısı baslar internetten istedigin sehirden siparis verebilirsin haberin olsun
yanlız bedenler kalıplar çok guçuk ece ye aldıgım beden 110/116 yani 5-6 yas ama kuçucuk bikiniler bizimkininde basenler genis .
aynen oyle ece daha usul resmen daha laf dinliyor berke buyuk bebegimiz onun pesindeyiz ye iç diye sueklii
Esrakogecmis olsun berkeye simdi nasil sen nasilsi?
Resmi varmis nerde ben mi goremedim acaba?bu arada Esracim tchibo magazalarini biliyorum ama pilot magazasi dedigin nedir
Gule gule kullanin anne kiz cicilerinizi
aa hangiboyner outlet den aldıni internetten mii ?ecede yapılı çocuk maşşallah bende nehire 3 yaş için giydiriyorum. o zaman bende 4 5 yaş için alırım bikiniyi.. üçken bikiniler genelde büyük çocuklar için oluyor. o yüzden böyle bi şey bulmak çok zor geldiğinde bakıyım hemen
bakıyım bakıyım diyorum alıyorumda ama yaz bi türlü gelmedi denize gireceğimiz zamanlar gelicekmi gelsin artık ben çok sıkıldım
bende boynerin outletinde indirim yakaladım benotton ürünleri 3 lira 5 liraydı.çok araştırdımda 8 parça bulabildim 30 lira tuttu bir daha hayatta öyle bulaamam heralde çok tatlı şortlar üstler aldım yaz gelsede giydirsem
nur maşşallah paşalar çok tatlı olmuşlar.n egüzel ikisini birden büyüttün:))ev işin içinde çok sevindim allah bir an önce kurtarsın sizi o insanlardan
sibel çok sevindim hayırlı olsun arkadaşım.
fatmacım çok çok geçmiş olsun hem sana hem yiğit kuşa.inşallah şimdi iyisinizdir.
evrim izmire gelmiş.inşallah güzel günler geçirirsin fatoşun yanında.seninle ve burcu ile görüşmeyi çok isterdim.
esra cicilerinizi güle güle kullanın .maşlşallah eceye bayıldım çok yakışmış bikinisi.berkeyede çok geçmiş olsun umaraım sonuçlar beklediğiniz gibi çıkar.
Esracim yani ben tek cocukla inan senin kadar aktivite yapabiliyorsam noliyim hatun leylek havada sen yollarda.gulugule git gulegule gel arkadasimbu aksam yunanıstana gidiyoruz haftasonu iki gunluugune arkadaslarla 5 aile seklinde. yine bir heyecan ve gerilime sahibim anlayacagımnız. ece yi birakıp son tatilim simdilik ecev eberkeyi yani. içim yine pır pır bundan sonraki tatil hep birlikte insalla hazıranda antalya.
ne güzel:) en çok da Çınar için güzel. Sokak çocuğu oldu desene. En çok istediğim şey bu çocuklar için. Doya doya açık havada kirlene pislene oynaya oynaya büyüsünler.bizden haberler,,
annemlerin oraya taşındığımı biliyorsunuz.2 ay oldu çok süper birşeymiş......
İyi yolculuklar.........bu aksam yunanıstana gidiyoruz haftasonu iki gunluugune arkadaslarla 5 aile seklinde. yine bir heyecan ve gerilime sahibim anlayacagımnız. ece yi birakıp son tatilim simdilik ecev eberkeyi yani. içim yine pır pır bundan sonraki tatil hep birlikte insalla hazıranda antalya.
Biz gecen hafta cumartesi Ayse duruyla beraber bir oyun grubuna katildik.irazin oyun gruplari die bir yer.4cocuk var digerleri erkek anneler ve babalarla beraber cok eglenceli bir saat gecirdik toplam on cumartesi gidicz umarim kizima faydasi dokunur
Biz gecen hafta cumartesi Ayse duruyla beraber bir oyun grubuna katildik.irazin oyun gruplari die bir yer.4cocuk var digerleri erkek anneler ve babalarla beraber cok eglenceli bir saat gecirdik toplam on cumartesi gidicz umarim kizima faydasi dokunur...
birde kizimin ne kadar duzenli ve temiz oldugunu farkettim
Duruyla yasit bir cocuk var digerleri 16 aylik ve 18 aylik cok komiklerdi :))
Resimler cektim bol bol eklerim insallah laptopdan cepten takilmak simdi isime geliyor...
Esracim yani ben tek cocukla inan senin kadar aktivite yapabiliyorsam noliyim hatun leylek havada sen yollarda.gulugule git gulegule gel arkadasim
Bu arada fistigin resimlerini nireye koydun ben nie goremedim....:))
esraaa yazın antalyaya geldiğinde görüşürüz inşallah seninle sidede olacaksın ama bi yolunu buluruz belki
burda depoo diye bi alışveriş merk. var outlet mağzaları var ordan almıştım. boynerden genelde erkek ürünleri oluyo ama arada bizim içinde çıkıyo bi şeyler 20 liraya oneilin sörf şortunu almıştım kendime yazın bikini de gelir belki bi daha bakıyım ben oraya
sana iyi yolculuklar umarım istediğin gibi bir tatil olur.
emrem yeni arabanız hayırlı olsun gerçekten büyük rahatlık sende ehliyet varmı kullanabiliyomusun ben bi kullansam daha rahat edicem.
Birde annenin yanında olması gerçekten çok rahat ama şımartıyo büyükler biraz sonra bize kalıyo çilesi:))
Evrim hatunu izmire tatile gitmiş heralde
Millet tatile antalyaya gelir Evrim antalyadan kaçtı ee Antalya Antalya olalı böyle yağmur çamur görmedi kızcağız dayanamadı:)))
ecede yapılı çocuk maşşallah bende nehire 3 yaş için giydiriyorum. o zaman bende 4 5 yaş için alırım bikiniyi.. üçken bikiniler genelde büyük çocuklar için oluyor. o yüzden böyle bi şey bulmak çok zor geldiğinde bakıyım hemen
bakıyım bakıyım diyorum alıyorumda ama yaz bi türlü gelmedi denize gireceğimiz zamanlar gelicekmi gelsin artık ben çok sıkıldım
bende boynerin outletinde indirim yakaladım benotton ürünleri 3 lira 5 liraydı.çok araştırdımda 8 parça bulabildim 30 lira tuttu bir daha hayatta öyle bulaamam heralde çok tatlı şortlar üstler aldım yaz gelsede giydirsem
bu aksam yunanıstana gidiyoruz haftasonu iki gunluugune arkadaslarla 5 aile seklinde. yine bir heyecan ve gerilime sahibim anlayacagımnız. ece yi birakıp son tatilim simdilik ecev eberkeyi yani. içim yine pır pır bundan sonraki tatil hep birlikte insalla hazıranda antalya.
bugün folik asit yaptılar iğne olarak. fazla uzun sürmedi. yarın yine ilacın ikinci dozunu verecekler serumla. ertesi gün yine folik asit. sonra bekleme süresi.. üç hafta rapor verecekmiş. takip edecekler. değerlerim inşallah düşer ve sıfırlanır..
yiğitimin ateşi geçti şükür. şimdi ise çok öksürüyor ve burnu akıyor hapşuruyor. peditus aldık bugün. onu da vermeye başladık. iştahi desen hiç yok
teşekkürler canım. inşallah öksürükte geçer biran önce..Günaydınlar fatmacım çok sevindim yiğitin ateşin düşmesine peditus gerçekten çok iyi geliyo inşallah atlatır bir an önce
esrako çok çok geçmiş olsun berkoşa off gerçekten çok zor anlattıkların birde bebek gibi ona su içirmen gerekiyo sanki evde iki bebek varmış gibi geliyodur sana berkoş büyük bebek ecoş küçük
küçük daha mı uslu ne
ay bu arada face de yazmadım burdan yazıyım ecenin mikinisine bittim bittim manken gibi olmuş vücudu ne güzel şekillenmiş cuk diye oturmuş bikini maşşallah.. bende istiyorum nehire nerden aldınız?? C&A deme ama burda yok c&A geçen sene ordan almıştık ama bu sene napcaz bilmiyorum
şimdi biraz daha iyiyiz canım. teşekkürler..nur maşşallah paşalar çok tatlı olmuşlar.n egüzel ikisini birden büyüttün:))ev işin içinde çok sevindim allah bir an önce kurtarsın sizi o insanlardan
sibel çok sevindim hayırlı olsun arkadaşım.
fatmacım çok çok geçmiş olsun hem sana hem yiğit kuşa.inşallah şimdi iyisinizdir.
evrim izmire gelmiş.inşallah güzel günler geçirirsin fatoşun yanında.seninle ve burcu ile görüşmeyi çok isterdim.
esra cicilerinizi güle güle kullanın .maşlşallah eceye bayıldım çok yakışmış bikinisi.berkeyede çok geçmiş olsun umaraım sonuçlar beklediğiniz gibi çıkar.
keyifler yerinde oh ne güzel çok sevindim canım ya. anneye yakın olmak gibisi var mı.. arabanız da hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullanın. inş yakın zamanda evinizi de alırsınız.bizden haberler,,
annemlerin oraya taşındığımı biliyorsunuz.2 ay oldu çok süper birşeymiş resmen kendimi yıpratmışım diğer evde.şimdi kocam çınar ben hepimiz birlikteyiz.annem hersabah geliyor çınarın yanına yatıyor ben evden çıkyorum.sonra bütün gün geziyorlar allahıma çok şükür.allah anneme sağlık sıhhat güç kuvvet versin.
yeni evim uğurlu geldi araba aldık çok istiyordum sonunda oldu.allah tüm isteyenlere versin.sıra eve geldi araba kredisini bitirip ev almayıda nasip etsin allah.
çınara gelince acayip kuduruk oldu.hiç laf dinletemiyorum.dediğim dedik bir çocuk oldu.hele dışarı çıktığımız zaman kesinlikle eve girmek istemiyor.çıldırıyor resmen.koltuk tepelerinden atlama başladı.annelmelrin bahçe kapısını açıp dışarı kaçmaya başladı.ve bunun gibi birçok şeyler.
ohhh sefan olsun esracım. gez toz eğlen. kısaymış zaten. düşünme çocukları. sorun olmaz inşallah. yunanistan fotolarını eklersin bekliyorum..bu aksam yunanıstana gidiyoruz haftasonu iki gunluugune arkadaslarla 5 aile seklinde. yine bir heyecan ve gerilime sahibim anlayacagımnız. ece yi birakıp son tatilim simdilik ecev eberkeyi yani. içim yine pır pır bundan sonraki tatil hep birlikte insalla hazıranda antalya.
Ne kadar salya sümük bir şehriniz var kardesım :)) kandırdınız benı yok nısanda denıze gırerlermıs te.. yok bır an once zayıfla falan.. :))) şaka bı yana, Izmır evım benım, heryer hersey cok tanıdık.. bu da kendımı ıyı hıssettırıyor bana.
O deppr yu Kuzey ıle bırlıkte hıc bır sekılde dogru durust gezemedıgımızden, hıc bır zaman bır sey anlayamadım oradan
Iyı yolculuklar sekerımm..
her sey ıyı olacak.. az kaldı, Allah yardımcın olsun kuzum yaa.
kan değerlerime bakıldı ve hcg değerim 7300 olmuşilaçların faydası mı olmuyor ya da etkisi başlamadı mı bilmiyorum ama hemşire dedi ki söyle giderse ameliyat olursun
İnşallah hayırlısıyla atlatırsın Fatma, Allah yardımcın olsun.kan değerlerime bakıldı ve hcg değerim 7300 olmuşilaçların faydası mı olmuyor ya da etkisi başlamadı mı bilmiyorum ama hemşire dedi ki söyle giderse ameliyat olursun